FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
46%
Prolazak u Play off
46
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 193

Lavcina
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lavcina » 06 mar 2024, 14:31

stojko je napisao/la:
06 mar 2024, 13:35
Uigrana šema, dovedi i daj astronomske ugovore, ono ce odigrati parutakmica pa onda kofol bojkotuju, pa ih rastjeras i isplatis. Na kraju svi dobri osim kluba i investitora koji ce pobjeci kao i oni prosli.
Upravo to. Al to se desava kad se razbacujes parama i kontas, da mozes sve sa njima uzeti. Ali nisi u klubu prvo udario jake temelje
Pare su potrebne itekako, da si konkurentan, ali ako nemas zdrave temelje u klubu ko da ih bacas u vodu.

Vidis razlike recimo izmedju PSG i Citya. Oba kluba su bogata, oba drže arapi, ali daleko zdravije temelje trenutno ima City.
Psg udara ns znaju ni oni gdje. Isto ko mi.

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 06 mar 2024, 14:32

Rozman treba priznati da je podcijenio ligu i da ce morati zasukati rukave kako bi nesto napravio.

On takodjer mora shvatiti da se protiv nas sve ekipe nabriju kako bi nam otkinuli bodove i da se mora prilagodjavati svakoj utakmici, stanje terena, broj sati putovanja itd.

Nadam se da ce napraviti nesto u kupu i izboriti evropu jer do tada i da popije otkaz zbog rezultata, proci cemo lose mi a i on.

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 06 mar 2024, 14:37

Leon1946 je napisao/la:
06 mar 2024, 14:22
Da li je moguće da igrači "bojkotuju" trenera zato što je on nekompetentan?
Ima nacina kako da ga bojkotuju a da klub i rezultati ne ispastaju tako da balerine ostaju balerine pa sve i da jeste tako.
....sve drugo će proći!

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 06 mar 2024, 14:37

Leon1946 je napisao/la:
Ma nije njihovo da misle jel on nekompetentan, doduse mogu oni to da misle, al njihovo je da srce na teren ostave i da igraju i treniraju kako im se kaze.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

Unknown9
Kontakt:

Post Postao/la Unknown9 » 06 mar 2024, 14:42

Chony533 je napisao/la:
06 mar 2024, 14:37
Leon1946 je napisao/la:
Ma nije njihovo da misle jel on nekompetentan, doduse mogu oni to da misle, al njihovo je da srce na teren ostave i da igraju i treniraju kako im se kaze.
Naravno ali današnji fudbaleri su princeze. Čim im nije po ćejfu stvaraju se bojkoti i klanovi. Ne samo kod nas nego u svim klubovima svijeta. Veliki problem je ako puno igraca sumnja u njegovu stručnost. Mislim da svaka prica ima dvije strane.
𝕯𝖆𝖏 𝖌𝖔𝖑 𝕾𝖆𝖗𝖆𝖏'𝖛𝖔 𝖓𝖆𝖒𝖆 𝖛𝖎š𝖊 𝖓𝖊 𝖙𝖗𝖊𝖇𝖆 🇱🇻

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 06 mar 2024, 14:45

Leon1946 je napisao/la:
06 mar 2024, 14:42
Chony533 je napisao/la:
Leon1946 je napisao/la:
Naravno ali današnji fudbaleri su princeze. Čim im nije po ćejfu stvaraju se bojkoti i klanovi. Ne samo kod nas nego u svim klubovima svijeta. Veliki problem je ako puno igraca sumnja u njegovu stručnost. Mislim da svaka prica ima dvije strane.
U takvim slucajevima, bar kod nas, fino se ukljuce navijaci i ljudi koji ce fino da “porazgovaraju” sa igracima i SŠ a isto tako i Ismir/Tan koji pare daje i da se situacija smiri.
Ovako sad ako se samo pusti, nema izlaza
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 06 mar 2024, 14:48

Samo se ne treba sikirati :rol:

slika
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 06 mar 2024, 14:57

stojko je napisao/la:
06 mar 2024, 14:54
kempes je napisao/la:
06 mar 2024, 14:32
Rozman treba priznati da je podcijenio ligu i da ce morati zasukati rukave kako bi nesto napravio.

On takodjer mora shvatiti da se protiv nas sve ekipe nabriju kako bi nam otkinuli bodove i da se mora prilagodjavati svakoj utakmici, stanje terena, broj sati putovanja itd.

