Joj mirzinih ratnika i profila isti oni koji su ga branili po forumu prije godinu dana...
Sto kaze Odlazi, sto ste pili vode sa izvora, pili ste, HZ su udarile tarabu
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zajedništvo nećeš doživjeti, budi siguran. Dokaz za to ti je zadnjih 10 strana foruma.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 mar 2024, 11:14Svi na istu stranu!Sada je vrijeme da pokazemo zajednistvo i zastitimo klub!
Napuniti sjever protiv Borca do posljednjeg mjesta!
Ova 4 poraza ako nije najveca sramota onda ne znam sta je,frajer srusio negativni skor star 30 godina plus 5 na tabeli,a Husrefa si tjerao dok smo prvi bili i jednog poraza,svaka tebi cast onda na takvoj podrsci klubuBordoBBoja je napisao/la: ↑10 mar 2024, 10:49Kad se husrefu mogla dati podrska nakon jedne od najvecih sramota europskog fudbala, moze se i sadSanchez87hz je napisao/la: ↑10 mar 2024, 10:48I bas sad reci dosta kad imamo najgoreg??BordoBBoja je napisao/la: ↑10 mar 2024, 10:39
Zato sto negdje konacno treba presjec
Nisam tjerao ni dudica, ni sablica, posebno ne sablica, jer je bio u uzasnom periodu, a ostvarivao ok rezultate
Ali istok i mahala tjeraju
Nekad treba reci dosta, i drago mi je da je vecina navijaca konacno sad na istoj valnoj duljini
Pa kako te nije sram i stid ti si prvi životom branio zalizanog i sina mu?
Nisam se nadao da će se ovako završiti moja epizoda u Sarajevu. Ovim potezom mislim da sam pokazao da sam u pravu, samoinicijativno sam rekao da želim otići i to je to. Za klub neću reći ništa negativno, želim im sve najbolje. Samo su me zaboljele laži koje su se plasirale, mahalske priče kako ja iznosim neke informacije i slično. Ako je Almedin najveći problem, okej, otići ću. Problem riješen – rekao je Ziljkić u telefonskoj izjavi za **** portal.
Gospodin.Ibizevic je napisao/la: ↑10 mar 2024, 11:43Nisam se nadao da će se ovako završiti moja epizoda u Sarajevu. Ovim potezom mislim da sam pokazao da sam u pravu, samoinicijativno sam rekao da želim otići i to je to. Za klub neću reći ništa negativno, želim im sve najbolje. Samo su me zaboljele laži koje su se plasirale, mahalske priče kako ja iznosim neke informacije i slično. Ako je Almedin najveći problem, okej, otići ću. Problem riješen – rekao je Ziljkić u telefonskoj izjavi za **** portal.
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986, misstianopenaldo, MSOZ101 i 34 gosta.