Nešto novo da je mafija u klubu?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
napoleon72 je napisao/la: ↑09 mar 2024, 23:26Pressica vezano za istok je dogovorena puno ranije, jos u januaru. Eto sad ispade da su upali dan poslije poraza u Vijecnicu, napisali projekat i skrljali one makete da bi smirili nekog. I to krov za VIP lozu, jbt kao da su prezentovali Boleyn Ground pa da se mi nafuramo.Evander je napisao/la: ↑09 mar 2024, 23:19Zijane od zadnjeg na tabeli, ide prica o lafo istoku. Bez ikakvih detalja, rokova, bilo cega.
Osramote se protiv predzadnjeg na tabeli, oderu nas ljudi ko levate, tu se malo primire.
Novo brukanje protiv ekipe koja ispada iz lige , ide svaljivanje na nebitnog igraca, koji nije ni u prvih 11.
Ok, vjerujem da ima razumom ogranicenih koji puse takve jeftine price.
Sta je slijedece, kad se ispadne iz kupa i kad Sloga odleprsa na 6, 7 bodova prednosti?
To je to prijateljuPantelija je napisao/la: ↑09 mar 2024, 23:13Haj ti objasni mozgovima.
Vwc tri sezone konstantno nas sudije kolju. Doslovno kolju.
Pred pocetak prvenstva, kad smo vecvzavrsili prelazni rok dok ostatak lige nije ni poceo, mjenja se pravilo broja stranaca.
U par najbitnijih, prelomnih utakmica nas sudije kolju, doslovno.
Na stranu javasluk nas, nerad, losa organizacija kluba i promasaji, ali je jasno da se sve radi na tome da se otjera investitor iz fks jer isti klub tjera deuge klubove da placaju vise igracw, da ocito stimaju sudije, tjera ih da uplaciju porez na plate i sl.
Uzimamo im djecu kako hocemo jer svako dijete trci u akademiju, od borca do zrinjskog pa do zeljkana
Iz zeljkana zovu i mole da im ne diramo igrace.
U isto vrijeme nasi navijaci ne znaju granicu izmedju onoga sto treba da pljuju i sta treba da BRANE. IGRU MOZES, trenera mozes, ali klub, ne smijes. A kada ti ovako udaraju na klub od saveza (penal) do mafije, jasno je da je to ISPRED igre i rezultata i zato je Bog dao da imamo HZ koji OPET po ko zna koji put bez ikkakvog interesa u smislu koristi novcane ili bilo kakve druge, radi stvari koje bi trebali SVI navijaci.
I hvala im na tome.
Kada se sjebe atmosfera u svlacionici, dzaba milioni, dzaba treneri i sve, ja sam pisao da meni ono sto vidim na terenu nije jasno jer kvalitet igraca je neupitan. Bar većine.
Jasno je bilo da nesto ne stima a to nesto je daleko gore od onoga sto sam ja mislio. Daleko, jer sam se sa slicnim susreo jednom u zivotu i to je stvar koja vam donese stres kakav ne bi dusmanu pozelio.
Nista ne znace pobjede ni dva kola evrope ako vam u i oko kluba se ovo desava, ako igraci sa strane ponesu pricu kako su ovdje bili i kako su im saigeaci, mafijasi i kamatari nad glavom visili. To nije slika koja treba nama. To je horor poslije kojeg niko nece ovdje htjeti doci ni kao trener ni kao igrac. A danss vise nego ikada svi su povezani i prica se procuje brzo.
A ovima sto im kao "nije jasno" mislim da ce biti ubrzo kada se napisu neke stvari ako to hz urade cisto da ne bude da je neko nekoga optuzivao jer se trazi zrtveno haze
Jest eto Ziljkic je sam ovo napravio,neka ide snimat lajvove na tik toku. Inace tuzilastvo,policija rade vrh posao hahah kakvi vicevi
Napast ce te sad svi, ali ima i ovdje istine, realno.roccosiffredi je napisao/la: ↑09 mar 2024, 23:31Pa sam Mirvić se druži sa mafijašima. Pratite li vi ljude oko njega? S kime se druži? Gdje izlazi? Kome je klub sponzor ( Stojnić )?
![]()
Jel osudjen Stojnic za nesto nekad? Nema on veze sa njim niti se druzi sa njim. Imace i Kodro dan pred potpis Mirvic ga otjero aha kako da neroccosiffredi je napisao/la: ↑09 mar 2024, 23:31Pa sam Mirvić se druži sa mafijašima. Pratite li vi ljude oko njega? S kime se druži? Gdje izlazi? Kome je klub sponzor ( Stojnić )?
