FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

padobranac1978
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la padobranac1978 » 20 mar 2011, 22:51

Esii TM87 je napisao/la:Zao mi samo sto morate navijate za Široki 8-)

treba malo i citati sta ko napise na forumu,da se cita nebi to napisao ;)
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 20 mar 2011, 22:51

Dirk je napisao/la:Samo onaj ko nema veze sa fudbalom moze progovoriti protiv Kojasevica ... Covjek treba da igra iza napadaca a ne krilo kao danas i usput bio je nas najopasniji igrac u prvom dijelu ... problem je tu tome sto on nema trenera koji ce mu sve fino objasniti da je Husref tu , Damir bi bio najbolji igrac lige !

Kako vas nije stid kad je dosao u zvijezde ste ga kovali sad vam ne valja, nemojte biti kao strumfovi koji se i na Osima posrase a do jucer im je valjao !
Upravo tako,kada bude imao trenera da mu kaze da postoje i drugi igraci na terenu pored njega bit ce nesto od tog igraca.Do tada mozemo uzivati u ponekoj atrakciji sa njegove strane koje se nazalost ne boduju
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 20 mar 2011, 22:51

olimpic nam kvari prosjek :mrgreen:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 mar 2011, 22:54

Napoli je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Samo onaj ko nema veze sa fudbalom moze progovoriti protiv Kojasevica ... Covjek treba da igra iza napadaca a ne krilo kao danas i usput bio je nas najopasniji igrac u prvom dijelu ... problem je tu tome sto on nema trenera koji ce mu sve fino objasniti da je Husref tu , Damir bi bio najbolji igrac lige !

Kako vas nije stid kad je dosao u zvijezde ste ga kovali sad vam ne valja, nemojte biti kao strumfovi koji se i na Osima posrase a do jucer im je valjao !
Upravo tako,kada bude imao trenera da mu kaze da postoje i drugi igraci na terenu pored njega bit ce nesto od tog igraca.Do tada mozemo uzivati u ponekoj atrakciji sa njegove strane koje se nazalost ne boduju
aj ne pricaj sve sto smo napravili bilo je njegovo i precka kod slobodnjaka i stativa kod kornera ..jedino je usro onu kontru al bas je usro.... al jedini on i pehlic su igrali ostalo slabo al skroz pgt onaj handzic mali sve vise me razocarava nakon zenice i danas ..tako loss!!!
i kome da doda kad svvi stoje kao ukopani!!
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 20 mar 2011, 22:55

mma_hz je napisao/la:
To nikada dabogda ih Zeljo zgazioo ...i nemoj pisati te gluposti ..ciljas na nesto ruzno s tim!!!
Drug mozda ti tako mislis,ali znam ih koji su slavili 0 na Grbavici :?

I ne ciljam nista ruzno,samo govorim sta ce se desiti.Zivi bili pa vidjeli.
1921-2011

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 20 mar 2011, 22:56

ČITATI,ČITATI I SAMO ČITATI ;)
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 mar 2011, 22:57

Esii TM87 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
To nikada dabogda ih Zeljo zgazioo ...i nemoj pisati te gluposti ..ciljas na nesto ruzno s tim!!!
Drug mozda ti tako mislis,ali znam ih koji su slavili 0 na Grbavici :?

I ne ciljam nista ruzno,samo govorim sta ce se desiti.Zivi bili pa vidjeli.
To moze samo budala.. ja ti kazem uvijek protiv sirokog!!

da je neznam sta i kako!!!! :evil: :evil:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 20 mar 2011, 22:59

Kompleksi ne biraju.Ko,gdje,sta bitno je da je crkla 8-)
1921-2011

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 20 mar 2011, 23:05

mma_hz je napisao/la:
Napoli je napisao/la:

aj ne pricaj sve sto smo napravili bilo je njegovo i precka kod slobodnjaka i stativa kod kornera ..jedino je usro onu kontru al bas je usro.... al jedini on i pehlic su igrali ostalo slabo al skroz pgt onaj handzic mali sve vise me razocarava nakon zenice i danas ..tako loss!!!
i kome da doda kad svvi stoje kao ukopani!!
To sto smo napravili bilo je iz prekida jer decko nije morao da uposli nekog od suigraca.
Prati ga svega ti malo kada ima loptu u posjedu,momak ne dize glavu ni sekund. Nije samo u toj kontri,srao je citavo poluvrijeme poceli smo davati golove kad je izasao.
Ne kazem ja da je samo on bio los ali ne mogu da slusam da ovdje neko od njega prave igracinu.On ce biti igrac kad bude stvarao prilike napadacima jer mu je to u opisu posla na terenu
🇵🇸

