Dovoljno je reci da je odlucujuci gol pao u 120 minuti (igrali se produzetci)..Sudije nije nista produzio (0 minuta) i pustio je da se napad igra ,i ja primim gol...
Zasluzeno je pobijedio,al mogao je svirati kraj
Moderator/ica: Padovan
moze li se nekako nastimat da on oba poluvremena bude host ?Donnie Darko je napisao/la:prvo poluvrijeme je domacin host, drugo gost.DaRtAnJaN je napisao/la: napravi ti, jer ako ja budem hosto, tesko cemo ga poigrat

Pa postavljalo se na početku u prijavi brzina neta, i koliko sam vidio da u nikog nije bilo kritično? A prošle sezone se isto igralo, desi se ponekad da laga, ali šta ćemo, ja sam znao gubiti dobijene utakmice zbog laga, ali sam i dalje igrao. Kada je tvoja konekcija, moras iskorisitit svoje prilike i to je to, znam da je bezveze kad laga, ali sve je to igra!Cospy89 je napisao/la:ljudi kako mislite da se liga odigra korektno pored laga ovoga???
ajde os igrat...nea te na msnu...Stipe je napisao/la:ako ima ko zainteresovan eu2 soba djhasko pass: ss
Ajdemuhovic je napisao/la:..hocel neko jednu jutarnju ?! ..portugalska ekipa se uspjesno vratila sa priprema na sarajevskoj ljepotici Bjelasnici i sada iscekuju svoj prvi prijateljski mec ove sezone
..evo sad cu ja napravit u Europa 1Toxicity je napisao/la:Ajdemuhovic je napisao/la:..hocel neko jednu jutarnju ?! ..portugalska ekipa se uspjesno vratila sa priprema na sarajevskoj ljepotici Bjelasnici i sada iscekuju svoj prvi prijateljski mec ove sezone
Hajde jednu da odigramo, pravijasko_juve je napisao/la:imal koga ??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.