Ja to ni ne racunam kao kradje s poredjenjem sta su sve ranije radili. Onda dodje onaj kaze nije bilo da ekipi ne daju igrati fudbala 90min

Nije bilo ali ako si navijac Sarajeva.
Ja to ni ne racunam kao kradje s poredjenjem sta su sve ranije radili. Onda dodje onaj kaze nije bilo da ekipi ne daju igrati fudbala 90min
Zasto stavljas sve nas u isti kos?
O čemu pričaš kretenu, kakav ofsajd i kakvo davanje penala ? Ono je **** od sudije bilo primorani da svira jer je penal bio više nego očigledan ili niste navikli da se borcu sviraju penali ?
Druže, kamera je snimila Mirvića na terenu kako tjera igrače u svlačionicu.Conscious je napisao/la: ↑13 mar 2024, 20:25Zasto Mirvicu kazna?mozak je napisao/la: ↑13 mar 2024, 20:21Ja kao navijač Veleža u potpunost razumijem trenutni osjećaj kod navijača Sarajeva, međutim...oni su sami sebi prepušteni u ovoj situaciji.
Velež je ovo doživio i ostao je sam, i jedva je preživio te nepravde.
Sarajevo očekuju drakonske kazne i nekako imam osjećaj da se Mirvić želi izvući iz kluba i da je ovo prelilo čašu.
Gledajući disciplinski pravilnik, Sarajevo može očekivat kazne:
- Mirviću min god zabrane upravljanja klubom.
- Stručnom štabu i treneru min 6 mj.
- Igračima 6 mj.
- Oduzimanje bodova, od 3 do 12
+ Novčana kazna za klub.
Vrijeme će pokazati, ovo je velika greška!
Kaznjava se onaj ko ih je poticao na povlacenje s terena, Mirvic je samo aminovao poslije, nema dokaza da ih je poticao![]()
Ne smije niko jer skoro svi su saučesnici u ovome. Svi su ovo dozvolili, nekad isto radili ili čekaju ponovo svoj trenutak da ponovo rade ovo isto.inzomni je napisao/la: ↑13 mar 2024, 20:28Uopste ne navijam zanjih, vidis po objavama mojim.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑13 mar 2024, 20:26A zašto bi podržali Sarajevo samo kada vama to godi?inzomni je napisao/la: ↑13 mar 2024, 19:43Umjesto da podrzimo Fk Sarajevo u ovom, ovdje se pljuje ovakav potez.
A vamo na nasem forumu se jebu majke Pilavu i slicnima. Sta sad ne valja?
Prokleti jednom, prokleti vazda...
Balinluk klasican. Bravo komsije, bravo! Sramota vjecno traje, a pare i suspenzija ce proci
Sto niste izašli sa terena kada je TC sudio onaj sramni ofsjad?
Kada su TC klečali na centru u znak protesta vaši igrači i navijači se cerekaju ko prave gnjide.
Zašto niste odbili korona titulu?
Nego evo sada vama propada sezona, nemoćni ste, pucate po šavovima pa onda zbog par loših sudijskih odluka napušta se teren a mi vas trebamo podržati. Neka hvala. Nadam se samo da će se strogo držati pravila i svima kazne po zaslugama, a ovoj bratilji iz BL će svakako jednom doći kraj kao što je došao i nakon Željine "vladavine", vladavine Zrinjskog i Širokog pa i vase. Okreće se kolo sreće.
Znaci li to da niko ziv ne smije da se suprotstavi savezu jer mu je u nekom momentu taj isti savez pomogao?
Tom logikom, koji su klubovi koji smiju to radit?
Hajd i nas kako uguraj u priču.Antipolitika3 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 20:311.Sve sumnjive utakmice Borca poslati Uefi .
2.Svaku iducu utakmicu protivnik Borca(klubovi iz federacije) treba napustiti i ukazati Uefi na lopovluk.
3.Traziti suspenziju Borca od igranje europe .
