Svi su imali sudijsku pomoc na ovaj ili onaj nacin, al ovo je vec bahacenje.1921ljoze je napisao/la: ↑13 mar 2024, 23:00Nisu trebali prekinuti nego sjesti samo i to dosta ranije i tako svi klubovi vise bi paznje privuklo....kad vidim kako igraci borca bahato a narocito kuci kad igraju se ponasaju prema protivnickim igracima cak znaju i psovati ili se ljutii kad gosti traze faul ili kad padnu oni odma lete svi....ja bi protiv njiha samo jako
Svakako te cekaju zuti kartoni pa brate uleti mu polomi nogu **** i cao
......
Premijer liga BiH - aktuelno
- TurkishAirlines
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- bagniadiluca
- Kontakt:
Kolega, dali ste gol iz ofsajda, ti mi pokazuješ neki faul koji možda jeste možda nije bio...o čemu pričamo, dali ste go iz ofsajda rođače...kaznili smo vas odmah poslje toga jer pojma nemate....u nemoći ste sve ovo odradili, kakvi fauli kakvi bakrači...pa niste ni zaslužili da budete u ovoj fazi kupa jer ste Slobodu pokrali, licemjerni smradovi !!!Beli98 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 22:58Pokazes im "prekrsaje" i ide ona klasicna srpska "pogledaj malo ove ostale sta se radilo"bagniadiluca je napisao/la: ↑13 mar 2024, 22:57Jel gledaš ti iznad malo klipove ili si sljep ? pogledaj malo iznad lakrdije i crvenih kartona kakvi su se davali, i ovo masakriranje vaše još malo iznad....![]()
![]()
![]()
LETS GO FIGHTER
-
- Kontakt:
Kakav papanluk, nadam se da ce komisija postupati po pravilniku i da ih nece poremetit ovaj seljacki pritisak.
I da, nadam se da ce decko dobit opravdano par dana u skoli, ovaj 17godisnjak sto ih je trpo vcrs.
I da, nadam se da ce decko dobit opravdano par dana u skoli, ovaj 17godisnjak sto ih je trpo vcrs.
Dosta je novca mirvah ulozio u određene forumaše.
Sad moraju botovati.
Sad moraju botovati.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Nisam ti ja pokazao nista, i nije jedan faul nego vise njih. Ne zna se koji je smjesniji.bagniadiluca je napisao/la: ↑13 mar 2024, 23:04Kolega, dali ste gol iz ofsajda, ti mi pokazuješ neki faul koji možda jeste možda nije bio...o čemu pričamo, dali ste go iz ofsajda rođače...kaznili smo vas odmah poslje toga jer pojma nemate....u nemoći ste sve ovo odradili, kakvi fauli kakvi bakrači...pa niste ni zaslužili da budete u ovoj fazi kupa jer ste Slobodu pokrali, licemjerni smradovi !!!Beli98 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 22:58Pokazes im "prekrsaje" i ide ona klasicna srpska "pogledaj malo ove ostale sta se radilo"bagniadiluca je napisao/la: ↑13 mar 2024, 22:57
Jel gledaš ti iznad malo klipove ili si sljep ? pogledaj malo iznad lakrdije i crvenih kartona kakvi su se davali, i ovo masakriranje vaše još malo iznad....![]()
![]()
![]()
Sta se ja budala raspravljam, vi svakako imate svoju mitologiju.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
- Kontakt:
Dzaba je zabijao, 0:3 ce registrovat, ostade covjek bez dva gola..elevenblues je napisao/la: ↑13 mar 2024, 23:05Kakav papanluk, nadam se da ce komisija postupati po pravilniku i da ih nece poremetit ovaj seljacki pritisak.
-
- Kontakt:
Treba pustiti da Vranjes i ekipa udaraju u tunelu sta ima veze,vratiti istom mjerom svaki put,vi gledajte i uzivajte.TMmanija2012 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 23:02Koji fakini Mirva,Ibro i skijas minut prije kraja napustaju utakmici,jer ko zna sta bi se desavalo sa navijacima nakon ispadanja. Ovako ispadose heroji i mirni do kraja sezoneNiko da osudi napad na Grahovca u svecanoj lozi,to vam je ok.Ko god podrzava ovaj krkanluk i onu bahatost taj nije dobar u glavu. Sto Mirvic nije prekino utakmicu kada ja Vico gurao pitare , kada su namjerno pustali Igmana i Olimpik. Kada su sudije klale ostale ekipe pitarima bila sega, jbg dosao djavo i po vas.
Zar nisu hordice bojkotola Ajlu , Ajla u klubu pitari sute i prave se ludi.
Mirvic sponzor Stojnicu ,ko zivi u Sarajevo dobro zna u cemu je fol i sto sute hordice.
Na kraju kraha kriv kapiten ,jer je odao taktikuKoju crnu taktiku oni vide u njihovim tekmama. Meni je najsmjesnije kada vidim onog garonju beka ko da trci po ledu ,polomi se lik. Hasic solira, Preveranda solira , od onog drugog crnca napravili Drogbu lik nije dao gola ima pola godine.
Odbrana smijesna , pa jbt mi protiv kona u derbiju izgledali ko Manchester City.
Na kraju krive sudije,Vico, kapiten,komsije i vanzemaljci.
Naravno opet traze krivca u drugima, a glavni krivac im u kuci.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Trebali su stati na centar i igrati ringe ringe raja1921ljoze je napisao/la: ↑13 mar 2024, 23:00Nisu trebali prekinuti nego sjesti samo i to dosta ranije i tako svi klubovi vise bi paznje privuklo....kad vidim kako igraci borca bahato a narocito kuci kad igraju se ponasaju prema protivnickim igracima cak znaju i psovati ili se ljutii kad gosti traze faul ili kad padnu oni odma lete svi....ja bi protiv njiha samo jako
Svakako te cekaju zuti kartoni pa brate uleti mu polomi nogu **** i cao
......
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ali 95% ih kao slavi ovu odluku napustanja terena. Kakve ovce.TMmanija2012 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 23:02Koji fakini Mirva,Ibro i skijas minut prije kraja napustaju utakmici,jer ko zna sta bi se desavalo sa navijacima nakon ispadanja. Ovako ispadose heroji i mirni do kraja sezoneNiko da osudi napad na Grahovca u svecanoj lozi,to vam je ok.Ko god podrzava ovaj krkanluk i onu bahatost taj nije dobar u glavu. Sto Mirvic nije prekino utakmicu kada ja Vico gurao pitare , kada su namjerno pustali Igmana i Olimpik. Kada su sudije klale ostale ekipe pitarima bila sega, jbg dosao djavo i po vas.
Zar nisu hordice bojkotola Ajlu , Ajla u klubu pitari sute i prave se ludi.
Mirvic sponzor Stojnicu ,ko zivi u Sarajevo dobro zna u cemu je fol i sto sute hordice.
Na kraju kraha kriv kapiten ,jer je odao taktikuKoju crnu taktiku oni vide u njihovim tekmama. Meni je najsmjesnije kada vidim onog garonju beka ko da trci po ledu ,polomi se lik. Hasic solira, Preveranda solira , od onog drugog crnca napravili Drogbu lik nije dao gola ima pola godine.
Odbrana smijesna , pa jbt mi protiv kona u derbiju izgledali ko Manchester City.
Na kraju krive sudije,Vico, kapiten,komsije i vanzemaljci.
Naravno opet traze krivca u drugima, a glavni krivac im u kuci.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- bagniadiluca
- Kontakt:
Čekaj gdje ćeš, mlada je noć, a ti svakako nećeš moći spavati razmišljajući šta će vam sutra čika Vicko spremiti za doručakBeli98 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 23:08Nisam ti ja pokazao nista, i nije jedan faul nego vise njih. Ne zna se koji je smjesniji.bagniadiluca je napisao/la: ↑13 mar 2024, 23:04Kolega, dali ste gol iz ofsajda, ti mi pokazuješ neki faul koji možda jeste možda nije bio...o čemu pričamo, dali ste go iz ofsajda rođače...kaznili smo vas odmah poslje toga jer pojma nemate....u nemoći ste sve ovo odradili, kakvi fauli kakvi bakrači...pa niste ni zaslužili da budete u ovoj fazi kupa jer ste Slobodu pokrali, licemjerni smradovi !!!
Sta se ja budala raspravljam, vi svakako imate svoju mitologiju.

