ali djaba se nadate, bolje da gledate sta igman, tuzla i gosk rade i kako se spremaju za utakmice.
Eto goska na kosevo eto im od nas 3 bobe

na stranu sva zajebancija i rivalstvo, svi klubovi su u svojim periodima imali jedan vid navlačenja, neko manje neko više, neko medijski popraćeno neko ne ali je svakako to samo 5% onog napada koji se dešava na državu.19vendetta87 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 14:45Kad vam odbiju 6 bodova, izgubite opet na derbiju, eto nas veoma blizu jedni drugih![]()
bolan pravilo bilo da se ljekarski i testovi na coronu rade pred svaku utakmicu? Ko bi to finansirao? mogli smo mi.. Pusti ba, spin kojeg treba u startu sasijeci.
Raspored ostaje isti kako god, kaznili ili ne
Ma pusti ih, oni bi dali sve sto imaju samo da su mogli uzeti titulu tu u koroni na ovaj ili onaj nacin. Slavili bi je vise nego mi i jos bi provocirali
Dosta toga smo mi već prošli i gore nego mnogi. Kada je isti taj Musa nas klao na Grbavici protiv Olimpika, ti si taj bio koji je stavio njegovu sliku na avatara, nick ti bio tm01hzne. Ovo od sinoć je bila mala maca šta je on tu utakmicu sudio ali dobro, tebi je tada bila šega. Mi smo tu gdje jesmo zato što smo loši i krivi smo sami sebi. Ako se dovedemo u situaciju da zavisimo od milostinje Borca u zadnjem kolu onda i trebamo ispasti. Većina raje je toga svjesna i priznajemo. Vi nećete i ne želite da priznate da ste loši i svi su vam krivi osim vas samih. Isti taj Vico vam je poklonio i trofeje pa se pjesmice ovdje pisale i veličao se i sad treba podržati čovjeka koji preskače ljude na tribini da se izljubi sa grobarom, ma hajte molim vas. Šansa je propuštena kada su svi trebali stati uz Velež i tu je kraj bilo kakvih udruživanja. Možda su ove sudijske odluke i odgovor Vice Mirviću na pokušaj reforme sudijskog komiteta KS, vjerovatno je saznao kakvu je ulogu tu imao Mirvić i sad je s Musom pokazao koje gazda. Svi smo mi ista bijeda i jad, gledamo samo kad nama odgovara i tad je vrijeme za reforme. Snalazi se do boljih vremena, nazivaj Željine navijače četnicima, želi im ispadanje više nego titulu svom timu i nastavite se praviti ludi i praviti teorije zavjere tipa Ziljkić. Presvlače vas Senijad i Rožman k'o malo djecu i dali ste podršku njima koji su zapravo prvi na listi najvećih krivaca za ovo gdje ste sada. Na kraju, pozdravi svog ljubimca Peljtu, on je najbolji primjer koji se pokazao u Banja Luci u prvoj utakmici.FKSzuti je napisao/la: ↑14 mar 2024, 13:56Oni misle da će njih neko zaobićiLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑14 mar 2024, 13:53samo vi, sladite se. Zaboravaljas da si u borbi za opstanak, mogli bi ti klub pustiti niz vodu![]()
![]()
Naivno, a uskoro će biti kmee![]()
Srce, neces ti nista svakako se najveci zeljovac bori za Sarajevo
Nisam bas shvatio mislis na Ajlu ili?TurkishAirlines je napisao/la: ↑14 mar 2024, 15:13Srce, neces ti nista svakako se najveci zeljovac bori za Sarajevo![]()
Pa preko Vice je i dobio posao selektora, sta je tebi tu cudno?Azzuri je napisao/la: ↑14 mar 2024, 15:02Evo ga, Hadzibegic primio nagradu od Vice, saveza za dan Republike Srpske![]()
![]()
od istih ljudi koji su mu stavili kqrac usta nakon par mjeseci, sretan primio plaketu...evo to su vam pitari, velika legenda FK SARAJEVA i veliki Bošnjak patriota i selektor repke... ono se bori za dobrobit bh nogometa
![]()
![]()
Pa zar ste svog sina Senijada zaboraviliKamaga11 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 15:14Nisam bas shvatio mislis na Ajlu ili?TurkishAirlines je napisao/la: ↑14 mar 2024, 15:13Srce, neces ti nista svakako se najveci zeljovac bori za Sarajevo![]()
Dok god se vi brinete za nas i pricate takve stvari da nas neko presvlači, mi znamo da smo na pravom putu. A guze bi dali da imaju bilo kakvog investitora i da mogu igracima davati pare kakve daje SarajevoBersaga je napisao/la: ↑14 mar 2024, 15:12Dosta toga smo mi već prošli i gore nego mnogi. Kada je isti taj Musa nas klao na Grbavici protiv Olimpika, ti si taj bio koji je stavio njegovu sliku na avatara, nick ti bio tm01hzne. Ovo od sinoć je bila mala maca šta je on tu utakmicu sudio ali dobro, tebi je tada bila šega. Mi smo tu gdje jesmo zato što smo loši i krivi smo sami sebi. Ako se dovedemo u situaciju da zavisimo od milostinje Borca u zadnjem kolu onda i trebamo ispasti. Većina raje je toga svjesna i priznajemo. Vi nećete i ne želite da priznate da ste loši i svi su vam krivi osim vas samih. Isti taj Vico vam je poklonio i trofeje pa se pjesmice ovdje pisale i veličao se i sad treba podržati čovjeka koji preskače ljude na tribini da se izljubi sa grobarom, ma hajte molim vas. Šansa je propuštena kada su svi trebali stati uz Velež i tu je kraj bilo kakvih udruživanja. Možda su ove sudijske odluke i odgovor Vice Mirviću na pokušaj reforme sudijskog komiteta KS, vjerovatno je saznao kakvu je ulogu tu imao Mirvić i sad je s Musom pokazao koje gazda. Svi smo mi ista bijeda i jad, gledamo samo kad nama odgovara i tad je vrijeme za reforme. Snalazi se do boljih vremena, nazivaj Željine navijače četnicima, želi im ispadanje više nego titulu svom timu i nastavite se praviti ludi i praviti teorije zavjere tipa Ziljkić. Presvlače vas Senijad i Rožman k'o malo djecu i dali ste podršku njima koji su zapravo prvi na listi najvećih krivaca za ovo gdje ste sada. Na kraju, pozdravi svog ljubimca Peljtu, on je najbolji primjer koji se pokazao u Banja Luci u prvoj utakmici.FKSzuti je napisao/la: ↑14 mar 2024, 13:56Oni misle da će njih neko zaobićiLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑14 mar 2024, 13:53samo vi, sladite se. Zaboravaljas da si u borbi za opstanak, mogli bi ti klub pustiti niz vodu![]()
![]()
Naivno, a uskoro će biti kmee![]()