FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Naredni put kad vidim Karabega da sjedi s Pilavom kod Pirije, ja garantujem da će obojica dobiti šamarčinu, pa neka me prijavljuju, tuže, neka rade šta hoće. Slobodno ako ga neko zna neka mu poruči, mater im ebem interesdžijsko-klošarsku.
-
- Kontakt:
Pa organizacija utakmice na terenu bilo ljudi u civilu koji nisu akteri meča. Nakon ovog prekida to ce još pridodati kao gratis kaznu, da zbog sigurnosti u narednim utakmicama opet biti zatvorene tribine.kempes je napisao/la: ↑14 mar 2024, 00:12Sta je publika skrivila? Sta vam je vise sa publikom.bordobijeli je napisao/la: ↑14 mar 2024, 00:09Sta i kako dalje ?? Rozman i Ibricic ce dobiti 5 utakmica kazne sigurno, bit ce i bez publike .
E čuj Sloga igra evropu.
Samo još Zvijezda da se završi ostankom u ligi, sezona iz snova za Vicu i njegovih 40 hajduka.

Samo još Zvijezda da se završi ostankom u ligi, sezona iz snova za Vicu i njegovih 40 hajduka.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Probace balijska vanago i savez da smire ovo sto posto,sve ciljeve su ostvarili jos Slogu da priblize evropi i to je to,napravice lakrdiju u derbiju da se jos vise pokoljemo,nadam se da se necemo primiriti vec da idemo do kraja bez obzira na ishod.
Mirisem prekid BiH ukrajina
Savez dobija kaznu
Niko ne izlazi u evopru, laktasenkov isprdak odlazi
Savez dobija kaznu
Niko ne izlazi u evopru, laktasenkov isprdak odlazi
Zadnja izmjena: donDondon, dana/u 14 mar 2024, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- skullcrusher
- Kontakt:
Ja ne znam da je iko prosao na teren od navijaca prvo sto su se specijalci isti cas poredali na ulaz tako da niko nije mogao proci sigurno i ne vidim razlog da se tribine suspenduju.bordobijeli je napisao/la: ↑14 mar 2024, 00:20Pa organizacija utakmice na terenu bilo ljudi u civilu koji nisu akteri meča. Nakon ovog prekida to ce još pridodati kao gratis kaznu, da zbog sigurnosti u narednim utakmicama opet biti zatvorene tribine.kempes je napisao/la: ↑14 mar 2024, 00:12Sta je publika skrivila? Sta vam je vise sa publikom.bordobijeli je napisao/la: ↑14 mar 2024, 00:09Sta i kako dalje ?? Rozman i Ibricic ce dobiti 5 utakmica kazne sigurno, bit ce i bez publike .
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
-
- Kontakt:
Pogledaj sve i jednu nasu tekmu u BL,ono je izivljavanje. Startovi krvnicki apsolutno ne reaguje,krenes u napad svirne nesto sto niko vidio nije,uleti sa dvije noge sudija nama svira faul i onda one nakarade dizu ruke i bune se traze zuti karton. Ja se divim igracima kako u tim sitiacijama ne udave nekog,Bog me ubio ako nebi nekom nogu amputiro na terenuGalileoGalilei je napisao/la: ↑14 mar 2024, 00:16Ja sam prvi govorio da ako igraš dobro, ne može te syebati nijedan sudija. Pogriješio sam i to sam tek vidim, jer ovo ni u snu nisam mogao sanjati. Da se ovakve radnje rade i da te čovjek zayebava na tvom stadionu, u tvom gradu, u jednoj ovakvoj utakmici.
Ovdje su batine iz raja izašle, da mu je neko njušku prosuo, ja bih mu prvi dao podršku. Bez utjerivanja straha u kosti kao što je bilo u slučaju Sabrije, neće biti bolje. Neće se biti lako izboriti s ovim četnicima i "domaćim" četnicima, ali polako, prvi korak je učinjen.
-
- Kontakt:
Vico je bas jak i ovo ce biti duga i teska borba. Ima dobre odnose s Čeferinom, u savezu je sve poklopio sudije, balije iz UO pokupio , arenu i medije dobro kontroliše,politicki zasticen .
-
- Kontakt:
Ma ovo danas je samo kap u moru koja je prelila casu. Gledaj samo omjer faulova da si Bayern nebi mogao sastaviti 2 napada,nismo za boljeg od ovog,nadam se samo da necemo podvit rep pa makar nas u 5 ligu izbacili. Sve sto ima veze sa ovim gradom je meta i rade sve da nas ponize al sami smo krivizeljovac21 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 00:09Puna podrska ono danas je bilo mucno gledati. Zadnji "faul" je kap koja je prelila casu.