Nadam se da ce napraviti nesto u kupu i izboriti evropu jer do tada i da popije otkaz zbog rezultata, proci cemo lose mi a i on.
On nikako ne moze proci lose. U tome i jes najveci problem sa trenerima i igracima. Ugovori su svi na stetu kluba.
Pa malo je i na stetu jedne americke firme :kafa:
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 06 mar 2024, 15:08

Protiv Borca u srijedu u 17:30h.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 06 mar 2024, 15:22

Nama treba teorija
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

Unknown9
Kontakt:

Post Postao/la Unknown9 » 06 mar 2024, 15:29

Chony533 je napisao/la:
06 mar 2024, 14:45
Leon1946 je napisao/la:
Chony533 je napisao/la:

U takvim slucajevima, bar kod nas, fino se ukljuce navijaci i ljudi koji ce fino da “porazgovaraju” sa igracima i SŠ a isto tako i Ismir/Tan koji pare daje i da se situacija smiri.
Sjećam se kad je birvaktile Gerrard namjerno fulio penal da bi išao Roy. :mrgreen: Slažem se s tobom u potpunosti samo sto je kod nas Sjeverna Koreja u klubu, niko na svijetu ne zna sta se desava u klubu sem ljudi u klubu. Da li Mirvah misli da navijači žele napakostiti klubu za kojeg navijaju, šta li je?
𝕯𝖆𝖏 𝖌𝖔𝖑 𝕾𝖆𝖗𝖆𝖏'𝖛𝖔 𝖓𝖆𝖒𝖆 𝖛𝖎š𝖊 𝖓𝖊 𝖙𝖗𝖊𝖇𝖆 🇱🇻

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 06 mar 2024, 15:43

Leon1946 je napisao/la:
06 mar 2024, 15:29
Chony533 je napisao/la:
06 mar 2024, 14:45
Leon1946 je napisao/la:

Sjećam se kad je birvaktile Gerrard namjerno fulio penal da bi išao Roy. :mrgreen: Slažem se s tobom u potpunosti samo sto je kod nas Sjeverna Koreja u klubu, niko na svijetu ne zna sta se desava u klubu sem ljudi u klubu. Da li Mirvah misli da navijači žele napakostiti klubu za kojeg navijaju, šta li je?
Pridruzen 28., februara
Anamo on plavi

Nula80
Kontakt:

Post Postao/la Nula80 » 06 mar 2024, 15:55

Citam ovo za igrace i bojkot. Kakav radovic i bojkot. Sta vam je ba ljudi. Znam od kolege koji je sa jednim igracem dobar da je rada vise nego posten lik. Da je on taj sto drzi ekipu. Bas je Mustafic slicno skoro u emisiji reko.

Mislim da je jedini ziljkic bio sto je bojkotiro. Igraci koji su na klupi nemaju pravo bojkotirati. Pa redovna ti je plata buraz.

Mislim da se klub mora oglasiti povodom ovoga

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 06 mar 2024, 16:24

Bgm meni izgleda ko da bojkotuje Rozmana jedno 90% ekipe. Sta je Renan odigrao u posljednji 5 utakmica bez trke, zelje, golova pa Penaranda isto još onu panenku opali protiv Slobode, pa Hasić svaki pas i centar šut pogrešan i moglo bi se nabrajati baš mnogo. Ne znam po cemu se zaključilo da bojkotuju Andjušić i Mustafic.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 06 mar 2024, 16:34

bordobijeli je napisao/la:
06 mar 2024, 16:24
Bgm meni izgleda ko da bojkotuje Rozmana jedno 90% ekipe. Sta je Renan odigrao u posljednji 5 utakmica bez trke, zelje, golova pa Penaranda isto još onu panenku opali protiv Slobode, pa Hasić svaki pas i centar šut pogrešan i moglo bi se nabrajati baš mnogo. Ne znam po cemu se zaključilo da bojkotuju Andjušić i Mustafic.
Jedan nezadovoljan igrac moze syebat sve ostale, kao da truhlu jabuku bacis u gajbu sa zdravim. Nece ta truhla nikad postat ponovo dobra nego ce ostale istruhnut. Zato se to i zove ekipa, tim. Jedna slaba karika moze sve uyebat. Pa i na PESu kad 7 igraca dodje sa onim condition strelicama ka dole, dzaba ti dvojica sa top "kondicijom", ti ne mozes nista. Slazem se ja da je Renan u qrcu u zadnje vrijeme, al evo npr, i njemu mozda smetaju odnosi u ekipi, mozda je stao na jednu stranu u svlacionici i pao u nemilost kod druge. I odmah nema ni lopti, nema niceg. I nervoza kad se uvuce, dzaba sve. Iliev je primio glup gol jer ga je Krpic navuk'o kao debila, izbacio ga iz ravnoteze kao Stilic Dupovca onda u jednom derbiju.
Ono sto je cinjenica je da ne mozes nijednog igraca u nastavku izdvojit i reci "e ovaj igra, ostali ne". Svi su uzasni, svi su u krizi.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 mar 2024, 16:43

FKS AKADEMIJA: POTPISI UGOVORA TALENATA IZ VLASTITOG POGONA

slika

U svečanom salonu „Svetozar Vujović“ svoje prve ugovore sa FK Sarajevo potpisali su talenti iz vlastitog pogona Akademije.

