FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ovaj klub je uvijek išao u pravcu gdje su Horde Zla željele i branile ga, bez obzira ko je predsjednik ili vlasnik. Zato dobro zapamtite ovo što su Horde uradile sljedeći put kad budete psovali zbog baklje, parole i sl.
Ako budete pljuvali znači da ste dvolični.
Ako budete pljuvali znači da ste dvolični.
Zadnja izmjena: roccosiffredi, dana/u 10 mar 2024, 13:43, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Žao mi je što je trenutna situacija izmedju Hz i Tm takva da je nemoguce ocekivati zajednicnko podrzavanje igraca i zajednicke stavove i saopcenja kad su u pitanju bar ovakve stvari iako mislim da je trenutno pravo vrijeme da se stane neprijateljima BH fudbala na žulj, obzirom da sabotaze koje Zeljeznicar i Sarajevo dozivaljavaju godinama u nazad su postale nesnosljive…
Ko do sada nije shvatio da su Horde uvijek upravu i ispravni, djaba mu pricati.
-
- Kontakt:
Ako ima tih prijetnji, zasto misliš da ce sad prestati ??Bordo10 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 13:35Jbt hljeb bola jesi lud, evo ja sam igrac covjece prijete mi necu igrat, pod stresom sam, bojim se, plase me telefonom prijete otimanjem djece, halo covjece dozovi se, ne zelim da igram lopte..
Valjda ti je sad jasnije, a i to da nece jos oni sale proigrati, plus nisu toliki kvalitet, jel vise razumijes
Sad ima raznih drustveni mreza, na svakakv nacin se moze prijetiti u privatnim porukama itd. Ako su bas ozbiljne prijetnje onda sipa, policija nesto se mora rijesiti, a mozda neko i od dušmana kluba cisto da poremeti igrace napise polomit cu ti noge, mozda su pred derby zulini prijetili. Mislim ako ima onda to treba javno rijesiti sipu, eufor, nato koga god al da se rijesi. Pa ako su baš to kriminalne grupe ja bi izasao javno ne bi ni utakmice igrao dok se to ne rijesi cuj ne smiju igrati neko im prijeti pa to je samo u Kolumbiji radjeno.
Jesam jesam. Al nije problem, malo si me pomjesao. Nisam bio za bojkote i tjt.nokee je napisao/la: ↑12 dec 2022, 14:20Gledam i ne vjerujem. Ovo je fakat neshvatljiv potez. Ustvari kako stvari stoje ovaj je zavrno pipu skroz. Ako su otisli igraci sa vecim platama, Mirza za trenera, to je to..
Jedino sto gore ne moze biti od prve polusezone. Mislim da je ovdje Mirvic jasno dao do znanja da ga zaboli racku sta ko misli, radi po svom i ovo je pocetak njegovog kraja..
Izvinite na upadu. Taj Ziljka se vrtio i po Tuzli u oba kluba i ko ga poznaje zna da se radi o ograničenoj osobi i zaista mi nije jasno da jedan klub kao što ste vi za cijelu krizu optuži njega. Imate vi druge dublje probleme a ako je samo on onda ste izašli iz krize. Pa ko je njemu dao traku taj je gori od njega.
Njegove gluposti je jedino Borac suzbio i iskoristio ga.
Njegove gluposti je jedino Borac suzbio i iskoristio ga.
-
- Kontakt:
Al ko garantuje ako ima tih pretnji da se one nece nastaviti?? Sta ako pred borac i zelju opet neko bude pretio lupam Renanu, Rozmanu itd i mi nastavimo s lošom igrom. Kad i kako ce to prestati ako ima tih sranja.
- TurkishAirlines
I ono bi nas moglo trznuti.
Samo ne znam, da li je dobro da nam u subotu zeljo bude ili ne.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:
Takve stvari se prijave mupu i sipi i budu rijesene za dan dva, ovde treba da se fino izadje i kaze taj i taj a ne ovako da ostane misterija, to ako se i ne uradi ostaju mnoge sumnje.bordobijeli je napisao/la: ↑10 mar 2024, 13:57Al ko garantuje ako ima tih pretnji da se one nece nastaviti?? Sta ako pred borac i zelju opet neko bude pretio lupam Renanu, Rozmanu itd i mi nastavimo s lošom igrom. Kad i kako ce to prestati ako ima tih sranja.
