kakav roller coaster emocija, koja ljubav, ponos i koja huja iz minute u minutu, neopisivo.
Kao što sam i najavio, u slučaju poraza nastaje potpuni haos, iako je ovo sinoć bila jedna velika pobjeda.
O utakmici ne treba puno pričati, znam samo da još nemamo pobjede ove godine, u onom genocidu sinoć jesmo zaklani ali nije nama mnogo toga od ruke išlo ni do sada. Faulovi ko faulovi, ništa što do sad nismo vidjeli od Muse i od Borca, ovako je svaku utakmicu, samo što je to kulminiralo eto sinoć jer nas tuku sa svih strana pa da zaokružimo katastrofalnu sezonu.
Odluku da se napusti utakmica potpuno podržavam, to je ujedno prvi ali i najteži korak u ratu protiv saveza.
Mogu jedino kritikovati Mirvića zbog upada na teren jer dragi predsjedniče te se stvari završavaju prije i poslije utakmice, nikako tokom utakmice.
Lijepo pošalješ security agencije kući koje ionako redovno plaćaš, a Musi kažeš pamet u glavu večeras i staviš mu šljem, onda bi se on možda i zapitao da li se isplati terorisati klubove zbog propalog narkodilera iz banjaluke.
U jeku incidenata, treba pozdraviti i Marinovića koji se sinoć veselio, smijao i pjevao u svlačionici više nego kada smo duplu osvojili, yebo vam on sve i ko ga je ikad podržao.
O medijima - nigdje o tragičnom kriminalu i sudijskim lakrdijama, sve same vijesti o kojekakvim odredbama i članovima i drakonskim kaznama, nije da nismo navikli niti sam očekivao šta. Mamu kompletno svima.
O komšiluku kao i ostalim klubovima - barem što se foruma tiče, sasvim je ok da nas ismijavaju i niko ne podržava.
Mi kao najveći i najorganizovaniji klub u premijer ligi BiH treba da budemo zvijezda vodilja i tata ove lige, mi smo svakako ti koji trebaju prvi krenuti u rat protiv organizovanog kriminala jer su u ligi sve sami politički projekti bez budućnosti.
Kako mislite da bi cigan iz doline dugova stao uz nas kada imaju još 10 puta igrati protiv tog istog borca i moliti ih da ostanu u ligi, to im je ujedno i jedina prilika da se ne ugase.
Kao što VenamaHrabrih napisa, samo ne stati na ovome, krenuti još jače dok ne budemo svi imali korektno suđenje, a tada ćemo harati premijer ligom kao što bi trebali i sada.
PUNA PODRŠKA
Svuda te pratio, pjev'o Sarajvo leo leooo
NEMA NAZAD