-
Virtu4l
-
Kontakt:
zaostrog je napisao/la: ↑13 mar 2024, 23:48
E moj Virto, mučno li je tebi.
Zašto mučno? Ja večeras uživam.
Iz dana u dan se potvrđuje sve što pišem, a tek je počelo.
Meni je samo fascinantno kako ste vi navijači prihvatili ovu
režiju koju vam je klub servirao. Slovenac vas unakazi, razjebao vam je ekipu kao malo ko, ali vam vazda podvale neki spin kojim ćete se opteretiti i rezultat i igru staviti u drugi plan.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Orden43
-
Kontakt:
Da se mene pita ja bih im zab stadion i nek igraju negdje u KS tipa Bilino Polje i ouduzet im bodova i zab im navijace i novcana kazna od 500k jer su leftali utakmicu, mirvh udaljiti od bh fudbala, ibricica i dati otkaz treneru za nesportsko ponasanje i za kraj navijacima banana.
Crni Cerak 🐦⬛
-
KONTRASVIH
-
Kontakt:
Postao/la KONTRASVIH » 13 mar 2024, 23:54
Ti dobar? Kako se osjecas?
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
Orden43
-
Kontakt:
Anex je napisao/la: ↑13 mar 2024, 23:54
Virtu4l je napisao/la: ↑13 mar 2024, 23:49
Anex je napisao/la: ↑13 mar 2024, 23:46
Bolje nego ti sigurno napušiš mi se qrca i ti četnička bratija kojoj ćeš u zadnjem kolu lizati jaja da vas ne izbace iz lige,svemu dođe kraj pa i ovome VOLIM TE SARAJEVO
Joj što je zapjenio
Naravno da sam zapjenio,ovome se samo raduju vicini četnici i balijski podanici ali sve će doći na svoje i sve se svakome vraća,koliko god da udaraju i kradu nikad nećemo u borbu za opstanak
papak pa ti si vicin cetnik tvoj pred sjedi sa njim u uredu i kavu pije, tvoj klub je srpski klub
Crni Cerak 🐦⬛
-
Semper
-
Kontakt:
Stvarno razlog prekida utakmice je Ziljkic.... Navodno pred sami kraj utakmice se pojavila informacija da Ziljkic ide prema Kosevu, pa su Ibricic i Rozman pozurili da pobjegnu sa stadiona.
-
nastrojeni21
-
Kontakt:
Postao/la nastrojeni21 » 13 mar 2024, 23:57
Virtu4l je napisao/la: ↑13 mar 2024, 23:49
Anex je napisao/la: ↑13 mar 2024, 23:46
Bolje nego ti sigurno napušiš mi se qrca i ti četnička bratija kojoj ćeš u zadnjem kolu lizati jaja da vas ne izbace iz lige,svemu dođe kraj pa i ovome VOLIM TE SARAJEVO
Joj što je zapjenio
Naravno da sam zapjenio,ovome se samo raduju vicini četnici i balijski podanici ali sve će doći na svoje i sve se svakome vraća,koliko god da udaraju i kradu nikad nećemo u borbu za opstanak
Balijski podanici:
Sitnije, Mile, sitnije
Uruci nam najbitnije
Titulu, Vico, titulu
Uruci nam 7. Titulu!!!
Daj titulu a Vico će osigurati gdje cesmo igrati Europu, kao što je i titulu.
Gura vam ga Vico do balcaka, samo grcajte, nema vadjenja, tek smo poceli.
Vico Srbine Horde su uz tebe!!!!
Oooooo oooooo
Begic nam je titulu doniooo
Na nanan nanana vico hvala svaka ti dalaa
Oooo oooo bit ce zeljo vice sampion
Nanananna nnnanana nasa je korona titulaaa
Znamo samo kad vico dodje mi cemo uredno uzimat titule kao i do sad. Poy
-
Anex
-
Kontakt:
Orden43 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 23:54
Da se mene pita ja bih im zab stadion i nek igraju negdje u KS tipa Bilino Polje i ouduzet im bodova i zab im navijace i novcana kazna od 500k jer su leftali utakmicu, mirvh udaljiti od bh fudbala, ibricica i dati otkaz treneru za nesportsko ponasanje i za kraj navijacima banana.
I opet se nećemo boriti za opstanak ,a možete nam se napušiti qrca i vicini i balijski četnici majke vam se nayebemo dušmanske
-
H8Z7
-
Kontakt:
DamirT je napisao/la: ↑13 mar 2024, 23:45
HordasOdMalena je napisao/la: ↑13 mar 2024, 23:33
Truhlo je napisao/la: ↑13 mar 2024, 22:59
Licemjerne kujice sa koševa. Srećom sjećamo se mi vrlo dobro njihove sudijske kuhinje. Imali su nedavno priliku kad je Hasić krenuo u borbu protiv saveza, pa su oni prvi to razyebali radi svojih maločaršijskih interesa
Zato nas boli qrac sve, podrška Vici i savezu
O ovome ja vama pričam. Podanici.
