FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
46%
Prolazak u Play off
47
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 194

visokohz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la visokohz » 04 mar 2024, 17:13

jurisicduska je napisao/la:
04 mar 2024, 17:09
Ima još 12 tekmi i kup dok/ako ne ispadne. Crte se podvlače nakon tog. Evo našim manekenkama šanse, prođite Borac dobijte posljednji derbi niko se neće sjećati ovih blamaža. A kvaliteta da se to uradi ima itekako.
Koliko mogu vidjeti mi sa zeljom mozemo odmah igrati poslije Igmana,ako mi završimo 4 a oni 9 što nije nemoguće igrali bi na Koševu, a ako mi budemo 4 a oni 8 onda zadnje kolo na Grbavici
Zadnja izmjena: visokohz, dana/u 04 mar 2024, 17:18, ukupno mijenjano 3 puta.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 04 mar 2024, 17:14

Bravo Zeko87, jurisicduska i Chony533.

:salut: :salut:

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 04 mar 2024, 17:15

MortemHz je napisao/la:
04 mar 2024, 15:25
Hoće li se FK Željezničar oglasiti? Mi želimo da nam se refundira novac za događaj na kojem nismo mogli biti na pravdi boga, barem nas 99%.
Od mene neće i ne može biti halal sve i da je 1 KM u pitanju jer se godinama ponašaju kao posljednji šljam. Kada se otkažu ili zabrane neki koncerti uvijek se novac vrati tako da ne vidim razlog da isto ne bude i u ovom slučaju.
To bi bilo otprilike nekih 18.000 KM po računici.
Svaki pojedinac će svakako odlučiti kako da potroši svoj novac ali imam jedan prijedlog.
Da svi mi koji dobijemo novac to prebacimo na račun neke bolesne osobe koja treba našu pomoć.
Ja lično ovo ne bi uradio preko pomozi.ba jer su iznajmili i zloupotrijebili broj od bolesnih osoba da bi se skupljale donacije za ovaj drugi klub i ja sam sa njima završio za sva vremena. Od tog momenta samo lično preko porodice.

Primjer je ova beba od 2 godine.

Sara Delić iz Gornjeg Vakufa ima težak i rijedak oblik epilepsije koja ne reaguje na lijekove, a također i dijagnozu glicinske encefalopatije. Iako bi trebala redovno vježbati, ova djevojčica to nije u stanju, jer većinu vremena leži i pospana je, a koristi redovno propisanu terapiju.
Trenutno se nalazi u Istanbulu gdje joj je ugrađen VNS stimulator koji znatno utiče na smanjenje broja epileptičnih napada, a Sara je imala 15-ak dnevno.

Htio sam spomenuti Helenu i Dominika iz Sarajeva ali vidim da se već skupila pomoć za njih.
Šta mislite bi li mogli ovo odraditi? Nama tih 12 KM ne predstavlja ništa a kad se ujedinimo mogli bi platiti kompletnu operaciju i troškove liječenja nekome, ako ništa veliki dio toga.
Ma moraju vratiti pare, necemo im dati 18 hiljada ni za sta. Sto se mene tice ja necu ici po te pare i najradije bi ih usmjerio igracima na premije ako prodju Borca ili klubu za kaznu koju smo napravili protiv Sirokog. Ali posto se ne pitam nek odluci klub ili udruzenje navijaca gdje ce te pare. Moze i humanitarne svrhe, vazno je samo da ne idu Zeljeznicaru

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 04 mar 2024, 17:17

Lavcina je napisao/la:
04 mar 2024, 15:40
Prvi uslov kojeg trazi FK Sarajevo kod odabira novih igraca je, da ima pic.kasti mentalitet.
To je i najbitniji uslov.

Da je juce onako bilo sve samo u kontra smjeru (da su zabranili dolazak Manijacima na Koševo par sati pred tekmu) Zeljkan bi nas raskovao na komade iz inata.
Licemjeri su ovdje,kad sam ga branio i govorio nije sve u statistivi,lik drzi vezni red smijali se ovdje,branis i slicmo sad ga isti ti peizivaju i kazu da je nebuloza sto su ga pustili.

