Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

TMovac
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la TMovac » 06 mar 2024, 13:11

da li je momak igdje izjavio da ce se odazvat pozivu? okacio post ponosan ( kao Tanksson ) ili se po momku pljuje samo iz razloga sto mu je selektor Srbije poslao poziv?
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 06 mar 2024, 13:14

invincible1921 je napisao/la:
06 mar 2024, 13:09
TMmanija2012 je napisao/la:
06 mar 2024, 13:05
06 mar 2024, 12:48

Kakve to veze ima? Reprezntacija je stvar izbora i ljubavi ...a sto ce se prodat preko srbije hoce al u q, odigrace par tekmi i nogom u guzicu uz majku balijsku. Onog huseinbasica bi razumio, ali ovog ne mogu

Na kraju krajeva, ima nesto sto se zove obraz, cast i moral..ok ako tebi njemu ili ovom horozu to nisu poznate stvari..nema potrebe ni da pisete o ovom
Evo ti jedan banalni primjer , kosarkas Jokic proslog ljeta odbio igrati za Srbiju , jednostavno se Denveru nije svidjela ideja da igra SP i tu se prica zavrsava, Jokic voli Srbiju ,ali gdje hljeb zaradjuje te mora ispostovati nema veze sto je super star. Bazdar jos nije afirmisan igrac , moras slusati Partizan i menadzere , ako ga oni savjetuju za dobar transfer da igra za Srbiju onda on nema neki izbor.
Svako gleda svoj interes , kakv crni obraz.
Kao sto rekoh manjak obraza i casti, al dzaba ja pricam ne mozete vi to razumjeti ni da se nacrta. Da je Svedksa pa i da kazes..al kao Bosnjak za srbiju..ma daj
Po tvom razmisljanju Barbarez, Papac ili Glavas nisu trbali igrati za BiH , bez obzira koliko je vole.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 06 mar 2024, 13:14

06 mar 2024, 13:07
DamirT je napisao/la:
06 mar 2024, 12:54
06 mar 2024, 12:41
Srbija i Partizan od njega prave igrace , a mi bi da ga klepimo na emocije ''Bosna je tvoja maticna drzava'' , a kad ode neki Srbin iz BiH da igra za Srbiju onda drvlje i kamenje po njemu. Srbija ulozila u njega ,njihov produkt i zele da bude njihov igrac.
Ima i drugi dio price , bolje ce se prodati kao igrac Srbije koji ide redovno na velika takmicenja , gdje dobija vise na cijeni.
Momak misli na sebe i svoju buducnost kao i svi mi.
Nije problem sto je otisao tamo. Citavu karijeru igra za Srbiju. Problem je sto se on kune cijeli zivot u BiH, objavljuje ljiljane, Pjanica itd itd, a onda ode na prvi mig kod njih, a zna da ga trazimo. Sit sam ja takvih osoba u svakoj sferi zivota, fudbal je najmanji problem.
Misimovic nasa legeda od malena sanjao nas dres , aha jes malo sutra. Kad su ga nabili nogom u zicagu sjetio se Bosne :kafa:
Pisam se i na tu legendu kad je otkrio pravo lice kad je sjeo u fotelju...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

morsecode
Kontakt:

Post Postao/la morsecode » 06 mar 2024, 13:16

Svaka ptica svome jatu ba, nije to Sandzak to je Raska, i nisu oni Bosnjaci to su Srbi islamske vjeroispovjesti.

Nazalost nasem narodu fali jedna historijska licnost poput Abdyla Frashëria. Bolje reci imali smo je, ali domaci izdajnici su ugusili to.

Nejse, potez Bazdara me uopste nije iznenadio.