A bilo bi ok da su svi uz vas jelde? Sto vi niste uz Velez ostali? Mene iskreno boli qrc i za Borcem i Sarajevom. Znamo koja 4 kluba u odredjenom dijelu imali/imaju protekcije (vjeciti sarajevski, Zrinjski i sad Borac).
Ja znam samo da nijedan od ostalih timova nece imati nikakvu protekciju i morat ce se boriti i protiv navedenih klubova + sudija. Ja stvarno ne znam kad je ikakvu protekciju imao Velez, Celik, Sloboda itd.
Hajde Velez se malo izdigao, mada ga eto opet zakolju tu i tamo nakon Sabrije i auta. Ostala navedena 2 kluba apsolutno nikad nisu imali sudijsku protekciju. Suti, bori se kako znas i trpi. Ako te kad ko nenadano pogura, a ne sa namjerom dobro i jeste (a i to rijetko). A da ne govorim o timovima u ligi koji nemaju neki veliki broj navijaca, samim time ih je i lakse ostetiti jer ostale boli qrc za njima.
Nakon Borca, dolazi na red Zrinjski/Sarajevo/Zeljo za pogurance i tako ukrug. Da se zna, nisam ni na cijoj strani. Svakako moj tim nema nikakve koristi od ovog svega.
Sad ce se neki natovariti na post, a ja rekao istinu u velikoj mjeri...
Naravno da je se svima sudilo, kako Sarajevo, Želji, Zrinjskom, ali kako se sad Borcu pomaže ne znam da li je ikada ikome. Konkretan post, razumijem tvoju objektivnost i nemam ti šta zamjeriti osim jedne stvari a to je da se nije pružila pomoć klubovima sa malim brojem navijača, ako se sjećaš sezone kad je Mladost izbačena, Sarajevo je svoj stadion nudilo Mladosti ali je savez odbio.
Kada smo sa pokrenuli 4R inicijativu samo su Mladost, Velež i Sarajevo bili, došao je i Olimpik ali oni nisu podržali.
Ništa zlonamjerno nije ti upučeno jedan od rijetkih kavlitentnih forumaša si.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
Anex
-
Kontakt:
Orden43 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 23:56
papak pa ti si vicin cetnik tvoj pred sjedi sa njim u uredu i kavu pije, tvoj klub je srpski klub
Kome češ ti reći da je papak jadu jadni ili si možda danas orden44,ni sam ne znaš ko si jadu jadni
-
HordasOdMalena
-
Kontakt:
Postao/la HordasOdMalena » 14 mar 2024, 00:00

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
erkov
-
Kontakt:
Joj kad se sjetim kako se zrinji siljilo, ne znam. I oni su isto jaki bili u tom segmentu igre. Neprikosnoveni dugi niz sezona.
-
VensanKasel
-
Kontakt:
Postao/la VensanKasel » 14 mar 2024, 00:05
nastrojeni21 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 23:57
Balijski podanici:
Sitnije, Mile, sitnije
Uruci nam najbitnije
Titulu, Vico, titulu
Uruci nam 7. Titulu!!!
Oooooo oooooo
Poslije yebanja nema kajanja

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
H8Z7
-
Kontakt:
HordasOdMalena je napisao/la: ↑14 mar 2024, 00:00
Šta čovjek napisa

više voli da se nama nešto loše desi nego da njegov klub nešto dobro doživi kao titula.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
TuzlaCityfighter
-
Kontakt:
Postao/la TuzlaCityfighter » 14 mar 2024, 00:06
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 23:52
Ponašanje bh. klubova već godinama je po principu "samo neka ne puca", nadajući se da će u nekom narednom susretu imati milosti, pa im to "vratiti" kojim penalom ili prividnom pomoći, ne znajući da od toga su svi na gubitku. Dok god se tako klubovi odnose prema takmičenju, ne dižu javno glas i ne govore o tom problemu, pitanje je kada ćemo na "zelenu granu". Ovako se iz kola u kolo bavimo svim, osim fudbalom. Čekamo prvi naredni četvrtak da vidimo ko će dijeliti (ne)pravdu i polemisati ko za koga svira.