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 04 mar 2024, 17:21

Ima još 12 tekmi i kup dok/ako ne ispadne. Crte se podvlače nakon tog. Evo našim manekenkama šanse, prođite Borac dobijte posljednji derbi niko se neće sjećati ovih blamaža. A kvaliteta da se to uradi ima itekako.
Bravo, to je to

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 04 mar 2024, 17:27

Chony533 je napisao/la:
04 mar 2024, 17:10
Samo ne kontam ove sto bi da tjeraju Rozmana i generalno svakakog naseg trenera nakon par izgubljenih. Svi vide tu gresku u treneru al ne vide gresku u igracima nase svetinje koji ne zele jednostavno da igraju i postuju istog tog trenera a i klub iz bilo kojeg razloga. I kad bi se promjenio trener i kad bi Arteta licno vodio FKS, nasi bi ga znalci u istom slucaju opet tjerali, jer eto on ne zna…

Ovdje je problem mud.a, i nezainteresovanost pojedinaca, uvjeren sam u to da imamo igraca u rosteru koji ne zasluzuju ni fening plate a tu su i **** im se za FKS, njihovo je bitno da plata kapa svaki mjesec pa ce igrat kako mu se digne taj dan…

Necu da branim Rozmana pretjerano jer svakako je tacno da on ima i svojih gresaka, ali u ovom slucaju igrace treba “fino” upoznat sa tim gdje su, sta su i kome su i udarit po novcaniku gdje najvise boli.
Ma ima i toga ali realno nisu ovo neki ekstra igraci. Mozda Hasic, Pena i Ziljkic mogu nesto uraditi a ostali samo sutaju loptu da nije kod njih. A sto je najgore Rozman se odrekao puno igraca koji su mogli biti makar konkurencija trenutnim. Mislim te igrace je Mirvic masno platio a ovaj se odrekao. Poslao ih na tribine pola godine a Mirvic ih placa i dalje.
Zamisli da u ovoj ekipi imamo jos Vranvica, Avramovskog, Serbecica, Zeljkovica, Baltu, onog gruzijca i ne mogu se sjetiti koga se jos odrekao. Kakva bi to bila konkurencija i sirina u ekipi. Nadam se da Rozman i strucni stab nece dobiti ni marke za ova tri mjeseca jer nisu nista ni radili ni pokazali. Igrace isto treba kazniti ali sta ce oni hudi kad i ne znaju bolje. Upala im kasika u med da igraju u Sarajevu. Nece nikad ni igrati u jacem klubu (izuzev hasica, penerande i ziljkica)

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 04 mar 2024, 17:27

Dosta je više tjeranja trenera, sa tjeranjem se moralo završiti o prije nekoliko godina. Trener je školovan i disciplinovan što želi da prenese na igrače. Oni igrači kojima se ne sviđa disciplina moraju biti kažnjeni, udaljiti ih iz ekipe i smanjiti primanja do maximuma. Mi navijači moramo jednom stati uz stručni štab i pokazati igračima koji se žele zaj.bavati sa ovim klubom da slobodno idu ali bez ikakve naknade. Vidjelo se na jesen da znaju igrati i da Rožman zna napraviti taktiku. Treneru se mora dati podrška.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 04 mar 2024, 17:29

fks74 je napisao/la:
04 mar 2024, 17:27
Dosta je više tjeranja trenera, sa tjeranjem se moralo završiti o prije nekoliko godina. Trener je školovan i disciplinovan što želi da prenese na igrače. Oni igrači kojima se ne sviđa disciplina moraju biti kažnjeni, udaljiti ih iz ekipe i smanjiti primanja do maximuma. Mi navijači moramo jednom stati uz stručni štab i pokazati igračima koji se žele zaj.bavati sa ovim klubom da slobodno idu ali bez ikakve naknade. Vidjelo se na jesen da znaju igrati i da Rožman zna napraviti taktiku. Treneru se mora dati podrška.
Hasic, Oliveira, Mehmedović pa i rekao bih Andjus su momci koji su jako disciplinovani i odgovorni. Pokazali su to do sad. Neki nabrojani su izdali zadnje dvije
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 04 mar 2024, 17:32

Zeko87 je napisao/la:
04 mar 2024, 17:04
Ma svi bi sad nešto tjerali ali niko neće nikad preuzeti odgovornost ni za šta. Meni je u svemu ovom Mirvić najmanje kriv . Prepustio je sve vezano za zeleni teren ljudima koje smo sami priželjkivali.

Koliko poena su nam oduzele Horde bojkotom i izostankom sa ključnih mečeva?

Koliko bodova nam je otkinuo frustrirani istok?

Koliko bodova smo kratki zbog internet navijača koji ne znaju ni gdje su prostorije kluba a kamoli da se učlane i kupe neki artikal?

Svašta nešta je potrebno da se napravi jedna zdrava sportska sredina i na kraju se sve to nagradi uspjehom na terenima.

Je li vi mislite da se igrači ne raspitaju o klubu prije nego što dođu kod nas? Da ne budu upoznati sa slučajem tjeranja nakon promašenog penala ili dva loša dodavanja?

