Ima li ikakvo racionalno objasnjenje za to ?
Nemoguce da svi ne vide njegov nekvalitet ili su neke jake štele u pitanju.
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Ja sam pisao da smo i na derbiju bili losi. Dali prvi gol koji se daje 1 godisnje u Evropi. Ostala 2 na njihove greske. Igrali protiv ekipe koja je u vecem kanalu od nas. Nista osim golova pokazali nismo. Ajd derbi je nema tu ljepote, ali to nam pokazuju i ostale utakmice evo.bablaz1 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 16:32Očaj. Očekivao sam maksr 80% borbu kao na derbiju. Ni 50%. Pritisak nismo napravili ninjedan jedini put. Za ovu igru trebaju kileri naprijed. Haračić nije taj. Uopšte nije na lopti ni jednom bio. Bruno se u neka doba izgubio totalno. Izmiksao ih je momački. Sklonio Hiroša na krilo. Ako misli igrati sa puno tempa i stalnim presingom ne mogu igrati: Haračić, Štilić, Radovac, Mekić, pa ni Boljević. Najjače je bilo kad je Bilal ušo (lik ne zna trčati). Jel Mijić dotakao loptu? U jednom momentu smo igrali u sastavu:
Muftić
Galić Cavnić Cocalić Radinović
Bilal Mekić Mijić
Štilić
Drljo Haračić ----niko???
Teška borba za opstanak. 5 igramo kući to je max 15 bodova. Očekujem 9-10. Malo li je. Nek nam je Bog na pomoći.
Nek ih sram i stid bude ako stanu na stranu ovih antitalenataMojaMalenkost je napisao/la: ↑10 mar 2024, 16:36Bruno ne moze nista bez podrske juga. Ako jug stane na stranu klosadije mi se istog trena mozemo poceti pripremati za federalnu. Ovo je teski uzas. Ne znam sta smo radili na propremama ali mi smo spremni za maks poluvrijeme.
Haracicu, Drlji i Mekicu dati papire odmah.
100% ali moraš priznati da smo makar više trčali i borili se. Mi ako mislimo ostati svaku moramo igrati 150%. Guravo bašgodrina je napisao/la: ↑10 mar 2024, 16:39Ja sam pisao da smo i na derbiju bili losi. Dali prvi gol koji se daje 1 godisnje u Evropi. Ostala 2 na njihove greske. Igrali protiv ekipe koja je u vecem kanalu od nas. Nista osim golova pokazali nismo. Ajd derbi je nema tu ljepote, ali to nam pokazuju i ostale utakmice evo.bablaz1 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 16:32Očaj. Očekivao sam maksr 80% borbu kao na derbiju. Ni 50%. Pritisak nismo napravili ninjedan jedini put. Za ovu igru trebaju kileri naprijed. Haračić nije taj. Uopšte nije na lopti ni jednom bio. Bruno se u neka doba izgubio totalno. Izmiksao ih je momački. Sklonio Hiroša na krilo. Ako misli igrati sa puno tempa i stalnim presingom ne mogu igrati: Haračić, Štilić, Radovac, Mekić, pa ni Boljević. Najjače je bilo kad je Bilal ušo (lik ne zna trčati). Jel Mijić dotakao loptu? U jednom momentu smo igrali u sastavu:
Muftić
Galić Cavnić Cocalić Radinović
Bilal Mekić Mijić
Štilić
Drljo Haračić ----niko???
Teška borba za opstanak. 5 igramo kući to je max 15 bodova. Očekujem 9-10. Malo li je. Nek nam je Bog na pomoći.
Uzasno tezak zadatak, ostat u ligi. Kako, pojma nemam za ovim pičićima i mentalnim patuljcima. Bezobraznici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.