-
- Kontakt:
Odlicno,prekidat tekme repke nek vodi repku u BL i nek savez tamo preseli,nasim balijanderima iz saveza napraviti pakao na zemlji pa nisu vanzemaljci sjeme im se zatrlobordobijeli je napisao/la: ↑14 mar 2024, 00:30Vico je bas jak i ovo ce biti duga i teska borba. Ima dobre odnose s Čeferinom, u savezu je sve poklopio sudije, balije iz UO pokupio , arenu i medije dobro kontroliše,politicki zasticen .
-
- Kontakt:
Protiv veleza mi je ostalo upecatljivo kad Herera odnese s dvije noge s ledja Gulya u gol šansi, Herera krenuo da se izvinjava svi stali, sudija lagano mahnu rukicom igraj dalje, voilo bi da uporedi neko taj start s ovim danas od Durakovica kad je uzeo cistu loptu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 00:28Pogledaj sve i jednu nasu tekmu u BL,ono je izivljavanje. Startovi krvnicki apsolutno ne reaguje,krenes u napad svirne nesto sto niko vidio nije,uleti sa dvije noge sudija nama svira faul i onda one nakarade dizu ruke i bune se traze zuti karton. Ja se divim igracima kako u tim sitiacijama ne udave nekog,Bog me ubio ako nebi nekom nogu amputiro na terenuGalileoGalilei je napisao/la: ↑14 mar 2024, 00:16Ja sam prvi govorio da ako igraš dobro, ne može te syebati nijedan sudija. Pogriješio sam i to sam tek vidim, jer ovo ni u snu nisam mogao sanjati. Da se ovakve radnje rade i da te čovjek zayebava na tvom stadionu, u tvom gradu, u jednoj ovakvoj utakmici.
Ovdje su batine iz raja izašle, da mu je neko njušku prosuo, ja bih mu prvi dao podršku. Bez utjerivanja straha u kosti kao što je bilo u slučaju Sabrije, neće biti bolje. Neće se biti lako izboriti s ovim četnicima i "domaćim" četnicima, ali polako, prvi korak je učinjen.
Nije valjda da mislimo da se sve ovo radi da bi borac bio jedno kolo u Evropi?! Ovo je samo maltretiranje svih nas, a Borac je samo sredstvo u cijeloj priči, ne i cilj..
Prekidom utakmice reprezentacije se ide na ruku dušmanima ove zemlje (mada im sigurno nije drago ni da Ukrajina prođe)..
-
- Kontakt:
Zna se ko su Raščić Gorazde ubacio sina vodi kadete reprezentaciju za tu uslugu je uz Vicu, Duric Cazin isto Vico igrač, ubacio 3-4 svoja sudijska para i pokrivaju jedni druge. Sarajčić Travnik šuti dobro mu, Čolpa itd. Gledaju svoju korist nije ih uopšte briga za ostalo.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 00:33Odlicno,prekidat tekme repke nek vodi repku u BL i nek savez tamo preseli,nasim balijanderima iz saveza napraviti pakao na zemlji pa nisu vanzemaljci sjeme im se zatrlobordobijeli je napisao/la: ↑14 mar 2024, 00:30Vico je bas jak i ovo ce biti duga i teska borba. Ima dobre odnose s Čeferinom, u savezu je sve poklopio sudije, balije iz UO pokupio , arenu i medije dobro kontroliše,politicki zasticen .
Četničkom savezu je u interesu da se BH plasira, time u kasu direktno dobijaju par miliona eura.damir_82 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 00:35Nije valjda da mislimo da se sve ovo radi da bi borac bio jedno kolo u Evropi?! Ovo je samo maltretiranje svih nas, a Borac je samo sredstvo u cijeloj priči, ne i cilj..
Prekidom utakmice reprezentacije se ide na ruku dušmanima ove zemlje (mada im sigurno nije drago ni da Ukrajina prođe)..
Uz Božiju pomoć, to se neće desiti.
-
- Kontakt:
Ja sam spreman i ako treba nek nas izbace iz lige. Nek nas otjeraju kao Olimpik u najniži rang, ali da se ovo istjera na čistac. Pozvati Velež, Željezničar, Slobodu, Čelik, Tuzlu i ostale proBosanske klubove. Ne mogu nas sve izbaciti. Ovoj bagri se mora stati u kraj.
Kakvo ba sabotiranje repke
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Autogol braco. To gamad i prizeljkuje.
