FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dok ovi majmuni iz uprave ne odu nista se na bolje nece promjeniti zelim u svom klubu da vidim neke nove sposobne ljude ni Osima ni Mislmovica boli me **** za njih o sposobnosti ove smrdljive uprave dovoljno govori da su doveli arapskog ublehara u situaciji kad se boris za opstanak i samo zbog toga trebalo da lete i to kroz prozor **** motkom da ih covjek tjera
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Mulalaic, Basic, Torabi, Akrapovic - kod svih nabrojanih trenera Drljo igra redovno
Ima li ikakvo racionalno objasnjenje za to ?
Nemoguce da svi ne vide njegov nekvalitet ili su neke jake štele u pitanju.

Ima li ikakvo racionalno objasnjenje za to ?
Nemoguce da svi ne vide njegov nekvalitet ili su neke jake štele u pitanju.
Drljo jedini gol dao u prvoj utakmici ako se ne varam u kupu evo godinu dana posti ta kurcina od igraca
Zadnja izmjena: Stole, dana/u 10 mar 2024, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
- BosniaBoston
- Kontakt:
Podrška ŠEFU!
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Realno mi jesmo daleko najslabija ekipa u ligi po svim parametrima (osim tribina gdje smo dimenzija za sebe) i zaslužujemo da ispadnemo. To bi dugoročno gledano bilo najbolje rješenje za nas, a i da se ne desi nekim neviđenim čudom ove sezone, svakako će se desiti naredne, tako da je svakako bolje prije nego kasnije.
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Baš me zanima koliko igrači plaćaju da im se ovo sve toleriše..
Pizda li im materina bezobrazna, kako su mi mrski fuj. Ala sta uradise od Zelje. Ne znam jesu li veci debili oni ili ja sto vjerujem u njih. Tuzit ih za nanosenje opasnih posljedica po zdravlje.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Sta nam napraviste od Zelje majku vam yebem svima imate li obraza
Očaj. Očekivao sam maksr 80% borbu kao na derbiju. Ni 50%. Pritisak nismo napravili ninjedan jedini put. Za ovu igru trebaju kileri naprijed. Haračić nije taj. Uopšte nije na lopti ni jednom bio. Bruno se u neka doba izgubio totalno. Izmiksao ih je momački. Sklonio Hiroša na krilo. Ako misli igrati sa puno tempa i stalnim presingom ne mogu igrati: Haračić, Štilić, Radovac, Mekić, pa ni Boljević. Najjače je bilo kad je Bilal ušo (lik ne zna trčati). Jel Mijić dotakao loptu? U jednom momentu smo igrali u sastavu:
Muftić
Galić Cavnić Cocalić Radinović
Bilal Mekić Mijić
Štilić
Drljo Haračić ----niko???
Teška borba za opstanak. 5 igramo kući to je max 15 bodova. Očekujem 9-10. Malo li je. Nek nam je Bog na pomoći.
Muftić
Bilal Mekić Mijić
Štilić
Teška borba za opstanak. 5 igramo kući to je max 15 bodova. Očekujem 9-10. Malo li je. Nek nam je Bog na pomoći.
-
- Kontakt:
Bruno ne moze nista bez podrske juga. Ako jug stane na stranu klosadije mi se istog trena mozemo poceti pripremati za federalnu. Ovo je teski uzas. Ne znam sta smo radili na propremama ali mi smo spremni za maks poluvrijeme.
Haracicu, Drlji i Mekicu dati papire odmah.
Pročepit će negdje.
