FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Otjerati džukelu.
Daj Bože da je naša najveća briga Ziljkić.
Daj Bože da je naša najveća briga Ziljkić.
-
- Kontakt:
Očito da Mirvic daje podršku Rozmanu i njegovom stručnom osoblju i pomoćnicima a još jedna bitna stvar je kad bi podijelio sad svima otkaze gubitak financijski je ogroman. Ova sezona je svakako izgubljena, Rozmana i njegovu trenutnu igru ne podržavam i naravno da je katastrofa s ovakvim igračima biti 5 na tabeli ali isto tako dao bi podršku do kraja sezone da vidimo da li će šta uspjeti napraviti u ekipi barem neki napredak. Možda je nešto i do igrača, možda ne slušaju što im se kaže, možda su umišljeni da su neki ogromni igrači da su veći od kluba. Ne može ni jedan trener da ne valja a da su uvijek igrači dobri i bitni. Jedan Ziljkic umisli da je Messi jer je odigrao par dobrih utakmica takav ti je naš mentalitet bilo što da radimo u životu mi smo odma najbolji, ne ide to tako. Trenirao sam sport i tacno znam kako počnete igrati kad umislite da ste najbolji i najkvalitetniji zato nikad nisam ni uspio jer nisam sebi ništa dao reci. Kako starite shvatite da ne možete uvijek biti najpametniji i najbolji, a očigledno je da ovi pojedinci koji igraju za ovaj klub su veliki znalci al samo u svojim glavama. Borba i samo borba to što si ti nekada odigrao par utakmica za neki klub u ligi petici ne znači da si ti najbolji na svijetu i da si pokupio svu pamet ovog svijeta i da možeš raditi šta želiš, takav igrač nikad neće uspjeti ma bilo gdje da igra. Uzet ćete pare neke male ali vas niko neće pamtiti nakon vaše kratke karijere, meni da se ukaže prilika da igram za ovaj klub ja bih ginuo na terenu a danas sve manekeni. Imate sve što poželite, kao da ste u Švicarskoj a ne u Bosni i vi tako igrate, žalosno!!! Neko radi 10h za neku mizernu platu i dođe da vas gleda izdvojiti vrijeme, plati ulaznicu. A vi dođete na teren i šetate se po terenu mene bi sramota bilo, neko se borio za ovu državu za grad da bi vi danas igrali za ovaj klub i uzimali dobre plate. Kad budete shvatili koliko ste loši igrači i koliko još treba da radite na sebi tad ćete uspjeti i nešto ćete i napraviti u karijeri. Puna podrška treneru!
Nadam se da nije istina ovo što sam čuo od provjerenog izvora za Zilkica

A sta je sandzaklija uradio?
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Ziljkicuuuuuuu jel te stid piqketino sta si uradio
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- hordasDoboj
- Kontakt:
"navijac Sarajeva"

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Ako kerovi sutra pobijede zvijezdu, dolaze nam prvo kolo a ako ne mi drugo kolo na golubarnik idemo.
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Ti si najaktivniji forumaš definitivno i to kada treba kritikovati Mirvića ili bilo koga. Satra brate forum.TurkishAirlines je napisao/la: ↑09 mar 2024, 21:25Mislim da se nikad nije desilo da neko ko nema pobjedu i nema ni igru ostabe trener i da mu se da podrska.
Alal vera.
Mirvicu odlazi.
Najveci krivac stanja u kakvom se nalazimo.
Nije samo ovo sto je napisano. Puno puno gore stvari su u pitanju gdje su igraci koji nisu uz njega bili dobijali pozive ljudi s druge strane zakona i prijetnje...i ne samo igraciBijeliBordo1946 je napisao/la: ↑09 mar 2024, 21:40Nije Alla hami istina brate, iskreno Alla hami lazuendeende je napisao/la: ↑09 mar 2024, 21:34Da rijesimo svu segu vezanu za Almedina Ziljkica koji je otputovao za Novi Pazar.....
Doticni je unio nemir u ekipu i kroz provjerne informacije od igraca iz kluba odavao tajne sastave slabosti suprotnim ekipama iz kola u kolo, momcina ima platu 15 hiljada maraka i zahtjeva od kluba da ga otjeraju da napuni svoj dzep..
I to vam je sva sega u vezi doticnog debila da ne lupetate gluposti
Ziljkicu keru !!!!
A ovi sto kazu da mu se " napakovalo" , oni koji du vidjeli poruke koji je doticni slao tamo gdje je palio šal Sarajeva govore drugacije. Isto tako, danasnja igra i reakcija ekipe i pored 0-2 i kradje glavatig sprematozoida gigovica, govori dosta toga.
Smrad je zavrsio sa klubom i pismeno barem sto se rice treninga i boravka u gradu a nadam se da ce nekada doci pa da naleti na koga treba i od kog je pobjegla pičoka
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Puna podrska velikom gospodinu Mirvicu, puna podrska Simonu Rozmanu, od kluba sto dalje svim hijenama, prije svega legendama kluba, sitnosicarcima, ljudima koji ovaj klub i grad drze u mjestu vec dvadeset i vise godina, i da deveti zavrsimo od mene podrska do neba, rezultat u ovoj istorijskoj utakmici pravljenja temelja za nas klub je nebitan..
Koje su se ovdje pare talile do dolaska investitora, i kakve su se tu mucke radile, strasno, udarilo im se na nerad pa sad svim silama prave spletke, drukaju narod protiv ovih ljudi, u zelji da se oni vrate i nastave drzati ovaj klub provincijskim kakvim su ga napravili.
Simone i Mirvicu, nedajte se omesti, opet zatjerat par igraca, na prelaznom, i dovesti pametnije ono sto fali, pa kad podju ici rezultati, izbiti dusmanima i posljednji adut koji imaju.
Volim vas i vasu zrtvu protiv mahale, narkomana i interesdzija koji su okupurali ovaj klub, nedajte se, posebno ti Simone, jer znam da ti je od prijetnji rizik i u grad izaci, imas muda i hvala ti sto ne odustajes. Puna podrska
Koje su se ovdje pare talile do dolaska investitora, i kakve su se tu mucke radile, strasno, udarilo im se na nerad pa sad svim silama prave spletke, drukaju narod protiv ovih ljudi, u zelji da se oni vrate i nastave drzati ovaj klub provincijskim kakvim su ga napravili.
Simone i Mirvicu, nedajte se omesti, opet zatjerat par igraca, na prelaznom, i dovesti pametnije ono sto fali, pa kad podju ici rezultati, izbiti dusmanima i posljednji adut koji imaju.
Volim vas i vasu zrtvu protiv mahale, narkomana i interesdzija koji su okupurali ovaj klub, nedajte se, posebno ti Simone, jer znam da ti je od prijetnji rizik i u grad izaci, imas muda i hvala ti sto ne odustajes. Puna podrska
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Od koga je to pobjegao Ziljkić ? Taj neko je onda sigurno krupnija riba od onog šiptara Elvisa Keljmendija, koji se kažu druži sa Ziljkićem i brani ga.
-
- Kontakt:
Gdje su i šta rade kerovi koji su ga branili ovdje ?
Bordo10 je napisao/la: ↑09 mar 2024, 21:51Puna podrska velikom gospodinu Mirvicu, puna podrska Simonu Rozmanu, od kluba sto dalje svim hijenama, prije svega legendama kluba, sitnosicarcima, ljudima koji ovaj klub i grad drze u mjestu vec dvadeset i vise godina, i da deveti zavrsimo od mene podrska do neba, rezultat u ovoj istorijskoj utakmici pravljenja temelja za nas klub je nebitan..