![]()
Ti ces pricati ko je sta radio. Bas me zanima od kojih osoba supam Ziljkic i zalizanko imaju podrsku. Mnogo ste glasni za osobe koje se kriju iza jednog lica. A i to lice je odstranjeno.roccosiffredi je napisao/la: ↑09 mar 2024, 22:39Kako Ibričić, koji je pjevao Grbavicu, podržavao izgradnju šugavice, virio iz Džekinog šupka i išao u Brazil nezasluženo skide sa sebe svu odgovornost i prebaci na Ziljkića![]()
![]()
Ne vjerujem Džanelemi![]()
Prije Borca je radio sranja, samo mu je zamka bila Borac gdje je provaljen.Surreal je napisao/la: ↑09 mar 2024, 23:32Znači ovako, ukoliko sam ja to sve dobro povezao.
Almedin Ziljkić (kapiten) je pred utakmicu sa Borcem otkrio sastav i taktičke zamisli Rožmana i to je inicijalni razlog zašto je postao nepoželjan.
Pored toga u ekipi navodno i dalje postoji "Mirzin" klan koji eto navodno sabotira Rožmana, te igrače koji su poslušni i imaju ambicije da napreduju, taj slučaj je otišao tako daleko da Almedin preko svojih "krimi" prijatelja vrši ucjene igrača da javno iskažu nezadovoljstvo Rožmanovim sistemom? Pored toga, navodno su isti ti prijatelji prijetili Rožmanu na sve moguće načine da napusti ekipu. Jesam dobro?
Prvi dio se vrlo vjerojatno i dogodio, ali ovo drugo... Almedin postao šef podzemlja Sarajeva?
Surreal je napisao/la: ↑09 mar 2024, 23:32Znači ovako, ukoliko sam ja to sve dobro povezao.
Almedin Ziljkić (kapiten) je pred utakmicu sa Borcem otkrio sastav i taktičke zamisli Rožmana i to je inicijalni razlog zašto je postao nepoželjan.
Pored toga u ekipi navodno i dalje postoji "Mirzin" klan koji eto navodno sabotira Rožmana, te igrače koji su poslušni i imaju ambicije da napreduju, taj slučaj je otišao tako daleko da Almedin preko svojih "krimi" prijatelja vrši ucjene igrača da javno iskažu nezadovoljstvo Rožmanovim sistemom? Pored toga, navodno su isti ti prijatelji prijetili Rožmanu na sve moguće načine da napusti ekipu. Jesam dobro?
Prvi dio se vrlo vjerojatno i dogodio, ali ovo drugo... Almedin postao šef podzemlja Sarajeva?
Bez Ziljkica u svlacionici ni Bayern nije siguran protiv Simonove masine !!roccosiffredi je napisao/la: ↑09 mar 2024, 23:39Željkanu cemo 5 zabiti iduće kolo na Koševu. Ima da ih sameljemo.
Samo da se zna ta utakmica sa borcem je igrana 5. Novembra 2023.guadalupe je napisao/la: ↑09 mar 2024, 23:40Surreal je napisao/la: ↑09 mar 2024, 23:32Znači ovako, ukoliko sam ja to sve dobro povezao.
Prvi dio ti je tacan i bilo je drugih utakmica, a stvar je da je uveo svoje mafijase koji reketiraju igrace, koji su udarili i na Mirvica i SŠ.
Nije on postao nikakv sef podzemlja, vec se upleo u g.ovna i doveo ih nama
Ne moze nas razhebat kad smo vec razjebani, po meni ovo samo moze da nas ujedini.holyman je napisao/la: ↑09 mar 2024, 23:13Kakva se hampa pravi zbog suspendovanog fudbalera majku li vam ****, od novinara do dusmana na ovoj temi. Jedan igrac jednog kluba razrjesen duznosti pred raskid ugovora i to su odmah naslovi procurjelih dokumenata, slika, dopisa itd, a sve u cilju razyebavanja ekipe pred utakmicu kupa.
Mirva, Simon i Senijad ne idu nigdje pa makar pocrkali svi redom. Bolje bi vam bilo da izdvojite 20km i uclanite se pizda vam materina bordoprijateljska!
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, admir1946, amypitar, Beli98, Bing [Bot], bordobijeli, BungaBum, Burberry46, bvsic, Hajdeee, Jadnimi, Konzerva, Lecler, Pitaristok, plisek, rimljanin90, senad82 i 105 gostiju.