Premijer liga BiH - aktuelno

TurkishAirlines

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la TurkishAirlines » 14 mar 2024, 14:52

Jbga, kad je moguca kazna i oduzimanje bodova jedina nada da izboris opstanak u ligi, pa i ne cudi ovakva reakcija navijaca sa grbavice.

ali djaba se nadate, bolje da gledate sta igman, tuzla i gosk rade i kako se spremaju za utakmice.
Eto goska na kosevo eto im od nas 3 bobe :D
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 14 mar 2024, 14:55

Kakvo blamiranje Sarajeva i Mirvica a znaju da samo sebi s ovim mogu nastetit dok su ovi kriminalci u savezu. Najbolji je primjer Hasic i Velez prije par godina sta te ceka u nastavku sa ovakvim odlukama. A sto se tice samog Sarajeva ne znam kako ih nije stid bilo sta kad su na racun pomaganja borcu osvojili titulu ima 4 godine i sve im je tad bilo med i mlijeko pa kad si frajer sto se tad nisi udruzio s velezom tuzlom i rekao mi hocemo da se odigraju utakmice i da svak dobije po zasluzi. A ovo konkretno sinoc je jos samo 1 u nizu skandala ali opet ne mjenja cinjenicu da igracine od 10000 eura plate unisti dijete od 17 godina i maltene 2. Tim borca. Samo lagano ceka nas uzbudljivo ljeto i nova ispadanja od gruzije moldavije malte i farskih ostrva(ribara) itd.. 👋

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 14 mar 2024, 14:57

19vendetta87 je napisao/la:
14 mar 2024, 14:45
holyman je napisao/la:
14 mar 2024, 14:29
sta ova ciganija iz donjeg dijela table slini meni nije jasno

VAS GLAS SE NE CUJE, dok zeljo umireeeeeeeeeeeeeeeee
Kad vam odbiju 6 bodova, izgubite opet na derbiju, eto nas veoma blizu jedni drugih :bih:
na stranu sva zajebancija i rivalstvo, svi klubovi su u svojim periodima imali jedan vid navlačenja, neko manje neko više, neko medijski popraćeno neko ne ali je svakako to samo 5% onog napada koji se dešava na državu.
Ovo je dosta ozbiljnije od incijative i imate priliku ne pogriješiti ovaj put i pridružiti nam se za dobrobit bh fudbala.
Par godina poslije odbijanja ste na diobi predzadnjeg mjesta i glavnog kandidata za ispadanje. Nadam se da ćete ovaj put barem razmisliti.

Vi nama ne trebate, ali je svako pozvan da stane na pravu stranu historije, a imate priliku birati je opet. Pozdrav
NEMA NAZAD

begaaHZ
Kontakt:

Post Postao/la begaaHZ » 14 mar 2024, 15:00

Koga je sarajevo pokralo u sezoni kad nam je savez dodijelio titulu poslije tačno 2/3 prvenstva?
Svi zaboravljajte da je tad prekinuto prvenstvo jer je borac došao na 4. Mjesto u ligi a savez ukinuo kup pa samim tim su išli u evropu? Koga smo pokrali?

Azzuri
Kontakt:

Post Postao/la Azzuri » 14 mar 2024, 15:02

Evo ga, Hadzibegic primio nagradu od Vice, saveza za dan Republike Srpske :tokralju: :tokralju: :bih: od istih ljudi koji su mu stavili kqrac usta nakon par mjeseci, sretan primio plaketu...evo to su vam pitari, velika legenda FK SARAJEVA i veliki Bošnjak patriota i selektor repke... ono se bori za dobrobit bh nogometa :tralala: :guz:

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 14 mar 2024, 15:02

begaaHZ je napisao/la:
14 mar 2024, 15:00
Koga je sarajevo pokralo u sezoni kad nam je savez dodijelio titulu poslije tačno 2/3 prvenstva?
Svi zaboravljajte da je tad prekinuto prvenstvo jer je borac došao na 4. Mjesto u ligi a savez ukinuo kup pa samim tim su išli u evropu? Koga smo pokrali?
bolan pravilo bilo da se ljekarski i testovi na coronu rade pred svaku utakmicu? Ko bi to finansirao? mogli smo mi.. Pusti ba, spin kojeg treba u startu sasijeci.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 14 mar 2024, 15:06

Riziko je napisao/la:
14 mar 2024, 14:51
Neće im oduzimati bodove.
Ide finsnsijska kazna i kazna za pojedince tipa Ibričića.
Kasno je sad za raspored. Kolo kreće prekosutra u 13h.
Raspored ostaje isti kako god, kaznili ili ne
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 14 mar 2024, 15:08

begaaHZ je napisao/la:
14 mar 2024, 15:00
Ma pusti ih, oni bi dali sve sto imaju samo da su mogli uzeti titulu tu u koroni na ovaj ili onaj nacin. Slavili bi je vise nego mi i jos bi provocirali :D

