FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
46%
Prolazak u Play off
47
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 194

James1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la James1987 » 04 mar 2024, 13:37

Pun tim mlakonja koji se boje uci u duel da se slucajno ne povrijede da nisi fudbaleri bili bi pravi glumci ili modeli za slikanje jer za nista drugo i nisu. Onog prevarandu odma otjera vidi se da lik nije normalan pravi neke budalastine, tuče sa igracima
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 04 mar 2024, 13:39

Ovdje treba prestati pisati o treneru. Ni na sta ne mozemo uticati. Treba pisati o onom velikom šukanju manijacima s parolom. To mi je nesto ;-)

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 04 mar 2024, 13:39

:clap:
AngelDiMaria je napisao/la:
04 mar 2024, 13:01
najbolje bi bilo kakvog trenera iz pazara ili krajine, jedino oni znaju biti autoriteti i pravi bosnjaci sa celicnom rukom
Cuj sandzosa sad bi svoje ovde da gura, jednom godisnje gleda Sarajevo i daje si za pravo da serenda.
Miran budi i drzi se pazara ljubi te facko

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 04 mar 2024, 13:43

trazili smo temperament kao rahmanovic sto ima,dobili smo samo na pogresnoj poziciji,iliev je macka
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 04 mar 2024, 13:45

ado-hz je napisao/la:
04 mar 2024, 13:20
slika

I ovaj zutokljunac sa zida ce nam glave doci
:puke:

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 04 mar 2024, 13:47

roccosiffredi je napisao/la:
04 mar 2024, 13:45
ado-hz je napisao/la:
slika

I ovaj zutokljunac sa zida ce nam glave doci
:puke:
Napravice vecu stetu i nazadak od Jesica i ekipe...

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 04 mar 2024, 13:48

nokee je napisao/la:
04 mar 2024, 13:28
NisamIsmirMirvic je napisao/la:
Meni Rozman svakim danom sve vise lici na Basica. Isto se on ovako pogubio, poceo da izmislja i rotira iz ocaja, ne jer je imao neku ideju. Da li je i svlacionicu izgubio kao Klaun to ne znam, ali djeluje da jeste. Mozes ti biti najveci autokrata na svijetu, ali kad te protivnicki treneri takticki raskuju vise puta igraci ti prestanu vjerovati i istopi ti se autoritet.

Njega je sinoc Akrapovic ubio nogama. Da ne analiziram u detalje, gledali smo svi. Ne samo da je bolje postavio ekipu, nego su nas ganjali po terenu kao kerovi. Nas igrac cim primi loptu trojica se zalijecu na njega da ga pritisnu. Dok su se Amoah i Hiros zajebavali gore, radili sta su htjeli, pa kasnije i onaj Boljevic. I da, Zeljkan je duplo spremniji od nas. Seferovic i onaj Talijan, Luca kako vec, ocito znaju sta rade.
Sve go strucnjak.
Hajd nam malo pojasni te detalje molim te.
Jedno je kad ti ekipa ima 7 puta vise zelje i volje na terenu a nesto sasvim drugo je takticka postavka trenera. Djaba tebi da te Klopp licno postavi kad ti ekipa nema zara na terenu. E to sto nema zara jeste pravo pitanje? A to da je neko nekoga ubio smijesno. Akrapovic se postavio potpuno isto ko protiv Zrinjskog sto se i ocekivalo. Samim tim nikakvih tu iznenadjenja nije bilo.
:urnebes:

Sta ti dodje Galileo? I on odmah vrijedja. Pricaj normalno. Nigdje ja nisam napisao da sam strucnjak, niti trebas biti strucnjak da primjetis sto i najveci laik vidi. Da su usli s mudima i agresivno u utakmicu, to ne poricem, ali svaki igrac na derbiju ima motiv, pa i svaki nas. To su sve ljudi od krvi i mesa i nije im svejedno. Oni djeluju izgubljeno i rasuto jer ne znaju vise sta da rade i u najmanju ruku ne vjeruju treneru, koji ni izmjenama nije uspio nista da koriguje.

