DamirT je napisao/la: ↑13 mar 2024, 23:45
HordasOdMalena je napisao/la: ↑13 mar 2024, 23:33
Truhlo je napisao/la: ↑13 mar 2024, 22:59
Licemjerne kujice sa koševa. Srećom sjećamo se mi vrlo dobro njihove sudijske kuhinje. Imali su nedavno priliku kad je Hasić krenuo u borbu protiv saveza, pa su oni prvi to razyebali radi svojih maločaršijskih interesa
Zato nas boli qrac sve, podrška Vici i savezu
O ovome ja vama pričam. Podanici.
A bilo bi ok da su svi uz vas jelde? Sto vi niste uz Velez ostali? Mene iskreno boli qrc i za Borcem i Sarajevom. Znamo koja 4 kluba u odredjenom dijelu imali/imaju protekcije (vjeciti sarajevski, Zrinjski i sad Borac).
Ja znam samo da nijedan od ostalih timova nece imati nikakvu protekciju i morat ce se boriti i protiv navedenih klubova + sudija. Ja stvarno ne znam kad je ikakvu protekciju imao Velez, Celik, Sloboda itd.
Hajde Velez se malo izdigao, mada ga eto opet zakolju tu i tamo nakon Sabrije i auta. Ostala navedena 2 kluba apsolutno nikad nisu imali sudijsku protekciju. Suti, bori se kako znas i trpi. Ako te kad ko nenadano pogura, a ne sa namjerom dobro i jeste (a i to rijetko). A da ne govorim o timovima u ligi koji nemaju neki veliki broj navijaca, samim time ih je i lakse ostetiti jer ostale boli qrc za njima.
Nakon Borca, dolazi na red Zrinjski/Sarajevo/Zeljo za pogurance i tako ukrug. Da se zna, nisam ni na cijoj strani. Svakako moj tim nema nikakve koristi od ovog svega.
Sad ce se neki natovariti na post, a ja rekao istinu u velikoj mjeri...
Naravno da je se svima sudilo, kako Sarajevo, Želji, Zrinjskom, ali kako se sad Borcu pomaže ne znam da li je ikada ikome. Konkretan post, razumijem tvoju objektivnost i nemam ti šta zamjeriti osim jedne stvari a to je da se nije pružila pomoć klubovima sa malim brojem navijača, ako se sjećaš sezone kad je Mladost izbačena, Sarajevo je svoj stadion nudilo Mladosti ali je savez odbio.
Kada smo sa pokrenuli 4R inicijativu samo su Mladost, Velež i Sarajevo bili, došao je i Olimpik ali oni nisu podržali.
Ništa zlonamjerno nije ti upučeno jedan od rijetkih kavlitentnih forumaša si.