Ugovor su potpisali tri člana juniorske selekcije: Ognjen Šešlak (2006.), Amer Bašović (2006.) i Faruk Bezdrob (2006.).

Pored juiora, ugovore su dobili i četiri člana kadetske selekcije. Riječ je o Anes Mehmedović (2008.), Adin Aleta (2007.), Kerim Bajrović (2008.) i Lazar Lajić (2008.).

Ugovori za naše Akademce potvrda su njihovog talenta i predanog rada. S neumoljivim fokusom na razvoj vještina i strateško planiranje, cilj nam je pratiti razvoj svakog igrača i podići ih do njihovog najvećeg potencijala.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 mar 2024, 16:45

LUTRIJA BIH: NOVO PARTNERSTVO ZA POTICANJE RASTA FK SARAJEVO

slika

Lutrija Bosne i Hecegovine, kao društveno odgovorna kompanija, potpisala je jednogodišnji ugovor s Fudbalskim klubom Sarajevo. Kroz dosadašnje partnerstvo, Lutrija BiH dala je doprinos razvoju našeg kluba ali i sporta u Bosni i Hercegovini općenito.

U središtu ovog partnerstva leži zajednička vizija za podizanje sportskog iskustva. Putem strateške saradnje i uzajamne podrške, nastojimo da iskoristimo snagu sporta za stvaranje svakodnevnih promjena.

"Izuzetno smo ponosni što možemo potvrditi da je Lutrija Bosne i Hercegovine sklopila partnerski ugovor s Fudbalskim klubom Sarajevo. Ovo partnerstvo ne samo da pokazuje našu predanost razvoju sportske zajednice u BiH, već i našu posvećenost promovisanju društveno odgovornih vrijednosti kroz podršku sportu. Naša vizija je jasna - želimo iskoristiti moć sporta kako bismo inspirisali pozitivne promjene u svakodnevnom životu", izjavili su iz Lutrije BiH.

Lutrija BiH u narednom periodu pripremit će razne pogodnosti za navijače bordo tima, te osigurati im priliku da učestvuju u brojnim nagradnim igrama. Sve aktivnosti pripremit će zajedno uz podršku FK Sarajevo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 06 mar 2024, 16:48

Ako se ikome ne može ništa prigovoriti, to su Renan i Đuričković. Ta dva momka igraju do zadnjeg atoma snage i nema pravo niko da im kaže pola riječi. Gledam Renana u derbiju, pojede se od muke, leti na sve strane ne bi li nešto izvukao. Kod 3-0 se nije predao, leti, ganja itd. Momak je oličenje profesionalizma i da imamo još šest-sedam takvih u ekipi, ne bi se nalazili u ovoj situaciji. Renan već odavno nije imao upotrebljivu loptu, jedine šanse koje se sjećam je protiv Borca kad je mogao bolje šutirati. Najguplje mi je kad mi neko spominje Renana, a lik doslovno nema jednu upotrebljivu loptu po utakmici.

Za Đuričkovića važi isto. Njega da nema u odbrani, mi bi primili još doata golova. Pravoremen, jak, dobar u skoku, prati igru, "glasan". Kapitenski igra i po meni, on od naredne sezone mora biti prvi izbor za kapitena.

U pravu su ljudi, a to zna i Ibričić, nemamo jakih karaktera u svlačionici. Imaš Đuričkovića i Renana, te eventualno Ilieva. Kad se sjetim perioda Merse, Velkoskog, Stanojevića, Rahmana, Lazića, to su sve bili momci koji su bili zaduženi za dobru atmosferu i hemiju. Uz njih, ti mladi igrači u to vrijeme su dobro kliknuli (Vladan, Mujakić, Pidro itd.).
To se na ljeto mora promijeniti i moraju se naći autoritativni igrači. Lijepo je što sad imamo Mehmedovića, Krdžalića, Matanovića, Kapetanovića, ali tim momcima treba lider.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 06 mar 2024, 16:56

Zna li iko kad su ti treninzi dole??
Jel se može pogledati??
Kakva je situacija u vezi toga jel postoji neka zabrana kako je Rozman trener
Zna li iko odavde sa foruma tačnu i pouzdanu info??
Imam slobodnog vremena ovo dva dana i otišao bi da vidim tu famoznu atmosferu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 06 mar 2024, 16:58

AVNOJ je napisao/la:
06 mar 2024, 16:56
Zna li iko kad su ti treninzi dole??
Jel se može pogledati??
Kakva je situacija u vezi toga jel postoji neka zabrana kako je Rozman trener
Zna li iko odavde sa foruma tačnu i pouzdanu info??
Imam slobodnog vremena ovo dva dana i otišao bi da vidim tu famoznu atmosferu.
Treninzi su zatvorenog tipa. I akademije a ne prvog tima.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, muhamedhulk, nedimmmm1337, Pablo11 i 20 gostiju.