Hahahahahahahahaha isto kao da su ljudi u osnovnoj i da idu u isti razred, pa eto rastjerao ih.BordoBBoja je napisao/la: ↑08 mar 2024, 18:01Ako ti se nesto ne dopada, spakujed kofere i vratis se u novi pazarBosniak10 je napisao/la: ↑08 mar 2024, 13:32Sve je ok samo se nemojte praviti da znate kakav je ko. Nikad sebi ne dopuštam da pišem da ovaj radi ovo a onaj radi ono u privatnom životu. Ne razumijem što vas uopšte zanima bilo šta se dešava van terena. Nek ljudi slave kako hoće, rade šta hoće njihov je život. Zilkić najgori čovjek na svijetu jer je izašao u gaćama i slavio sa Mirzom pobjedu pa ko nas je kleo nije dangubio. Svakog Pazarca koji zna Almedina meni priča da je duša od čovjeka, veliki vjernik, vrhunski profesionalac, i majstor za loptu. To što je možda volio Mirzu više od Simoma nije nikakav problem. Koliko igrača na ovom svijetu ne mogu smislit svoje trenere ali ih ipak poštuju radi autoriteta. Nema tu nikakvog bojkota ima samo nepoštovanja radi manjka autoriteta. Dođeš u klub i tjeraš 5-6 bitnih igrača iz ekipe koji su imali jako dobru polusezonu i tako hoćeš da pokažeš da si ti neko i nešto. A onda se čudiš što se ljudima ne sviđaš kad si mu istjerao dobre drugove i saigrače s kojima si pravio dobar rezultat. Po meni se tako ne stiče autoritet i nije glavni krivac Mirvić već sam Rožman. Sve na svijetu ovom je imao da posloži kockice a evo nakon više od pola godine kako vodi ekipu mi u rasulu. A za sve kriv Zilkić ispade koji je najveća ulizica na svijetu ako je tako što se nije ulizivao Simonu i ostao nedodirljiv u prvoj postavi? Znaju sve igrači nešto što mi ne znamo.

Ja bih opet da mi neko objasni kojih smo se to važnih igrača riješili?