Šulenta vuče poteze, u masi ubode, pogriješi, ali ljudi moji, u ovako maloj sredini, imati rezultate kakve mi imamo, je GOLEMO. On je definitivno najuspješniji sportski radnik u BiH u zadnjih 10 godina. Živi za klub 24 sata. Knjiga bi se dala napisati o tome šta bi trebalo drugačije, zašto nemamo sportskog direktora, zašto smo prezatvoreni u pogledu izjava čelnika kluba, ali rezultat je tu.Marko1905 je napisao/la: ↑08 mar 2024, 23:14Sreća Zrinjskog ,a tu mislim i i na klub i na navijače ,je to sto politiku kluba vodi uprava tj. Danko Šulenta većim dijelom.Inače da je suprotno ,da slušamo ulicu i velike “stručnjake” kojima je najveći domet bio nastup za razred iza desete osnovne ,osvojili bismo trofej svako 50 godina .Najviše se čudim nekim ljudima koji su prike dvadesetak godina utakmicu sa Vastra Frolundom prepričavali kao finale lige prvaka a danas im nevalja 3-4 poraza u 40 utakmica u sezoni.
Konstruktivna kritika je ok, ali kritizirati sve i svašta, kao da je propast svijeta što smo drugi. Šta bi navijači Sarajeva trebali? Para i para promijenili, igrača i igrača, rezultata nigdje.