Sa druge strane, sudijska komisija "vedri i oblači" bez ikakve potrebe da bilo kome polažu račune. Komitet za sudije i suđenje N/FS BiH čine Robert Zrilić, Hrvoje Turudić, Elmir Pilav, kao predsjednici i potpredsjednici, te Duško Vujičić, Adnan Alispahić i Miro Hrkać kao članovi. U praksi i prema pravilniku u delegiranju sudija učetvuju predsjednik i dva potpredsjednika, dok su članovi u praksi samo članovi. I ništa više od toga. Upravo su oni, ali i oni koji njih biraju najodgovorniji za sva dešavanja i sve polemike koje sudije na bh. terenima izazivaju. No i dalje se suđenje ne smije komentarisati javno, niti se o tome može pronaći zvanična informacija. Možda u tome i jeste tajna, zašto se pojedinci ponašaju kao da za njih ne postoje sankcije. I dok je tako bit ćemo u problemu. Ozbiljnom problemu, koji razvaljuje klupski fudbal u Bosni i Hercegovini.
Sada vjerovatno slijede kazne za Sarajevo i pojedince iz njihovih redova, a pitanje je na koju će stranu otići cijeli slučaj. Da li ćemo imati novog Šemsu Hasića u liku Ismira Mirvića ili će u savezu pokušati da "amortizuju" sve ostaje da se vidi. Fudbaleri Tuzla Cityja jesenas su, upravo na Koševu, ukazali na problem koji imaju sa sudijama. Večeras se desio izlazak sa terena fudbalera Sarajeva, pa ostaje da se vidi da li će to bilo šta promijeniti ili barem pokrenuti i druge klubove da pokušaju bar javno iskazati svoje nezadovoljstvo svim dešavanjima.
Nije baš tako. Nece doci na red Posušje, Igman,TC, Sloboda,Celik...preko ovih i ovakvih se samo potkusuruje, dok drugi se mjenjaju na vrhu. Zato ne treba ocekivati podrsku i reakciju od klubova koji su broj, jer nama je svejedno ko je na vrhu, svakako nas zakidaju i potkradaju.
Elvir Baljic
-
19vendetta87
-
Kontakt:
Postao/la 19vendetta87 » 14 mar 2024, 00:06
Anex je napisao/la: ↑13 mar 2024, 23:58
I opet se nećemo boriti za opstanak ,a možete nam se napušiti qrca i vicini i balijski četnici majke vam se nayebemo dušmanske
Anexe smiri se, molim te, ne pristaje ti ovakav vokabular
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
1921ljoze
-
Kontakt:
Kraj utakmice
Linfield - Borac 4:0
90+1' - GOL! - Callacher za nevjerovatnih 4:0
Uskoro opet
Nema muse nema gige nema nista cetnicka bagro uskoro.....
-
nekoIzMostara
-
Kontakt:
Postao/la nekoIzMostara » 14 mar 2024, 00:08
Uzdaj se u se i u svoje kljuse. Nista se nije desilo od strane sudija sto vec nije videno. Klali su i nas, pa niko se nije ponudio da pomogne. Sto se mene tice, samo svoj interes gledati, oatali nek se bore za sebe.
Sto se tice povlacenja sa terena, trebali su izaci u 60-70 kad su bili svjesni da nmg pobjediti, ovako u 92 minuti Ibricic i Rozman zamazali oci navijacima, da skinu pozornost sa sebe.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
VensanKasel
-
Kontakt:
Postao/la VensanKasel » 14 mar 2024, 00:09
Anex je napisao/la: ↑13 mar 2024, 23:58
Sami ste krivi , prodali ste se Vici za korona titulu da uzmete premije od Tana . Sada kada je Vico došao po naplatu , kukate . Ne ide to tako .
Kada skontate da nema jakog Sarajeva bez jakog Želje i obrnuto , biće vam lakše

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
ik0ik0
-
Kontakt:
-
nastrojeni21
-
Kontakt:
Postao/la nastrojeni21 » 14 mar 2024, 00:11
VensanKasel je napisao/la: ↑14 mar 2024, 00:05
nastrojeni21 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 23:57
Balijski podanici:
Sitnije, Mile, sitnije
Uruci nam najbitnije
Titulu, Vico, titulu
Uruci nam 7. Titulu!!!
Oooooo oooooo
Poslije yebanja nema kajanja
I ovakvi licemjeri danas nekog prozivaju i bore se za boljitak naseg fudbala. Ovakav im je i predsjednik, sportski direktor, trener i ret.ard sto vodi drustvene mreze.
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, amypitar, Antikloc, aqarius, AvantiBL, Beli98, bhfanatic14, Bing [Bot], Burberry46, Direktorcic, Fudo, Giuseppe1, Guest1945, jurisicduska, Lecler, perodeformero, supervizor, VolimBiH96 i 126 gostiju.