Nama niko ništa nije dao nego smo pošteno osvojili. Najviše bodova, većina prvenstva završena. Vi bi kao odbili. I da smo odbili šta bi bilo? Šta?
Dobili ste titulu za zelenin stolom "posteno" sad se sami yebite za tim zelenin stolom
Ako bilo ko nas se odazove na vas poziv zelim mu sve najgore
Za zelenim terenom majstore, što si ljubomoran? Dva puta ste nas dobili pa ko vam je kriv što niste bili prvi? Nisi odgovorio šta je vi ne bi uzeli titulu?
Pa trebali ste i juce dobiti za zelenim terenom
Ko vam je kriv sto niste ?
Ne bi je licno nikad priznao
Ali nece se niko odazvati to znamo, vas ako izbace onda cete vi ovako isto uraditi a mi cemo vam se smijati kao vi nama sad i to je to. Samo mroas mnogo glup biti i jadan da mislis da je zbog Sarajeva prekinuta tad liga i muda jedete sto vi niste bili prvi pa da je vi tako osvojite to znamo a bitan je kao i svaki put bio samo bojac. Nema veze od kvog nema nista to zna svaki navijac Sarajeva nece nam se niko pridruziti i ovo ce za par dana sve da se zataska.
Ko ce ih izbaciti ? Ako ispadnu ispasti ce sto su to zasluzili a ne sto ih je neko izbacio. Isto tako je kod vas. Ocajni ste na terenu, jadni i nemocni a sad sve i drvlje i kamenje na sudije kad ste pali q za uši i ne mozete meda.
Barem nismo gledali nikad hvala Bogu. Nije ni bitno hoce li ili nece neko da podrzi. Mi smo i prije odustajali od takmicenja zbig recimo Veleza,Hasic je rekao ko je kriv sto je ono udruzenje propalo a to nije bilo Sarajevo. Vidim svi zelite promjene u svojim klubovima,investitore e pa tesko ce to ici u ovom kriminalnom sistemu,niko normalan nece uloziti marke da mu Vico kroji koji ce biti
i Bosanac se pita zašto smo propali kao narod. Pogledajte samo ove komentare. Svako gleda svoje interese. Gori smo od Srba i Hrvata i to će nas sahraniti.
Dobili ste titulu za zelenin stolom "posteno" sad se sami yebite za tim zelenin stolom
Ako bilo ko nas se odazove na vas poziv zelim mu sve najgore
Za zelenim terenom majstore, što si ljubomoran? Dva puta ste nas dobili pa ko vam je kriv što niste bili prvi? Nisi odgovorio šta je vi ne bi uzeli titulu?
Ne bi je licno nikad priznao
Pa ni ti sam ne vjeruješ u ovo.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Bio je i kod nas jednom Musa, samo se haman mnogi ne sjećaju ili šute namjerno. Utakmica sa Olimpikom, u koroni, jedan penal, pa drugi koji dotični ni pogledao nije, pa poništen čist gol. Klub je tad napisao saopštenje, ne sjećam se da nam je neko potrčao da napiše bar rečenicu podrške.
Kad su pristali na igranku tokom korone i poklonjen kup, pristali su na saradnju sa neljudima.
Ni milimetra, ni slučajno. Treba ući u saradnju i podršku sa onima koji su pisali poruke podrške o paljenju našeg doma i danas dan se prisjećaju toga. Ma kako da ne.
Pojedini su baš mentalno bolesni. Čuj, sa dušmanima u saradnju.
U saradnju sa onima što imaju pjesmu o paljenju Grbavice
Pojedinci stvarno lupaju gluposti.
Mirvic ih izjebo i sad hoće da ide i sad bi nas da uključe, oni su četvrta liga iduce godine
Gdje bas nadje cetvrtu ???
Hahahahahahah ne cudi sto su ovog delegata njegovi navijaci nazvali "irfo kompjuter"
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Barem nismo gledali nikad hvala Bogu. Nije ni bitno hoce li ili nece neko da podrzi. Mi smo i prije odustajali od takmicenja zbig recimo Veleza,Hasic je rekao ko je kriv sto je ono udruzenje propalo a to nije bilo Sarajevo. Vidim svi zelite promjene u svojim klubovima,investitore e pa tesko ce to ici u ovom kriminalnom sistemu,niko normalan nece uloziti marke da mu Vico kroji koji ce biti
“Imaju beneficije i prijetnje. Dobiju pozajmicu da malo prebrodite finansijski problem kao Željezničar pred stogodišnjicu i onda su oni izašli iz inicijative. Pristanete na to i postanete dio ekipe koja radi to što radi."
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
“Imaju beneficije i prijetnje. Dobiju pozajmicu da malo prebrodite finansijski problem kao Željezničar pred stogodišnjicu i onda su oni izašli iz inicijative. Pristanete na to i postanete dio ekipe koja radi to što radi."
Kone se pitaju sto nismo za korona titulu uradili isto,ja pitam njih sto oni nisu bilo kad pokrenuli bilo sta protiv saveza i udarili ovako javno? Mi jesmo i prije a i sad,bili smo ti sa Velezom zadnji put do kraja tj Hasic je sve objasnio dok kone vjecno cute a pisete o lakrdijama na vas racun? Treba obraz imati pa kakva god da je cijena
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 14 mar 2024, 13:51, ukupno mijenjano 1 put.
