FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
48
29%

Ukupno glasova: 168

FCUM
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FCUM » 14 mar 2024, 13:32

Sami smo u ovome . Sta vam je . Nece niko od balija sjesti sa nama . Svi gledajuj svoje dupe koje Vici prodaju za par hiljada
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 14 mar 2024, 13:35

Ponosan na svoj klub,fudbal ovdje bije bitan napisao sam to i prije pocetka sezone,ovdje dosli podanici da mi pisu kako sam lud i pisem svaki dan o sudjenju. Savezu smo kao grad,klub trn u oku posebno trn u oku im je Mirvic koji ima pare pa pokusavaju da dodju do istih. Ko ulaze u ovu zemlju posebno u fudbal bas mora biti lud ili priglup

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 14 mar 2024, 13:42

FCUM je napisao/la:
14 mar 2024, 13:32
Sami smo u ovome . Sta vam je . Nece niko od balija sjesti sa nama . Svi gledajuj svoje dupe koje Vici prodaju za par hiljada
Znamo mi svi od ovog nema nista ali sam ponosan sto smo im zube pokazali ali nemoguce ih je pobijediti tj jedino da se svi udruzimo ali niko nece ja mislim da se apsolutno niko nece odazvati na sastanak znaci ama bas bas niko.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 14 mar 2024, 13:45

skullcrusher je napisao/la:
14 mar 2024, 13:42
FCUM je napisao/la:
Znamo mi svi od ovog nema nista ali sam ponosan sto smo im zube pokazali ali nemoguce ih je pobijediti tj jedino da se svi udruzimo ali niko nece ja mislim da se apsolutno niko nece odazvati na sastanak znaci ama bas bas niko.
Ima itekako ima, samo se boriti pa makar i samo bili.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 14 mar 2024, 13:48

Pisao sam i sinoc, mislim da je greska pozivati ostale klubove, u ovu borbu smo trebali ici sami a oni koji imaju samopoštovanja bi se svakako pridružili.

SAMI PROTIV SVIH! NEMA NAZAD!
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 mar 2024, 13:49

Treba se borit :

Isto borba dan poslije,dani fudbala rs ,trenutno se ovo odrzava.

slika
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 14 mar 2024, 13:50

Ko ne dodje nema vise pravo da se zali kad se njegov klub osteti ili pokrade.Neka suti i trpi.To su odabrali nedolaskom

Taman isli sami moramo biti istrajni u ovome.Do kraja zajedno!Nema nazad!

Samo mi je zao sto ga nisu jucer bacili na pod i sutali u glavu dok ne umre ujko.Svakako ce nas kazniti,trebalo ga je razbiti od batina na terenu.
Previse se igrate momci u zutom,nije vam Vico bitniji od vlastitog zivota vjerujte.Cuvajte se samo cu vam reci
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 14 mar 2024, 13:51

hordasDoboj je napisao/la:
14 mar 2024, 13:48
Pisao sam i sinoc, mislim da je greska pozivati ostale klubove, u ovu borbu smo trebali ici sami a oni koji imaju samopoštovanja bi se svakako pridružili.

SAMI PROTIV SVIH! NEMA NAZAD!
Slazem se, jaci smo nego sto svi ostale misle, jer da nismo bas bi Sarajevo ovako jako bilo?

Podrska klubu, podrska Hordama i podrska gospodinu Mirvicu!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 14 mar 2024, 13:53

Makar nista ne bilo, a bit ce, vazno je stajati na pravoj strani historije. Vidjet cemo ko je na pravoj strani.
Zajedno do kraja, kao nikad do sad!
NEMA NAZAD

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 mar 2024, 13:54

NazorUso je napisao/la:
14 mar 2024, 13:22
bordobijeli je napisao/la:
14 mar 2024, 13:06
Ima li kakvih info za subotu i gosk ko igra ko ne ?
Posljednju pobjedu u zvanicnoj utakmici imali smo protiv goška 09.12 . Ja ne vidim kako mi mozemo nesto napraviti ovo oko sudija i saveza, jedine dvije stvari koje bi baš da uzdrmaju situacija je da istupimo ili da u tunelu ili mraku svlačionice pocnu se šibati Muse, Gigovic i slični to bi neki odjek napravilo.
Tako je.
I tvoj haver Usrivoje je u listici izjavio "pognuti glavu i vratiti se kuci" kad su nam igraca pogodili s tribina !
Ti si bolestan. Samo smaraš s jednom te istom pricom s par profila.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 mar 2024, 13:57

Ovo moze proci samo ako Beusa i ove iz Zrinjskog nekako okrene nije ni njima u interesu da je Borac ispred.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 14 mar 2024, 13:58

miky_hz je napisao/la:
14 mar 2024, 13:49
Treba se borit :

Isto borba dan poslije,dani fudbala rs ,trenutno se ovo odrzava.

slika
jao vidi nam legende :urnebes: :urnebes: :urnebes:
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 14 mar 2024, 13:59

