Pa Simon treba ostati jer je odstranio smrada malog. Idemo dalje, podrška.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa Simon treba ostati jer je odstranio smrada malog. Idemo dalje, podrška.
Pa normalno da je tako kad podrzavas ovog smucara koji unistava klub,kako onda ti dajes podrsku? Ako nesto nije dobro onds se tjera to a ne podrzava plus napadas likove koji zele da rozman ode i da krenemo bolje igrati.BordoBBoja je napisao/la: ↑09 mar 2024, 20:45Ja sam navijac KLUBASanchez87hz je napisao/la: ↑09 mar 2024, 20:43Nemate sta vise izmisljat pa ste branioci poceli govoriti za ove sto se protive Rozmanu da su kao sad protiv klubaBordoBBoja je napisao/la: ↑09 mar 2024, 20:38Jadno, jadno, jadno da ljudi navijaju protiv svog kluba
Ovo nigdje na svijetu nemaofucana prica,mene bi bilo stid uci na forum da sam ovo podrzavao da budemo 5 na tabeli.
Navijam za klub i kad pobjednuje i kad gubi, i kad igramo vrhunski i imamo sezonu bez poraza, a i sad cu navijati kad smo goli Q
Jesmo goli smo Q, ali ovo je jebno moj KLUB
Ali qite ko ti i slicni to ne shvatate
Vec navijate za pojedince
Nije brate, zakleo se Allahom. Znaš brate.BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑09 mar 2024, 20:49KOME I ZASTO SANDZACKA LEZBEJAK ODAJE SASTAVE UOCI UTAKMICA NASEG KLUBA ??????? (nije derbi u pitanju) !!!
Pa normalno da je tako kad podrzavas ovog smucara koji unistava klub,kako onda ti dajes podrsku? Ako nesto nije dobro onds se tjera to a ne podrzava plus napadas likove koji zele da rozman ode i da krenemo bolje igrati.BordoBBoja je napisao/la: ↑09 mar 2024, 20:45Ja sam navijac KLUBASanchez87hz je napisao/la: ↑09 mar 2024, 20:43Nemate sta vise izmisljat pa ste branioci poceli govoriti za ove sto se protive Rozmanu da su kao sad protiv klubaBordoBBoja je napisao/la: ↑09 mar 2024, 20:38Jadno, jadno, jadno da ljudi navijaju protiv svog kluba
Ovo nigdje na svijetu nemaofucana prica,mene bi bilo stid uci na forum da sam ovo podrzavao da budemo 5 na tabeli.
Navijam za klub i kad pobjednuje i kad gubi, i kad igramo vrhunski i imamo sezonu bez poraza, a i sad cu navijati kad smo goli Q
Ali evo hajde mi objasni jednom argumentovanoSanchez87hz je napisao/la: ↑09 mar 2024, 20:50Pa normalno da je tako kad podrzavas ovog smucara koji unistava klub,kako onda ti dajes podrsku? Ako nesto nije dobro onds se tjera to a ne podrzava plus napadas likove koji zele da rozman ode i da krenemo bolje igrati.BordoBBoja je napisao/la: ↑09 mar 2024, 20:45Ja sam navijac KLUBASanchez87hz je napisao/la: ↑09 mar 2024, 20:43
Nemate sta vise izmisljat pa ste branioci poceli govoriti za ove sto se protive Rozmanu da su kao sad protiv klubaofucana prica,mene bi bilo stid uci na forum da sam ovo podrzavao da budemo 5 na tabeli.
Pa kad im pogledas postove, vidis samo psovke i uvrede, to nije u stanju nista normalno napisati. Nesto se prica o Istoku a gospoda koja ovdje pamet prosipa ne zna sastaviti recenicu bez psovke.leo1946 je napisao/la: ↑09 mar 2024, 20:42A ko navija protiv kluba, de citiraj i jedan post gdje se neko raduje? Jel vi znate definicju ironije, sarkazma? To sto neko napise hahaha ili sl. jel mislite da je to od srece i dragosti? Svega mi ovdje treba napraviti kad pravis account da prvo moras odraditi IQ test i priloziti diplome o zavrsenoj skoli/fakultetuBordoBBoja je napisao/la: ↑09 mar 2024, 20:38Jadno, jadno, jadno da ljudi navijaju protiv svog kluba
Ovo nigdje na svijetu nema
Nije Vici sigurno.BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑09 mar 2024, 20:49KOME I ZASTO SANDZACKA LEZBEJAK ODAJE SASTAVE UOCI UTAKMICA NASEG KLUBA ??????? (nije derbi u pitanju) !!!
Ah da , on vjernik, ne bi to on uradio.HordasOdMalena je napisao/la: ↑09 mar 2024, 20:50Nije brate, zakleo se Allahom. Znaš brate.BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑09 mar 2024, 20:49KOME I ZASTO SANDZACKA LEZBEJAK ODAJE SASTAVE UOCI UTAKMICA NASEG KLUBA ??????? (nije derbi u pitanju) !!!
Bio penal ili ne, ovo nema opravdanja da jednoga Igmana ne možeš kući pobjediti