FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

KB-TM87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la KB-TM87 » 20 mar 2011, 20:44

Nedajte se komšije ! Odlično ste po meni odigrali, Kojašević bio presebičan al eto, biće bolje, sretno.
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 20 mar 2011, 20:48

padobranac..ispravka..i n s t i t u c i j a :roll:
F.K.SARAJEVO

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 20 mar 2011, 20:49

molotovljev je napisao/la:padobranac..ispravka..i n s t i t u c i j a :roll:
a i ti sve vidis,cccc
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

mauricius
Kontakt:

Post Postao/la mauricius » 20 mar 2011, 21:13

jel ode neko od vas nekad na gostovanje vidim mnogo ste mi zestoki ovdje na forumu dok neki drugi deru grla itd na gostovanjima neki ovdje ocjenju sve zivo od igre, navijanja itd

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 20 mar 2011, 21:15

mauricius je napisao/la:jel ode neko od vas nekad na gostovanje vidim mnogo ste mi zestoki ovdje na forumu dok neki drugi deru grla itd na gostovanjima neki ovdje ocjenju sve zivo od igre, navijanja itd
a jesi to i ti konacno bio na tekmi :mrgreen:

mauricius
Kontakt:

Post Postao/la mauricius » 20 mar 2011, 21:41

padobranac1978 je napisao/la:
mauricius je napisao/la:jel ode neko od vas nekad na gostovanje vidim mnogo ste mi zestoki ovdje na forumu dok neki drugi deru grla itd na gostovanjima neki ovdje ocjenju sve zivo od igre, navijanja itd
a jesi to i ti konacno bio na tekmi :mrgreen:
aj sa tobom necu ni da komuniciram ne isplati se! Mozes svako gostovanje da me vidis,a ako nesto zelis da provociras nisam raspolozen vjetar me je ubio danas,a posebno me takvi pokemoni kao ti nerviraju, P.S nisi me nasao na istoku????

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 20 mar 2011, 21:48

a to ste vi,nisam vas prepoznao...malo si mi se izoblicio... :mrgreen: zadnju sam bio na sjeveru.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 20 mar 2011, 21:56

magic je napisao/la:Nisam doso provocirat,al eo par rijeci...

Iako je prosla utakmica prosla uz sudacki previd,za 1-1,ja mislim da nemate sta rec na sudjenje danas,svaki gost bi pozelio onako sudjenja imali ste bar 15 faula na 20-25 metara,ne kazem da nije nijedan bio al par ih je sigurno bilo smjesnih.....
Pred kraj utakmice vam igrac treba dobit crveni al on daje zuti vjerovatno je konto dje ce dat 2 crvena,a i kraj utakmice.....
Pa nakon sto prezivis ono sto smo mi na kojekakvim gostovanjima prezivjeli valjda je red da imas nekad i solidno sudjenje. Ali kad vec govorimo o sudiji ne mogu a da ne kazem kako onaj sudija nema blage veze sa poslom koji radi. Imao je milion gresaka koji se, na srecu, ovaj put nisu toliko odrazili na rezultat (vjerovatno zato sto domacinu nije trebalo ;) )
Velis smjesni prekrsaji?! A njima k'o biva nisu bili smjesni prekrsaji?? Prvi gol je pao nakon sto je Duro na foru izveo prekrsaj i uposlio igraca koji izlazi sam pred golmana. Klasicna fora koju je sudija pustio, isto to nama nije dozvolio u nekoliko navrata nego je uvijek vracao loptu. Pogotovo pred kraj utakmice kod prekrsaja na nekih 25-30 m kad su zaustavili nasu kontru. Svira prekrsaj, ne pokazuje na pistaljku - sto znaci da se moze izvesti - i kad nasi to uradise on prekinu i vrati loptu na pocetak a Pehlic je vec krenuo sam prema kaznenom. Dalje, Muharemovic cisti crveni karton, ako je vec svirao prekrsaj, iako je upitno je li uopste bio prekrsaj. Ali, nema veze, ako si svirao pokazi crveni i zdravo - cemu ta ko fol pomoc?? Dalje, ona dva crvena su nigdje veze, blamaza totalna. Realno, samo je igrac zrinjskog trebao dobiti zuti i to je to. Dalje, Duro udara laktom Kenu - vjerovatno slucajno, i sumnjam da bi ga namjerno udario - a pomocnik ni zastavicu da podigne a sve se dogadja ispred njega. Ne kazem da je Duro trebao dobiti karton zbog toga ali red je da se svira, dogadja se pred tobom.... itd

Opet kazem, kakva smo mi sudjenja imali pod BB ovo danas je ZLATNO, mi nismo izgubili zbog sudije, sami smo krivi za poraz. Ali, objektivno ovaj sudija je obicni parmak i bolje za njega a i za sve nas da sto prije promjeni zivotnu profesiju ;)

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 20 mar 2011, 22:11

Ma nemas se sta vadit na sudiju , das 2 gola u gostima i opet izgubis i to od fenjerasa... :oops: Mislim da napadacki izuzetno dobro stojimo , ali nasa odbrana je :lol:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 mar 2011, 22:26

