Sloga Doboj!
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ko ce se u zrinjskom bahatiti ? Nemaju navijaca,nemaju baze. Mali vjestacki plasticni klub. Politicki monstrum.Suvorov je napisao/la: ↑09 mar 2024, 13:02Bas tako, Zrinjski je najlaganiji klub sto se tice kurcenja i sl.Antipolitika3 je napisao/la: ↑09 mar 2024, 12:36Zrinjski bahat?
Pa zamisli kakvo bi Sarajevo bilo da ima 8 titula najdraze nam BiH?![]()
Zato sam uvijek navijao za njih da osvajaju titule kad su se borili sa Sarajevom/Zeljeznicarom jer od ovih ne mozes ziv ostati kad povezu tri pobjede.
Uf i kako su Tuzlaci bili bahati onu sezonu kad se Sloboda borila za titulu, kao da za Real navijaju.
Pitari su nervozni što je i razumljivo. Sloga je trenutno ispred njih. Čestitamo
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Pa evo npr. taj Sulenta koji je mozak citave organizacije, ne izlazi u javnost, ne laprda po portalima, cuti i radi.Antikloc je napisao/la: ↑09 mar 2024, 15:16Ko ce se u zrinjskom bahatiti ? Nemaju navijaca,nemaju baze. Mali vjestacki plasticni klub. Politicki monstrum.Suvorov je napisao/la: ↑09 mar 2024, 13:02Bas tako, Zrinjski je najlaganiji klub sto se tice kurcenja i sl.Antipolitika3 je napisao/la: ↑09 mar 2024, 12:36
Zrinjski bahat?
Zato sam uvijek navijao za njih da osvajaju titule kad su se borili sa Sarajevom/Zeljeznicarom jer od ovih ne mozes ziv ostati kad povezu tri pobjede.
Uf i kako su Tuzlaci bili bahati onu sezonu kad se Sloboda borila za titulu, kao da za Real navijaju.
Kod vas dodje seljacic Ibricic bez ikakvog pokrica, kaze mi smo Real Madrid.
Ili onaj Adzem kad je rekao mi smo grad (klub) iz metropole.
I da ostavis navijace po strani, bahate vam se funkcioneri.
-
- Kontakt:
Mi i pitari nakon pobjede Sloge danas

