FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Utakmicu neću komentarisati, nema smisla a i nema se šta za komentarisati. Ali pojam pitarluk moram, barem iz bliske prošlosti a tako je od kako je nove istorije. Tjerali smo par puta Husrefa, ako nije sjever onda je istok ako nije istok onda je zapad. Otjerali smo i Feđu Dudića, iako treba biti pošten i priznati je imao najveću podršku, a Feđa sada najbolji trener u Srbiji. Tjerali dva puta Šerbečića kad eno i on jedan od najboljih stopera u ligi. Jedva čekali da vidimo leđa Avramovskom kad i on u timu kola i iz utakmice u utakmicu golove daje, fenomen pitarluka i Dala je teško objašnjiv ali on ipak u ozbiljnom takmičenju dade 9 ili 10 golova - nejak, sebičan, ne zna gdje goni... A sa druge strane mi navijači sami sebe tjeramo prvo sa istoka, sa Grbavice, sutra će biti i sa zapada. Problem je i Mirvić jer dovodi igrače sa reputacijom, pere pare sa Viverosom - ovaj naravno svaku tekmu gol, problem je jer dovede ekipu koja je nešto osvajala, uveli smo i pojam Domžalizacija ja ne znam ni jednog slovenca da igra za FKS. Ovako bi se mogli pisati još ihihihi... i za godinu, dvije, tri ćemo isto ovako pisati jer papir i tipkovnica sve trpe.
Zadnja izmjena: morensa, dana/u 04 mar 2024, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
Cijeli stadion.Zeko87 je napisao/la: ↑04 mar 2024, 21:17Je li suspendiran samo istok ili cijeli stadion za Igman?TurkishAirlines je napisao/la: ↑04 mar 2024, 20:19Ne znam vala, ali i ova furka na beograd mi ide na qurac.
Mislim da smo kao cjelina, svi kolektivno, od navijaca, igraca, sš, uprave i Mirvica dotakli veliko dno.
U nadi sam da ne moze nize, ali nam dolazi igman na prazno Kosevo.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
I Dudic koliko god mi se nije svidjao kao trener imao je na necemu da temelji nadu.Jednostavno hiljadu sansi stvoris po utakmici ali lopte nece u gol nego 1000 stativa i precki.E toga mi nije zao u smislu konacnog dojma i dat cu podrsku.A da ne spominjem da citavu polusezonu nije igrao na Kosevu nego na nama uvijek ukletom mjestu,prodali mu stopera pred kraj prijelaznog roka,povrede silne itd itd.Ali opet ispadanje od treceligasa se ne moze tolerisati i jos neki porazi kao Tuzla i IgmanAntikloc je napisao/la: ↑04 mar 2024, 21:17Vecinu negativnih rekorda Sarajeva drzi Dudic. Sad je red da nas Skijas izblamira i ponizi. Vec protiv Igmana ce imati priliku za slavlje- 5 uzastopnih poraza u nizu,sto Sarajevo nije nikada dozivilo. Tako da ce i Janez ostati upisan u historiju Sarajeva.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 mar 2024, 21:01Jok nije ograniceno ostavit janeza da nas yebe i da popusimo Evropu a trener koji je pokazao najgoru igru od osnivanja kluba odnosno NEigru jer ovo ne se ne moze ni nazvati nekom igrom jer ne postoji plan isto ko da su se nasli na ulici.To je pametno bas
Boze sacuvaj kakve mi mozgove ovdje imamo,zato nam i bjezi Borac 20 bodova bas zbog ovi sto pozivaju na nakvo strpljenje i osudjuju istok kad im djecu psuju
Odlazi ubleho mater ti yebemo svi!
Fun fact - Svi negativni rekordi Sarajeva su ostvareni u eri Mirvica !
New era![]()
Dok ovaj nema ama bas nista.Jos cekam odgovor po cemu mi sad bolje stojimo kod Rozmana nego sto bi pod vodstvom Dzene Uscuplica.Sta smo mi napravili za 2 godine?Pa yebeni Sablic je imao nesto al ovaj nema nista.A ovaj nikakav alibi nema sta vise imao uslove i moc ko da je rahmetli Hase licno.