Ali nece se niko odazvati to znamo, vas ako izbace onda cete vi ovako isto uraditi a mi cemo vam se smijati kao vi nama sad i to je to. Samo mroas mnogo glup biti i jadan da mislis da je zbog Sarajeva prekinuta tad liga i muda jedete sto vi niste bili prvi pa da je vi tako osvojite to znamo a bitan je kao i svaki put bio samo bojac. Nema veze od kvog nema nista to zna svaki navijac Sarajeva nece nam se niko pridruziti i ovo ce za par dana sve da se zataska.
Ko ce ih izbaciti ? Ako ispadnu ispasti ce sto su to zasluzili a ne sto ih je neko izbacio. Isto tako je kod vas. Ocajni ste na terenu, jadni i nemocni a sad sve i drvlje i kamenje na sudije kad ste pali q za uši i ne mozete meda.
Kako te bolan nije stid ? Jel neko rekao igramo dobro pa gubimo jadan ne bio ? Ona kriminalna krađa u Ugljeviku onakav gol iz ofsajda priznat, onaj penal protiv Igmana svirati... i sinoc sta reci sve se vidjelo i ti meni sad pises nemocni smo i jadni, pa jado jadni budi posten i reci da su bile krađe. Da da ne smiju oni pisnuti znaci pisnuti vrlo lahko oni mogu ispasti ako ne budu radili sta im se kaze a i da ne ispadaju logicno da se ne bi nama pridruzili cast pojedinim navijacima njihovim koji su realni ali znaju da njihov klub mora da suti al tu nije samo zeljo tu su ostali klubovi nece se niko nikome pridruziti ovo kad prodje nakon nekog vremena opet ce se isto desiti i opet ce neko pokusati ovo sto radi Ismir i svi ce mu se smijati. Jel kapiras ti sta se radi msm ne znam za kog navijas ne znam ko si ali eto morao sam ti odgovoriti da ovo nije stvar vadione, sto niko derbi ne spominje jer smo zasluzeno izgubili i kraj, ali ove tri utakmice ovakve lakrdije da se desavaju i da se suti... a nece se ni sad nista promijeniti ali eto ti znas da je vadiona ti znas da smo pali q za usi.
Sitnije, Mile, sitnije
Uruci nam najbitnije
Titulu, Vico, titulu
Uruci nam 7. Titulu!!!
Daj titulu a Vico će osigurati gdje cesmo igrati Europu, kao što je i titulu.
Gura vam ga Vico do balcaka, samo grcajte, nema vadjenja, tek smo poceli.
Vico Srbine Horde su uz tebe!!!!
Oooooo oooooo
Begic nam je titulu doniooo
Na nanan nanana vico hvala svaka ti dalaa
Oooo oooo bit ce zeljo vice sampion
Nanananna nnnanana nasa je korona titulaaa
Znamo samo kad vico dodje mi cemo uredno uzimat titule kao i do sad. Poy
samo vi, sladite se. Zaboravaljas da si u borbi za opstanak, mogli bi ti klub pustiti niz vodu pa ti i dalje kaci ovaj screenschot, nakon titule koja je dodjelja nakon epidemije COVID19 gdje je klub FK Sarajevo platio i izvrsio preglede svih uposlenika i igraca. Odigrali se po dvije utakmice, kuci i na strani. Nidje veze, tako je Borac ili Zrinjski mogao biti prvi, I ???
Daj mi informaciju koje su jos to ekipe uradile preglde po naredbi?? Nemojte mlatiti da bi imali sta mlatiti. A vala vasa vam podrska ne treba, ako cemo mak na konac.
P+cke pitarske, ono spašava bh fudbal, ono koje nije u stanju pobjediti Zvijezdu, Igmana, Goška sa toliko miliona uloženih, ne mogu proci prvo pretkolo takmicenja i slicno..gdje ste bili kad se Mladost izbacivala? Kad je Velež podizao incijativu, kad vam je poklonjen najsmjesniji kup ikada koji je dogovor glavnih ljudi saveza i vas bio? Gdje? Kakav masterclass Rozmana i zutog papka Ibricica, uvalili im poluigrace da igraju za 15 000, ne mogu dupli pas odigrati, zato su sad heroji navijača.. ono spašava bh fudbal
Gledaj ti komentara pa bolan ne bio idemo da svi imamo isti kriteriji ne samo Sarajevo, idemo da spasimo reprezentaciju. Idemo za spas fudbala u BiH i to neće samo Sarajevo ići nego svi koji žele dobro za fudbal u BiH. Sve i jedan klub koji prihvati spašava ga ne samo Sarajevo. Uvijek kukate na sve, sad kada je se krenulo nečemu ismijavate, smijete se. Okej, smiji te se ali kad vaš klub ponovo bude na meti sudija nemojte kukati, nemoj ništa govoriti samo šutite sad imamo priliku da spasimo stvar. Ko hoće dobro za fudbal u BiH nebitno ko je Hordaš, Manijak, Red Army, Ultras, Lešinar, Fukara, Robijaš nije bitno ko je ako želi da na miru ode gledati utakmice bez straha hoće li mu timu biti dozvoljeno da igra podržat će ovo. Smijite se gospodo ali nemojte plakati kada se i vaše klubu PONOVO nešto slično desi.
Bitno je drug, jako je bitno. Kad smo bili na zubu Vici i Savezu svi koji su mogli su se sklonili, mi jedini smo kaznjeni, niko ni da se pocese po guzici zbog nas.
Sad kad smo mi donekle u dobroj poziciji, navedi jedan dobar razlog, a da nije Velez prosao kroz isto, zasto bi rizikovali probleme radi vas?