FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
49%
Prolazak u Play off
38
22%
Grupnu fazu
51
29%

Ukupno glasova: 176

NazorUso
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NazorUso » 13 mar 2024, 23:39

H8Z7 je napisao/la:
13 mar 2024, 23:38
NazorUso je napisao/la:
13 mar 2024, 23:35
H8Z7 je napisao/la:
13 mar 2024, 23:35

Nema potrebe za tim
Za cim ?
Preciziranjem, kad im vidiš postove ne bi čovjek rekao da su naši navijači.
Aha.
Ma ovaj se obraca sa tri profila, pa reko za to da precizira :rol:
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 13 mar 2024, 23:41

Torino je napisao/la:
13 mar 2024, 23:12
Evo ovako pred ban. Svakako je qrčev portal. J vam mater novinarsku, pa umjesto da pišete o tome kako je ovo odskočna daska da se svi podignu protiv saveza vi pišete kako će Sarajevo biti kažnjeno. Onda kad vam neko j mater klošarsku i presretne vas vi zovete policiju i nafilujete ds ste napadnuti. Lešinari BH fudbala. Nije ni vama mane. J vas gico za dvajes maraka.
I ja se pridruzujem cestitkama i hebem im sve placenicko,kakvi novinari tako i ova gamad koja je ocekivala valjda da trpimo ovo,ne samo ove sezone vec i prosle i pretprosle gdje si radili sta su htjeli,hebo ih ban koga boli k. Jednom dodjite sebi i omajte barem malo dostojanstva i morala.Da mogu bosnjackoj bagri iz saveza bi pakao napravio,svaki dan bi im kao nocna mora bio,bez njih nebi se ovoga ni 20 posto desilo.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 13 mar 2024, 23:46

Naš problem sto mi nikad nismo 100% jedinstveni, ne mozes se boriti protiv dušmana dok se izmedju sebe izjedamo.

Bordotim
Kontakt:

Post Postao/la Bordotim » 13 mar 2024, 23:46

Evo imate dosta primjera kako se Borcu sudi u našoj ligi, i kako im se sudi u evropi. Ljudi imaju više prekršaja nego tamo neki veliki linfield ili veliki B36, i onda nije ni čudo što ispadaju od "velikana" iz sjeverne irske i farski ostrova.
A kod nas imaju najmanje faulova, tendenciozno suđenje se vidi kroz puno mali odluka, ne kroz ove velike, jer je to prerijetko i postoji mogućnost da je greška, te faulove dokazuje težu namještaljku.

Kad ti neko sjecka igru sa tim faulovima, teško da možes imati igru, kad ti ljudi nedaju da odigraš ono što si htjeo. A borac zna da ima tog 12 igrača iza sebe a to su sudije. Imali u zadnji 3 godine u našoj liga, barem 5 utakmica gdje borac više faulova ima? Svaka čast onome ako nađe 5 utakmica.

Znam ima sada ljudi koji će odmah kontra biti, pa će reći evo vidi i opet je pobijedio zrinjski 0-3 ili 1-5, to se desi par puta iz 100 utakmica. I tad je zrinjski bio premoćan, to se dešava svako 5-10 godina.
Znači ti moras biti toliko puno dobar da bi pobijedio borca i sudije, to je van pameti ljudi i nije normalno više.

Sve to stoji da smo u krizi i da smo loši, i imali smo prilike da dajemo više golova ali opet ne možes ovo pravdati, pa svako dijete kad pogleda suđenje, nema više volje za fudbalom.

Evo pogledaj te brojke sa tim faulovima,
pa vas pitam i budi te realni, ko lakše može igrati bez pritisak, Borac koji zna da im je Sudija 12.igrač i da imaju više slobode u igri ili nama jer mi znamo da igramo protiv borac + sudije+ nemamo toliko slobode? I da mi opet pobijedimo ovo je suđenje je bruka i sramota.

Pa nije ni čudo da su na kraju svi poludili, ja bi već od 1 kolo poludio kad vidim ovu nepravdu.
Svaka čast svim ljudima u klubu, napokon ste rekli dosta. Trebali ste već odavno ali nikad nije kasno za takav potez.
Idemo dalje, šta god bude, kupili ste me za još dodatni 1000000 godina.
I da igrate u 10 ligi, samo Sarajevo, samo Bordo 🔴⚪️

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 13 mar 2024, 23:47

Pade mi na um sad, mozda bi se mogao iskoritsiti ovaj trenutak da se sto vise UJEDINIMO, napravit neke majice poklanjat uz kartu, ili salovi neki po simoblicnim cijenama, nesto tipa ''svi ko jedan'' ili nesto da taj fazon.
Sarajevo ljubavi moja.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 13 mar 2024, 23:48

