FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
46
28%

Ukupno glasova: 166

NajvecaRadosti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NajvecaRadosti » 08 mar 2024, 16:54

Unknown9 je napisao/la:
08 mar 2024, 16:45

Sad će nam Mirvah i Aylah snimit tutorial kako navijati
Moze li podatak koliko nas Penaranda oguli i kosta na godisnjem nivou?
Od navijaca imas potporu i vjetar u ledja bar,od njega?

Jest sad skrecite temu navijaci vam krivi sad.Ma mrs u qurac
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Riki10HZ
Kontakt:

Post Postao/la Riki10HZ » 08 mar 2024, 16:55

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
08 mar 2024, 16:33
da Vam odgovorim kolektivno. Takvim rezonovanjem ce nam i ostati da im samo to pricamo.
Historija se ponavlja, otprilike je to to, nekih 6 mjeseci traje nas proces s trenerom prije nego ga razapnemo :crazy: za 6 mjeseci liga ne zavrsi a ne da do 3. pretkola stignes.
Nema sta, a opet cu se nasaliti, mi smo takav klub strah i trepet evrope. 30 domacih titula, 3 Lige Prvake, 2 Balon doR igraca itd. Jarane lijepo je imati o sebi visoko misljenje, ali je zabluda da mislis da si ti i samo ti najbolji.
Pricate o ligi nekad i sad. Ni priblizno nije. Gospodin Tan je mozda i prvi ulozio u ovu nasu ligu, konkretno. Ko je prije njega ulagao? A ko nakon njega?

I ponovo, ponovo, ponovo zaboravljate jako brzo sta bi prije nepune 2 godine.
Da su se sredstva skupljala za klub, bilo bi ih kao clanova. 5.500 Konvertiblnih maraka i novi klub FK OlimpiC Sarajevo

Ok, bosanski galaktikosi. Doci ce i taj dan da budete zadovoljni.

Odakle li mi inspiracija za nick na ovom forumu?? :mrgreen: Mozda ste bili mali, djeco, pa se ne sjecate prenosa na hajatu.

Svaka cast na komentaru. Kad se sjetim samo prije 2 sezone bili pred gasenjem a na Kosevo ko god je doso upisivao lagane bodove unaprijed. Nama glavni igrac bio Kurdic i Palic. Klub bio nestabilan sa dugovanjima i bez ikakavog plana i buducnosti prema napretku. Pojavi se Mirvic. Spasi klub. Dize covjek svr na veci nivo. Konacno imamo plan. Sarajevo kao Bredn nikad jaci. Fan shop radi. Marketing. Sve. Istina grijesio sa izborom nekih ljudi ali boze moj ko danas ne grijesi. I onda dodje Bosnjo klasicni koji sve mrzi cim se radi nesto pozitivno i odma ceka da pljuje cim nesto krene lose. A taj isti bosnjo od 8 do 3 radi od 18 godine i veze nema kako fubkcionise jedan klub i sta je sve potrebno da se poklopi za uspjeh. Ali jok najlakse sve tjerat psovat medju rajom sa istoka. I jasni su mi ovi mediji dusmanski i nase komsinice kojima naravno da je krivo kad krene da se radi sistemski i kad klub napreduje. Kad se gradi kamp. Kad se akobogda gradi Kosevo. Ali nisu mi jasni domaci debili. Mislim jesu al eto nikad se nacuditi indijancima koji veze o fudbalu nemaju al sve znaju zato... Mrs od Svetinje! Sto rece jedan prijatelj treba doci na istok i kad cujes da neko psuje nasoj djeci i momcima samo tuci udarat te debile koji dodju i bez obiljezja pa ne znas ni ciji je navijac.... Samo batine!!

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 08 mar 2024, 17:03

Jednostavno ne mogu da vjerujem da sad, u 1001 problemu, su ovo objavili. Kakvi bilmezi. Od svega sto ne funkcionise, na navijace se zalite? Sta da ste recimo odbili od plate svakom pa namirili za to? Cime su to igraci zasluzili i fening? Bjezi jbt. Sta cemo ako za vikend odigrate isto ko u zadnje vrijeme, a velike su sanse, sta onda?
1946-1987

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 08 mar 2024, 17:03

Riki10HZ je napisao/la:
08 mar 2024, 16:55
08 mar 2024, 16:33
da Vam odgovorim kolektivno. Takvim rezonovanjem ce nam i ostati da im samo to pricamo.
Historija se ponavlja, otprilike je to to, nekih 6 mjeseci traje nas proces s trenerom prije nego ga razapnemo :crazy: za 6 mjeseci liga ne zavrsi a ne da do 3. pretkola stignes.
Nema sta, a opet cu se nasaliti, mi smo takav klub strah i trepet evrope. 30 domacih titula, 3 Lige Prvake, 2 Balon doR igraca itd. Jarane lijepo je imati o sebi visoko misljenje, ali je zabluda da mislis da si ti i samo ti najbolji.
Pricate o ligi nekad i sad. Ni priblizno nije. Gospodin Tan je mozda i prvi ulozio u ovu nasu ligu, konkretno. Ko je prije njega ulagao? A ko nakon njega?