Akrapovic postavi jablane stopere, Cavnica, Cocalica i Selimovica. S tim da ova druga dvojica znaju lopte. Lijevo Radinovic, sto je isto novo, jer je momak do sad igrao stopera. Desno Galic, koji nas je razguzio, koji nije igrao protiv Zrinjskog. Gore ovaj novi crnac iz CSKA, iza Hiros i Karic. Obojica preorali teren, samo sto se Hiros jos i poigravao s nama. Ne samo da su nam uzeli sredinu sa samo dva veznjaka (kojima su pomagali i prilazili napadaci, sto im je opet trener rekao da rade), vec su nas ubijali i preko bokova.

Pogledaj sta je Amoah radio, pa onda Boljevic. Uprati kretnje i kako su se njihovi wing backovi prikljucivali. Na koji nacin su se branili, nisu se slucajno 3 njihova igraca zalijetala na naseg jednog s loptom. To je sve jer im je trener rekao kako i sta. Ili pogledaj jos jednom utakmicu pa vidi kako su razvijali kontre i organizovali napade. Uvijek sve na isti nacin, sto ti valjda govori da su postojali sabloni koje su slijedili, dakle trener im nacrtao, mozda i bukvalno nacrtao. I taj pristup o kojem pricas je trenerov rukopis. Desava se u fudbalu da jedan trener nadmudri drugog, nista neobicno. Ne znam sto je problem priznati. Malo s razumijevanjem pogledaj utakmicu. To povrsno "ma nece da se trude" je zakljucak na nivou prosjecnog sportskog novinara.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 04 mar 2024, 13:50

Mirvić odbio ostavku Rožmana.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Bonus01
Kontakt:

Post Postao/la Bonus01 » 04 mar 2024, 13:59

:nene:

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 04 mar 2024, 14:03

FCUM je napisao/la:
04 mar 2024, 12:45
04 mar 2024, 12:28
Je li moguce kako Smradovac slavi, sta pjeva i stavlja na Instagram :bow: Boze me sacuvaj. Hajde i kad predjes u taj klub odvratno je i dno dna, ali ovo je nivo ispod.
sta je stavio
Mimo rahmetli se u mezaru okrece, lik pitar bio samo takav. Boze sacuvaj

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 04 mar 2024, 14:06

U sezonu ulazimo sa domacim trenerom nakon ocajno odradjene Evrope.

Dosao trener iz regiona sa solidnim uspjesima u regionu, doveo svoj strucni stab, svi lijepo pricaju i vidio se momentalno neki napredak. Upisuje svega tri poraza u prvom dijelu sezone, jedan u Sirokom Brijegu gdje nismo bolje ni navikli, jedan u "selu" i jedan od velikog rivala.

Direktor izadje u javnost s nekim izjavama za koje te proziva pola lige.

Trener zakljuci da mu 5-6 bitnih igraca ne treba, rastjeruje ih, dovodi igrace po svom izboru.

Trener gubi vjeciti derbi koji igraci "jedva cekaju", te je utakmica u znaku Hordi zla. Svi ocekujemo zalaganje i borbu, a fasujemo na terenu bez suta po golu.

Trener uzasno ulazi u proljetni dio sezone, igra mnogo gora nego na jesen, ali u kupu se drzimo, stavise, sa teskog gostovanja donosimo aktivan rezultat protiv ekipe koju vodi nas bivsi trener.

Nezadovoljstvo raste, treneru je fakticki zadnja sansa za iskupljenjem taj revans kupa.

Pitanje: govorimo li o sezoni 15/16 ili 23/24? :mrgreen: :mrgreen:
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 04 mar 2024, 14:15

napoleon72 je napisao/la:
04 mar 2024, 14:06
U sezonu ulazimo sa domacim trenerom nakon ocajno odradjene Evrope.

