Premijer liga BiH - aktuelno

TurkishAirlines

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la TurkishAirlines » 13 mar 2024, 23:03

1921ljoze je napisao/la:
13 mar 2024, 23:00
Nisu trebali prekinuti nego sjesti samo i to dosta ranije i tako svi klubovi vise bi paznje privuklo....kad vidim kako igraci borca bahato a narocito kuci kad igraju se ponasaju prema protivnickim igracima cak znaju i psovati ili se ljutii kad gosti traze faul ili kad padnu oni odma lete svi....ja bi protiv njiha samo jako
Svakako te cekaju zuti kartoni pa brate uleti mu polomi nogu **** i cao
......
Svi su imali sudijsku pomoc na ovaj ili onaj nacin, al ovo je vec bahacenje.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

bagniadiluca
Kontakt:

Post Postao/la bagniadiluca » 13 mar 2024, 23:04

Beli98 je napisao/la:
13 mar 2024, 22:58
bagniadiluca je napisao/la:
13 mar 2024, 22:57
H8Z7 je napisao/la:
13 mar 2024, 22:53
Gledaj ti faulova :urnebes:

Međutim šta očekivati kakav narod takav klub.
Jel gledaš ti iznad malo klipove ili si sljep ? pogledaj malo iznad lakrdije i crvenih kartona kakvi su se davali, i ovo masakriranje vaše još malo iznad....
Pokazes im "prekrsaje" i ide ona klasicna srpska "pogledaj malo ove ostale sta se radilo" :rol: :rol: :rol:
Kolega, dali ste gol iz ofsajda, ti mi pokazuješ neki faul koji možda jeste možda nije bio...o čemu pričamo, dali ste go iz ofsajda rođače...kaznili smo vas odmah poslje toga jer pojma nemate....u nemoći ste sve ovo odradili, kakvi fauli kakvi bakrači...pa niste ni zaslužili da budete u ovoj fazi kupa jer ste Slobodu pokrali, licemjerni smradovi !!!
LETS GO FIGHTER

elevenblues
Kontakt:

Post Postao/la elevenblues » 13 mar 2024, 23:05

Kakav papanluk, nadam se da ce komisija postupati po pravilniku i da ih nece poremetit ovaj seljacki pritisak.

I da, nadam se da ce decko dobit opravdano par dana u skoli, ovaj 17godisnjak sto ih je trpo vcrs.

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 13 mar 2024, 23:07

Dosta je novca mirvah ulozio u određene forumaše.
Sad moraju botovati.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 13 mar 2024, 23:07

:kuknjava: :kuknjava:
12 bodova po pravilniku Vico :salut:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 13 mar 2024, 23:08

13 mar 2024, 23:04
Beli98 je napisao/la:
13 mar 2024, 22:57

Jel gledaš ti iznad malo klipove ili si sljep ? pogledaj malo iznad lakrdije i crvenih kartona kakvi su se davali, i ovo masakriranje vaše još malo iznad....
Pokazes im "prekrsaje" i ide ona klasicna srpska "pogledaj malo ove ostale sta se radilo" :rol: :rol: :rol:
Kolega, dali ste gol iz ofsajda, ti mi pokazuješ neki faul koji možda jeste možda nije bio...o čemu pričamo, dali ste go iz ofsajda rođače...kaznili smo vas odmah poslje toga jer pojma nemate....u nemoći ste sve ovo odradili, kakvi fauli kakvi bakrači...pa niste ni zaslužili da budete u ovoj fazi kupa jer ste Slobodu pokrali, licemjerni smradovi !!!
Nisam ti ja pokazao nista, i nije jedan faul nego vise njih. Ne zna se koji je smjesniji.

Sta se ja budala raspravljam, vi svakako imate svoju mitologiju.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 13 mar 2024, 23:08

elevenblues je napisao/la:
13 mar 2024, 23:05
Kakav papanluk, nadam se da ce komisija postupati po pravilniku i da ih nece poremetit ovaj seljacki pritisak.

I da, nadam se da ce decko dobit opravdano par dana u skoli, ovaj 17godisnjak sto ih je trpo vcrs.
Dzaba je zabijao, 0:3 ce registrovat, ostade covjek bez dva gola..