Da mi imamo ljude u savezu koji vole Bosnu i zele uspijesnu fudbalsku naciju, jos danas bi se trebao poceti praviti plan za modernizovanje domaceg fudbala. Skolovati struku, dovesti strucne ljude kao savjetnike, ulagati u infrastrukturu, tako da imamo jak bazen domacih igraca. Angazovati ljude da prate tu djecu po Evropi i svijetu, nisu ni Srbija, a ni Hrvatska nesto bolje od nas, ali imaju kakav takav sistem.
"To je jednostavno SARAJEVO"

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 06 mar 2024, 13:17

DamirT je napisao/la:
06 mar 2024, 13:14
DamirT je napisao/la:

Nije problem sto je otisao tamo. Citavu karijeru igra za Srbiju. Problem je sto se on kune cijeli zivot u BiH, objavljuje ljiljane, Pjanica itd itd, a onda ode na prvi mig kod njih, a zna da ga trazimo. Sit sam ja takvih osoba u svakoj sferi zivota, fudbal je najmanji problem.
Misimovic nasa legeda od malena sanjao nas dres , aha jes malo sutra. Kad su ga nabili nogom u zicagu sjetio se Bosne :kafa:
Pisam se i na tu legendu kad je otkrio pravo lice kad je sjeo u fotelju...
Od samog pocetka smo znali da je prva njegova ljubav bila Srbija i to nam nije smetalo. Ovdje sude momku jer je dobio poziv svoje drzave u kojoj je rodjen i u kojoj igra.
Zadnja izmjena: TMmanija2012, dana/u 06 mar 2024, 13:19, ukupno mijenjano 1 put.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 06 mar 2024, 13:18

06 mar 2024, 13:05

Evo ti jedan banalni primjer , kosarkas Jokic proslog ljeta odbio igrati za Srbiju , jednostavno se Denveru nije svidjela ideja da igra SP i tu se prica zavrsava, Jokic voli Srbiju ,ali gdje hljeb zaradjuje te mora ispostovati nema veze sto je super star. Bazdar jos nije afirmisan igrac , moras slusati Partizan i menadzere , ako ga oni savjetuju za dobar transfer da igra za Srbiju onda on nema neki izbor.
Svako gleda svoj interes , kakv crni obraz.
Kao sto rekoh manjak obraza i casti, al dzaba ja pricam ne mozete vi to razumjeti ni da se nacrta. Da je Svedksa pa i da kazes..al kao Bosnjak za srbiju..ma daj
Po tvom razmisljanju Barbarez, Papac ili Glavas nisu trbali igrati za BiH , bez obzira koliko je vole.
Jel me furas svijuti?

Je li BiH napala Hrvatsku i izvrsila UZP? Je li Bih ili Bosnjaci izvrsili genocid nad srbijom? Svaki hrvat i srbin koji voli i postuje BiH je dobrodosao i u drzavu i u rep...ovdje ces ti igrati za nekoga ko je ubijao tvoj i ko ce ubijati tvoj narod

Trpis uvrede i omalovazavanje citavog zivota i opet odes njima?

I tebi je to isto ko Barbarez? Da su srbi normalan narod i drzava ne bi mu slova progovorio, isto ko sto nemam
sta rec inima sto su izabrali druge drzave koje nisu srbija

Uostalom srbima je puno bolje bilo u Sarajevu oni na brdu ti dole gladan i bos..pa eto sto nisi otiso na brdo kad ti je isplativije?

Al nemos ti to razumjet nemoj se naprezat bezveze, :thumbup:
=\_1921_/=

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 06 mar 2024, 13:22

06 mar 2024, 13:18

Jel me furas svijuti?

Je li BiH napala Hrvatsku i izvrsila UZP? Je li Bih ili Bosnjaci izvrsili genocid nad srbijom? Svaki hrvat i srbin koji voli i postuje BiH je dobrodosao i u drzavu i u rep...ovdje ces ti igrati za nekoga ko je ubijao tvoj i ko ce ubijati tvoj narod

I tebi je to isto ko Barbarez? Da su srbi normalan narod i drzava ne bi mu slova progovorio, isto ko sto nemam

Kako onda gradjanin Srbije moze igrati za nas , primjer ovaj Bazdar , na osnovu toga sto je Bosnjak :crazy: Zasto bi igrao , sta ga veze za nas osim vjere, onda se mozemo ljutiti na Benzemu.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 06 mar 2024, 13:25

06 mar 2024, 13:22

Jel me furas svijuti?