Dosao trener iz regiona sa solidnim uspjesima u regionu, doveo svoj strucni stab, svi lijepo pricaju i vidio se momentalno neki napredak. Upisuje svega tri poraza u prvom dijelu sezone, jedan u Sirokom Brijegu gdje nismo bolje ni navikli, jedan u "selu" i jedan od velikog rivala.

Direktor izadje u javnost s nekim izjavama za koje te proziva pola lige.

Trener zakljuci da mu 5-6 bitnih igraca ne treba, rastjeruje ih, dovodi igrace po svom izboru.

Trener gubi vjeciti derbi koji igraci "jedva cekaju", te je utakmica u znaku Hordi zla. Svi ocekujemo zalaganje i borbu, a fasujemo na terenu bez suta po golu.

Trener uzasno ulazi u proljetni dio sezone, igra mnogo gora nego na jesen, ali u kupu se drzimo, stavise, sa teskog gostovanja donosimo aktivan rezultat protiv ekipe koju vodi nas bivsi trener.

Nezadovoljstvo raste, treneru je fakticki zadnja sansa za iskupljenjem taj revans kupa.

Pitanje: govorimo li o sezoni 15/16 ili 23/24? :mrgreen: :mrgreen:
Jedina razlika je što pod Ješićem nismo imali za kifle. Al si sve ovo posložio, svaka ti čast :D

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 04 mar 2024, 14:21

Od pocetka nisam za smjenu Rozmana, pa ni nakon ovog uzasa. Nemam ni problem s tim da uprava stane iz njega i tima uprkos losim rezultatima.

Al’ je.bem mu miša, makar da Mirvić ih sve opali po novčaniku od igrača do SŠa makar to, jok ni toga nema.

Znači i da je bojkot trenera - opet nema nikakvih reprekusija - znači dozvoljeno bojktovanje trenera.

I da nije bojkot trenera, opet nema nikakvih reprekusija znači dozvoljeno usrat sve šanse za evropu.

Ne treba ni smjenu traziti ali brate Mirvicu sve ih kazni po dzepu je.bo ga ja. Sve tako dok se pojedini ne priberu i pocnu malo fudbala konacno igrati. Jer ovo do sad nije ni f od fudbala.
1946

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 04 mar 2024, 14:27

Istinasamo123 je napisao/la:
04 mar 2024, 13:39
:clap:
AngelDiMaria je napisao/la:
04 mar 2024, 13:01
najbolje bi bilo kakvog trenera iz pazara ili krajine, jedino oni znaju biti autoriteti i pravi bosnjaci sa celicnom rukom
Cuj sandzosa sad bi svoje ovde da gura, jednom godisnje gleda Sarajevo i daje si za pravo da serenda.
Miran budi i drzi se pazara ljubi te facko
stooo sandzosi su najvece patriote i fanovi sto grada sto kluba Sarajeva, sta je problem. **** li vas ziljkic i catakovic kad ne kontas ironiju.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 04 mar 2024, 14:29

Sad se Spahic priziva,kad se spominjao prije ovdje se pisalo sta ce nam ta ubleha i psihopata,kakvih suncokreta ovdje to je cudo,najgori ljudi sa sto lica.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 04 mar 2024, 14:31

roccosiffredi je napisao/la:
04 mar 2024, 12:44
https://www.google.com/amp/s/sportsport ... cle/425845

Ovdje smo ograjisali.
Al nevjerujem. Gasi sve, motaj kablove, dosta
U novi boj ...

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 04 mar 2024, 14:32

TurkishAirlines je napisao/la:
04 mar 2024, 11:59
mosarajvosa83 je napisao/la:
04 mar 2024, 11:56
TurkishAirlines je napisao/la:
04 mar 2024, 11:46

Pa vjeruj da kad imas pit bula u upravi, kao mamic, qurac moj ce ti se trckarati igraci protiv zvijezde a kamoli protiv zelje na grbavici.

Ako nece trener da stisne igrace i natjera ih da trce, sici ce mamic i to lahko rjesiti.

Mudonja ti treba u upravi, mudonja ti treba na klupi

Zato je meni zao sto nismo Spahica angazovali, ako je uopste bilo te price.