Svaki trener je otisao sa obrazom i sam ponudio mandat ovaj ceka da ga mi otjeramo i da nas odere majku mu yebem pickastu samo svaljuje krivicu na drugoga uvijek a sebi cuva stolicu piqketina ona.Fuj kakav jad
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 04 mar 2024, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
U rupe ćete opet ubrzo, miševi.
PODRŠKA STRUČNOM ŠTABU!!!
PODRŠKA STRUČNOM ŠTABU!!!
Ja se slažem sa tim da nije Rožman najbolji trener kojeg smo imali a da ga treba istrpiti. Imali smo istih, boljih i lošijih od njega.
Ali od nekoga moramo počet i podići ljestvicu i biti možda prvi klub u državi sa tim trendom i poslati poruku igračima "nećete vi tjerati igrače".
Ne smijemo narednom treneru dati alibi prije nego i sjede na klupu kroz poznatu "nisam birao igrače i nisam ih dovoljno upoznao" , a sa druge strane ni potrošiti eventualno nekog dobrog trenera tako što ćemo mu "uvaliti vruć krompir".
Ovo je idealna sezona da se mijenja politika kluba, pa tako i politika smjene trenera/ davanje podrške do narednog ciklusa.
Dobio si sezonu i na kraju analiza:
- ostvario si cilj / ostaješ na klupi
- nisi ostvario cilj/ hvala i prijatno
Ove primadone koje stalno sanjaju da kucamo eksere u tabute, ponižavamo druge klubove i igramo atomski fudbal treba samo izignorisati.
Ali od nekoga moramo počet i podići ljestvicu i biti možda prvi klub u državi sa tim trendom i poslati poruku igračima "nećete vi tjerati igrače".
Ne smijemo narednom treneru dati alibi prije nego i sjede na klupu kroz poznatu "nisam birao igrače i nisam ih dovoljno upoznao" , a sa druge strane ni potrošiti eventualno nekog dobrog trenera tako što ćemo mu "uvaliti vruć krompir".
Ovo je idealna sezona da se mijenja politika kluba, pa tako i politika smjene trenera/ davanje podrške do narednog ciklusa.
Dobio si sezonu i na kraju analiza:
- ostvario si cilj / ostaješ na klupi
- nisi ostvario cilj/ hvala i prijatno
Ove primadone koje stalno sanjaju da kucamo eksere u tabute, ponižavamo druge klubove i igramo atomski fudbal treba samo izignorisati.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- muhamedhulk
- Kontakt:
dok ono dzemu spominje, stas dalje pisati na temu trenera. dzemo je imao milion prilika na klupi i uvijek letio. vatrogasac. kakav trener.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Dudic je Klopp za priglupog JanezaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 mar 2024, 21:26I Dudic koliko god mi se nije svidjao kao trener imao je na necemu da temelji nadu.Jednostavno hiljadu sansi stvoris po utakmici ali lopte nece u gol nego 1000 stativa i precki.E toga mi nije zao u smislu konacnog dojma i dat cu podrsku.A da ne spominjem da citavu polusezonu nije igrao na Kosevu nego na nama uvijek ukletom mjestu,prodali mu stopera pred kraj prijelaznog roka,povrede silne itd itd.Ali opet ispadanje od treceligasa se ne moze tolerisati i jos neki porazi kao Tuzla i IgmanAntikloc je napisao/la: ↑04 mar 2024, 21:17Vecinu negativnih rekorda Sarajeva drzi Dudic. Sad je red da nas Skijas izblamira i ponizi. Vec protiv Igmana ce imati priliku za slavlje- 5 uzastopnih poraza u nizu,sto Sarajevo nije nikada dozivilo. Tako da ce i Janez ostati upisan u historiju Sarajeva.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 mar 2024, 21:01Jok nije ograniceno ostavit janeza da nas yebe i da popusimo Evropu a trener koji je pokazao najgoru igru od osnivanja kluba odnosno NEigru jer ovo ne se ne moze ni nazvati nekom igrom jer ne postoji plan isto ko da su se nasli na ulici.To je pametno bas
Boze sacuvaj kakve mi mozgove ovdje imamo,zato nam i bjezi Borac 20 bodova bas zbog ovi sto pozivaju na nakvo strpljenje i osudjuju istok kad im djecu psuju
Odlazi ubleho mater ti yebemo svi!