Svaki sportista koji je mentalno zreo i ima tehniku za pola sezone odavde raspali, nama ostanu da proberemo samo oni koji su prezasićeni/istrošeni ili oni koji nemaju gdje. U oba slučaja im manjka motivacije.

Da je nama Rožman jedini problem sad bih potpisao, al historija praćenja kluba nas uči da je neuspjeh trenera samo "vrh ledenog brijega".

Na hajr i na dobro.

Dobro se zamisliti prije nego se krene u prozivanja investitora da ne bi okončali kao Čelik, Velež ili ne d'o Bog Željo.
Bravo kralju.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 04 mar 2024, 17:32

Horde moraju napraviti sastanak sa igračima i stručnim štabom i vidjeti u čemu je problem. Mora im se dati do znanja da za ovaj klub moraju da se bacaju na glavu, kada tako budu igrali neće im niko zamjeriti kada se desi loš rezultat.

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 04 mar 2024, 17:36

amypitar je napisao/la:
04 mar 2024, 16:28
roccosiffredi je napisao/la:
04 mar 2024, 16:23
skullcrusher je napisao/la:
04 mar 2024, 15:54
Eto ga usljivi faktor objavio clanak o sukobu dvojice fudbalera, sve sa ovog foruma koriste i blate nas, fino fino
Sve mahala druže. Na klixu forumu neko piše na našoj temi kako su neki igrači otjerani jer nisu htjeli da potpišu ugovore gdje će pola para dobijati od kluba a pola od neke firme u Americi.
Sad krecu nasi I anamo oni dusmani.
Sto lazi bice jedna istina,namirisali krv
Ma ovi momci su ok, pitari 1/1. Ali mislim da neke stvari ne bi trebalo da se pisu na javnim forumima.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 04 mar 2024, 17:36

Samo bi još dodao, ja neću halaliti nikome ako dozvole manijacima da dođu na sledeći derbi. A i ovi naši kao djeca, dozvolilo da ih cigani izlevate sa policijom.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 04 mar 2024, 17:37

Ekipa je osakacena. Rozman je u velikoj mjeri kriv za to. Zajedno sa Ibricicem. On ne moze probuditi ovu ekipu. Cak i neko drugi, teoretski, kada bi dosao, trebalo bi mu vremena, i par ozbiljnih rotacija, da vrati zivit u ekipu. Pogotovo na sredini terena koja ne postoji.
- FKS -

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 04 mar 2024, 17:38

Gurbeti se raduju kao da su dobili Man City i to igrom na ho ruk i bez gostujućih navijača.
Prošli derbi smo ih igrom rastavili sa životom i ispratili kao gospoda i sledeci dan je bio kao i svi ostali.

Povrh svih problema na ovo treba biti ponosan.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 04 mar 2024, 17:38

Ako Rozman napravi nešto s ovom sredom koju je selektovo svaka mu cast. Bogami.

Jedino mu je rjesenje Hasic na 10ku
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 04 mar 2024, 17:40

fks74 je napisao/la:
04 mar 2024, 17:32
Horde moraju napraviti sastanak sa igračima i stručnim štabom i vidjeti u čemu je problem. Mora im se dati do znanja da za ovaj klub moraju da se bacaju na glavu, kada tako budu igrali neće im niko zamjeriti kada se desi loš rezultat.
Sta ces ti sastancit kad ovi igraci koje je ovaj doveo nisu ni za klupr lokomotive bili, sredina terena u rangu goska o cemu pricamo.
Ispodprosjecni igraci sa velikim primanjima i dobijes ovu situaciju

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 04 mar 2024, 17:43

Istinasamo123 je napisao/la:
04 mar 2024, 17:40
fks74 je napisao/la:
Sta ces ti sastancit kad ovi igraci koje je ovaj doveo nisu ni za klupr lokomotive bili, sredina terena u rangu goska o cemu pricamo.
Ispodprosjecni igraci sa velikim primanjima i dobijes ovu situaciju
Realnost.
Zajebali su prelazni rok obojica. I Simon i Ibricic.
Ocajno selektiranje ekipa, i jako neuravnotezena.
- FKS -

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 04 mar 2024, 17:44

Sinoc je Andjusic, bar meni, jedini djelovao da se ko bori i zavrsi na klupi nakon 45 minuta, kao nagrada. 😂
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 04 mar 2024, 17:47

fks74 je napisao/la:
Pozivas na nasilje ??

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 04 mar 2024, 17:49

Antikloc je napisao/la:
04 mar 2024, 17:47
fks74 je napisao/la:
Pozivas na nasilje ??
To ti je ono sto je Zeko pisao ranije. I ko normalan da ti dodje u ovakav klub?
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, James1987, mnon46, nedimmmm1337, NeSamSafetee, skoJaa, Zagor i 54 gosta.