Stas ti ocekivati od budale koja izjavi da smo mi Real Madrid. Pa majku ti yebem strumfosku, samarcine ti treba preventivno udarati svaki dan dok ne pocnemo pobjedjivati
Pogledaj podcast nemoj bit ogranicen kao balkon,uopste nije u tom kontekstu rekao.
Ti se vazda nesto zalijepis da neki **** odbranis.

Sta mene boli qurac sta je on zelio i u kakvom kontekstu da kaze kad ja znam a i svi mi sta je ta izjava prouzrokovala.

Posljedice njegove neinteligencije su ogromne i jako lose po zdravlje svih nas navijaca. Jer tamburanje od BL njegovom izjavom pa do grbavice sinoc.

A ti ga brani zivotom, yebo on mater svoju strumfovsku,
Boli mene k i za njega i biko koga drugog,meni je klub svetinja a ostali su mi bitni ko snijeg u ljeto. Necu sigurno ismijavati klub kao sto vi pojedini radite,hebo i Ibricica i Rozmana al nemojte pravit neku sprdnju od nicega.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 04 mar 2024, 14:32

Buljubasic mora biti ispred Matanovica

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 04 mar 2024, 14:35

nokee je napisao/la:
04 mar 2024, 13:28
Meni Rozman svakim danom sve vise lici na Basica. Isto se on ovako pogubio, poceo da izmislja i rotira iz ocaja, ne jer je imao neku ideju. Da li je i svlacionicu izgubio kao Klaun to ne znam, ali djeluje da jeste. Mozes ti biti najveci autokrata na svijetu, ali kad te protivnicki treneri takticki raskuju vise puta igraci ti prestanu vjerovati i istopi ti se autoritet.

Njega je sinoc Akrapovic ubio nogama. Da ne analiziram u detalje, gledali smo svi. Ne samo da je bolje postavio ekipu, nego su nas ganjali po terenu kao kerovi. Nas igrac cim primi loptu trojica se zalijecu na njega da ga pritisnu. Dok su se Amoah i Hiros zajebavali gore, radili sta su htjeli, pa kasnije i onaj Boljevic. I da, Zeljkan je duplo spremniji od nas. Seferovic i onaj Talijan, Luca kako vec, ocito znaju sta rade.
Sve go strucnjak.
Hajd nam malo pojasni te detalje molim te.
Jedno je kad ti ekipa ima 7 puta vise zelje i volje na terenu a nesto sasvim drugo je takticka postavka trenera. Djaba tebi da te Klopp licno postavi kad ti ekipa nema zara na terenu. E to sto nema zara jeste pravo pitanje? A to da je neko nekoga ubio smijesno. Akrapovic se postavio potpuno isto ko protiv Zrinjskog sto se i ocekivalo. Samim tim nikakvih tu iznenadjenja nije bilo.
Nije sve do volje, pa razbio bi ga Bruno da nije izasao nikako na teren.
Jesmo li mi i jednom uigranom kombinacijom dosli do centra sinoc? Sve i jedna lopta koja je presla na njihovu polovinu je bila nabijena il od Ilieva il od bekova. Eto ti nam objasni sta je sinoc bila nasa postavka i kako je zamisljeno da pridjemo golu.
Sralo se na domace trenere koji igraju seljacki fudbal, a mi u zadnjih 5 utakmica bas to igramo, Iliev je nabije pa ako je neko spusti dobro i jest
Igramo isto sto i Jagoda igra sa Slogom samo sto on ima igrace za tu seljacku taktiku a ti si navaljao Penarande, Oliveire i piz.de materine a nabijas loptu ko da je 84ta

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 04 mar 2024, 14:35

Sto bi pokojni Ciro rekao : Kad se puno prica,svasta se kaze ! :mrgreen:
Zato samo kratko,jezgrovito :
Tjeraj Zlovenca i Ajducko srce !! :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, bvsic, nokee, Tatamata1946 i 74 gosta.