I ponovo, ponovo, ponovo zaboravljate jako brzo sta bi prije nepune 2 godine.
Da su se sredstva skupljala za klub, bilo bi ih kao clanova. 5.500 Konvertiblnih maraka i novi klub FK OlimpiC Sarajevo

Ok, bosanski galaktikosi. Doci ce i taj dan da budete zadovoljni.

Odakle li mi inspiracija za nick na ovom forumu?? :mrgreen: Mozda ste bili mali, djeco, pa se ne sjecate prenosa na hajatu.

Svaka cast na komentaru. Kad se sjetim samo prije 2 sezone bili pred gasenjem a na Kosevo ko god je doso upisivao lagane bodove unaprijed. Nama glavni igrac bio Kurdic i Palic. Klub bio nestabilan sa dugovanjima i bez ikakavog plana i buducnosti prema napretku. Pojavi se Mirvic. Spasi klub. Dize covjek svr na veci nivo. Konacno imamo plan. Sarajevo kao Bredn nikad jaci. Fan shop radi. Marketing. Sve. Istina grijesio sa izborom nekih ljudi ali boze moj ko danas ne grijesi. I onda dodje Bosnjo klasicni koji sve mrzi cim se radi nesto pozitivno i odma ceka da pljuje cim nesto krene lose. A taj isti bosnjo od 8 do 3 radi od 18 godine i veze nema kako fubkcionise jedan klub i sta je sve potrebno da se poklopi za uspjeh. Ali jok najlakse sve tjerat psovat medju rajom sa istoka. I jasni su mi ovi mediji dusmanski i nase komsinice kojima naravno da je krivo kad krene da se radi sistemski i kad klub napreduje. Kad se gradi kamp. Kad se akobogda gradi Kosevo. Ali nisu mi jasni domaci debili. Mislim jesu al eto nikad se nacuditi indijancima koji veze o fudbalu nemaju al sve znaju zato... Mrs od Svetinje! Sto rece jedan prijatelj treba doci na istok i kad cujes da neko psuje nasoj djeci i momcima samo tuci udarat te debile koji dodju i bez obiljezja pa ne znas ni ciji je navijac.... Samo batine!!
Pa i sad je tako

Stanley
Kontakt:

Post Postao/la Stanley » 08 mar 2024, 17:05

Definitivno imamo najgore navijače. Nikakve koristi, samo štetu.
FK Borac Banja Luka zvanično podržava terorizam.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 08 mar 2024, 17:08

Nek od Penarande i ostali ubleha imamo koristi.Nabijem ga na qurac ko je naredio da se ovo sad objavi kad nemaju pobjede 6 utakmica.Navijaci vam problem piqketine?IGRAJ
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 08 mar 2024, 17:10

Pa vidi, kada spominjes narkomanem i konzumente tih sredstava...kao i one koji rade i visemilionsku stetu klubu, bas bi se iznenadio (a mozda i ne bi) koja bi to imena i pozicije bile.
- FKS -

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 08 mar 2024, 17:10

Tipicno bosnjacki, kad ti zajebes odmah ide "a kako on moze, a ja ne mogu"

Aj da vidim da neko kaze da se mi prvo popravimo pa mozda se i klub popravi.

Ajmo svi malo da vidimo sta mi mozemo klubu pruziti a da ne trazimo nista zauzvrat.
Zadnja izmjena: TurkishAirlines, dana/u 08 mar 2024, 17:12, ukupno mijenjano 2 puta.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 08 mar 2024, 17:10

NajvecaRadosti je napisao/la:
08 mar 2024, 17:08
Nek od Penarande i ostali ubleha imamo koristi.Nabijem ga na qurac ko je naredio da se ovo sad objavi kad nemaju pobjede 6 utakmica.Navijaci vam problem piqketine?IGRAJ
I treba objavljivati, kako bi da smo ko skretnicari da moramo sakupljati pare od navijaca da prezivimo?? Crkao bi klub za mjesec dana. Nemamo nikakav domacinski odnos ni prema cemu

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 08 mar 2024, 17:14

Kad klub pokaže domaćinski odnos i navijači će.
Bilo bi lijepo kad su ovako transparentni da nam saopšte koliko su para dali za otkupe i raskide ugovora :hmmmmm:

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 08 mar 2024, 17:15

Stanley je napisao/la:
08 mar 2024, 17:05
Definitivno imamo najgore navijače. Nikakve koristi, samo štetu.
Nikakve koristi ni od tvog komentara, HZ bili ostali i bit ce vazda najveca potpora klubu i igracima, sjedi u uzivaj iz tvog djepa nece nista ne skiraj se :thumbup:
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 08 mar 2024, 17:17

boki86 je napisao/la:
08 mar 2024, 17:10
NajvecaRadosti je napisao/la:
08 mar 2024, 17:08
I treba objavljivati, kako bi da smo ko skretnicari da moramo sakupljati pare od navijaca da prezivimo?? Crkao bi klub za mjesec dana. Nemamo nikakav domacinski odnos ni prema cemu
Osudjujem gadjanje protivnicki igraca i stalne bakljade ali to sad objavljivati je smijesno.Uopste nije ni vrijeme ni mjesto kad imas 4-5 igraca u klubu koji ti za 2 mjeseca sami izbiju ove pare a nikakav ucinak nemaju.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

morensa

Post Postao/la morensa » 08 mar 2024, 17:24

Istinasamo123 je napisao/la:
08 mar 2024, 15:18
08 mar 2024, 11:42
Lucas je napisao/la:
08 mar 2024, 11:38

Dok se Mučo kao vlasnik Popaja i nezvanični sportski direktor pitao oko pojačanja, mi smo osvojili kup, titulu i igrali trece pretkolo Lige prvaka :D
wow, ima li kakav trofej za trece pretkolo? Zivim za dan kad cu djeci pricati kako smo igrali u trecem pretkolu.
U sportskom segmentu ga mirvic ni sa milionoma nece stici za deset godina eto kakav je to parmak.
Imali kakav trofej za 4 mjesto?
Ima rješenje :) pošto Mirvić očigledno u životu zna napraviti pare, skupiš oko sebe ljude sakupite i ponudite čovjeku i vode nas ljudi koji nisu parmaci.

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 08 mar 2024, 17:27

morensa je napisao/la:
08 mar 2024, 17:24
Istinasamo123 je napisao/la:
08 mar 2024, 15:18
08 mar 2024, 11:42

wow, ima li kakav trofej za trece pretkolo? Zivim za dan kad cu djeci pricati kako smo igrali u trecem pretkolu.
U sportskom segmentu ga mirvic ni sa milionoma nece stici za deset godina eto kakav je to parmak.
Imali kakav trofej za 4 mjesto?
Ima rješenje :) pošto Mirvić očigledno u životu zna napraviti pare, skupiš oko sebe ljude sakupite i ponudite čovjeku i vode nas ljudi koji nisu parmaci.
Zna Vincent Tan, e takvima mirvic slaufa spolovila i izigrava im dvorske lude.
Lako je tudjim parama katran mjesat. A mjeaa ga nedao bog nikom, zali boze bacenih para na tokmake koji se nazivaju igraci, e sad da ne kmeci za ovih 150 milja nek odbije balerinama za ovo blamiranje.
I pored svega toga navezao si se na tekst o muci, titule se pamte a do sada za ovog nemamo sta lijepo zapamtit koliko god se trudili odbraniti...

morensa

Post Postao/la morensa » 08 mar 2024, 17:32

TurkishAirlines je napisao/la:
08 mar 2024, 11:29
kempes je napisao/la:
08 mar 2024, 11:14
TurkishAirlines je napisao/la:
08 mar 2024, 11:07
Krivci za neuspjeh, redom.

Mirvic
Rozman
Ibricic
igraci
navijaci

Prvo Mirvic da se makne iz kuhinje
Zasto Mirvic? Jer ulaze u klub, pravi nam infrastrukturu? Jedina njegova greska je sto je napravio previse dobre uslove za ovu ligu.

Rozman? Mozda, upao je u krizu, hocemo li nakon prve krize nekog sa debelim ugovorom prekriziti, i komplet njegove pratece ljude isplacivati?

Za Ibricica bi se morao napraviti upgrade.

Zasto navijaci? Sta im to mi radimo? Sta smo mi skrivili evo zivo me zanima.
Mirvic, zato od kad je on dosao tu mi smo postali kanta za nabijanje koja stigne do 4. mjesta na tabeli uz uvijek 100+ problema koje nas prate svake sezone. Zato sto manipulise, ne razumije se u fudbal i zato sto je kroz njegovo sarajevo proslo toliko miliona a mi se jos uvijek od borbe za 4 mjesto nismo odvojili. opciju da platis nekog da ti vode klub ili da se makne iz kuhinje

Rozma, zato sto nije uspio da napravi pobjednicku ekipu unatoc tome sto mu se sve omogucilo, dobio slobodu u radu, itd. Mi smo trenutno qurac po igri, zalaganju, rezultatima sto je direktna krivica trenera

Ibricic, zato sto je strumf, i yebo mu real madrid tele.

