Aha.
Ma ovaj se obraca sa tri profila, pa reko za to da precizira

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Aha.
I ja se pridruzujem cestitkama i hebem im sve placenicko,kakvi novinari tako i ova gamad koja je ocekivala valjda da trpimo ovo,ne samo ove sezone vec i prosle i pretprosle gdje si radili sta su htjeli,hebo ih ban koga boli k. Jednom dodjite sebi i omajte barem malo dostojanstva i morala.Da mogu bosnjackoj bagri iz saveza bi pakao napravio,svaki dan bi im kao nocna mora bio,bez njih nebi se ovoga ni 20 posto desilo.Torino je napisao/la: ↑13 mar 2024, 23:12Evo ovako pred ban. Svakako je qrčev portal. J vam mater novinarsku, pa umjesto da pišete o tome kako je ovo odskočna daska da se svi podignu protiv saveza vi pišete kako će Sarajevo biti kažnjeno. Onda kad vam neko j mater klošarsku i presretne vas vi zovete policiju i nafilujete ds ste napadnuti. Lešinari BH fudbala. Nije ni vama mane. J vas gico za dvajes maraka.
Šta očekivati od njih Boga ti? Pa pogledaj im samo naciju, kakav otac takav sin. Dovoljno je vidjeti Vranješa samo.Bordotim je napisao/la: ↑13 mar 2024, 23:46Evo imate dosta primjera kako se Borcu sudi u našoj ligi, i kako im se sudi u evropi. Ljudi imaju više prekršaja nego tamo neki veliki linfield ili veliki B36, i onda nije ni čudo što ispadaju od "velikana" iz sjeverne irske i farski ostrova.
A kod nas imaju najmanje faulova, tendenciozno suđenje se vidi kroz puno mali odluka, ne kroz ove velike, jer je to prerijetko i postoji mogućnost da je greška, te faulove dokazuje težu namještaljku.
Kad ti neko sjecka igru sa tim faulovima, teško da možes imati igru, kad ti ljudi nedaju da odigraš ono što si htjeo. A borac zna da ima tog 12 igrača iza sebe a to su sudije. Imali u zadnji 3 godine u našoj liga, barem 5 utakmica gdje borac više faulova ima? Svaka čast onome ako nađe 5 utakmica.
Znam ima sada ljudi koji će odmah kontra biti, pa će reći evo vidi i opet je pobijedio zrinjski 0-3 ili 1-5, to se desi par puta iz 100 utakmica. I tad je zrinjski bio premoćan, to se dešava svako 5-10 godina.
Znači ti moras biti toliko puno dobar da bi pobijedio borca i sudije, to je van pameti ljudi i nije normalno više.
Sve to stoji da smo u krizi i da smo loši, i imali smo prilike da dajemo više golova ali opet ne možes ovo pravdati, pa svako dijete kad pogleda suđenje, nema više volje za fudbalom.
Evo pogledaj te brojke sa tim faulovima,
pa vas pitam i budi te realni, ko lakše može igrati bez pritisak, Borac koji zna da im je Sudija 12.igrač i da imaju više slobode u igri ili nama jer mi znamo da igramo protiv borac + sudije+ nemamo toliko slobode? I da mi opet pobijedimo ovo je suđenje je bruka i sramota.
Pa nije ni čudo da su na kraju svi poludili, ja bi već od 1 kolo poludio kad vidim ovu nepravdu.
Svaka čast svim ljudima u klubu, napokon ste rekli dosta. Trebali ste već odavno ali nikad nije kasno za takav potez.
Idemo dalje, šta god bude, kupili ste me za još dodatni 1000000 godina.
I da igrate u 10 ligi, samo Sarajevo, samo Bordo
![]()
To ja govorim nismo objektivni evo prošle sezone kad su nam cist gol protiv sloge Renanu u 90 min umjesto da svi budemo jedinstveni uglavnom se pisalo kako mirza nema pojma, pa Trako crveni tamo smješno opet izmedju sebe prepucavanja, evo i sad isto. Mani te se vise koje trener i ta prepucavanja, klub je najbitniji i mora se klub štiti.GalileoGalilei je napisao/la: ↑13 mar 2024, 23:49Kako vas nije stid reći da je večeras ekipa bila loša i da nije bilo igre? Ekipa je izašla naložena kao nikad, posebno zbog ranijih krađa. Promašili smo TRI MRTVA ZICERA, od toga najveći za glupog Kyeremeha koji u onoj situaciji zaobilazi golmana. Tu da smo zabili bar jedan gol, priča ode u drugom smjeru. Loša nam je realizacija, baš kao i protiv Igmana. Odbrana jeste znala ispadati, ali opet kažem, da se ono iskoristilo, nebo i zemlja.
Kako vas nije stid pisati o igri nakon ovog masakra? Puu ebem usta sve ove klošare u vidu antikloca, surreala, evandera, lucasa itd. Nabijem vas na qurac papci.
Sta dodat brate viseGalileoGalilei je napisao/la: ↑13 mar 2024, 23:49Kako vas nije stid reći da je večeras ekipa bila loša i da nije bilo igre? Ekipa je izašla naložena kao nikad, posebno zbog ranijih krađa. Promašili smo TRI MRTVA ZICERA, od toga najveći za glupog Kyeremeha koji u onoj situaciji zaobilazi golmana. Tu da smo zabili bar jedan gol, priča ode u drugom smjeru. Loša nam je realizacija, baš kao i protiv Igmana. Odbrana jeste znala ispadati, ali opet kažem, da se ono iskoristilo, nebo i zemlja.
Kako vas nije stid pisati o igri nakon ovog masakra? Puu ebem usta sve ove klošare u vidu antikloca, surreala, evandera, lucasa itd. Nabijem vas na qurac papci.
Ma brate da nema brzine mogo bi raditi na odrzavanju stadiona. Nista, bas nista, realizacija nula, dodavanja nula, prodori isto tanko, kad ga stavi na beka jos gore.. bas nepotreban igrac za nasmoreno123 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 23:57Braco draga kakva je ojebina od igraca onaj Kyeremeh, majko mila. Goreg ofanzivnog igraca nismo imali od onog nesretnog Milanovica, lik sam od sebe padne u po frke po 5 puta prosjecno na utakmici, smotan, labav, nema centarsut, ne zna driblati, nema dobar udarac, pogotovo to da ne zna zavrsit akciju. Al smo se usrecili s njim.
Sta je publika skrivila? Sta vam je vise sa publikom.bordobijeli je napisao/la: ↑14 mar 2024, 00:09Sta i kako dalje ?? Rozman i Ibricic ce dobiti 5 utakmica kazne sigurno, bit ce i bez publike .
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], EastMadness, Fouzi1, HordasFks, InatSilniBosanski, jurisicduska, mosarajvosa83, NeSamSafetee, Noke995, rimljanin90, skoJaa, Vanja8, ŠTA_JE i 118 gostiju.