Znaci ili sudije pritisnuti, ili ove po kantonima, federacijj po vertikali pritisnuti. Eto idu izbori pa mojne reci sta ja imam od toga. Eto radi kluba npr biras bolje.
Sudije, colpe i co, delegati raznorazni uhljebi bez koristi. Tek onda dusmani zemlje dolaze na red.
Treba priznati da su maherski sve poklopili, “pismeno”, niko nam kriv nije. Moramo se malo trznuti.
Moj kjeremija uzmi kramponke konacno.
Gledas li tutorijale, slusas li iskusne napadace tipa Alan Shearer, kako napadac suta, kad suta itd. Fatas golmanov momenat kad krene da istrcava da skracuje ugao, tad se opali moj jaro.
Za durakovica sam pisao, ne mogu da vjerujem da rozman ne vidi neke stvari.
Mislio sam na utakmici da nije penal nad mustaficem koji je svirao, medjutim na tv pregledu krec ko vrata.
Fali nam neki top igrac u vezi. Majstor, lucidan, mangup, karakter, mudonja, da ima zadnji pas, da je glavni igrac hajmo reci. Pa koliko da kosta.
I bekovi moraju biti provjereni.
Celik stoper, ima soldo, djurickovic moze proci.
Alarmantno, nadasve. Ali kao i da idu izazvati incidente svjesno.
Gdje je nasa raja sto pise nemojte o sudijama bla bla. Lakse vam metar u dupe nego cenat u glavu.
I onaj stariji gospodin, sto prica veze nema politika i sport. Pa sta ti se desavalo na tekmama zvede, dinama pred raspad? U sta sprca te godine, pitam se.
I KAD TESKO JE!
SARAJVO JEDNO JE!
I da dodam za ove, pa braco nema mirvic tezgu paradajza, a i tu moras raditi i paziti na radne odnose, pa i s konkurencijom cc. Biznis je to, zadobiti prijatelje, tehnike ratovanja, itd. Pa ne moze odmah za vratove. Ipak su to ljudi u odijelima. Mirvic jucer iz Usa dosao da radi s nasim ljigama.
Zadnja izmjena: Lobudaraczapamcenje, dana/u 14 mar 2024, 00:49, ukupno mijenjano 1 put.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Tesko da se iz ovoga nesto izrodi, najvise zbog toga sto ces ostati sam protiv svih. Od velikih Bosnjackih klubova Vico vecinu drzi i u saci, Zelju nemojte recunati njihovo svako dizanje glasa im je oduzimanje licence za iducu godinu, Tuzla isto nista jer je Azmir u talu sa Vicom, Igman je svakako planirani putnik u federalnu. Jedino Velez koji se vec opekao i tesko da bi se upistali u ponovnu borbu sa vjetrenjacama.
Balija je najgora bolest, Hrvatski predstavnici u savezu su se izborili za koliko toliko korektno sudjenje a nasi su se prodali za milju maraka.
Tako ce i ova drzava da propade jer ce balije da je prodaju
Boli njih kita hoce l biti prekida na utakmicama repke svakako je koriste da menadzerske pulene uvaljaju da odigraju koji minut u kvalifikacijama da ih mogu negdje tusnuti ima se krasti i na drugim mjestima
Balija je najgora bolest, Hrvatski predstavnici u savezu su se izborili za koliko toliko korektno sudjenje a nasi su se prodali za milju maraka.
Tako ce i ova drzava da propade jer ce balije da je prodaju
Boli njih kita hoce l biti prekida na utakmicama repke svakako je koriste da menadzerske pulene uvaljaju da odigraju koji minut u kvalifikacijama da ih mogu negdje tusnuti ima se krasti i na drugim mjestima
To ako baš bude tako, da Sloga igra evropu, a da Zvijezda ostane u ligi, znači da onda imamo 4 Klubova za sviju, onda stvarno nek se gasi liga. Ovo više nema ni smisla. Nek nas izbaci uefa na 100 godina, kad neznamo za bolje i kad smo ovo sve dopustili.
Što je najgore, dosta ljudi će ovo sve zaboravit, jer sad jos malo će igrati reprezentacija, i ako u nekoj ludoj sreći pobijedimo ukrajinu i to finale pa da idemo na euro (što lično ne očekujem, pobijedit će nas ukrajina) onda će dosta raje ovo zaboravit, i to bi nešto najgore bilo u životu, da ljudi zaborave ovaj kriminal.
Ovakvo suđenje uništava sve dobro u fudbalu...
Zadnja izmjena: Bordotim, dana/u 14 mar 2024, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: adoado, amypitar, bhfanatic14, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Haksss, J1897, Rajvosa4ever, skoJaa i 72 gosta.