FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

AYAN
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la AYAN » 21 mar 2011, 02:11

Dule 078 je napisao/la:objasnicu ti u dve recenice....bice prihvaceno sve sto se trazi (ali malo umotano u celofan),i jos ce pitati uefa-u treba li jos?! :D
svako je naivan ko misli da ce se oni odreci svojih fotelja tek tako....

e,jedino ako se iza brda valjaju neki krupniji politicki potresi,onda je sve moguce,ali sitni smo mi ovdje da bi znali sta se kuha po ambasadama i sjedistima stranaka,zato je bolje da se ne opterecujemo zasad time.
Upravo sam nešto slično htio reći...
8-)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 21 mar 2011, 02:17

Dule 078 je napisao/la:objasnicu ti u dve recenice....bice prihvaceno sve sto se trazi (ali malo umotano u celofan),i jos ce pitati uefa-u treba li jos?! :D

e,jedino ako se iza brda valjaju neki krupniji politicki potresi,onda je sve moguce,ali sitni smo mi ovdje da bi znali sta se kuha po ambasadama i sjedistima stranaka,zato je bolje da se ne opterecujemo zasad time.
Može li o(p)klada? Ako prihvate statut ja plaćam, a ako odbiju- ti plaćaš? Radi se o dobrim banjalučkim ćevapima, ali odmah reci gdje su dobri, da mi ne bi poslije plaćao neke od 3 KM... :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 21 mar 2011, 03:42

Dule 078 je napisao/la:i to je jedini problem,jedan predsjednik?

vasi su cvjecke u savezu?

udji malo dublje u problematiku,vidi kakve se diskusije vode oko sistema rotiranja...vise ni hrvati nisu za taj model. ali ne brini se ti za to,nacice oni rjesenje jer se nece tek tako odreci privilegija.
Dule 078 je napisao/la:
objasnicu ti u dve recenice....bice prihvaceno sve sto se trazi (ali malo umotano u celofan),i jos ce pitati uefa-u treba li jos?! :D

U ovom prvom postu pišeš da znaš o čemu se radi i koji su to uzvišeni interesi koji sprečavaju normalno funkcionisanje saveza, dok u drugom pišeš da smo mi svi sitni za te političke malvezacije. Hajd se haveru odluči.
I naravno da su za stenje u savezu krivi apsolutno svi, koje uopšte nije briga ko pripada kojoj naciji, njihov jedini interes je lova, baš kao i u politici, samo smo mi mnogo glupi, jer se ložimo na tu priču oko nekog srpstva/bošnjaštva/hrvatstva.

I da ne bude skroz oftopik, čestitke Borcu na skoro pa izvjesnoj tituli, ma šta oni uradili sa njom.
Željezničar za život cijeli.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 21 mar 2011, 03:56

Svi kazu da ta tri predsjednika nisu jedini problem.... A nitko nece da spomene te ostale probleme... Mozete li mi reci koji su to ostali problem pa da i ja budem pametan?? :roll:
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 21 mar 2011, 09:38

cestitke na tituli! nakon jucerasnjih rezultata, vise sam nego siguran da uzimate titulu prvaka bosne i hercegovine!
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 21 mar 2011, 09:47

Pirke je napisao/la:Svi kazu da ta tri predsjednika nisu jedini problem.... A nitko nece da spomene te ostale probleme... Mozete li mi reci koji su to ostali problem pa da i ja budem pametan?? :roll:
Moraju usvojiti sada, kada je Borac prvak valja igrati kvalifikacije LP, ili suspenzija! :D :D
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 21 mar 2011, 09:48

Ima jos da se igra, jos je radno, 11 kola = 33 boda moramo jos min. 26 bodova uzeti da bi bili sigurni, sve je to jos daleko. 8-)

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 21 mar 2011, 09:49

SrdjanBL je napisao/la:Ima jos da se igra, jos je radno, 11 kola = 33 boda moramo jos min. 26 bodova uzeti da bi bili sigurni, sve je to jos daleko. 8-)
srki ako ti mislis da cete prosuti 8 bodova prednostu u 11 kola... onda si pesimista... idi kupi sampanjac i pocni vec slaviti ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 21 mar 2011, 10:42

slika
"" ПУТ ""

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 21 mar 2011, 12:06

" je napisao/la:slika
:lol: :lol: :lol:

Mocna stvar, cestitam Borcu na zasluzenoj tituli. Da dođete u Tuzlu. ;)

PS: Ja sam komunista, meni ste svi isti. :roll:
Al saltcityattack je moj idol.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 mar 2011, 12:11

Jedno iskreno pitanje i nadam se iskren odgovor.
Ako bi Borac bio prvak, a nema sanse da ne bude, a vasi ga zahebali pa banovali savez i onda sprijecili Borac da odigra LP, da li bi navijaci Borca nijemo gledali na to?
Hocemo li biti ovce da nam supci kroje kapu? :roll:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 21 mar 2011, 12:20

