FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- kupus army
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zašto svaki odlazak nekoga završi ovako...
Evo pratimo svi PL, ali najvise kod nas su nekakve yebene nesuglasice. Uvijek napravimo sebi neprijatelja. Zar se uvijek zarad nečijih interesa mora rušiti ugled kluba?! Dokle više?
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Joj mirzinih ratnika i profila isti oni koji su ga branili po forumu prije godinu dana...
Sto kaze Odlazi, sto ste pili vode sa izvora, pili ste, HZ su udarile tarabu
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Zajedništvo nećeš doživjeti, budi siguran. Dokaz za to ti je zadnjih 10 strana foruma.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 mar 2024, 11:14Svi na istu stranu!Sada je vrijeme da pokazemo zajednistvo i zastitimo klub!
Napuniti sjever protiv Borca do posljednjeg mjesta!
Natovarili sebi mutne ljude, a to je sve zato sto nema niko ozbiljan u klubu da vodi kako treba jedan sportski kolektiv, nego je postavio onu hostaplerku i khuravu Ajlu, i ostale hostaplere koji ne bi ovcu na papiru znali sacuvati su dorpinjeli ovome svemu. Izjela je klub iznutra. Ne moze vlasnik ili ti ga investitor biti na drugom kontinentu i voditi klub, pa ocekivati da sve funkcionise kako treba. Pa nije ovo Danska ili Belgija gdje je sistem kako treba i drzava, nego puno hostaplera i ljiga koji vrebaju svaki dan ko lesinari ne bi li sta izvukli za sebe koji fening.
Nije ni Mirvicevo maslo za ramazana, i on se druzio sa mutnim likovima, kad se ovdje mucao jedno vrijeme po kafanama, pa sta se ima ocekiavti vise. Ibricic isto visi po kafanama, pa nedavni problemi, poznat je ko cuger i kafandzija odavno, pa zato se i nije zadrzo u ozbiljnim klubovima, tjerali ga.
Fino su nam se poklopile zvijezde da imamo ovakve ljude u i oko kluba. Jbte ispade da je vrijeme Muce, Cele bilo zlatno vrijeme, pa cak i Selimovica i Kusture isto tako kako je ovo sad. Uzas i katastrofa. Boli me relano khurac za bilo kojeg vlasnika, investitora, ili igraca, trenera, nikad nije bilo jasna ta slijepa podrska ili glorifikacija individue, ali samo znam iz iskustva da ovo nece na dobro izaci i da je ovdje potreban reset po 378 put nazalsot jer ocigledno smo upali u nesto ili negdje gdje apsolutno ne bi trebali da budemo kao klub. Nema nazad, ali definivtivno nema naprijed.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ova 4 poraza ako nije najveca sramota onda ne znam sta je,frajer srusio negativni skor star 30 godina plus 5 na tabeli,a Husrefa si tjerao dok smo prvi bili i jednog poraza,svaka tebi cast onda na takvoj podrsci klubuBordoBBoja je napisao/la: ↑10 mar 2024, 10:49Kad se husrefu mogla dati podrska nakon jedne od najvecih sramota europskog fudbala, moze se i sadSanchez87hz je napisao/la: ↑10 mar 2024, 10:48I bas sad reci dosta kad imamo najgoreg??BordoBBoja je napisao/la: ↑10 mar 2024, 10:39
Zato sto negdje konacno treba presjec
Nisam tjerao ni dudica, ni sablica, posebno ne sablica, jer je bio u uzasnom periodu, a ostvarivao ok rezultate
Ali istok i mahala tjeraju
Nekad treba reci dosta, i drago mi je da je vecina navijaca konacno sad na istoj valnoj duljini

Ostani hrabro uz slovenca

Pa kako te nije sram i stid ti si prvi životom branio zalizanog i sina mu?
Nisam se nadao da će se ovako završiti moja epizoda u Sarajevu. Ovim potezom mislim da sam pokazao da sam u pravu, samoinicijativno sam rekao da želim otići i to je to. Za klub neću reći ništa negativno, želim im sve najbolje. Samo su me zaboljele laži koje su se plasirale, mahalske priče kako ja iznosim neke informacije i slično. Ako je Almedin najveći problem, okej, otići ću. Problem riješen – rekao je Ziljkić u telefonskoj izjavi za **** portal.
Gospodin.Ibizevic je napisao/la: ↑10 mar 2024, 11:43Nisam se nadao da će se ovako završiti moja epizoda u Sarajevu. Ovim potezom mislim da sam pokazao da sam u pravu, samoinicijativno sam rekao da želim otići i to je to. Za klub neću reći ništa negativno, želim im sve najbolje. Samo su me zaboljele laži koje su se plasirale, mahalske priče kako ja iznosim neke informacije i slično. Ako je Almedin najveći problem, okej, otići ću. Problem riješen – rekao je Ziljkić u telefonskoj izjavi za **** portal.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Zrinjski je tjerao mnogo uspjesnije trenere, a sta Sarajevo ceka, ne znam stvarno.
Ima tu dobrih igraca, ne treba se predavati, ali otjerati najboljeg igraca lige dr. Vrancica je najbesmisleniji potez gore navedenog dvojca..
Sta je tu je, treba se pokusati dici iznad svega i izvuci maximum iz ovoga sto klub ima.
-
- Kontakt:
Moroni, pravi navijac ce stati na stranu kluba, ne nakog igraca koji ce bit tu 1/2 godine i ode.
Vi niste navijaci ovog kluba, vi ste uljezi, 100%.
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
15 hiljada nas mora biti
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ado-hz, adoado, ajdohordas, Amidzaa, ANamelessGhoul, aqarius, Armija1987, AuroraBorealis, Beli98, bordobijeli, bosnas_, Cwirek, Google Adsense [Bot], HyperOS, insimadop, J1897, James1987, johntravolta123, kanarinac, Kockoglavi, Lecler, leo1946, Lewy21, MaroonBjelave, mire971, misstianopenaldo, MojaMalenkost, MokraKifla, NazorUso, Oerde, PapakIzSa, Posejdon, Rajvosa4ever, ristagrad, ronaldo99, SamoDaKazeem, Sinfoc1986, spezial, stokastoka23, strahmeipomisliti, Tarapi, USB, vedinjo98, Venom, Vrhbosnian, WeekendOffender, zagorski i 358 gostiju.