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 13 mar 2024, 23:49

Kako vas nije stid reći da je večeras ekipa bila loša i da nije bilo igre? Ekipa je izašla naložena kao nikad, posebno zbog ranijih krađa. Promašili smo TRI MRTVA ZICERA, od toga najveći za glupog Kyeremeha koji u onoj situaciji zaobilazi golmana. Tu da smo zabili bar jedan gol, priča ode u drugom smjeru. Loša nam je realizacija, baš kao i protiv Igmana. Odbrana jeste znala ispadati, ali opet kažem, da se ono iskoristilo, nebo i zemlja.

Kako vas nije stid pisati o igri nakon ovog masakra? Puu ebem usta sve ove klošare u vidu antikloca, surreala, evandera, lucasa itd. Nabijem vas na qurac papci.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 13 mar 2024, 23:50

Bordotim je napisao/la:
13 mar 2024, 23:46
Evo imate dosta primjera kako se Borcu sudi u našoj ligi, i kako im se sudi u evropi. Ljudi imaju više prekršaja nego tamo neki veliki linfield ili veliki B36, i onda nije ni čudo što ispadaju od "velikana" iz sjeverne irske i farski ostrova.
A kod nas imaju najmanje faulova, tendenciozno suđenje se vidi kroz puno mali odluka, ne kroz ove velike, jer je to prerijetko i postoji mogućnost da je greška, te faulove dokazuje težu namještaljku.

Kad ti neko sjecka igru sa tim faulovima, teško da možes imati igru, kad ti ljudi nedaju da odigraš ono što si htjeo. A borac zna da ima tog 12 igrača iza sebe a to su sudije. Imali u zadnji 3 godine u našoj liga, barem 5 utakmica gdje borac više faulova ima? Svaka čast onome ako nađe 5 utakmica.

Znam ima sada ljudi koji će odmah kontra biti, pa će reći evo vidi i opet je pobijedio zrinjski 0-3 ili 1-5, to se desi par puta iz 100 utakmica. I tad je zrinjski bio premoćan, to se dešava svako 5-10 godina.
Znači ti moras biti toliko puno dobar da bi pobijedio borca i sudije, to je van pameti ljudi i nije normalno više.

Sve to stoji da smo u krizi i da smo loši, i imali smo prilike da dajemo više golova ali opet ne možes ovo pravdati, pa svako dijete kad pogleda suđenje, nema više volje za fudbalom.

Evo pogledaj te brojke sa tim faulovima,
pa vas pitam i budi te realni, ko lakše može igrati bez pritisak, Borac koji zna da im je Sudija 12.igrač i da imaju više slobode u igri ili nama jer mi znamo da igramo protiv borac + sudije+ nemamo toliko slobode? I da mi opet pobijedimo ovo je suđenje je bruka i sramota.

Pa nije ni čudo da su na kraju svi poludili, ja bi već od 1 kolo poludio kad vidim ovu nepravdu.
Svaka čast svim ljudima u klubu, napokon ste rekli dosta. Trebali ste već odavno ali nikad nije kasno za takav potez.
Idemo dalje, šta god bude, kupili ste me za još dodatni 1000000 godina.
I da igrate u 10 ligi, samo Sarajevo, samo Bordo 🔴⚪️

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika
Šta očekivati od njih Boga ti? Pa pogledaj im samo naciju, kakav otac takav sin. Dovoljno je vidjeti Vranješa samo. :puke:

L'otavo re di Roma F.T.

siroliver69
Kontakt:

Post Postao/la siroliver69 » 13 mar 2024, 23:55

Puna podrška Fudbalskom klubu Sarajevo za ovo sto smo uradili veceras!
Yebem grob mrtvi svakom ko nije bio za ovaj izlazak s terena!
Zreli smo bili da ih dobijemo, ubio nas sudija umrle mu yebem!

moreno123
Kontakt:

Post Postao/la moreno123 » 13 mar 2024, 23:57

Braco draga kakva je ojebina od igraca onaj Kyeremeh, majko mila. Goreg ofanzivnog igraca nismo imali od onog nesretnog Milanovica, lik sam od sebe padne u po frke po 5 puta prosjecno na utakmici, smotan, labav, nema centarsut, ne zna driblati, nema dobar udarac, pogotovo to da ne zna zavrsit akciju. Al smo se usrecili s njim.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 13 mar 2024, 23:58

GalileoGalilei je napisao/la:
13 mar 2024, 23:49
Kako vas nije stid reći da je večeras ekipa bila loša i da nije bilo igre? Ekipa je izašla naložena kao nikad, posebno zbog ranijih krađa. Promašili smo TRI MRTVA ZICERA, od toga najveći za glupog Kyeremeha koji u onoj situaciji zaobilazi golmana. Tu da smo zabili bar jedan gol, priča ode u drugom smjeru. Loša nam je realizacija, baš kao i protiv Igmana. Odbrana jeste znala ispadati, ali opet kažem, da se ono iskoristilo, nebo i zemlja.