Ja sam pisao da smo i na derbiju bili losi. Dali prvi gol koji se daje 1 godisnje u Evropi. Ostala 2 na njihove greske. Igrali protiv ekipe koja je u vecem kanalu od nas. Nista osim golova pokazali nismo. Ajd derbi je nema tu ljepote, ali to nam pokazuju i ostale utakmice evo.bablaz1 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 16:32Očaj. Očekivao sam maksr 80% borbu kao na derbiju. Ni 50%. Pritisak nismo napravili ninjedan jedini put. Za ovu igru trebaju kileri naprijed. Haračić nije taj. Uopšte nije na lopti ni jednom bio. Bruno se u neka doba izgubio totalno. Izmiksao ih je momački. Sklonio Hiroša na krilo. Ako misli igrati sa puno tempa i stalnim presingom ne mogu igrati: Haračić, Štilić, Radovac, Mekić, pa ni Boljević. Najjače je bilo kad je Bilal ušo (lik ne zna trčati). Jel Mijić dotakao loptu? U jednom momentu smo igrali u sastavu:
Muftić
Bilal Mekić Mijić
Štilić
Uzasno tezak zadatak, ostat u ligi. Kako, pojma nemam za ovim pičićima i mentalnim patuljcima. Bezobraznici.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nek ih sram i stid bude ako stanu na stranu ovih antitalenataMojaMalenkost je napisao/la: ↑10 mar 2024, 16:36Bruno ne moze nista bez podrske juga. Ako jug stane na stranu klosadije mi se istog trena mozemo poceti pripremati za federalnu. Ovo je teski uzas. Ne znam sta smo radili na propremama ali mi smo spremni za maks poluvrijeme.
#Punoljetstvo
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ma nema se šta očekivati.
Džaba su potrošeni i Bašić, i Hakeem, a bit će i Bruno.
Nema ovdje nikakve uloge trenera.
Apsolutni raspad sistema, mnogi od njih uopšte nikakve kvalitete nemaju da bi se bavili ovom profesijom.
Nama preostaje, skupit se, dolaziti na utakmice i davati podršku da probamo, makar na osnovu domaćeg terena osigurati opstanak. Ova ekipa neće boda uzeti na gostovanju, taman da igraju protiv Famosa u Hrasnici. To je jasno ko dan.
Za nadati se da ćemo dobiti što lakše protivnike na Grbavici, a što teže na gostovanjima, jer kako god okreneš, apsolutno svejedno je kome idemo na gostovanje. Isti scenarij nas čeka.
Što više lakših protivnika na Grbavici, da uspijemo isčupati još bar 4.pobjede, trebalo bi biti dovoljno za opstanak.
Džaba su potrošeni i Bašić, i Hakeem, a bit će i Bruno.
Nema ovdje nikakve uloge trenera.
Apsolutni raspad sistema, mnogi od njih uopšte nikakve kvalitete nemaju da bi se bavili ovom profesijom.
Nama preostaje, skupit se, dolaziti na utakmice i davati podršku da probamo, makar na osnovu domaćeg terena osigurati opstanak. Ova ekipa neće boda uzeti na gostovanju, taman da igraju protiv Famosa u Hrasnici. To je jasno ko dan.
Za nadati se da ćemo dobiti što lakše protivnike na Grbavici, a što teže na gostovanjima, jer kako god okreneš, apsolutno svejedno je kome idemo na gostovanje. Isti scenarij nas čeka.
Što više lakših protivnika na Grbavici, da uspijemo isčupati još bar 4.pobjede, trebalo bi biti dovoljno za opstanak.
Vi padate na ove suplje trenera. Doveo napadača povrijeđenog. Šta ćeš ti sad kažnjavati kad ispadas iz lige haman. Čekamo ove uhljupe iz kluba da nam otvore oči čudo ih nema na forumu. Propalice obične.
