PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
ako ima ko zainteresovan eu2 soba djhasko pass: ss
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
moze li se nekako nastimat da on oba poluvremena bude host ?Donnie Darko je napisao/la:prvo poluvrijeme je domacin host, drugo gost.DaRtAnJaN je napisao/la: napravi ti, jer ako ja budem hosto, tesko cemo ga poigrat
we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
-
jasko_juve
- Kontakt:
ljudi kako mislite da se liga odigra korektno pored laga ovoga!!!
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
Juventus 0244 novi trener HSV-a!
Sve je počelo nakon što je neočekivano robovi88 podnio ostavku na mjesto trenera Valencie. Nakon toga Valencia je ponudila posao juventusu 0244, koji je to odmah prihvatio. Cilj Valencie je bio da se obezbijedi prolazak među 16 najbolji, a juventus 0244 je uspio osvojiti 3. mjesto u ss.ba ligi i tako premašio očekivanja čelnika kluba.
Ali problem se desio kada se trebao produžiti ugovor, jer je bio potpisan samo do kraja prošle sezone, čelnici Valencie nisu htjeli dati platu koju je tražio juventus 0244 i tako su se razišli.
Juventus 0244 je dao izjavu nakon što je napustio kormilo Valencie: „ Nije mi lako jer se rastajem od jedne dobre ekipe, bilo smo kao porodica, ali nismo uspjeli usaglasiti stavove i tako da smo se razišli“.
Ali drugi nisu mnogo čekali da angažuju ovog stručnjaka na čelo svog kluba, nakon niza ponuda najprihvatljivija je bila ona HSV-a!
Juventus0244 se odmah bacio na posao, kako je prelazni rok bio završen nije mogao dovoditi nova pojačanja, nego je morao koristiti već oformljenu ekipu.
Evo i slike sa početka sezone:

Čelnici su pred juventus 0244 postavili cilj, a cilj će biti ostvaren ukoliko HSV-a bude među 8 ekipa).
Prvu utakmicu koju je odradio novi trener HSV-a bila je ona humanitarana protiv CSKA Moskva, koja je završila pobjedom Hsv-a OD 2:1, a za pobjedu se pobrinuo trenerov sunarodnjak Bešić golom u 120 minuti
! Inače ova utakmice je realizovana nakon ideje dva trenera EMIRA_ZENICA (CSKA) i juventus 0244 (HSV), koji su poznati kao veliki humanisti! 
Sve je počelo nakon što je neočekivano robovi88 podnio ostavku na mjesto trenera Valencie. Nakon toga Valencia je ponudila posao juventusu 0244, koji je to odmah prihvatio. Cilj Valencie je bio da se obezbijedi prolazak među 16 najbolji, a juventus 0244 je uspio osvojiti 3. mjesto u ss.ba ligi i tako premašio očekivanja čelnika kluba.
Ali problem se desio kada se trebao produžiti ugovor, jer je bio potpisan samo do kraja prošle sezone, čelnici Valencie nisu htjeli dati platu koju je tražio juventus 0244 i tako su se razišli.
Juventus 0244 je dao izjavu nakon što je napustio kormilo Valencie: „ Nije mi lako jer se rastajem od jedne dobre ekipe, bilo smo kao porodica, ali nismo uspjeli usaglasiti stavove i tako da smo se razišli“.
Ali drugi nisu mnogo čekali da angažuju ovog stručnjaka na čelo svog kluba, nakon niza ponuda najprihvatljivija je bila ona HSV-a!
Juventus0244 se odmah bacio na posao, kako je prelazni rok bio završen nije mogao dovoditi nova pojačanja, nego je morao koristiti već oformljenu ekipu.
Evo i slike sa početka sezone:

Čelnici su pred juventus 0244 postavili cilj, a cilj će biti ostvaren ukoliko HSV-a bude među 8 ekipa).
Prvu utakmicu koju je odradio novi trener HSV-a bila je ona humanitarana protiv CSKA Moskva, koja je završila pobjedom Hsv-a OD 2:1, a za pobjedu se pobrinuo trenerov sunarodnjak Bešić golom u 120 minuti
ljudi kako mislite da se liga odigra korektno pored laga ovoga???
Pa postavljalo se na početku u prijavi brzina neta, i koliko sam vidio da u nikog nije bilo kritično? A prošle sezone se isto igralo, desi se ponekad da laga, ali šta ćemo, ja sam znao gubiti dobijene utakmice zbog laga, ali sam i dalje igrao. Kada je tvoja konekcija, moras iskorisitit svoje prilike i to je to, znam da je bezveze kad laga, ali sve je to igra!Cospy89 je napisao/la:ljudi kako mislite da se liga odigra korektno pored laga ovoga???
Sve je to sastavni dio igre. U prosloj sezoni tacno jedna utakmica mi nije lagala
Znaci sve ostale lag, obicno jedno poluvrijeme! Kako je tebi tako je i protivniku, niko nije u prednosti! Nema zaljenja igrajte

jeli vama ili se to meni samo čini igra puno brža kad igrate Online ???
ja kad igram game u offlineu lopta ide 3 puta sporije
ja kad igram game u offlineu lopta ide 3 puta sporije
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- Donnie Darko
- Kontakt:
hebo to arsenala i barselonu za mene. ja u dvije utakmice iz 3 suta primim 5 golova, a iz 20 dadnem 4. onaj golman je najgori na pesu sigurno, jbt jaskelainen.
ajde os igrat...nea te na msnu...Stipe je napisao/la:ako ima ko zainteresovan eu2 soba djhasko pass: ss
Imali raspolozenih?
eu 2
pass: lag

eu 2
pass: lag
jeli to neće nitko 
strah i trepet si izgleda
strah i trepet si izgleda
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
..hocel neko jednu jutarnju ?! ..portugalska ekipa se uspjesno vratila sa priprema na sarajevskoj ljepotici Bjelasnici i sada iscekuju svoj prvi prijateljski mec ove sezone 
Ajdemuhovic je napisao/la:..hocel neko jednu jutarnju ?! ..portugalska ekipa se uspjesno vratila sa priprema na sarajevskoj ljepotici Bjelasnici i sada iscekuju svoj prvi prijateljski mec ove sezone
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
..evo sad cu ja napravit u Europa 1Toxicity je napisao/la:Ajdemuhovic je napisao/la:..hocel neko jednu jutarnju ?! ..portugalska ekipa se uspjesno vratila sa priprema na sarajevskoj ljepotici Bjelasnici i sada iscekuju svoj prvi prijateljski mec ove sezone
ss.ba
ss.ba
-
jasko_juve
- Kontakt:
Hajde jednu da odigramo, pravijasko_juve je napisao/la:imal koga ??
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
-
jasko_juve
- Kontakt:
ljudi skinuo sam patch sa stadionima medjutim uvijek igram na jednom te istom plavom onom stadionu???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.