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 13 mar 2024, 23:11

TMmanija2012 je napisao/la:
13 mar 2024, 23:02
Koji fakini Mirva,Ibro i skijas minut prije kraja napustaju utakmici,jer ko zna sta bi se desavalo sa navijacima nakon ispadanja. Ovako ispadose heroji i mirni do kraja sezone :crazy: Niko da osudi napad na Grahovca u svecanoj lozi,to vam je ok.Ko god podrzava ovaj krkanluk i onu bahatost taj nije dobar u glavu. Sto Mirvic nije prekino utakmicu kada ja Vico gurao pitare , kada su namjerno pustali Igmana i Olimpik. Kada su sudije klale ostale ekipe pitarima bila sega, jbg dosao djavo i po vas.
Zar nisu hordice bojkotola Ajlu , Ajla u klubu pitari sute i prave se ludi.
Mirvic sponzor Stojnicu ,ko zivi u Sarajevo dobro zna u cemu je fol i sto sute hordice.
Na kraju kraha kriv kapiten ,jer je odao taktiku :crazy: Koju crnu taktiku oni vide u njihovim tekmama. Meni je najsmjesnije kada vidim onog garonju beka ko da trci po ledu ,polomi se lik. Hasic solira, Preveranda solira , od onog drugog crnca napravili Drogbu lik nije dao gola ima pola godine.
Odbrana smijesna , pa jbt mi protiv kona u derbiju izgledali ko Manchester City.
Na kraju krive sudije,Vico, kapiten,komsije i vanzemaljci.
Naravno opet traze krivca u drugima, a glavni krivac im u kuci.
Treba pustiti da Vranjes i ekipa udaraju u tunelu sta ima veze,vratiti istom mjerom svaki put,vi gledajte i uzivajte.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 13 mar 2024, 23:11

1921ljoze je napisao/la:
13 mar 2024, 23:00
Nisu trebali prekinuti nego sjesti samo i to dosta ranije i tako svi klubovi vise bi paznje privuklo....kad vidim kako igraci borca bahato a narocito kuci kad igraju se ponasaju prema protivnickim igracima cak znaju i psovati ili se ljutii kad gosti traze faul ili kad padnu oni odma lete svi....ja bi protiv njiha samo jako
Svakako te cekaju zuti kartoni pa brate uleti mu polomi nogu **** i cao
......
Trebali su stati na centar i igrati ringe ringe raja
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 13 mar 2024, 23:12

Gol iz ofsajda.
slika

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 13 mar 2024, 23:13

TMmanija2012 je napisao/la:
13 mar 2024, 23:02
Koji fakini Mirva,Ibro i skijas minut prije kraja napustaju utakmici,jer ko zna sta bi se desavalo sa navijacima nakon ispadanja. Ovako ispadose heroji i mirni do kraja sezone :crazy: Niko da osudi napad na Grahovca u svecanoj lozi,to vam je ok.Ko god podrzava ovaj krkanluk i onu bahatost taj nije dobar u glavu. Sto Mirvic nije prekino utakmicu kada ja Vico gurao pitare , kada su namjerno pustali Igmana i Olimpik. Kada su sudije klale ostale ekipe pitarima bila sega, jbg dosao djavo i po vas.
Zar nisu hordice bojkotola Ajlu , Ajla u klubu pitari sute i prave se ludi.
Mirvic sponzor Stojnicu ,ko zivi u Sarajevo dobro zna u cemu je fol i sto sute hordice.
Na kraju kraha kriv kapiten ,jer je odao taktiku :crazy: Koju crnu taktiku oni vide u njihovim tekmama. Meni je najsmjesnije kada vidim onog garonju beka ko da trci po ledu ,polomi se lik. Hasic solira, Preveranda solira , od onog drugog crnca napravili Drogbu lik nije dao gola ima pola godine.
Odbrana smijesna , pa jbt mi protiv kona u derbiju izgledali ko Manchester City.
Na kraju krive sudije,Vico, kapiten,komsije i vanzemaljci.
Naravno opet traze krivca u drugima, a glavni krivac im u kuci.
Ali 95% ih kao slavi ovu odluku napustanja terena. Kakve ovce.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

bagniadiluca
Kontakt:

Post Postao/la bagniadiluca » 13 mar 2024, 23:14

Beli98 je napisao/la:
13 mar 2024, 23:08
13 mar 2024, 23:04
Beli98 je napisao/la:

Nisam ti ja pokazao nista, i nije jedan faul nego vise njih. Ne zna se koji je smjesniji.