100% ali moraš priznati da smo makar više trčali i borili se. Mi ako mislimo ostati svaku moramo igrati 150%. Guravo bašgodrina je napisao/la: ↑10 mar 2024, 16:39Ja sam pisao da smo i na derbiju bili losi. Dali prvi gol koji se daje 1 godisnje u Evropi. Ostala 2 na njihove greske. Igrali protiv ekipe koja je u vecem kanalu od nas. Nista osim golova pokazali nismo. Ajd derbi je nema tu ljepote, ali to nam pokazuju i ostale utakmice evo.bablaz1 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 16:32Očaj. Očekivao sam maksr 80% borbu kao na derbiju. Ni 50%. Pritisak nismo napravili ninjedan jedini put. Za ovu igru trebaju kileri naprijed. Haračić nije taj. Uopšte nije na lopti ni jednom bio. Bruno se u neka doba izgubio totalno. Izmiksao ih je momački. Sklonio Hiroša na krilo. Ako misli igrati sa puno tempa i stalnim presingom ne mogu igrati: Haračić, Štilić, Radovac, Mekić, pa ni Boljević. Najjače je bilo kad je Bilal ušo (lik ne zna trčati). Jel Mijić dotakao loptu? U jednom momentu smo igrali u sastavu:
Muftić
Bilal Mekić Mijić
Štilić
Uzasno tezak zadatak, ostat u ligi. Kako, pojma nemam za ovim pičićima i mentalnim patuljcima. Bezobraznici.
Mi trenutno nismo ubjedljivo zadnji samo zato jer smo nekim čudom nahvatali nešto bodova jesenas, a fakat ni meni nije jasno kako, pa zbog toga nismo zakucani za dno tabele. Nema nikakvih teorija zavjere, jednostavno smo daleko najslabija ekipa u ligi.
Svaka ekipa u ligi na svakoj poziciji ima jače igrače od nas minimum za 30 %.
Sa Zrinjskim odigrasmo x kući jer nas ljudi nisu ozbiljno shvatali, a i prvo je kolo nastavka pa su i oni bili poprilično opušteni, a imali smo vala i sreće.
Na, derbiju kone su nas pustile jer je i kod njih situacija ne zna se ko koga, i opšte čerupanje inače bi nam ogadili fudbal da su odigrali u fullu.
Na krilima tih lažnih rezultata se izgradila neka bajka o nama.
Jednostavno, svaki naš igrač je obična rinaka i prevara, a par njih su realno trebali biti u penziji još prije 2 sezone.
Jedina 2 igrača u našem rosteru koja bi smjela da imaju status profesionalca u posljednje 2 sezone su bili Santos i mali Armin Hodžić.
Mislim da nećemo izboriti opstanak, a šta god da na kraju bude, ako ne ispadnemo ove sezone ispadamo slijedeće sigurno.
Ova ekipa ne bi bila ni u top 5 u federalnoj ligi.
Svaka ekipa u ligi na svakoj poziciji ima jače igrače od nas minimum za 30 %.
Sa Zrinjskim odigrasmo x kući jer nas ljudi nisu ozbiljno shvatali, a i prvo je kolo nastavka pa su i oni bili poprilično opušteni, a imali smo vala i sreće.
Na, derbiju kone su nas pustile jer je i kod njih situacija ne zna se ko koga, i opšte čerupanje inače bi nam ogadili fudbal da su odigrali u fullu.
Na krilima tih lažnih rezultata se izgradila neka bajka o nama.
Jednostavno, svaki naš igrač je obična rinaka i prevara, a par njih su realno trebali biti u penziji još prije 2 sezone.
Jedina 2 igrača u našem rosteru koja bi smjela da imaju status profesionalca u posljednje 2 sezone su bili Santos i mali Armin Hodžić.
Mislim da nećemo izboriti opstanak, a šta god da na kraju bude, ako ne ispadnemo ove sezone ispadamo slijedeće sigurno.
Ova ekipa ne bi bila ni u top 5 u federalnoj ligi.
-
- Kontakt:
Domace i gostujuce tekme su nebo i zemlja. Tacno na gostovanjima nece da igraju dok na Grbavici pred navijacima ne smiju pokazati takvo ponasanje. Da nema raje na Grbavici ne bi nikog ni kuci dobili.
Pročepit će negdje.
