Pitara da nema trebalo bi ih izmisliti
Brzo su presli put od bojkotasa u vidu Radovica, Beganovica, Durakovica, Mustafica, Andjusica, Catakovica do mafije, Ziljkica, ucjena, reketa
Ne legendo, ja tebe nigdje nisam optužio da si nešto slagao, ali isto tako ni ja ništa nisam slagao. Samo mi se poklopilo da imam neke solidne izvore iz vašeg kluba.OsmaDolazi je napisao/la: ↑10 mar 2024, 00:50Pa sta sam ja slagao u svom postu Beže? Jel htio naplatiti kompletan ugovor da bi vratio ono sta je duzan ostao "nekome"?![]()
Kad je dosao Mirvic, prije tri cetri godine. Kako podmaza sjever svi se usutise. Jbg prijetio je Ziljkic iz Borca, zato nisu prisli dalje od 4 mjesta. Evo sad su peti.SedrenikHz je napisao/la: ↑10 mar 2024, 01:59Raja previse dusmana imamo nemojmo sami sebi biti. Ja sam maloprije pogledao derby i molim vas samo pratite kretnje pojedinih igraca, Anicica pogotovo, ali nisu cista posla ubjedjen sam, yebo to mi svakako evrope necemo vidjeti ako je sve cisto, ali ako nije i rijesimo se ovih kriminalaca ubjedjen sma da cemo krenuti mljet, ALI ZATO SRIJEDA NAS SVE ZOVE ZAGRMIMO SVI
Nisam upoznat sa situacijom i ne želim da komentarišem, samo znam da nas sudije kolju. Ne daju nam da izađemo iz krize.jointunija je napisao/la: ↑10 mar 2024, 08:05Ja ti fino napisa da nije htio ući u igru pred kraj utakmice,isto ti sad kažem da Krdžalić i Iliev nisu trebali proći ljekarski zato su vam ona 3 doktora i napustila klub,nisu htjeli dati saglasnost.
I kakva mafija pa nije ovo Mexico.
De bgt 4 utakmice meda ne mozete, a nista bolji niste bili ni prvi dio vadio vas Hasic i Renan.fks74 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 08:55Nisam upoznat sa situacijom i ne želim da komentarišem, samo znam da nas sudije kolju. Ne daju nam da izađemo iz krize.jointunija je napisao/la: ↑10 mar 2024, 08:05Ja ti fino napisa da nije htio ući u igru pred kraj utakmice,isto ti sad kažem da Krdžalić i Iliev nisu trebali proći ljekarski zato su vam ona 3 doktora i napustila klub,nisu htjeli dati saglasnost.
Samo vi uzmite danas da vam se revansiramo ljudskiKamaga11 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 08:59De bgt 4 utakmice meda ne mozete, a nista bolji niste bili ni prvi dio vadio vas Hasic i Renan.fks74 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 08:55Nisam upoznat sa situacijom i ne želim da komentarišem, samo znam da nas sudije kolju. Ne daju nam da izađemo iz krize.jointunija je napisao/la: ↑10 mar 2024, 08:05
Ja ti fino napisa da nije htio ući u igru pred kraj utakmice,isto ti sad kažem da Krdžalić i Iliev nisu trebali proći ljekarski zato su vam ona 3 doktora i napustila klub,nisu htjeli dati saglasnost.
Drug, jel hoces da kazes da nije bilo prijetnji igracima, da nije bilo upetljana i komplet narko scena Ilidze uz pojedince iz TK? Stani stani, sa kim su onda Horde zakuhale zbog Sandžačkog hermafrodita. Pa imaju poruke koje su nadjene kod igraca.Virtu4l je napisao/la: ↑10 mar 2024, 06:47Ne legendo, ja tebe nigdje nisam optužio da si nešto slagao, ali isto tako ni ja ništa nisam slagao. Samo mi se poklopilo da imam neke solidne izvore iz vašeg kluba.OsmaDolazi je napisao/la: ↑10 mar 2024, 00:50Pa sta sam ja slagao u svom postu Beže? Jel htio naplatiti kompletan ugovor da bi vratio ono sta je duzan ostao "nekome"?![]()
Da ti kažem još nešto, ponovo iz kluba manipulišu navijačima, pola ovoga što se piše na vašoj temi o Ziljkiću nije tačno. Jeste on tračao, petljao, rovario, ucjenjivao ugovorom i slično, ali nema tu nikakve mafije.
Ponovo su vam bacili kosku da skrenu pažnju sa loših rezultata. Neko svjesno baca udicu za sve ove gluposti da bi se pisalo samo o tome.
Ovom vam dragi moji nije do Ibre ni do Slovencea,nego do užasne selekcije igrača .ustvari jeste do njih jer oni su tu selekciju i napravili
Trenutno korisnika/ca: Amirutah1988, bvsic, Fouzi1, Google [Bot], Mostarska, rishovski, Shategabri, THEC, ultrazonfa, zaostrog i 79 gostiju.