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 20 mar 2011, 23:10

@Napoli

Drug ides li ti na tekme ili ovako pogledas na TV poneku kada ima prenos :D

Hoces da ti ja nabrojim sanse koje je Damir napravio nasim napadacima od kada igra u ovom klubu , i to prilike 1 na 1 sa golmanom ali nasi idioti nisu znali zabiti ... Jeli ti shvatas da igrac iza napadaca namjesta najvise golova to igra Zeba kod komsija, a Damir ne igra na toj poziciji nego vecinom krilo a svaki njegov ulazak u sredinu je opasan ali to pojedincima ne ide u glavu ... ;)

Zaboravljas koliko bodova smo dobili na konto njega, i njegove lucidnosti od Olimpica i izborenog penala iz nicega pa nadalje. Momku ce dosaditi vasa prica vjerujem da ce brzo otici a onda cete pricati kako je bio dobar da je sada tu i slicno ... Nije problem u momku nego u treneru to je i budali jasno !
Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 20 mar 2011, 23:13, ukupno mijenjano 2 puta.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

pardon
Kontakt:

Post Postao/la pardon » 20 mar 2011, 23:11

Megamon je napisao/la:
padobranac1978 je napisao/la:niko se danas nije ni zalio na suđenje,svi smo rekli da smo losa ekipa...
E jbg da smo losa ekipa nismo da smo pehovi i da imamo loseg trenra to stoji.

Razlozi zbog koji treba zalizani otici:

1)Nije izborio evropu prosle godine
2)Nije dobio listicu
3)Nije dobio zelju
4)nije dobio "propalu" Slaviju
5)Izgubio od Borca na domacem terenu
6)U prvoj ekipi mi igraju penzioneri Ihtijarevic i Avdic dok nasa dijeca griju klupu.
7)Ispao iz kupa od listice
8)Nije mogao dobiti Drinu na nasem terenu
9)Glavni odgovorni za aferu virsla
10)Slagao da odlazi poslje Veleza
11)Uz podrsku 800 HZ nije mogao da izvuce bod u Zenici
12)Uz fer i kroektno sudjenje i povljne uslove za igru nije mogao da izvuce bod fenjerasu zrinjskom
13)Zbog njega nam propalo dovodjenje Paragvajca(mroao proci probu :roll: )
14)Pristao na povratak virslara Jahovica i Hamzagica
15)Nikada ne priznaje svoju gresku nego uvijek trazi izgovor.
16)Sa svojim puncem narpavio nam je FK Familiju
17)Dokle ???

I kad ti budu svi ledja okrenuli uvijek ce sjever tvoj za tebe ginuti...
SVAKA CAST KRALJU !!! 100% se slazem s tobom.....

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 20 mar 2011, 23:16

Megamon je napisao/la:
padobranac1978 je napisao/la:niko se danas nije ni zalio na suđenje,svi smo rekli da smo losa ekipa...
E jbg da smo losa ekipa nismo da smo pehovi i da imamo loseg trenra to stoji.

Razlozi zbog koji treba zalizani otici:

1)Nije izborio evropu prosle godine
2)Nije dobio listicu
3)Nije dobio zelju
4)nije dobio "propalu" Slaviju
5)Izgubio od Borca na domacem terenu
6)U prvoj ekipi mi igraju penzioneri Ihtijarevic i Avdic dok nasa dijeca griju klupu.
7)Ispao iz kupa od listice
8)Nije mogao dobiti Drinu na nasem terenu
9)Glavni odgovorni za aferu virsla
10)Slagao da odlazi poslje Veleza
11)Uz podrsku 800 HZ nije mogao da izvuce bod u Zenici
12)Uz fer i kroektno sudjenje i povljne uslove za igru nije mogao da izvuce bod fenjerasu zrinjskom
13)Zbog njega nam propalo dovodjenje Paragvajca(mroao proci probu :roll: )
14)Pristao na povratak virslara Jahovica i Hamzagica
15)Nikada ne priznaje svoju gresku nego uvijek trazi izgovor.
16)Sa svojim puncem narpavio nam je FK Familiju
17)Dokle ???