Kako vas nije stid pisati o igri nakon ovog masakra? Puu ebem usta sve ove klošare u vidu antikloca, surreala, evandera, lucasa itd. Nabijem vas na qurac papci.
To ja govorim nismo objektivni evo prošle sezone kad su nam cist gol protiv sloge Renanu u 90 min umjesto da svi budemo jedinstveni uglavnom se pisalo kako mirza nema pojma, pa Trako crveni tamo smješno opet izmedju sebe prepucavanja, evo i sad isto. Mani te se vise koje trener i ta prepucavanja, klub je najbitniji i mora se klub štiti.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 14 mar 2024, 00:04

GalileoGalilei je napisao/la:
13 mar 2024, 23:49

Sta dodat brate vise

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 14 mar 2024, 00:04

Ma jel moguće 4 sata nakon utakmice evo i ovaj portal se oglasio ma jel moguće? :o :shock:

L'otavo re di Roma F.T.

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 14 mar 2024, 00:05

moreno123 je napisao/la:
13 mar 2024, 23:57
Braco draga kakva je ojebina od igraca onaj Kyeremeh, majko mila. Goreg ofanzivnog igraca nismo imali od onog nesretnog Milanovica, lik sam od sebe padne u po frke po 5 puta prosjecno na utakmici, smotan, labav, nema centarsut, ne zna driblati, nema dobar udarac, pogotovo to da ne zna zavrsit akciju. Al smo se usrecili s njim.
Ma brate da nema brzine mogo bi raditi na odrzavanju stadiona. Nista, bas nista, realizacija nula, dodavanja nula, prodori isto tanko, kad ga stavi na beka jos gore.. bas nepotreban igrac za nas
1946-1987

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 14 mar 2024, 00:07

Ovo mora biti pocetak rata savezu od strane FKS i njihovih navijaca. Nikog ne zvati nikakve sastanke SAMI PROTIV SVIH a oni koji budu imali i gram samopoštovanja ce se pridruziti.

NEMA NAZAD 🇱🇻
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 14 mar 2024, 00:08

Neka neko nadje moje postove prije uopste spominjanja Rozmana da ce biti trener,rekao sam da to nije bitno ko ce biti jer nema sanse u utrku sa Borcem bilo ko. Najbolji trener nakon 2 penala koja nije svirao protiv Borca,onda tekma gdje daju gol iz ofsajda i 90 plus,pa penal protiv Igmana nema hebene sanse da ce uspjeti dici ekipu,napraviti taktiku za sljedeci tekmu. Pa ko moze igrat kad ti svirne 20 i kusur faulova,kad svaku tekmu sa njima pusta da udaraju koliko hoce,moras bas biti lud da svaku tekmu to trpis i kontrolises se

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 14 mar 2024, 00:09

Puna podrska ono danas je bilo mucno gledati. Zadnji "faul" je kap koja je prelila casu.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 mar 2024, 00:09

Sta i kako dalje ?? Rozman i Ibricic ce dobiti 5 utakmica kazne sigurno, bit ce i bez publike .

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 14 mar 2024, 00:12

bordobijeli je napisao/la:
14 mar 2024, 00:09
Sta i kako dalje ?? Rozman i Ibricic ce dobiti 5 utakmica kazne sigurno, bit ce i bez publike .
Sta je publika skrivila? Sta vam je vise sa publikom.

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 14 mar 2024, 00:16

Ja sam prvi govorio da ako igraš dobro, ne može te syebati nijedan sudija. Pogriješio sam i to sam tek vidim, jer ovo ni u snu nisam mogao sanjati. Da se ovakve radnje rade i da te čovjek zayebava na tvom stadionu, u tvom gradu, u jednoj ovakvoj utakmici.

Ovdje su batine iz raja izašle, da mu je neko njušku prosuo, ja bih mu prvi dao podršku. Bez utjerivanja straha u kosti kao što je bilo u slučaju Sabrije, neće biti bolje. Neće se biti lako izboriti s ovim četnicima i "domaćim" četnicima, ali polako, prvi korak je učinjen.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, JavierBosnia, nedimmmm1337 i 71 gost.