I Dudic koliko god mi se nije svidjao kao trener imao je na necemu da temelji nadu.Jednostavno hiljadu sansi stvoris po utakmici ali lopte nece u gol nego 1000 stativa i precki.E toga mi nije zao u smislu konacnog dojma i dat cu podrsku.A da ne spominjem da citavu polusezonu nije igrao na Kosevu nego na nama uvijek ukletom mjestu,prodali mu stopera pred kraj prijelaznog roka,povrede silne itd itd.Ali opet ispadanje od treceligasa se ne moze tolerisati i jos neki porazi kao Tuzla i IgmanAntikloc je napisao/la: ↑04 mar 2024, 21:17Vecinu negativnih rekorda Sarajeva drzi Dudic. Sad je red da nas Skijas izblamira i ponizi. Vec protiv Igmana ce imati priliku za slavlje- 5 uzastopnih poraza u nizu,sto Sarajevo nije nikada dozivilo. Tako da ce i Janez ostati upisan u historiju Sarajeva.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 mar 2024, 21:01Jok nije ograniceno ostavit janeza da nas yebe i da popusimo Evropu a trener koji je pokazao najgoru igru od osnivanja kluba odnosno NEigru jer ovo ne se ne moze ni nazvati nekom igrom jer ne postoji plan isto ko da su se nasli na ulici.To je pametno bas
Boze sacuvaj kakve mi mozgove ovdje imamo,zato nam i bjezi Borac 20 bodova bas zbog ovi sto pozivaju na nakvo strpljenje i osudjuju istok kad im djecu psuju
Odlazi ubleho mater ti yebemo svi!
Fun fact - Svi negativni rekordi Sarajeva su ostvareni u eri Mirvica !
New era![]()
Dok ovaj nema ama bas nista.Jos cekam odgovor po cemu mi sad bolje stojimo kod Rozmana nego sto bi pod vodstvom Dzene Uscuplica.Sta smo mi napravili za 2 godine?Pa yebeni Sablic je imao nesto al ovaj nema nista.A ovaj nikakav alibi nema sta vise imao uslove i moc ko da je rahmetli Hase licno.
Svaki trener je otisao sa obrazom i sam ponudio mandat ovaj ceka da ga mi otjeramo i da nas odere majku mu yebem pickastu samo svaljuje krivicu na drugoga uvijek a sebi cuva stolicu piqketina ona.Fuj kakav jad