Ma Zrinja je najjaci
To je nepobitna cinjenica
Volio bih i ja da je Zeljo prvi ali nije
To je nepobitna cinjenica
Volio bih i ja da je Zeljo prvi ali nije
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
To ti misliš, nažalost,Real igra sutra,Antikloc je napisao/la: ↑09 mar 2024, 15:16Ko ce se u zrinjskom bahatiti ? Nemaju navijaca,nemaju baze. Mali vjestacki plasticni klub. Politicki monstrum.Suvorov je napisao/la: ↑09 mar 2024, 13:02Bas tako, Zrinjski je najlaganiji klub sto se tice kurcenja i sl.Antipolitika3 je napisao/la: ↑09 mar 2024, 12:36
Zrinjski bahat?
Kao prvo Ibricic nikada nije rekao da smo mi Real Madrid. A drugo funkcioneri,treneri ,uposlenici Sarajeva,zeljeznicara moraju biti aktivni jer imaju armiju navijaca koji od njih to traze. Izjave,intervjue,podcaste,emisije. I onda naravno kad se puno prica svasta se kaze. A koga zanima fuckin Sulenta ?? Nikoga. Evo igrali su grupu,zanimanje javnosti,blizu nule. Vece zanimanje je ostvario Velez u svom trecem predkolu. A ako bi kad Sarajevo ,igralo konferenciju ( SF naravno ) ali to bi bilo ludilo i euforija. Apsolutno neuporedivo.Suvorov je napisao/la: ↑09 mar 2024, 15:24Pa evo npr. taj Sulenta koji je mozak citave organizacije, ne izlazi u javnost, ne laprda po portalima, cuti i radi.Antikloc je napisao/la: ↑09 mar 2024, 15:16Ko ce se u zrinjskom bahatiti ? Nemaju navijaca,nemaju baze. Mali vjestacki plasticni klub. Politicki monstrum.Suvorov je napisao/la: ↑09 mar 2024, 13:02
Bas tako, Zrinjski je najlaganiji klub sto se tice kurcenja i sl.
-
- Kontakt:
Ljulja se sarajevu sve… neko bi rekao da smo im baksuz navukli prosli vikend, posto smo za njih navijali.
Sad ako ih igman pljucne, a potom i Borac, ode sve u pm
Sad ako ih igman pljucne, a potom i Borac, ode sve u pm
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Mislim da ce Sarajevo i Mirvic baciti sve karte na kup, na kraju isti i osvojiti na identican nacin kao ‘21, radi mira u kuci
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Oni imaju dan turskog djeteta..
[/quote]
Pa pratio sam vas i ja gledala se utakmice u Sarajevu uzivo
Svi su mediji prenosli vijesti od dnevnog avaza, oslobodjenja, slobodna bosna, klix, sportsport, sport centar, n1, reprezentacija ba, face tv , radio sarajevo, nova bh, bht1, ftv
Ne znam odakle vam da nije niko nista pisao
Raje milion bilo vani na vise mjesta uzivo prenosili
Cak je i vatromet bio kad ste preokrenuli
Pa pratio sam vas i ja gledala se utakmice u Sarajevu uzivo
Svi su mediji prenosli vijesti od dnevnog avaza, oslobodjenja, slobodna bosna, klix, sportsport, sport centar, n1, reprezentacija ba, face tv , radio sarajevo, nova bh, bht1, ftv
Ne znam odakle vam da nije niko nista pisao
Raje milion bilo vani na vise mjesta uzivo prenosili
Cak je i vatromet bio kad ste preokrenuli
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 09 mar 2024, 16:07, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Naglasak na AKO BI, a Zrinjski je igrao, a vi, Boga pitaj kad ćete. 1000 ljudi u Birminghamu, a ljudi iz Sarajeva dolazili gledati Villu u Mostar, svjesni da će to teško dočekati u Sarajevu.Antikloc je napisao/la: ↑09 mar 2024, 15:33Kao prvo Ibricic nikada nije rekao da smo mi Real Madrid. A drugo funkcioneri,treneri ,uposlenici Sarajeva,zeljeznicara moraju biti aktivni jer imaju armiju navijaca koji od njih to traze. Izjave,intervjue,podcaste,emisije. I onda naravno kad se puno prica svasta se kaze. A koga zanima fuckin Sulenta ?? Nikoga. Evo igrali su grupu,zanimanje javnosti,blizu nule. Vece zanimanje je ostvario Velez u svom trecem predkolu. A ako bi kad Sarajevo ,igralo konferenciju ( SF naravno ) ali to bi bilo ludilo i euforija. Apsolutno neuporedivo.Suvorov je napisao/la: ↑09 mar 2024, 15:24Pa evo npr. taj Sulenta koji je mozak citave organizacije, ne izlazi u javnost, ne laprda po portalima, cuti i radi.
8 titula i 2 kupa, a Šulenta je za Mirvića svemirski brod. Šuti, radi i skuplja trofeje.
A to o zanimanju javnosti je jasno, problem za tebe i takve je što imamo naziv hrvatski u imenu. Klub u kojem igraju, igrali su i igrat će sve vjere i nacije. Nitko nikad problem nije imao osim Bulenda. Klub u kojem su kapetan i zamjenik Srbi i grad u kojem igrače ne gonjaju iznuđivači i kojima se ne dolazi na vrata. Dio grada u kojem igrači Veleža koji nisu iz Mostara većinom žive, piju kave i pića i jedu i nikad nitko problem nije imao.
"Ulaskom u grupe smo dobili masu novih simpatija u Hrvatskoj i dijelu BiH gdje zive hrvati a i u Bihacu gdje smo docekani lijepo i kulturno..."
HŠK ZRINJSKI - FK IGMAN (0 : 0) 0 : 0
Datum: 25.02.2024 15:00
Stadion: HŠK 'Zrinjski' - Mostar
Gledalaca: 500
HŠK ZRINJSKI - FK IGMAN (0 : 0) 0 : 0
Datum: 25.02.2024 15:00
Stadion: HŠK 'Zrinjski' - Mostar
Gledalaca: 500

Uopšte ne iznenađuje mala posjeta na utakmicama ovih novokomponovanih klubova iz Mostara i Banja Luke.
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ibričić je to rekao i prije samo se niko nije uhvatio za to. Kada je Široki to objavio onda su svi počeli to kopirati i ismijavati ali na prvobitnu objavu niko nije ni reagovao. On je govorio za uslove i šta ljudi sve imaju i to jeste istina, ja bi samo još dodao Zrinjski jer su oni sami vrh i to je to. Možda nije morao spomenuti određeni klub ali mi imamo najbolje uslove u državi, ono što je on ustvari i rekao.Suvorov je napisao/la: ↑09 mar 2024, 15:24Pa evo npr. taj Sulenta koji je mozak citave organizacije, ne izlazi u javnost, ne laprda po portalima, cuti i radi.Antikloc je napisao/la: ↑09 mar 2024, 15:16Ko ce se u zrinjskom bahatiti ? Nemaju navijaca,nemaju baze. Mali vjestacki plasticni klub. Politicki monstrum.Suvorov je napisao/la: ↑09 mar 2024, 13:02
Bas tako, Zrinjski je najlaganiji klub sto se tice kurcenja i sl.
Što se tiče toga da ne možeš opstati od Željezničara i Sarajeva nakon 3 pobjede a da kod Zrinjskog nije tako to je sasvim normalno. To je manje-više novi klub bez mnogo navijača i tradicije, samim tim će sve biti manje od navedenog dvojca. Oni su i dalje jako uspješan klub ali treba i ovo uzeti u obzir, to je razlog. Meni bi bila veća draž da ima još recimo 10 Banjalučana koji bi diskutovali i koji bi slavili pobjede, zato se i igra fudbal na kraju krajeva.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
U drugoj ligi bolja nego kod pomenutih koji se bore za titulu

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Prvo, borite se i vi za titulu, ali za onu jedinu koju mozete da osvojite.senjak075 je napisao/la: ↑09 mar 2024, 16:30U drugoj ligi bolja nego kod pomenutih koji se bore za titulu![]()
Drugo, lazes, imate slabiju prosjecnu posjetu od oba kluba koja spominjes.
Trenutno korisnika/ca: mnon46, rishovski, supervizor i 20 gostiju.