Ma ovdje klub sluzi za vece radnje.Fudbal i igraci su tu da malo zamažu.Okrenite se drugim stvarima.Podrska pun stadion samo pomažu tamo nekim koje libo tuki i za klub i tabelu.Ja sam uzivo u onom nekadasnjem Želji.Zao mi ovih mladjih sto ovo prozivljavaju.
- svrakino1921
- Kontakt:
Harun Karić je jedini u ekipi U-21
Ako Harun izlazi iz igre mora umjesto njega U-21 a to je Drljo,Golo ili Drina
Pošto smo gubili Bruno se odlučio za Drlju pošto je momak krilo
Pokušat sa golmanom Dujmovićem ako je U - 21
Da bih imali taktičke mogućnosti u ekipi
Da se pokuša nešto uraditi u napadu
Ako Harun izlazi iz igre mora umjesto njega U-21 a to je Drljo,Golo ili Drina
Pošto smo gubili Bruno se odlučio za Drlju pošto je momak krilo
Pokušat sa golmanom Dujmovićem ako je U - 21
Da bih imali taktičke mogućnosti u ekipi
Da se pokuša nešto uraditi u napadu
-
- Kontakt:
Tužno je koliko mi imamo nade u ovo sve da pred svaku utakmicu imamo optimizam. Garantujem da tribine Grbavice donose bodove ovakvom Želji. Izuzev podrške s tribina ne vidim nijedan aspekt pozitivan. Razguliš binde na derbiju i nadaš se evo ga sad će to kako treba... Uprava je pokazala da ne znaju vodit ni udruženje ljubitelja šaha, ali Bruno je upravu za ovo biranje utakmica i povlačenje ručne. Dženo tvoj plafon je prva liga FBiH, hvala za golove u Evropi i ćao. Meka mahalaš klasični karinash koji pokušava da se probije gdje god za neke pare a ne ide lave. Drljo tobejrabi no kom. Nevjerovatno mi je kako igraš bez muda i mozga kad dođeš u goste. Na prvu pomislis zgazio bi Borca a kad bolje pogleda čovjek Famos bi te namučio baš.
Riješenja nema nego tjerat rukovodstvo dok se ne poslože kockice pa možda i balerine shvate da Željo nije oživljavanje karijere nego institucija. Najveći klub u BiH!
Vidim da niko ne zna gdje ovo vodi na šta je spao Željo u posljednjih 10 godina. Od ekipe koja je bila ponos države kroz titule i Evropu, preko nekoliko izgubljenih titula u zadnjim kolima, do nekoliko godina bez bilo kakvog trofeja, ne igranja evrope i nažalost nikad gore situacije zone ispadanja i finansijskog fijaska.
Jedini klub u regionu koji nikad nije bio u vecem kyrcu a da ima ovoliko bolesnika koji dolaze, nadaju se, gledaju treninge, kupuju clanske i sta sve ne.
A s druge strane vraćeno nam 0%
Volim te Željo
Riješenja nema nego tjerat rukovodstvo dok se ne poslože kockice pa možda i balerine shvate da Željo nije oživljavanje karijere nego institucija. Najveći klub u BiH!
Vidim da niko ne zna gdje ovo vodi na šta je spao Željo u posljednjih 10 godina. Od ekipe koja je bila ponos države kroz titule i Evropu, preko nekoliko izgubljenih titula u zadnjim kolima, do nekoliko godina bez bilo kakvog trofeja, ne igranja evrope i nažalost nikad gore situacije zone ispadanja i finansijskog fijaska.
Jedini klub u regionu koji nikad nije bio u vecem kyrcu a da ima ovoliko bolesnika koji dolaze, nadaju se, gledaju treninge, kupuju clanske i sta sve ne.
A s druge strane vraćeno nam 0%
Volim te Željo
Ako se gleda po dokumentima i razvoju fudbala kroz historiju grada, autentične i izvorne Sarajlije prirodno navijaju za Želju!
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Levin, nedimmmm1337 i 53 gosta.