Sta se ja budala raspravljam, vi svakako imate svoju mitologiju.
Čekaj gdje ćeš, mlada je noć, a ti svakako nećeš moći spavati razmišljajući šta će vam sutra čika Vicko spremiti za doručak :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
LETS GO FIGHTER

FKSzuti
Kontakt:

Post Postao/la FKSzuti » 13 mar 2024, 23:16

🔜 27.10.1969. :pray:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 mar 2024, 23:16

Ali kako svi zaobilaze ovaj ofsajd koji je prethodio penalu. :rol: :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 13 mar 2024, 23:17

Riziko je napisao/la:
13 mar 2024, 23:07
Dosta je novca mirvah ulozio u određene forumaše.
Sad moraju botovati.
NisamIsmirMirvic se ispalio ima 20 dana. Nanjusio je ovo sve bio

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 13 mar 2024, 23:17

Jel dzenaza u toku? Trebala je vec poceti, ocekujem neki dobar video gdje bob graditelji jos jednom pokazuju sav svoj smisao za humor.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 13 mar 2024, 23:18

Alminjo99 je napisao/la:
13 mar 2024, 20:39
Beli98 je napisao/la:
13 mar 2024, 20:36
zaostrog je napisao/la:
13 mar 2024, 20:24
Čuj ti ovih komunjara iz Mostara. Na osnovu kojih pravilnika kazne? Najveća **** ubjedljivo, Vrapčićani, pijačari.

Željovcima svaka čast. Vidi se da se radi ipak o razumnim ljudima pored silnog animoziteta.
Nevjerovatan spin. Par velezovaca ovdje podrzava odluku Sarajeva i par njih ismijava.
Ista stvar i sa navijacima Zeljeznicara.

I ti njih kao hvalis, a velezovce vrijedjas. Nevjerovatno...
Ma papku neki Veležovac kresno malu, nema drugog. Samo "pijačari" u glavi.

Podrška Pitarima!
Nije njemu niko guzio malu, raja mu oprala mozak yebiga i to je ok, može uvijek početi za Zrinjski navijati.

Nego, bilo bi zabavno pročitati komentare nakon epizode Sabrija u tunelu, emitovane 22.09.2021. Čisto da vidimo ko je licemjer, a ko nije :mrgreen:
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 13 mar 2024, 23:19

slika

slika

slika

Evo Vicinih balija iz Saveza.
2 iz Cazina jedan iz pizdica Siminog Hana.
Kakvi nakaradni tipovi,ružni,zli,ćoravi.
Koji firauni,Boze dragi!
Gazda Vicko moze za sada biti zadovoljan.

slika

Dokle,vidjecemo 👈
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 13 mar 2024, 23:20

Marko1905 je napisao/la:
13 mar 2024, 21:59
Sramota Sarajeva ,sav bijes ,nemoć i frustraciju zbog loše čitave sezone iskalili na jednom čovjeku koji uopce nije tako loše sudio utakmicu.Od prve minute i ponašanja Ibričića vidjela se namjera i pokušaj da se stavi suce pod pritisak i da se napravi alibi u slučaju poraza jer Ibricic i Rozman ne bi smjeli izaći večeras sa stadiona a onda su to hinjski prebacili na suce.Nisu odigrali dvije utakmice u sezoni kako treba i sada im svi drugi krivi.
Pa napravio je Peljto u nedjelju neke greške na štetu Zrinjskog ,trebao je isključiti igrača Borca 100% nakon starta na Savicu ali nije vidio i gotovo,pomocnibsudac 2-3 očite greške u korist Borca ali nitko od toga nije pravio problem jer je Borac bio bolji ovaj put.
Sarajevo kazniti najžešće moguće zbog ovoga danas ,da ih je Musa oštetio kako je to radio Gigovic u BL ili onaj Topalović kad je uništio Velez u Vrapcicima pa hajde ali ovo nigdje veze.Igrač Sarajeva Šakom udari u glavu protivnika i oni se bune ,svirao im penal ,golovi Birca čisti ko suza a ti sto su ono htjeli svaki kontakt da im bude faul e to je njihov problem ali tek će im postati problem.
Svaku tekmu su se vasi izivljavali,udarali jel mislia da ces nam doci na Kosevo i da cemo to gledat? Malo morgen pa i ispali iz lige

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 13 mar 2024, 23:20

Virtu4l je napisao/la:
13 mar 2024, 23:16
Ali kako svi zaobilaze ovaj ofsajd koji je prethodio penalu.
Stavio sam sad na temi Sarajeva obrisan post u roku od pola minute :rol: :rol:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Beli98 i 28 gostiju.