Ali ne moze, znamo sta ih najvise boli. Ispade da im je ukradena ta titula kao da su oni bili na prvoj poziciji pa je neko mimo reda dodijelio istu sarajevu :rol: :rol:
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 14 mar 2024, 15:11

Sta je ovim pitarima jesu li uredu danas? Isto ko da cemo danas uzeti puske, a ne spasavati slovensku ublehu i hajducko srce. Sto se mene tice Simone ostani !
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 14 mar 2024, 15:12

FKSzuti je napisao/la:
14 mar 2024, 13:56
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
14 mar 2024, 13:53
samo vi, sladite se. Zaboravaljas da si u borbi za opstanak, mogli bi ti klub pustiti niz vodu
Oni misle da će njih neko zaobići :lol: :rol:
Naivno, a uskoro će biti kmee :njanjanja:
Dosta toga smo mi već prošli i gore nego mnogi. Kada je isti taj Musa nas klao na Grbavici protiv Olimpika, ti si taj bio koji je stavio njegovu sliku na avatara, nick ti bio tm01hzne. Ovo od sinoć je bila mala maca šta je on tu utakmicu sudio ali dobro, tebi je tada bila šega. Mi smo tu gdje jesmo zato što smo loši i krivi smo sami sebi. Ako se dovedemo u situaciju da zavisimo od milostinje Borca u zadnjem kolu onda i trebamo ispasti. Većina raje je toga svjesna i priznajemo. Vi nećete i ne želite da priznate da ste loši i svi su vam krivi osim vas samih. Isti taj Vico vam je poklonio i trofeje pa se pjesmice ovdje pisale i veličao se i sad treba podržati čovjeka koji preskače ljude na tribini da se izljubi sa grobarom, ma hajte molim vas. Šansa je propuštena kada su svi trebali stati uz Velež i tu je kraj bilo kakvih udruživanja. Možda su ove sudijske odluke i odgovor Vice Mirviću na pokušaj reforme sudijskog komiteta KS, vjerovatno je saznao kakvu je ulogu tu imao Mirvić i sad je s Musom pokazao koje gazda. Svi smo mi ista bijeda i jad, gledamo samo kad nama odgovara i tad je vrijeme za reforme. Snalazi se do boljih vremena, nazivaj Željine navijače četnicima, želi im ispadanje više nego titulu svom timu i nastavite se praviti ludi i praviti teorije zavjere tipa Ziljkić. Presvlače vas Senijad i Rožman k'o malo djecu i dali ste podršku njima koji su zapravo prvi na listi najvećih krivaca za ovo gdje ste sada. Na kraju, pozdravi svog ljubimca Peljtu, on je najbolji primjer koji se pokazao u Banja Luci u prvoj utakmici.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 14 mar 2024, 15:13

Kamaga11 je napisao/la:
14 mar 2024, 15:11
Sta je ovim pitarima jesu li uredu danas? Isto ko da cemo danas uzeti puske, a ne spasavati slovensku ublehu i hajducko srce. Sto se mene tice Simone ostani !
Srce, neces ti nista svakako se najveci zeljovac bori za Sarajevo :kafa:
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 14 mar 2024, 15:14

TurkishAirlines je napisao/la:
14 mar 2024, 15:13
Kamaga11 je napisao/la:
Nisam bas shvatio mislis na Ajlu ili?
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 14 mar 2024, 15:15

Azzuri je napisao/la:
14 mar 2024, 15:02
Evo ga, Hadzibegic primio nagradu od Vice, saveza za dan Republike Srpske :tokralju: :tokralju: :bih: od istih ljudi koji su mu stavili kqrac usta nakon par mjeseci, sretan primio plaketu...evo to su vam pitari, velika legenda FK SARAJEVA i veliki Bošnjak patriota i selektor repke... ono se bori za dobrobit bh nogometa :tralala: :guz:
Pa preko Vice je i dobio posao selektora, sta je tebi tu cudno?
I jos nesto, Faruk je Jugosloven, a ne Bošnjak
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 14 mar 2024, 15:16

Kamaga11 je napisao/la:
14 mar 2024, 15:14
TurkishAirlines je napisao/la:
14 mar 2024, 15:13
Kamaga11 je napisao/la:
Nisam bas shvatio mislis na Ajlu ili?
Pa zar ste svog sina Senijada zaboravili :facepalm:
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 14 mar 2024, 15:17