Igraci zato jer niko od njih nije zasluzio da nosi dres FK Sarajeva.

Navijaci zato sto treba samo da idemo, pratimo i gledamo FKS i da se ne pitamo nista. Sto donisimo ocito vise stete finansijski nego sto doprinosimo.
Više volim samo čitati ali nekada moram i odgovoriti na postove poput tvojih. Da li ti uopšte znaš šta bi bilo od kluba da u tom trenutku nije došao Mirvić. Daleko od toga da ga branim svi koji rade prave i greške. Svi smo bili oduševljeni svakim igračem koji je stigao u njegovom mandatu, doveo je Feđu kao najboljeg trenera kada je to bilo nezamislivo a koji sada slovi kao kao jedan od najboljih trenera u Srbiji. Doveo je Šerbečića, i opet nam ni on ne valja, trom, ne zna... a vidi se da zna u puno jačoj ligi... Dolazak Avramovskog, Viverosa i ostalih neću ni pisati. I kaže neko pere pare ima puno lakših načina nego ovako prati pare... Eto uzeo da pere pare da bi mu neko govorio da je parmak ili nešto slično.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 08 mar 2024, 17:42

Svejedno, Horde nisu krive za ovu kaznu, laser nije bio na sjeveru, gadjanje protivnickih navijaca nije dosao od Sjevera.
U novi boj ...

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 08 mar 2024, 17:43

boki86 je napisao/la:
08 mar 2024, 17:07
Unknown9 je napisao/la:

Jok eto vi narkomani cete izbijati pare klubu
Ne treba se odmah vrijeđati ali što je puno puno je. Nije ovo malo para uopšte.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 08 mar 2024, 17:49

Unknown9 je napisao/la:

Zašto su stavili sliku zapada/istoka tj. iole normalne raje a ne onih glavnih krivaca za tu cifru tj. Sjevera?! Mirvah pizda! :silent:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 08 mar 2024, 17:54

BordoArmy88 je napisao/la:
08 mar 2024, 17:49
Unknown9 je napisao/la:

Zašto su stavili sliku zapada/istoka tj. iole normalne raje a ne onih glavnih krivaca za tu cifru tj. Sjevera?! Mirvah pizda! :silent:
Nije to samo sjever, istok je više izbio love i uzrokovao zabrane.

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 08 mar 2024, 18:01

Bosniak10 je napisao/la:
08 mar 2024, 13:32
Sve je ok samo se nemojte praviti da znate kakav je ko. Nikad sebi ne dopuštam da pišem da ovaj radi ovo a onaj radi ono u privatnom životu. Ne razumijem što vas uopšte zanima bilo šta se dešava van terena. Nek ljudi slave kako hoće, rade šta hoće njihov je život. Zilkić najgori čovjek na svijetu jer je izašao u gaćama i slavio sa Mirzom pobjedu pa ko nas je kleo nije dangubio. Svakog Pazarca koji zna Almedina meni priča da je duša od čovjeka, veliki vjernik, vrhunski profesionalac, i majstor za loptu. To što je možda volio Mirzu više od Simoma nije nikakav problem. Koliko igrača na ovom svijetu ne mogu smislit svoje trenere ali ih ipak poštuju radi autoriteta. Nema tu nikakvog bojkota ima samo nepoštovanja radi manjka autoriteta. Dođeš u klub i tjeraš 5-6 bitnih igrača iz ekipe koji su imali jako dobru polusezonu i tako hoćeš da pokažeš da si ti neko i nešto. A onda se čudiš što se ljudima ne sviđaš kad si mu istjerao dobre drugove i saigrače s kojima si pravio dobar rezultat. Po meni se tako ne stiče autoritet i nije glavni krivac Mirvić već sam Rožman. Sve na svijetu ovom je imao da posloži kockice a evo nakon više od pola godine kako vodi ekipu mi u rasulu. A za sve kriv Zilkić ispade koji je najveća ulizica na svijetu ako je tako što se nije ulizivao Simonu i ostao nedodirljiv u prvoj postavi? Znaju sve igrači nešto što mi ne znamo.
Ako ti se nesto ne dopada, spakujed kofere i vratis se u novi pazar

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, insimadop, J1897, Lecler, nedimmmm1337, ŠTA_JE i 90 gostiju.