Kako onda gradjanin Srbije moze igrati za nas , primjer ovaj Bazdar , na osnovu toga sto je Bosnjak :crazy: Zasto bi igrao , sta ga veze za nas osim vjere, onda se mozemo ljutiti na Benzemu.
Znaci tebi je Bosnjak ustvari vjerska grupa?

Zato sto mi gradjane srbije nismo bacali u masovne grobnice pa prekopavali a oni nas jesu i opet ce nemoj da sumnjas
=\_1921_/=

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 06 mar 2024, 13:26

Joj kakvi imbecili ovdje obitavaju, strašno.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 06 mar 2024, 13:32

06 mar 2024, 13:25

Jel me furas svijuti?

Zato sto mi gradjane srbije nismo bacali u masovne grobnice pa prekopavali a oni nas jesu i opet ce nemoj da sumnjas
Gdje sam ja to napisao , ja sa njim zajednicko imam vjeru i Bosnjaci smo. Onda Srbi trebaju Lanu da razapinju sto pliva za nas.Ja nemogu da vjerujem da se ljutite na momka koji je rodjen u Srbiji, igra od malena za Srbiju , igra za srpski klub i ocekujete da zaigra za BiH.

BosPos
Kontakt:

Post Postao/la BosPos » 06 mar 2024, 13:34

06 mar 2024, 13:10
BosPos je napisao/la:
06 mar 2024, 12:53
Srbija i Partizan od njega prave igrace , a mi bi da ga klepimo na emocije ''Bosna je tvoja maticna drzava'' , a kad ode neki Srbin iz BiH da igra za Srbiju onda drvlje i kamenje po njemu. Srbija ulozila u njega ,njihov produkt i zele da bude njihov igrac.
Ima i drugi dio price , bolje ce se prodati kao igrac Srbije koji ide redovno na velika takmicenja , gdje dobija vise na cijeni.

Pa upravo se diskutuje o tome da nemozes klepiti nekog na te emocije kad takvi ne osjecaju da im je BiH maticna drzava.To sto je momak Musliman ne znaci po defaultu da ce voliti BiH. Ljudi imaju problem da prihvate tu cinjenicu. Isto kao sto smo desetine odbijenaca dobili od Dzematlija sirom svijeta. Godinama se to desava. Ovdje ljudi u euforiju padali jer su mjerili patriotizam sa koliko se neki momak vjerski eksponira. Onda stigne hladan tus i cudi se raja kad izabere tu Evropsku drzavu u kojoj zivi. Kad budemo promovisala Bosanstvo iznad svega takve stvari ce se manje desavati. Ako hocemo naciju onda nacija mora biti iznad svega.
Apsolutno se slazem sa tobom , kada nam drzava bude ispred vjere onda ce biti nesto od nas. Svi to rade u nasem okruzenju ,jedino mi glumimo nekakve vjernike.

Normalno, Albanci za trideset godina imaju dvije drzave i postali konstituvan narod u Makedoniji.Drze sve kljuceve tamo. Albanski im zvanicni jezik u Mak. Najvise napredovali na Balkanu za obzirom kakvu su startnu poziciju imali. Nikakav problem im nije bio to sto su vecninski Muslimani. Nije smetalo ni Evropi ni ostalom zapadu jer nisu nikad mjesali vjeru. Kod nas Alija a pogotovu njegovi sljedbenici sve vise i vise mjesali/mjesaju vjeru u politiku i cude se sto su gubili podrsku zapada. Potpisao nakaradnu drzavu. Dobro ima argument da je morao potpisati ali nemoze me niko ubjediti da nisu bili u stanje da ispregovaraju drugacije ime manjeg entita. Nego pristali ni manje ni vise nego na ime republika srpska :wtf: Tako se ne vodi racuna o drzavi.

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 06 mar 2024, 13:35

06 mar 2024, 12:16

Nisu problem druge drzave nego Srbija.