Kako je sve to dobro smišljeno i pripremljeno. Vico dolazi kao Dodikov čovjek, odavno već postavljene potkupljene ljige u vidu Pilava, Džemidžića, Čolpe i ostalih. Bez njihovih glasova, ne bi se ništa moglo uraditi. Sudijska organizacija isto pod njihovim uticajem - delegiraju, postavljaju, sklanjaju, namještaju ocjene i izvještaje kako hoće. Potom, tu su lešinari novinarčići, koji se prodaju za siću, koji putuju na račun Saveza i kojima Vico zamazuje oči sa pola snage. Zauzvrat, oni su "mirni", nema pritiska javnosti, nema linča itd.
Svi znamo da su PRAVI mediji i PRAVI novinari najmoćnije oružje na svijetu. Kad svi ovi akteri znaju da imaju zaštitu iza sebe, tu ti onda slijedi opuštena izdanja i radnje tipa onog sinoć. Musa uzeo dobru cifru, uradio šta je trebao, ima protekciju i boli njega briga. Da je ovdje narod imalo konkretniji i hrabriji, žvaljo bi dobio takve batine da požali što se rodio.

Na kraju, imaš narod koji je generalno pasivan, gdje svako gleda samo sebe i svoju zicagu, viši cilj ne postoji. Evo i u ovoj situaciji će ti se većina samo nasmijati, ne do Bog da neko sjedne za stol s Mirvićem i proba nešto promijeniti. Svi jedva čekaju i mole Boga da se mi kaznimo što je drastičnije moguće, od gurbeta pa nadalje, jer će onda imati rivala koji je u sličnoj gabuli. Njima sezona ovisi od toga, jer više nemaju nadu ni u šta. To što se oni ili neko deseti naći u istoj situaciji kad-tad, danas, sutra, u budućim sezonama, ebe se raji za to.

Znači, Vico dolazi, pod njegov uticaj dodatno dolaze balijske smrdljive gnjide, koji mu omogućavaju sve stvari svojim glasovima. Potom, medije strpao sebi u gaće, grickaju mu jaja, a zauzvrat oni zažmire na sve stvari (Arena pola stvari neće da prikaže). Uradio neke terene, baca šuplje za VAR, raja se primila, a to je sve kompenzacija i smirivanje zatucanog naroda. Repka se svukla na najniže grane. Sudije zarade dobre pare, odrade po zadatku i svi sretni.

Meni je samo žao i to me najviše ljuti što mi i dalje hoćemo nešto na finjaka, šuti, poklopi se, proći će i to je to. Mi smo jedino sposobni za spustiti glavu i ušutiti se. Gledam sinoć one specijalce, to je spremno i zaštitili su majmune kao da je papa došao. U Banja Luci da se nešto slično desi, pobili bi nas kao zadnja vanago, još bi se i specijalci zaletili. Da su kako treba, trebali su se napraviti budale i pustiti da ubiju hljeb u Grahovcu, koji je bio u loži i koji se kurcio. Bojali su se valjda da se ne uvrijedi gospoda iz šumske. Umjesto svega toga, uniformisani klošar se zalijeće na čovjeka s dijetetom i psuje mu majku. Fuj ebem li vam majku prodanu!

Vinka sam smatrao okej osobom, ali je pokazao da je isto smeće i kriminalac kao i oni, samo što je on miran i šuti.

Gledaj Hadžibegića i legende, muka mi je. :sick:
Zadnja izmjena: GalileoGalilei, dana/u 14 mar 2024, 14:01, ukupno mijenjano 1 put.

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 14 mar 2024, 14:01

ma ne mora niko uci s nama u borbu,nismo gurbeti da nemamo podrsku ljudi
neka klub ima svoje navijace i ne treba mu niko
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 14 mar 2024, 14:06

Sarajevo ljubavi moja.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 14 mar 2024, 14:08

U slucaju nepostojecenih penala u korist naseg kluba ucnarednom periodu, kao i faulova bilo cega sto utice na igru, nasi igraci moraju vracati loptu protivniku neovisno o rezultatu.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 14 mar 2024, 14:09

skullcrusher je napisao/la:
14 mar 2024, 13:42
FCUM je napisao/la:
Nema veze znamo mi to svakako,nesto slicno je i bilo kad smo rusili savez

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 14 mar 2024, 14:12

Bolje sam na istini nego grupa u zabludi.

Ne zaboravite da smo MI prvi prozvali ušanovića i onaj savez, pa završipe kako završiše.
Valjda se već montiraju svi snimci da se šalju Fifi i uefi. Ne samo iz ove godine ima toga iz prošle koliko hoćeš.
🇵🇸

kosevodom
Kontakt:

Post Postao/la kosevodom » 14 mar 2024, 14:14

Pametniji navijaci zelje i veleza se nadaju da ce se njihovi klubovi pridruziti mirvicu. Ovi malo gluplji se nasladuju i misle da ne treba nista uraditi, a nisu svjesni kakva se jama kopa godinama svim bosnjackim klubovima u reziji hrvata i srba.

Bilo bi dobro da uprave bosnjackih klubova nisu glupe i ogranicene kao prosjecni baustelac navijac, ali tesko.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 14 mar 2024, 14:16

Zelim vam srecu i nadam se da ce se priključiti i ostali, ako ne nek nas yebe ko stigne onda. Onda i ne zaslužujemo bolje

Rivalitet i mrznju na stranu, ovo je borba za bolje sviju nas. Samo budale ne vide sta se sve radi i kako se unistava sport

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, WeekendOffender i 34 gosta.