I kad ti budu svi ledja okrenuli uvijek ce sjever tvoj za tebe ginuti...
Za evropu prosle godine je najvise kriv Janjos , vrati se malo unazad i vidi kakvu je ekipu i poziciju na tabeli ostavio Mehmed ...

Jeli to moras dobiti Zelju da bi i dalje bio trener primali smo mi i po 3 komada od njih na Kosevu pa se trener nije mjenjao, cuj duzan dobiti Zelju prvaka na kraju sezone ...

Imalo je Sarajevo i po 2 do 3 hiljada ljudi u Zenici pa je gubilo pogledaj samo da ih nismo dobili godinama, znaci ne vidim zasto to sada pripisujes Mirzi ...

Ovo su stvari koje nisu argumenat sve ostalo se slazem ;)

Mirza odlazi !

P.S. Avdic ljudi grb na Grbavici , poslije tekme vam je Bog , odjednom vas pojedinci okrecu protiv njega i nikom ne valja, e taj covjek ide glavom na krampon i za mene uopste nije problem u njemu ... Ihtijarevic , niste svjesni da cete plakati za godinu dana jer je to jedini veznjak poslije rata koji je znao igrati na toj poziciji i kad je igrao on igralo je i FKS ... vama smetaju godine fol hocete mladu ekipu, a svaku tekmu psujete Suljicu, Handzicu ili Trebinjcu znaci do nas je ... Milan ima staracki dom pa im ne smeta !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 20 mar 2011, 23:31

Esii TM87 je napisao/la:Kompleksi ne biraju.Ko,gdje,sta bitno je da je crkla 8-)
Ne znam sta se vi uopste bunite? Decenijama ste bili drugoligasi, godinama se u PL BiH borili za opstanak, sto bi ste vi bili nezadovoljni porazom na svom terenu?? pa za vas je i drugo mjesto premija! Dok god se uopste prica o vama to vam je dobitak 8-)

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 20 mar 2011, 23:32

Dirk je napisao/la:@Napoli

Hoces da ti ja nabrojim sanse koje je Damir napravio nasim napadacima od kada igra u ovom klubu , i to prilike 1 na 1 sa golmanom ali nasi idioti nisu znali zabiti ... Jeli ti shvatas da igrac iza napadaca namjesta najvise golova to igra Zeba kod komsija, a Damir ne igra na toj poziciji nego vecinom krilo a svaki njegov ulazak u sredinu je opasan ali to pojedincima ne ide u glavu ... ;)

Zaboravljas koliko bodova smo dobili na konto njega, i njegove lucidnosti od Olimpica i izborenog penala iz nicega pa nadalje. Momku ce dosaditi vasa prica vjerujem da ce brzo otici a onda cete pricati kako je bio dobar da je sada tu i slicno ... Nije problem u momku nego u treneru to je i budali jasno !
Odgledao sam ja dovoljno utakmica da bih mogao procjeniti kakav je igrac. Izborio je on dosta prilika i golova ali kada se nadje nasuprot malo ozbiljnijoj odbrani u ligi on se ne vidi na terenu ili sto je jos gore upropasti par dobrih napada.Sjeti se malo utakmica na Kosevu protiv Borca,Drine,Sirokog u gostima...
🇵🇸

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 20 mar 2011, 23:41

Napoli je napisao/la:
Dirk je napisao/la:@Napoli

Odgledao sam ja dovoljno utakmica da bih mogao procjeniti kakav je igrac. Izborio je on dosta prilika i golova ali kada se nadje nasuprot malo ozbiljnijoj odbrani u ligi on se ne vidi na terenu ili sto je jos gore upropasti par dobrih napada.Sjeti se malo utakmica na Kosevu protiv Borca,Drine,Sirokog u gostima...
Stani nas ljubimac je postao ulaskom u Lukavici pa narednih 4 tekme smo ga digli u zvijezde ... a to su bile tekme sa Celikom, Zrinjskim, Slobodom i Buducnosti u gostima kada je i dao dva gola ... hoces reci da to nisu u tom trenutku ozbiljne ekipe ... nabrojis mi par tekmi gdje su svi podbacili ... pogotovo ovo protiv drine ne znam kako mozes pricati o toj tekmi, nisi ti dovoljno odgledao ove dvije protiv Sirokog i Borca si gledao na TV ekranima a protiv Drine si mozda bio ... ;)