LETS GO FIGHTER

Ali kako svi zaobilaze ovaj ofsajd koji je prethodio penalu.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jel dzenaza u toku? Trebala je vec poceti, ocekujem neki dobar video gdje bob graditelji jos jednom pokazuju sav svoj smisao za humor.
Nije njemu niko guzio malu, raja mu oprala mozak yebiga i to je ok, može uvijek početi za Zrinjski navijati.Alminjo99 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 20:39Ma papku neki Veležovac kresno malu, nema drugog. Samo "pijačari" u glavi.
Podrška Pitarima!
Nego, bilo bi zabavno pročitati komentare nakon epizode Sabrija u tunelu, emitovane 22.09.2021. Čisto da vidimo ko je licemjer, a ko nije

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Evo Vicinih balija iz Saveza.
2 iz Cazina jedan iz pizdica Siminog Hana.
Kakvi nakaradni tipovi,ružni,zli,ćoravi.
Koji firauni,Boze dragi!
Gazda Vicko moze za sada biti zadovoljan.

Dokle,vidjecemo
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
-
- Kontakt:
Svaku tekmu su se vasi izivljavali,udarali jel mislia da ces nam doci na Kosevo i da cemo to gledat? Malo morgen pa i ispali iz ligeMarko1905 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 21:59Sramota Sarajeva ,sav bijes ,nemoć i frustraciju zbog loše čitave sezone iskalili na jednom čovjeku koji uopce nije tako loše sudio utakmicu.Od prve minute i ponašanja Ibričića vidjela se namjera i pokušaj da se stavi suce pod pritisak i da se napravi alibi u slučaju poraza jer Ibricic i Rozman ne bi smjeli izaći večeras sa stadiona a onda su to hinjski prebacili na suce.Nisu odigrali dvije utakmice u sezoni kako treba i sada im svi drugi krivi.
Pa napravio je Peljto u nedjelju neke greške na štetu Zrinjskog ,trebao je isključiti igrača Borca 100% nakon starta na Savicu ali nije vidio i gotovo,pomocnibsudac 2-3 očite greške u korist Borca ali nitko od toga nije pravio problem jer je Borac bio bolji ovaj put.
Sarajevo kazniti najžešće moguće zbog ovoga danas ,da ih je Musa oštetio kako je to radio Gigovic u BL ili onaj Topalović kad je uništio Velez u Vrapcicima pa hajde ali ovo nigdje veze.Igrač Sarajeva Šakom udari u glavu protivnika i oni se bune ,svirao im penal ,golovi Birca čisti ko suza a ti sto su ono htjeli svaki kontakt da im bude faul e to je njihov problem ali tek će im postati problem.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, bvsic, Fudbalmozak2, Hajdeee i 9 gostiju.