FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
46%
Prolazak u Play off
47
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 194

roccosiffredi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la roccosiffredi » 09 mar 2024, 23:31

Pa sam Mirvić se druži sa mafijašima. Pratite li vi ljude oko njega? S kime se druži? Gdje izlazi? Kome je klub sponzor ( Stojnić )?
Nešto novo da je mafija u klubu?
:urnebes:

Riki10HZ
Kontakt:

Post Postao/la Riki10HZ » 09 mar 2024, 23:31

napoleon72 je napisao/la:
09 mar 2024, 23:26
Evander je napisao/la:
09 mar 2024, 23:19
Zijane od zadnjeg na tabeli, ide prica o lafo istoku. Bez ikakvih detalja, rokova, bilo cega.
Osramote se protiv predzadnjeg na tabeli, oderu nas ljudi ko levate, tu se malo primire.
Novo brukanje protiv ekipe koja ispada iz lige , ide svaljivanje na nebitnog igraca, koji nije ni u prvih 11.
Ok, vjerujem da ima razumom ogranicenih koji puse takve jeftine price.
Sta je slijedece, kad se ispadne iz kupa i kad Sloga odleprsa na 6, 7 bodova prednosti?
Pressica vezano za istok je dogovorena puno ranije, jos u januaru. Eto sad ispade da su upali dan poslije poraza u Vijecnicu, napisali projekat i skrljali one makete da bi smirili nekog. I to krov za VIP lozu, jbt kao da su prezentovali Boleyn Ground pa da se mi nafuramo.

Ma pusti ove likove koji dodju samo kad je lose da doljevaju ulje na vatru. Ocito je da je nomcima fudbal bio u drugom planu da imas djecu znao bi. Ovako samo sjedi suti i moli Boga da mirvic digne ruke i da vidis naseg velikana na koljenima a mi cemo se truditi da to nikad ne docekas i da nase Sarajevo ispliva iznad svega i oprt postane SAMPION... U INAT SVIMA! SVI NA SJEVER RAJA IGRACI NAS TREBAJU!

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 09 mar 2024, 23:31

Pantelija je napisao/la:
09 mar 2024, 23:13
Haj ti objasni mozgovima.
Vwc tri sezone konstantno nas sudije kolju. Doslovno kolju.
Pred pocetak prvenstva, kad smo vecvzavrsili prelazni rok dok ostatak lige nije ni poceo, mjenja se pravilo broja stranaca.
U par najbitnijih, prelomnih utakmica nas sudije kolju, doslovno.

Na stranu javasluk nas, nerad, losa organizacija kluba i promasaji, ali je jasno da se sve radi na tome da se otjera investitor iz fks jer isti klub tjera deuge klubove da placaju vise igracw, da ocito stimaju sudije, tjera ih da uplaciju porez na plate i sl.

Uzimamo im djecu kako hocemo jer svako dijete trci u akademiju, od borca do zrinjskog pa do zeljkana
Iz zeljkana zovu i mole da im ne diramo igrace.

U isto vrijeme nasi navijaci ne znaju granicu izmedju onoga sto treba da pljuju i sta treba da BRANE. IGRU MOZES, trenera mozes, ali klub, ne smijes. A kada ti ovako udaraju na klub od saveza (penal) do mafije, jasno je da je to ISPRED igre i rezultata i zato je Bog dao da imamo HZ koji OPET po ko zna koji put bez ikkakvog interesa u smislu koristi novcane ili bilo kakve druge, radi stvari koje bi trebali SVI navijaci.
I hvala im na tome.
Kada se sjebe atmosfera u svlacionici, dzaba milioni, dzaba treneri i sve, ja sam pisao da meni ono sto vidim na terenu nije jasno jer kvalitet igraca je neupitan. Bar većine.
Jasno je bilo da nesto ne stima a to nesto je daleko gore od onoga sto sam ja mislio. Daleko, jer sam se sa slicnim susreo jednom u zivotu i to je stvar koja vam donese stres kakav ne bi dusmanu pozelio.

Nista ne znace pobjede ni dva kola evrope ako vam u i oko kluba se ovo desava, ako igraci sa strane ponesu pricu kako su ovdje bili i kako su im saigeaci, mafijasi i kamatari nad glavom visili. To nije slika koja treba nama. To je horor poslije kojeg niko nece ovdje htjeti doci ni kao trener ni kao igrac. A danss vise nego ikada svi su povezani i prica se procuje brzo.