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 20 mar 2011, 23:50

UPS je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:Kompleksi ne biraju.Ko,gdje,sta bitno je da je crkla 8-)
Ne znam sta se vi uopste bunite? Decenijama ste bili drugoligasi, godinama se u PL BiH borili za opstanak, sto bi ste vi bili nezadovoljni porazom na svom terenu?? pa za vas je i drugo mjesto premija! Dok god se uopste prica o vama to vam je dobitak 8-)
Mladicu iskuliraj ti,ne kontas ti o cemu govorim :?
1921-2011

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 21 mar 2011, 00:02

Dobro izdanje Hz u Mostaru ... :D drama ste
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 21 mar 2011, 01:00

MIRZA ODLAZI !
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 21 mar 2011, 02:08

Moje vidjenje tekme...
Napad solidan,Pehlic pogotovo. Keno isto bio dobar,malo zakazao na ofanzivnom djelu ali je morao trcat za trojicu(za sebe,vucinu pa kasnje i onog hamzagica idiota).
Odbrana katastrofa,jedini Bane ko nesto uradio. Lede na stoperu ne ide nikako. Belosevic najgori ljevi bek u ligi! Cak je i Trebinjac bolji od njega :mrgreen: Od veznog reda jedino Kojasevic dobar bio,ne znam sto ga je "Prandeli" izvadio?? Zato sto je izgubio loptu u protivnickom 16-ercu i poslje primili go ? Nema on veze sa tim golom,gdje je jos 8 igraca ?? Jest Pixi malo sebican ali je trenutno nas najbolji igrac ali ako se koristi na pravom mjestu(poluspic a NE KRILO) sto Mirza ne zna :roll:
To je pojedinacno o igracima i ucinku. Sad malo o taktici koju je nas strucnjak postavio. Odbrana nam nije losa kolko mi to mislimo.Ipak smo bili drugi klub sa najmanje primljenih golova u prvoj polusezoni,iza Borca Problem je sto odbrana stoji previsoko a to ne moze tako posto su spori,moraju stajati blize golmanu pa ako ih igrac protrci golman moze reagovati.A i sto su blize golmanu blize su i jedni drugima u liniji tako da se mogu pokrivati...Da mi imamo brzu odbranu mogli bi oni stajat i na 40m od svog gola ali ovako nikako,PLUS da dodam cinjenicu da je Ledetu stoper neprirodna pozicija i da je Belosevic TANAK pravo !!!
Jos mi nije jasno sto igraci moraju primiti dva gola da bi zaigrali ?? Nakav kompleks gostujuceg terena imaju,da su igrali od pocetka onako dobili bi ih 2 razlike.
Ako nas ne suspenduju mislim da mi mozemo do Europe iako se neki ne slazu sa tim. Sad imamo domacu tekmu,pa idemo u BL gdje je sve moguce i onda tri domace (racunajte Olimpik). Treba dodati da Mirzi idu na ruku rezultati konkurenata jer da ne idu mi bi bili na 5-6 mjestu sad.
Po kvaliteti igraca smo sigurno drugi u ovoj ligi,Zeljo je smjesan. Ali nam trener nevalja KU*CU a Zeljo ima najveceg strucnjaka u ovoj ligi i to im daje prednost.Mirza ti nisi za FKS,molim te odlazi i spasi nas sviju jer u Europi cemo se izblamirat zbog tebe,ne zbog igrackog kadra. Husref bi sad bio prvi sa 5 bodova ispred Borca.
Horde standardno perfektne. Brojnost odlicna,organizacija takodje(dolazak i odlazak). Nismo se mogli cut jer smo udaljeni od terena bili 200 metara a i rezultat nam nije isao na ruku ni u jednom momentu.
Ugl, ovo nije trenutak da pljujemo po svemu i svacemo Razocarani smo zbog poraza,takvi smo uvjek naravno ali Sarajevo je iznad svega!!

DA ZAKLJUCIMO.
MIRZA ODLAZI

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 21 mar 2011, 09:16

Nije moje da sudim o igri Sarajeva ali gledao sam vasu utakmicu sa Zrinjskim i stvarno mi cudno da ste je izgubili.Pa bili ste za klasu bolji i objektvno po igri i prilikama rezultat je trebao biti 4 : 2 za vas.Odbrana vas je blago receno nagrdila svojom igrom,dali su one greske odraz loseg dana ili necega drugog ne znam,ali ne bi me cudilo da pojedini igraci igraju po nalogu bivse uprave,mozda grijesim ali zivimo u vremenu kada je sve moguce.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: zagorski, Zigazaga i 23 gosta.