-
- Kontakt:
Ja Ziljkić od starta vidim kao lošeg igrča koji se voli uvlačiti trenerima, navijacima. Nekim potezima, grimasama, on se dodvorava gdje god je ako je u BL onda je Srbin ovdje kad je bio ljlane htio nosit kapitensku itd. Al sve ovo ne opravdava da igramo loše i jalovo, mi smo loši i zato slabo igramo a ne zbog ziljkica pakaša.
Kup 2002 smo osvojili na Mirzinim leđima, ne bi ga nikad uzeli da on nije došao na posudbu iz bečke Austrije. Eto da znaš, to je njegov igrački doprinos klubu.
-
- Kontakt:
Šta je točno uradio Ziljkić pa je raskinut ugovor s njim? Može i na pp. Nisam koristio, s neda mi se čitati sve ovo. Oprostite na upadu
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
-
- Kontakt:
Kod nas žene prijavljuju nasilnike i ništa se ne desi. Dok ne plate glavom, nekad i u prijenosu uživoIstinasamo123 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 14:02Takve stvari se prijave mupu i sipi i budu rijesene za dan dva, ovde treba da se fino izadje i kaze taj i taj a ne ovako da ostane misterija, to ako se i ne uradi ostaju mnoge sumnje.bordobijeli je napisao/la: ↑10 mar 2024, 13:57Al ko garantuje ako ima tih pretnji da se one nece nastaviti?? Sta ako pred borac i zelju opet neko bude pretio lupam Renanu, Rozmanu itd i mi nastavimo s lošom igrom. Kad i kako ce to prestati ako ima tih sranja.
Ako ostane ovako, sljedece kolo protiv kona na Kosevu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Ma ja ba izgovor ce se naci i sad ce ovo biti opravdanje kad i za 7 godina budemo ovako losi. .roccosiffredi je napisao/la: ↑10 mar 2024, 14:14Kod nas žene prijavljuju nasilnike i ništa se ne desi. Dok ne plate glavom, nekad i u prijenosu uživoIstinasamo123 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 14:02Takve stvari se prijave mupu i sipi i budu rijesene za dan dva, ovde treba da se fino izadje i kaze taj i taj a ne ovako da ostane misterija, to ako se i ne uradi ostaju mnoge sumnje.bordobijeli je napisao/la: ↑10 mar 2024, 13:57Al ko garantuje ako ima tih pretnji da se one nece nastaviti?? Sta ako pred borac i zelju opet neko bude pretio lupam Renanu, Rozmanu itd i mi nastavimo s lošom igrom. Kad i kako ce to prestati ako ima tih sranja.
Nadam se da hoće. Vidi svako sa dvije čiste o fudbalu da momcima prvenstveno fali samopouzdanja. Nema smisla ulaziti u neke detaljnije taktičke analize kad taj osnovni segment evidentno ne štima.TurkishAirlines je napisao/la: ↑10 mar 2024, 13:58I ono bi nas moglo trznuti.
Samo ne znam, da li je dobro da nam u subotu zeljo bude ili ne.
Biće šta će biti. Igrati nam je s njima kakogod, a sve dok ne znaju šta treniramo i kako se spremamo, uvijek imamo realnu šansu da ih dobijemo.
Bitno je smiriti strasti i nastaviti dalje.
The saddest thing in life is wasted talent.
-
- Kontakt:
Ipak ne
Medjusobni se gledaju kako rece ovaj komentator a ne gol razlika tako da samo ako pobjede strumfovi derbi je sljedece kolo.U suprotnom na Grbavici 2 kolo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- TurkishAirlines
Volio bih zadnje kolo da bude derbi i da pobjeda nama ili njima donosi eveopu odnosno opstanak
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Aaaa vidim na rezultatima 8. pa zatoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 mar 2024, 14:27Ipak ne
Medjusobni se gledaju kako rece ovaj komentator a ne gol razlika tako da samo ako pobjede strumfovi derbi je sljedece kolo.U suprotnom na Grbavici 2 kolo

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: benko21, CentarsutNaClanak921, ErosViverosViv, mosarajvosa83, Napapijri, nedimmmm1337, pitara, Posejdon, rimljanin90, roccosiffredi, Sanfrancisco, StarmoCity, Vrhbosnian i 131 gost.