A nekad smo gledali SFF, Borusiju...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Pileci mozak a ti kazes lafo ide prica o istoku?? Pa prvo pa neistinito, lazno. Znaci po tvom su ljudi ekspresno zavrsili projekat, sazvali medije, dogovorili Vijecnicu nakon poraza? Vidis da lovis u mutnom.Evander je napisao/la: ↑10 mar 2024, 10:23Hoce li banovati imbecile poput tebe koji se mjesaju u rad administracije, sto je strogo zabranjeno pravilima foruma, ako im se ne svidja sto njihov pileci mozak ne razumije i mimo je onoga sto bi oni zelili da se pise?mirzatele je napisao/la: ↑10 mar 2024, 09:56Morteme hoces li banovat ovog konjaEvander je napisao/la: ↑09 mar 2024, 23:19Zijane od zadnjeg na tabeli, ide prica o lafo istoku. Bez ikakvih detalja, rokova, bilo cega.
Osramote se protiv predzadnjeg na tabeli, oderu nas ljudi ko levate, tu se malo primire.
Novo brukanje protiv ekipe koja ispada iz lige , ide svaljivanje na nebitnog igraca, koji nije ni u prvih 11.
Ok, vjerujem da ima razumom ogranicenih koji puse takve jeftine price.
Sta je slijedece, kad se ispadne iz kupa i kad Sloga odleprsa na 6, 7 bodova prednosti?
Očekujem od kluba da se očituje.Pa ne možeš pustiti svoje botove da nekog izvrijeđaju i ispljuju,a da se držiš po strani.TurkishAirlines je napisao/la: ↑10 mar 2024, 11:06Pa sta ce drugo reci ?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑10 mar 2024, 11:00Evo Ziljkić kaže da su neistine očekujemo klub da iznese istinu,a tu su navijači da ih zaštite.
Pa da čujemo šta imaju za reći
Aj ne seri i ti. Ziljkic je bivsi, proci ce vremena da se ovo popravi.
Mirvic je veliki dio svega ovoga krivac. Nemoguce da od kad je on tu svake godine imamo kriminalce oko kluba.
Ispravka krivog navoda.Sanchez87hz je napisao/la: ↑10 mar 2024, 11:34Ova 4 poraza ako nije najveca sramota onda ne znam sta je,frajer srusio negativni skor star 30 godina plus 5 na tabeli,a Husrefa si tjerao dok smo prvi bili i jednog poraza,svaka tebi cast onda na takvoj podrsci klubuBordoBBoja je napisao/la: ↑10 mar 2024, 10:49Kad se husrefu mogla dati podrska nakon jedne od najvecih sramota europskog fudbala, moze se i sad![]()
Ostani hrabro uz slovenca![]()
100%Pitaristok je napisao/la: ↑10 mar 2024, 11:48Pu jeb.m vas u usta, poserem se svima koji dovode u pitanje il su stali da diskutuju o ovom g.ovn.etu.
Moroni, pravi navijac ce stati na stranu kluba, ne nakog igraca koji ce bit tu 1/2 godine i ode.
Vi niste navijaci ovog kluba, vi ste uljezi, 100%.
Mislim da će ipak kod Mirze kući da spavaju zajedno u krevetu njih dvojica i Mirzina zenaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑10 mar 2024, 12:01Hoce li Ziljkic sad nazad u Borac? Treba otvoriti neku anketu ili kladionicu, da vidimo mozemo li pogoditi iduci klub naseg Ziljkare, brate, iskreno.
Znamo ti svi zicu, placku i taldziju cu uvijek pljuvatSanchez87hz je napisao/la: ↑10 mar 2024, 11:34Ova 4 poraza ako nije najveca sramota onda ne znam sta je,frajer srusio negativni skor star 30 godina plus 5 na tabeli,a Husrefa si tjerao dok smo prvi bili i jednog poraza,svaka tebi cast onda na takvoj podrsci klubuBordoBBoja je napisao/la: ↑10 mar 2024, 10:49Kad se husrefu mogla dati podrska nakon jedne od najvecih sramota europskog fudbala, moze se i sad![]()
Ostani hrabro uz slovenca![]()
Ne želimo besplatan ulaz!
Ako ti se u ekipi naruši atmosfera, dovoljno je da pored njega još dva igrača imas koja su glavom van terena i kluba opcenito... to je vec problem koji je jako tesko suzbiti jer i ostali igraci padaju pod pritisak i sivilo.
Nije on jedini problem, naravno. Nego on je bio taj preko kojeg su drugi ljudi nevezani za klub mogli praviti rusvaj po svojoj volji. Znaci niko ne kaze Ziljkic sam kriv nego da je on posluzio sam kao ulazna tacka kriminalcima jer su svi drugi dobili otkaze ili jednostavno nisu tu.