A ovima sto im kao "nije jasno" mislim da ce biti ubrzo kada se napisu neke stvari ako to hz urade cisto da ne bude da je neko nekoga optuzivao jer se trazi zrtveno haze
To je to prijatelju

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 09 mar 2024, 23:32

Antikloc je napisao/la:
09 mar 2024, 23:28
klasik je napisao/la:
09 mar 2024, 23:18
Izvinjavam se na upadu, pred utakmicu sa nama u kupu sa nama (Slobodom) momak prica na tribini da se Ziljkic zalio se prijateljima u tz da vam je "atmosfera u svlacionici" katastrofa, da ima nekih klanova i da se neki miniraju
To je sigurno tacno. Za to je kriv Simon Skijas. Ali od klanova u svlacionici ,do mafije koja prijeti smrcu i otimanjem djece pod komandom Mastermajnda zlocina Ziljkica je dug put. Ili je kratak u masti uspaljenih forumasa :mrgreen:
Jest eto Ziljkic je sam ovo napravio,neka ide snimat lajvove na tik toku. Inace tuzilastvo,policija rade vrh posao hahah kakvi vicevi

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 09 mar 2024, 23:32

Znači ovako, ukoliko sam ja to sve dobro povezao.

Almedin Ziljkić (kapiten) je pred utakmicu sa Borcem otkrio sastav i taktičke zamisli Rožmana i to je inicijalni razlog zašto je postao nepoželjan.

Pored toga u ekipi navodno i dalje postoji "Mirzin" klan koji eto navodno sabotira Rožmana, te igrače koji su poslušni i imaju ambicije da napreduju, taj slučaj je otišao tako daleko da Almedin preko svojih "krimi" prijatelja vrši ucjene igrača da javno iskažu nezadovoljstvo Rožmanovim sistemom? Pored toga, navodno su isti ti prijatelji prijetili Rožmanu na sve moguće načine da napusti ekipu. Jesam dobro?

Prvi dio se vrlo vjerojatno i dogodio, ali ovo drugo... Almedin postao šef podzemlja Sarajeva?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 09 mar 2024, 23:33

roccosiffredi je napisao/la:
09 mar 2024, 23:31
Pa sam Mirvić se druži sa mafijašima. Pratite li vi ljude oko njega? S kime se druži? Gdje izlazi? Kome je klub sponzor ( Stojnić )?
Napast ce te sad svi, ali ima i ovdje istine, realno.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 09 mar 2024, 23:33

09 mar 2024, 23:31
Jel osudjen Stojnic za nesto nekad? Nema on veze sa njim niti se druzi sa njim. Imace i Kodro dan pred potpis Mirvic ga otjero aha kako da ne

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 09 mar 2024, 23:35

09 mar 2024, 22:39
Kako Ibričić, koji je pjevao Grbavicu, podržavao izgradnju šugavice, virio iz Džekinog šupka i išao u Brazil nezasluženo skide sa sebe svu odgovornost i prebaci na Ziljkića :urnebes: :urnebes:
Ne vjerujem Džanelemi :urnebes:
Ti ces pricati ko je sta radio. Bas me zanima od kojih osoba supam Ziljkic i zalizanko imaju podrsku. Mnogo ste glasni za osobe koje se kriju iza jednog lica. A i to lice je odstranjeno.

Horde zla ! :salut:

Kada sam saznao sta su radili za klub i prolazili momci koji su saznali sta pojedini "mafijasi u pokusaju" pokusavaju uraditi od kluba, sjeb sam se. Kapa do poda Hordama. Tako se pokazuje bezinteresna ljubav prema klubu. Supku je sa ahbabima Sandzackim udarena tara za prilaz gradu.

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 09 mar 2024, 23:36

PODRSKA ZA SEFA I SS

SAMO NAPRIJED MIRVICU !!

Jednom za sva vremena rijesit se klosara i stetocina kluba !

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 09 mar 2024, 23:36

Do kad ce Bash biti sponzor Zeljeznicara? Jel i to mafija naredila da mora biti? :kafa:
Ajla, isto mafija?

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 09 mar 2024, 23:38

Kloc se zajebo kad se inatio i davo podrsku bez provjerenih info kako to on voli rec da je Almedin svetac.

Kad se ispisalo sve ovo, ponos ne da rec ds je pogrijesio nego tjera do kraja.