Dok god bude ovo sve curilo iz kluba, nama hajra nema.
Ono sto hocu da kazem da se stvari trebaju rjesavati odmah i autoritativno unutar kluba gdje trener ima podrsku, gdje moze donositi odluke bez razmisljanja da ce neko intervenisati i zahebavat ga.
Sve mi znamo.
-
- Kontakt:
Udaraju sa svih strana,ovo je smijesno postalo od legendi do lafo krimosa,igraca tipa ove ljige Ziljkica,samo sve odstraniti,nije ni cudo sto se sve ovo desava,sto lete treneri kao na traci i sto igraci svako malo bojkotuju,tacno je nemoguce stati na noge pored ovog svega,hebe mi se za Rozmana i Ibricica al podrska do maksimuma pa makar i ispali barem ova stoka nece biti u klubu,niti cemo morat ove ublehe sto se raduju kad gubimo 0-2 gledat,dzaba krecite levati s anovim nikovima na forumu Allaha mi ide za Pazar ker,morate Rozmanu vise prijetiti a sudije moraju svirat jos jace protiv nas. Dajte suspendujte Ziljkica kera,ulizicu ljigavu,angazujte advokata,ukinite mu platu
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Napravio razdor u ekipi, posvađao se s većinom saigrača, prijetio Mirviću preko svakakvih likova, pa su ti likovi prijetili čak i Rožmanu. Prijetio svojim saigračima, šta misliš što su svi igrali u grču? Slao taktiku u Banja Luku, a sve su to naši saznali. Reagovale Horde nakon derbija i riješili stvari. Zna se sve s kim je visio ovdje, a s kim je visio u Banja Luci. Naš dobri Ziljkara će biti izlupan čim izađe iz mišije rupe i kroči u Sarajevo.
Rusvaj je napravio mali isprdak, a sve pod krinkom vjere, muka mi kad čujem da onakve ljige glume nekakve vjernike i moralne vertikale. Ukoliko ga slučajno sretnem negdje nekad, od mene mu je jedna dobra vaspitna šamarčina, pa neka se kurci svojima u Pazaru. Familiju mu natakarim na cundaru!
Puna podrška ekipi i SŠ, te Mirviću. Ovim se pokazalo kakav su teret nosili na plećima i šta su sve proživili zbog jednog umobolnika. Govorio sam da ove igre nisu pravo mjerilo, te da se nešto dešava iza kulise. Sve mogu nekako razumjeti, ali da svojim saigračima prijetiš nekakvim paljevinama, to može samo psihopata.
Večeras se vidjelo da su prodisali, te nas je manjak sreće u završnici koštao tri boda. Nadam se da je ovo najava dobrih stvari, te se nadam da ćemo dobiti četnike u srijedu. Idemo dalje, puna podrška svima!
Zadnja izmjena: GalileoGalilei, dana/u 09 mar 2024, 22:01, ukupno mijenjano 3 puta.
Pa ovo nije procurilo iz kluba. Procurilo je s maila dotičnog klošara. A on to proslijedio zalizanom babi.cookiech je napisao/la: ↑09 mar 2024, 21:57Dok god bude ovo sve curilo iz kluba, nama hajra nema.
Ono sto hocu da kazem da se stvari trebaju rjesavati odmah i autoritativno unutar kluba gdje trener ima podrsku, gdje moze donositi odluke bez razmisljanja da ce neko intervenisati i zahebavat ga.
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Ovu stvar nije trener pustio u javnost, nego primaoc emaila!cookiech je napisao/la: ↑09 mar 2024, 21:57Dok god bude ovo sve curilo iz kluba, nama hajra nema.
Zadnja izmjena: BijeliBordo1946, dana/u 09 mar 2024, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.