To jesmo li spsobni nije bitno, al dobro klasika nasa sve krivi sebe...eto da je BiH bogata drzava a Bosnjo neki super covjek kao srbi i hrvati bi nad voljeli? Takvim svim cu porucit da sutra kad se opet desi rat, a desice se u to nemoj summjat da ih lijepo sacekate i objasnite te vase teorije siguran sam da ce val uvazit argumente i ostavit vas na miru

A ako ti, peti desit svoj patriotizam i ljubav prema svoj zemlji gledate krz materijalno hajd ziv bio recite kolklo je to da vas isplatimo pa idite onda tamo gdje osjecate vecu ljubav..
Patriotizam je napraviti dobar klub, dobru reprezentaciju, počupati ovaj kriminalni korov koji nas upropaštava decenijama. Napravi normalan klub, pa ga nazovi FK Bošnjak Patriota i ja ću odmah kupiti godišnju kartu.
Ljajić i Baždar su trebali igrati za Sarajevo, Želju, a ne za Partizan. Ne bi se onda postavljalo pitanje reprezentacije, ali šta mi možemo pružiti njima? Ništa, nula, mi možemo pružiti tu priču o patriotizmu i ljubavi, a da im profesionalni plafon bude neki Sogandolmaspor.

Da ja tebi poručim ako se sutra desi rat, opet ćemo kupovat kalašnjikove od naših lopova. Lopova koji sad upravljaju bh fudbalom, politikom i lože naivne na patriotske šupljake.
Zadnja izmjena: Horoz, dana/u 06 mar 2024, 13:49, ukupno mijenjano 2 puta.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 06 mar 2024, 13:48

Horoz je napisao/la:
06 mar 2024, 13:35
06 mar 2024, 12:16

Nisu problem druge drzave nego Srbija.

To jesmo li spsobni nije bitno, al dobro klasika nasa sve krivi sebe...eto da je BiH bogata drzava a Bosnjo neki super covjek kao srbi i hrvati bi nad voljeli? Takvim svim cu porucit da sutra kad se opet desi rat, a desice se u to nemoj summjat da ih lijepo sacekate i objasnite te vase teorije siguran sam da ce val uvazit argumente i ostavit vas na miru

A ako ti, peti desit svoj patriotizam i ljubav prema svoj zemlji gledate krz materijalno hajd ziv bio recite kolklo je to da vas isplatimo pa idite onda tamo gdje osjecate vecu ljubav..
Patriotizam je napraviti dobar klub, dobru reprezentaciju, počupati ovaj kriminalni korov koji nas upropaštava decenijama. Napravi normalan klub, pa ga nazovi FK Bošnjak Patriota i ja ću odmah kupiti godišnju kartu.
Ljajić i Baždar su trebali igrati za Sarajevo, Želju, a ne za Partizan. Ne bi se onda postavljalo pitanje reprezentacije, ali šta mi možemo pružiti njima? Ništa, nula, mi možemo pružiti tu priču o patriotizmu i ljubavi, a da im profesionalni plafon bude neki Sogandolmaspor.

Da ja tebi poručim ako se sutra desi rat, opet ćemo kupovat kalašnjikove od naših lopova. Lopova koji sad upravljaju bh fudbalom, politikom i lože naivne na patriotske šupljake.
Kao sro rekoh koliko je to tvoje da te isplatimo pa da ides iz ove nepatritoske zemlje da budes patriota tamo dje mislis da trebas bit?

Neka cemo njima na obraz ja cu ga kupit prvi ako ne budem imo drugog nacina...ja svoj obraz ne dam a vasim nek srbi brisu guzicu ako vas i to zapadne.
=\_1921_/=

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 06 mar 2024, 13:51

06 mar 2024, 13:32
06 mar 2024, 13:25

Gdje sam ja to napisao , ja sa njim zajednicko imam vjeru i Bosnjaci smo. Onda Srbi trebaju Lanu da razapinju sto pliva za nas.Ja nemogu da vjerujem da se ljutite na momka koji je rodjen u Srbiji, igra od malena za Srbiju , igra za srpski klub i ocekujete da zaigra za BiH.
Kao sto rekoh ne naprezi se bezveze to je puno iznad tvog shvatanja...