Kao ima drzave ne bi to dopustila.
A 1000x manji kriminalcici zasticeni ko medvjedi.

A evander, ah. Nije problem sto pise. Nego sto ga nema kad nam ide.
Valjda ne una pisat o lijepim stvarima.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 09 mar 2024, 23:39

Surreal je napisao/la:
09 mar 2024, 23:32

Almedin Ziljkić (kapiten) je pred utakmicu sa Borcem otkrio sastav i taktičke zamisli Rožmana i to je inicijalni razlog zašto je postao nepoželjan.

Pored toga u ekipi navodno i dalje postoji "Mirzin" klan koji eto navodno sabotira Rožmana, te igrače koji su poslušni i imaju ambicije da napreduju, taj slučaj je otišao tako daleko da Almedin preko svojih "krimi" prijatelja vrši ucjene igrača da javno iskažu nezadovoljstvo Rožmanovim sistemom? Pored toga, navodno su isti ti prijatelji prijetili Rožmanu na sve moguće načine da napusti ekipu. Jesam dobro?

Prvi dio se vrlo vjerojatno i dogodio, ali ovo drugo... Almedin postao šef podzemlja Sarajeva?
Prije Borca je radio sranja, samo mu je zamka bila Borac gdje je provaljen.

Kad je klub pun qurvi koje Mirvic placa, dobro nije se glava izgubila.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 09 mar 2024, 23:39

Željkanu cemo 5 zabiti iduće kolo na Koševu. Ima da ih sameljemo.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 09 mar 2024, 23:40

Ziljkic u Novom Pazaru :

slika

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 09 mar 2024, 23:40

Surreal je napisao/la:

Prvi dio ti je tacan i bilo je drugih utakmica, a stvar je da je uveo svoje mafijase koji reketiraju igrace, koji su udarili i na Mirvica i SŠ.

Nije on postao nikakv sef podzemlja, vec se upleo u g.ovna i doveo ih nama

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 09 mar 2024, 23:41

Pod pretpostavkom da je sve ovo istina, šta Rožmana drži na našoj klupi. Porodičan čovjek, gospodin, što mu trebaju kriminalne veze u klubu u kojem radi?

Valjda bi takav čovjek otišao glavom bez obzira, da je sve to tako jednostrano.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 09 mar 2024, 23:41

09 mar 2024, 23:39
Željkanu cemo 5 zabiti iduće kolo na Koševu. Ima da ih sameljemo.
Bez Ziljkica u svlacionici ni Bayern nije siguran protiv Simonove masine !! :mrgreen:

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 09 mar 2024, 23:43

guadalupe je napisao/la:
09 mar 2024, 23:40
Surreal je napisao/la:

Prvi dio ti je tacan i bilo je drugih utakmica, a stvar je da je uveo svoje mafijase koji reketiraju igrace, koji su udarili i na Mirvica i SŠ.

Nije on postao nikakv sef podzemlja, vec se upleo u g.ovna i doveo ih nama
Samo da se zna ta utakmica sa borcem je igrana 5. Novembra 2023.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 mar 2024, 23:43

holyman je napisao/la:
09 mar 2024, 23:13
Kakva se hampa pravi zbog suspendovanog fudbalera majku li vam ****, od novinara do dusmana na ovoj temi. Jedan igrac jednog kluba razrjesen duznosti pred raskid ugovora i to su odmah naslovi procurjelih dokumenata, slika, dopisa itd, a sve u cilju razyebavanja ekipe pred utakmicu kupa.

Mirva, Simon i Senijad ne idu nigdje pa makar pocrkali svi redom. Bolje bi vam bilo da izdvojite 20km i uclanite se pizda vam materina bordoprijateljska!
Ne moze nas razhebat kad smo vec razjebani, po meni ovo samo moze da nas ujedini.

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 09 mar 2024, 23:43

Meni samo nije jasno KAKO TO SAD ODJEDNOM POLA GRADA, FORUMA, DRŽAVE ZNA ZA NEKE IZAKULISNE RADNJE, PRIJETNJE I MAFIJE U I OKO KLUBA ??
Pa ako je sve to tako kako oznosite sto se niste javili ranije kad je vec sve kao bilo poznato, a ne sad svi generali poslije bitke
Zadnja izmjena: Haver !, dana/u 09 mar 2024, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: insimadop, juka55, muhamedhulk, nedimmmm1337 i 41 gost.