Bersaga je napisao/la:
14 mar 2024, 15:12
FKSzuti je napisao/la:
14 mar 2024, 13:56
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
14 mar 2024, 13:53
samo vi, sladite se. Zaboravaljas da si u borbi za opstanak, mogli bi ti klub pustiti niz vodu
Oni misle da će njih neko zaobići :lol: :rol:
Naivno, a uskoro će biti kmee :njanjanja:
Dosta toga smo mi već prošli i gore nego mnogi. Kada je isti taj Musa nas klao na Grbavici protiv Olimpika, ti si taj bio koji je stavio njegovu sliku na avatara, nick ti bio tm01hzne. Ovo od sinoć je bila mala maca šta je on tu utakmicu sudio ali dobro, tebi je tada bila šega. Mi smo tu gdje jesmo zato što smo loši i krivi smo sami sebi. Ako se dovedemo u situaciju da zavisimo od milostinje Borca u zadnjem kolu onda i trebamo ispasti. Većina raje je toga svjesna i priznajemo. Vi nećete i ne želite da priznate da ste loši i svi su vam krivi osim vas samih. Isti taj Vico vam je poklonio i trofeje pa se pjesmice ovdje pisale i veličao se i sad treba podržati čovjeka koji preskače ljude na tribini da se izljubi sa grobarom, ma hajte molim vas. Šansa je propuštena kada su svi trebali stati uz Velež i tu je kraj bilo kakvih udruživanja. Možda su ove sudijske odluke i odgovor Vice Mirviću na pokušaj reforme sudijskog komiteta KS, vjerovatno je saznao kakvu je ulogu tu imao Mirvić i sad je s Musom pokazao koje gazda. Svi smo mi ista bijeda i jad, gledamo samo kad nama odgovara i tad je vrijeme za reforme. Snalazi se do boljih vremena, nazivaj Željine navijače četnicima, želi im ispadanje više nego titulu svom timu i nastavite se praviti ludi i praviti teorije zavjere tipa Ziljkić. Presvlače vas Senijad i Rožman k'o malo djecu i dali ste podršku njima koji su zapravo prvi na listi najvećih krivaca za ovo gdje ste sada. Na kraju, pozdravi svog ljubimca Peljtu, on je najbolji primjer koji se pokazao u Banja Luci u prvoj utakmici.
Dok god se vi brinete za nas i pricate takve stvari da nas neko presvlači, mi znamo da smo na pravom putu. A guze bi dali da imaju bilo kakvog investitora i da mogu igracima davati pare kakve daje Sarajevo ;)
Vama vaše, nama naše.

erkov
Kontakt:

Post Postao/la erkov » 14 mar 2024, 15:18

eno sad opstanak drzave, a pisemo ovdje o fudbalu, igri gdje 22 odrasle osobe ganjaju loptu po njivi

kontrasviju
Kontakt:

Post Postao/la kontrasviju » 14 mar 2024, 15:22

Podrška Savezu i nadam se da će kazna biti adekvatna.
1921

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 14 mar 2024, 15:22

ledesma je napisao/la:
14 mar 2024, 14:24
Akobogda istrajat cemo za dobrobit svih nas, hvala Allahu dovoljno smo pametni da nam niko ne treba, a svaki dobronamjeran bošnjak bujrum!!!
:think:
ledesma je napisao/la:
13 mar 2024, 19:54
Pa jeste li manijaci vi veci cetnici od cetnika iz banja luke????

Bravo glupani bravo, yebem li vam osima mrtvog

1921ferroviere

Post Postao/la 1921ferroviere » 14 mar 2024, 15:25

RatoborniMrmot je napisao/la:
14 mar 2024, 15:22
ledesma je napisao/la:
14 mar 2024, 14:24
Akobogda istrajat cemo za dobrobit svih nas, hvala Allahu dovoljno smo pametni da nam niko ne treba, a svaki dobronamjeran bošnjak bujrum!!!
:think:
ledesma je napisao/la:
13 mar 2024, 19:54
Pa jeste li manijaci vi veci cetnici od cetnika iz banja luke????

Bravo glupani bravo, yebem li vam osima mrtvog
:bih: :bih:

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 14 mar 2024, 15:28

nista, vama ce se opet zanijetiti sve su prilike :urnebes: Stvarno nas mrzite a mi vas .. :D
jesmo vam komplekse nabili, halalite komsije ali je tako. Odjavite se, kaznit ce nas, smirite se. Sad ce Vico vas gazda da uradi ispravnu stvar.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, CAZIN, jurisicduska, leo1946 i 30 gostiju.