Prpa je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Jedno iskreno pitanje i nadam se iskren odgovor.
Ako bi Borac bio prvak, a nema sanse da ne bude, a vasi ga zahebali pa banovali savez i onda sprijecili Borac da odigra LP, da li bi navijaci Borca nijemo gledali na to?
Hocemo li biti ovce da nam supci kroje kapu? :roll:
A nema sanse da bude @ ... nevidim zasto nema sanse , al vrijeme je najbolji sudija ..
Covjek je rekao da nema sanse da NE bude tj. da nema sanse da ispusti titulu a ne da nema sanse da bude.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 21 mar 2011, 12:34

Nece FIFA i UEFA dozvoliti da zbog pojedinaca i krminalaca ispastaju klubovi i repre. BIH. Ako ne usvoje statut suspendovace savez aut. klubove i reper. BIH, ali ce uvesti prinudnu upravu u savez i donjeti novi statut i savez predati u ruke novim ljudima, sa tim ce prestati suspenzija, a to ce se sve desiti u mijesec do dva. A u to vrijeme ni reprezntacija a ni klubovi nece igrati medjunarodne utakmice. 8-)

Normalno je da FIFA i UEFA ima plan B. ;)

FKR_1987
Kontakt:

Post Postao/la FKR_1987 » 21 mar 2011, 12:40

Svaka cast na takvom razmisljanju...Jer vec se moglo namirisati ovih dana da FIFA ima plan B ....i vloio bih da dobijemo suspenziju,,jer tada bi dosli bolji ljudi i bolji dani za cjelokupni BiH fudbal :D :D :D

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 21 mar 2011, 12:47

SrdjanBL je napisao/la:Nece FIFA i UEFA dozvoliti da zbog pojedinaca i krminalaca ispastaju klubovi i repre. BIH. Ako ne usvoje statut suspendovace savez aut. klubove i reper. BIH, ali ce uvesti prinudnu upravu u savez i donjeti novi statut i savez predati u ruke novim ljudima, sa tim ce prestati suspenzija, a to ce se sve desiti u mijesec do dva. A u to vrijeme ni reprezntacija a ni klubovi nece igrati medjunarodne utakmice. 8-)

Normalno je da FIFA i UEFA ima plan B. ;)
Jbg sve će to biti u redu ako se stigne sve uraditi do početka kvalifikacija a one su nekad u Julu čini mi se tako da će biti oko 3 mjeseca za obaviti posao oko sklapanja novog saveza.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 21 mar 2011, 12:48

Stvarno nerazumijem zasto o suspezniji saveza pricate na temi Borca.Ima fino tema o savezu http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... start=2380

;)
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 21 mar 2011, 12:51

123456 je napisao/la:Stvarno nerazumijem zasto o suspezniji saveza pricate na temi Borca.Ima fino tema o savezu http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... start=2380

;)
Borac ce najvise da ispasta ukoliko dodje do suspenzije.

A Borac ce da osvoji titulu. Niste smotani jbg ! ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 mar 2011, 13:47

Cestitke Borcu i njegovim navijacima na apsolutno zasluzenoj tituli,ako ovu prednost propuste,treba ih odmah poslati u nizi rang sa zabranom ulaska naredne 2 godine.

I da vidim da li ce je iko javiti od onih koji su me napadali kada sam rekao da je Borac jos jaci nego proslu polusezonu i da ima jacu ekipu nego Zeljo.Pa Borac je samo dobio pojacanje sto su mu otisli Perica i Muminovic. :lol: Jedini pravi gubitak bio je odlazak Trivunovica,ali to je Stakic odlicno nadomestio.

Jos jednom cestitke na tituli,i ulazak u dugo ocekivanu LP,samo se nadam da nece biti suspenzije.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 21 mar 2011, 13:53

Pisacu kao da se suspenzija klubova nece desiti, jer sta ce se do kraja desiti niko jos ne zna.

Znaci, prilicno smo blizu sampionske titule , samo bi se cudo trebalo desiti da je ne osvojimo.

Ocigledno je da za premije ligu imamo prejak tim, nakon cetri kola proljetnog dijela mi vec bjezimo prvom pratiocu 8 bodova.
Ne samo to u kllubu se dobro radi, potpisuju se ugovori sa kadetima ( trenutno prvaci i iideri prvenstva) , stadion ispunjava cvisoke evropske kriterijume ( jos da se zavrsi taj jug i sjever)

Sve u svemu, za ovu smo ligu postali neprikosnoveni, liga je od cetvrtog kopla proljeca postala nezanimljiva kad je u pitanju prvak ( mada ne treba gubiti koncentraciju treba to do kraja maksimalno ozbiljno odgirati )

Za evropu ova se ekipa mora dodatno pojacati na nekim pozicijama, prventsveno trkackim, jer evropska takmiocenja ne dozvoljavaju sporost u igri. Ono sto je za ovu ligu ekstra brzo za evropu je recimo prosjecna brzina.

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 21 mar 2011, 14:01

Ko vam smeta da ga pobijedimo ? :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.