Fun fact - Svi negativni rekordi Sarajeva su ostvareni u eri Mirvica !
New era![]()
Dok ovaj nema ama bas nista.Jos cekam odgovor po cemu mi sad bolje stojimo kod Rozmana nego sto bi pod vodstvom Dzene Uscuplica.Sta smo mi napravili za 2 godine?Pa yebeni Sablic je imao nesto al ovaj nema nista.A ovaj nikakav alibi nema sta vise imao uslove i moc ko da je rahmetli Hase licno.
Svaki trener je otisao sa obrazom i sam ponudio mandat ovaj ceka da ga mi otjeramo i da nas odere majku mu yebem pickastu samo svaljuje krivicu na drugoga uvijek a sebi cuva stolicu piqketina ona.Fuj kakav jad

-
- Kontakt:
Nama vec drugi put suspendiraju cijeli stadion a drugima po jednu tribinuZeko87 je napisao/la: ↑04 mar 2024, 21:17Je li suspendiran samo istok ili cijeli stadion za Igman?TurkishAirlines je napisao/la: ↑04 mar 2024, 20:19Ne znam vala, ali i ova furka na beograd mi ide na qurac.
Mislim da smo kao cjelina, svi kolektivno, od navijaca, igraca, sš, uprave i Mirvica dotakli veliko dno.
S obzirom koga smo sve otjerali i istrosili u zadnjih 10 godina, nemamo više koga izmisliti osim da vratimo nekog ko je vec bio i probao i popusio na ovaj ili onaj nacin. O mnoge smo se ogrijesili.
S obzirom da su oni koji igraju najveci klosari u drzavi, puno para a muda nemaju (cast izuzecima, ima ih), nikk na ovom svijetu im pomoci ne moze na duze staze, jer su poluprofesionalci, pa ce opet zavrtiti istu pricu za godinu ko god da dodje.
S obzirom na gore navedeno, ako sad Rozman dobije nogu, onda nek i Mirvic slobodno ide jer s ovim klosarskim
mentalitetom igraca, dzaba ulaze pare a otkazima trenerima daje samo krila. Mamic ih je mjenjao ko na traci al su isle titule, Evropa, pare...
Da sam ja… A nisam.
Prvo kazna svim igracima za sramotne partije u prva tri kola lige. 50% plate.
Ako postoji problem u svlacionici, poslat na hladjenje neko vrijeme, nek s juniorima treniraju. Ako si Baltu rijesio zbog nediscipline, rijesi i one koji sad prave problem.
Rozman ima samo jedan uslov do kraja sezone - Evropa.
Kako zna i umije.
S obzirom da su oni koji igraju najveci klosari u drzavi, puno para a muda nemaju (cast izuzecima, ima ih), nikk na ovom svijetu im pomoci ne moze na duze staze, jer su poluprofesionalci, pa ce opet zavrtiti istu pricu za godinu ko god da dodje.
S obzirom na gore navedeno, ako sad Rozman dobije nogu, onda nek i Mirvic slobodno ide jer s ovim klosarskim
mentalitetom igraca, dzaba ulaze pare a otkazima trenerima daje samo krila. Mamic ih je mjenjao ko na traci al su isle titule, Evropa, pare...
Da sam ja… A nisam.
Prvo kazna svim igracima za sramotne partije u prva tri kola lige. 50% plate.
Ako postoji problem u svlacionici, poslat na hladjenje neko vrijeme, nek s juniorima treniraju. Ako si Baltu rijesio zbog nediscipline, rijesi i one koji sad prave problem.
Rozman ima samo jedan uslov do kraja sezone - Evropa.
Kako zna i umije.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
-
- Kontakt:
Nisam mislio konkretno na njega nego da si uzeo bilo kojeg trenera iz lige za 3000 KM imao bi isto ovo i bolje.muhamedhulk je napisao/la: ↑04 mar 2024, 21:33dok ono dzemu spominje, stas dalje pisati na temu trenera. dzemo je imao milion prilika na klupi i uvijek letio. vatrogasac. kakav trener.