Kad se srbija bude odnosila prema bosnjacima kao sto se bosnjaci odnose prema srbima ja im slova necu rec
=\_1921_/=

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 06 mar 2024, 13:56

06 mar 2024, 13:48
Kao sro rekoh koliko je to tvoje da te isplatimo pa da ides iz ove nepatritoske zemlje da budes patriota tamo dje mislis da trebas bit?

Neka cemo njima na obraz ja cu ga kupit prvi ako ne budem imo drugog nacina...ja svoj obraz ne dam a vasim nek srbi brisu guzicu ako vas i to zapadne.
Pa bolan koga ćete vi isplatit ? Nemate pare za struju. :D
O kakvom obrazu pričaš? Pa gdje se tvoj Željo plasirao u zadnjih 30 godina, to je bruka i sramota. Glavni u klubu su vam trećerazredni igrači upravo iz te Srbije na koju režiš. Gdje je tu ponos, obraz?
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 06 mar 2024, 14:07

DamirT je napisao/la:
Jesi li ti uopste razumio post koji si replicirao? Misimovic je Srbin, a Baždar je Bošnjak koji je jos ko mali objavljivao postove o Bosni i Pjanicu, da bi na kraju sve to odbio i prihvatio poziv Srbije.
Na kraju ce zavrsiti ko i Masovic, odigrati 3-4 utakmice i noga, jer vec sad u napadu imaju Ratkova i Vlahovica koji su mladi napadaci, a stvorice se jos neki napadac u Zvezdi ili Partizanu.
Mi mozda pljujemo Vladana, ali covjek bar ima principe, smatra se Srbinom i uradice sve da igra za Srbiju pa i pod cijenu da izgubi pravo nastupa za bilo koju reprezentaciju.
Za ovog Baždara se to ne može reći, prodao ideal za dres Srbije
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 06 mar 2024, 14:07

Pa Bosna je od Vladana napravila igrača i pružila mu šansu pa je prvom prilikom **** reprezentaciju i odlučio se predstavljati Srbiju. Poenta je da bi Srbi i Hrvati iz BiH izabrali susjedne zemlje taman da su najgore reprezentacije na svijetu, dok samo kod nas se Bošnjo vodi eurima i interesima.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 06 mar 2024, 14:08

Horoz je napisao/la:
06 mar 2024, 13:56
06 mar 2024, 13:48

Pa bolan koga ćete vi isplatit ? Nemate pare za struju. :D
O kakvom obrazu pričaš? Pa gdje se tvoj Željo plasirao u zadnjih 30 godina, to je bruka i sramota. Glavni u klubu su vam trećerazredni igrači upravo iz te Srbije na koju režiš. Gdje je tu ponos, obraz?
I sta sad ja trebam pocet navijat za Borac? Za takve ce se nac pare taman nemalo hljeba jes

edit: ovo za srbe necu ni koemntarisat kad si toliko plitak
=\_1921_/=

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 06 mar 2024, 14:12

Ogromna većina se vodi eurima i interesima, nije u tome problem, naš problem je što bh reprezentacija nije atraktivna. Ne nudi eure i interese.

Inače, do prije par godina na tapetu su bili Šveđani. Kao švedski Bošnjaci su najgora sorta, oni mrze BiH. Sad se to promijenilo s ovij nekoliko "Šveđana". sandžaklije su stare mušterije za prebacivanje krivice i očaja. :D
Zadnja izmjena: Horoz, dana/u 06 mar 2024, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 06 mar 2024, 14:13

Horoz je napisao/la:
06 mar 2024, 14:12
Ogromna većina se vodi eurima i interesima, nije u tome problem, naš problem je što bh reprezentacija nije atraktivna. Ne nudi eure i interese.
Nas problem su takvi kao ti koji moralisu a prodali bi majku za eure...al si prvi u redu za prigovorit. Nikakvog postovanja prema sebi nemas a ocekujes da te neko drugi ko tr usput mrzi postuje
=\_1921_/=

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.