Dule 078 je napisao/la:i to je jedini problem,jedan predsjednik?
vasi su cvjecke u savezu?
udji malo dublje u problematiku,vidi kakve se diskusije vode oko sistema rotiranja...vise ni hrvati nisu za taj model. ali ne brini se ti za to,nacice oni rjesenje jer se nece tek tako odreci privilegija.
U ovom prvom postu pišeš da znaš o čemu se radi i koji su to uzvišeni interesi koji sprečavaju normalno funkcionisanje saveza, dok u drugom pišeš da smo mi svi sitni za te političke malvezacije. Hajd se haveru odluči.Dule 078 je napisao/la:
objasnicu ti u dve recenice....bice prihvaceno sve sto se trazi (ali malo umotano u celofan),i jos ce pitati uefa-u treba li jos?!![]()
svako je naivan ko misli da ce se oni odreci svojih fotelja tek tako....
e,jedino ako se iza brda valjaju neki krupniji politicki potresi,onda je sve moguce,ali sitni smo mi ovdje da bi znali sta se kuha po ambasadama i sjedistima stranaka,zato je bolje da se ne opterecujemo zasad time.
I naravno da su za stenje u savezu krivi apsolutno svi, koje uopšte nije briga ko pripada kojoj naciji, njihov jedini interes je lova, baš kao i u politici, samo smo mi mnogo glupi, jer se ložimo na tu priču oko nekog srpstva/bošnjaštva/hrvatstva.
I da ne bude skroz oftopik, čestitke Borcu na skoro pa izvjesnoj tituli, ma šta oni uradili sa njom.
Željezničar za život cijeli.