Nije tolko do samih igraca u odbrani,kolko do postavke i zahtjeva prema tima igracima,tacno je da su danas u bar 2 od 4 situacije mogli bolje reagovati,ali kad si stoper i stojis 35-40 metara od svog gola,da si Rio Ferdinand a ne Hilmo Gutic za ocekivati je da cete protivnicki napadac pretrcati nekad i da ce imati u tih 40 metara prostor da se fino istrce nemoguce je i nerealno ocekivati da ces sve lopte pokupiti i presjeci na toj razdaljini,znaci nije bas toliko ni do stopera recimo Muharemovic je igrao stopera u Genku,i danas je igrao stopera,nemoram sad razliku govoriti,tako da nije bas toliko do igraca mada su nam oni uvijek u prvom planu i iskreno ja sam danas sve zivo hebao pojedincima,ali ipak ima onaj koji njima diriguje i ocekuje da on brani gol sa 40 metara od svog gola...nije vala isto biti u 15-20 metara i pokrivati taj prostor i stajati na centru i drzati citavu polovicu u slucaju kontre...jednostavno nisu fino poslozeni,nema organizacije i to je to a zna se ko je krivac za to
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 20 mar 2011, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 20 mar 2011, 22:26

Al' pljunu Žvaljo onog kapitena,i pokaza gdje pripada :?
1921-2011

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 20 mar 2011, 22:32

Esii TM87 je napisao/la:Al' pljunu Žvaljo onog kapitena,i pokaza gdje pripada :?
jeli to sve sto imas reci nakon poraza i to jos na ovoj temi :lol:
našššaaaaaaaaaaaaa
Zadnja izmjena: padobranac1978, dana/u 20 mar 2011, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 20 mar 2011, 22:33

padobranac1978 je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:Al' pljunu Žvaljo onog kapitena,i pokaza gdje pripada :?
našššaaaaaaaaaaaaa
beslija je dingospo za onu Lamu... mislim ako je tebi isto reci nasssa i pljunut nekog i ti se trebas preispitat...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 20 mar 2011, 22:37

Samo onaj ko nema veze sa fudbalom moze progovoriti protiv Kojasevica ... Covjek treba da igra iza napadaca a ne krilo kao danas i usput bio je nas najopasniji igrac u prvom dijelu ... problem je tu tome sto on nema trenera koji ce mu sve fino objasniti da je Husref tu , Damir bi bio najbolji igrac lige !

Kako vas nije stid kad je dosao u zvijezde ste ga kovali sad vam ne valja, nemojte biti kao strumfovi koji se i na Osima posrase a do jucer im je valjao !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 mar 2011, 22:39

Dirk je napisao/la:Samo onaj ko nema veze sa fudbalom moze progovoriti protiv Kojasevica ... Covjek treba da igra iza napadaca a ne krilo kao danas i usput bio je nas najopasniji igrac u prvom dijelu ... problem je tu tome sto on nema trenera koji ce mu sve fino objasniti da je Husref tu , Damir bi bio najbolji igrac lige !

Kako vas nije stid kad je dosao u zvijezde ste ga kovali sad vam ne valja, nemojte biti kao strumfovi koji se i na Osima posrase a do jucer im je valjao !
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 20 mar 2011, 22:39

ne kontas... samo mi interesantno kako ste se bili navili da serete o besliji ovakav onakav... a onaj vas danas pljunu covjeka svi sutite... licemjerje na djelu... prvi padobranac se nakacio na temu kup u kojem sartajevo ne igra jos od prosle godine :mrgreen: i danas ona Lama odradi svoj dio posla i tisina svi sute :mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 mar 2011, 22:42

nick je napisao/la:ne kontas... samo mi interesantno kako ste se bili navili da serete o besliji ovakav onakav... a onaj vas danas pljunu covjeka svi sutite... licemjerje na djelu... prvi padobranac se nakacio na temu kup u kojem sartajevo ne igra jos od prosle godine :mrgreen: i danas ona Lama odradi svoj dio posla i tisina svi sute :mrgreen:
pa jbt avdic njega ovaj njega i sta ...zavrsena prica a **** se meni iskreno jel beslija seljak il nije jbt ga ....meni ni iz dzepa ni u dzep!! :D :D
FK SARAJEVO.

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 20 mar 2011, 22:47

nemojte se paliti na njegove provokacije,sad se mu.da jedu...jer po njihovim proracunima dosad su trebali biti prvi i nama bjezati desetak bodova,a borcu nekih 5,ali kur.ca graha,vraca vam se vas ciganluk i to mozda u gorem obliku....

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 20 mar 2011, 22:49

padobranac1978 je napisao/la:nemojte se paliti na njegove provokacije,sad se mu.da jedu...jer po njihovim proracunima dosad su trebali biti prvi i nama bjezati desetak bodova,a borcu nekih 5,ali kur.ca graha,vraca vam se vas ciganluk i to mozda u gorem obliku....

opet ti, kad nemas argumenata pricas nesto uopsteno? :mrgreen: nego opusteno nije lose bit licemjer u ovo vrijeme...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 mar 2011, 22:50

Esii TM87 je napisao/la:Zao mi samo sto morate navijate za Široki 8-)
To nikada dabogda ih Zeljo zgazioo ...i nemoj pisati te gluposti ..ciljas na nesto ruzno s tim!!!
FK SARAJEVO.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia i 193 gosta.