Nakve bombasticne najave,ublehas teski nema muda da na sebe uzme krivicu.Teorija 10 praksa 0
Boli me qurcina branite ga radite sta hocete ali vi pojma nemate sta je Sarajevo nit vas 80% ovdje uopste dolazi na utakmice tako da i ne mozete znati a cut cemo se u maju kad popusi i Evropu onda se fatajte za glavu.
U kupu iako prodje Borac naguzove izbacit ce nas Zrinjski a u ligi nista vise od Sloge nismo zasluzili Evropu ovom antiigrom citavu sezonu.
Nek se Mirza popljuvao i bojkotovao a izjava sportskog direktora "Zeljo se voli srcem i kad pobjedjuje i kad gubi" neka prolazi nezapazeno i nek se zmiri na to.Licemjerstvo.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ako smo ikome trebali dati podrsku i oprostiti poraze to je bio dudic. Frajer je 2 tekme samo na Koševu vodio i to je igra i posjeta na stadionu bila vrhunska. Poslije svi znamo sta je bilo.
Janez je previse prokockao. Od tjeranja igraca,dovodjenja svojih balerina i na kraju bruka u derbiju .
Janez je previse prokockao. Od tjeranja igraca,dovodjenja svojih balerina i na kraju bruka u derbiju .
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- feniksptica
- Kontakt:
Yebem i vas i Europu.
Puna vam usta dvoje utakmice na početku sezone. Nisu uopšte vrijedne da se izaziva pozitivan sok na kratak rok
Puna vam usta dvoje utakmice na početku sezone. Nisu uopšte vrijedne da se izaziva pozitivan sok na kratak rok
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Rožman može ići jedino ako će Salvatore Foti ili Igor Bišćan doći.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- TurkishAirlines
Cijeli stadion.Zeko87 je napisao/la: ↑04 mar 2024, 21:17Je li suspendiran samo istok ili cijeli stadion za Igman?TurkishAirlines je napisao/la: ↑04 mar 2024, 20:19Ne znam vala, ali i ova furka na beograd mi ide na qurac.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
“Sarajevo posljednji put izgubilo četiri utakmice u nizu prije 28 godina”
Podrška slovenskoj ublehi

Podrška slovenskoj ublehi

- BegovicRamiz
- Kontakt:
samo je jedno istina u svemu ovom
mi nikad necemo biti klub kako treba i to je 100%
derbi bez komentara a samo sam cekao neku izjavu tipa cini mi se Jesic kad smo zijanili isto na Grbavici kad je reko da su oni bili pregrubi
mi nikad necemo biti klub kako treba i to je 100%
derbi bez komentara a samo sam cekao neku izjavu tipa cini mi se Jesic kad smo zijanili isto na Grbavici kad je reko da su oni bili pregrubi
Smijem se zakleti da neki ovdje srcem žele da izgubimo i narednih pet i ostanemo bez evrope samo da bude kako su pametni i stručni.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Od nabrojani niko nije igrao derby . Upitnik je sto se ne bore i igraju kako treba ove sto je Ibricic i Rozman doveli. Ne vidim apsolutno razliku u igri Matanovica, Julardzije,Mehmedovica u odnosu na Buljubašića, Mustafica, Beganoovica.GalileoGalilei je napisao/la: ↑04 mar 2024, 20:53Tipujem na slinu Ziljkića, Beganović, možda Mustafić, Penaranda je svakako u svom svijetu. To je samo moje mišljenje, ne znači da je tačno. U svakoj ekipi imaš neki klan igrača, tako je i ovdje. Opet kažem, Đuričković sigurno nije taj, Iliev, Julardžija, od ovih igrača koji su došli pod Rožmanom. Hasić isto tako, zato što njega poznajem, te znam koliko ima poštovanje prema svima u klubu.
Dovoljno ti je da imaš trojicu, da krene to dalje da se grana.
Samo kažem da nećemo ništa dobiti, eventualno "šok terapiju" i instant rezultat. Igrači dobili svoje, ti moraš isplatiti visoku odštetu, a poslije toga ti dolazi pitanje "koga dovesti". U opticaju nema nekih kvalitetnih imena, te imena koja ćemo mi privući nečim.
Trenutno korisnika/ca: HariTz, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood i 52 gosta.