4.Viceprvak da zamjeni Borca u Ligi Prvaka![]()
Ako ne moze sve barem 4 tacku da izguramo aAntipolitika3 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 20:311.Sve sumnjive utakmice Borca poslati Uefi .
2.Svaku iducu utakmicu protivnik Borca(klubovi iz federacije) treba napustiti i ukazati Uefi na lopovluk.
Najjace je bilo u VIP kod remplanja Penareande sa onim njihovim stoperom. Ustade Zoran Mamic, kaze "Ovo je i za mene previse" i ode covjek.KONTRASVIH je napisao/la: ↑13 mar 2024, 20:29Nije moje misljenje nego cinjenice, sve imas nacrtano, video klipove, slike, pisanja, sve. Drugo sto sad bjezite od toga i glumite neko postenje. Slobodu ste izbacili neregularnim penalima, jesu to mozda ti normalni uslovi koje trazite? Evo i sada gledam ofsajd prije vaseg penala protiv Borca. Najvece interesdzije i hinje u drzavi.OsmaDolazi je napisao/la: ↑13 mar 2024, 20:23
To je tvoje misljenje. Danas svaki covjek ima pravo na to pa i ti nazalost. Ti ti vidis tako, ja tako ne vidim i lijepo. Ti se brines da li cete ispasti i kako cete prezivjeti, mi se brinemo da imamo normalne uslove da bi se mogli boriti sa najboljim. To su razlike izmedju vas i nas.
Sad mozes opet baciti koji emotikon, kao po obicaju.![]()
Sad suti i trpi, pravili ste dzenaze Zelji, ismijavali kad su nas sudije krali, i kucali ekser godinama. Sve ce vam to dohakati, i jedva cekam da dodje na naplatu sve![]()
Da Ceferin i Vico gledaju u Bakincima dok roštiljaju i smiju se.Antipolitika3 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 20:311.Sve sumnjive utakmice Borca poslati Uefi .
Kmee kmee banuj banuujgrbavicka1921 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 20:30Moderacija @admin banujte ovog krapinskog neandretalca!
Nije nas izbacio Vico, nego balijanderi koji su preko 20 godina unistavali klub radi licnih interesa, isti tipovi balijandera koji su tom Vici dali odrijesene ruke da radi ovo sto radi.HordasOdMalena je napisao/la: ↑13 mar 2024, 20:08Ali pojedini Zeničani navijaju za Vicu, a isti im izbacio klub.![]()
![]()
Podanici.
Nevjerovatan spin. Par velezovaca ovdje podrzava odluku Sarajeva i par njih ismijava.
Smatram da je rjesenje jedan lijep i miran razlaz bez rata ,onako kao ceskoslovacka.AvantiBL je napisao/la: ↑13 mar 2024, 20:32Ajde, probajteAntipolitika3 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 20:311.Sve sumnjive utakmice Borca poslati Uefi .
![]()
Samo dva friška primjera, nećemo dalje. Borac ih nadigrao sa rezervama, čak i gol koji su zabili nije regularan.
Polako dobiti ces secer zbog sarajeva a tvoj nk jos se bori za opstanakKONTRASVIH je napisao/la: ↑13 mar 2024, 20:32antisisoja1919 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 20:30Kad vidim ova klasicna balijska ismijavanja ovog veceras, shvati covjek kolko smo mi losi i neprijatelji sami sebi.
Umjesto da svi podrze ovo sto je Sarajevo uradilo veceras, jer je ovo mozda konacno prvi korak za zdrav fudbal u BiH, velika vecina ovdje ismijava sve ovo samo zato sto ne vole Sarajevo.
Nije da ga i ja volim, al ovo sto se desava je vise od Sarajeva.
Veci problem od tih balija su ti i takvi kao ti. Klub ti ostecen direktno neregularnim penalima od istog Sarajeva a ti pusis kitu, prejadno.
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, Proximic i 18 gostiju.