RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
Ranit ce Sarajevo 6 bodova bas radi Sloge da ih uguraju u evropu jer ce kup uzet Zrinjski ili Borac. Tu i mi igrom slucaja profitiramo 

Trebamo samo gledati sebe. Utakmica protiv Igmana je jako bitna da zadržimo to treće mjesto. Pa onda imamo dvije sedmice da se spremimo za ŽeljezničarCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑14 mar 2024, 22:02Ranit ce Sarajevo 6 bodova bas radi Sloge da ih uguraju u evropu jer ce kup uzet Zrinjski ili Borac. Tu i mi igrom slucaja profitiramo![]()
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Moje misljenje
1.borac TITULA
2.zrinjski KUP
3. Mi
4. sarajevo/sloga
I to je to, okrecemo novi list, u nedjelju dolazi Igman kojem fale 3/4 igraca, vjerujem da ih mozemo ovaj put dobiti.
Svaki put u ovih nekoliko zadnjih utakmica s njima pretvore se u Man City, pa kako?
Bez obzira na sve, idemo po 3 boda, napunimo ARENU!
SVI NA STADION!
NEDJELJA 20:00h
1.borac TITULA
2.zrinjski KUP
3. Mi
4. sarajevo/sloga
I to je to, okrecemo novi list, u nedjelju dolazi Igman kojem fale 3/4 igraca, vjerujem da ih mozemo ovaj put dobiti.
Svaki put u ovih nekoliko zadnjih utakmica s njima pretvore se u Man City, pa kako?
Bez obzira na sve, idemo po 3 boda, napunimo ARENU!
SVI NA STADION!
NEDJELJA 20:00h
-
- Kontakt:
Jes jes da nece dati kup sirokom a slogi treće mjestoCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑14 mar 2024, 22:02Ranit ce Sarajevo 6 bodova bas radi Sloge da ih uguraju u evropu jer ce kup uzet Zrinjski ili Borac. Tu i mi igrom slucaja profitiramo![]()
Papa tutu
-
- Kontakt:
Ko ce davati kup drug sta ti je. Uzima ga Zrinjski ili Borac to ti je finaleAbduljnasri je napisao/la: ↑14 mar 2024, 22:14Jes jes da nece dati kup sirokom a slogi treće mjestoCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑14 mar 2024, 22:02Ranit ce Sarajevo 6 bodova bas radi Sloge da ih uguraju u evropu jer ce kup uzet Zrinjski ili Borac. Tu i mi igrom slucaja profitiramo![]()
Papa tutu
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑14 mar 2024, 22:15Ko ce davati kup drug sta ti je. Uzima ga Zrinjski ili Borac to ti je finaleAbduljnasri je napisao/la: ↑14 mar 2024, 22:14Jes jes da nece dati kup sirokom a slogi treće mjestoCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑14 mar 2024, 22:02Ranit ce Sarajevo 6 bodova bas radi Sloge da ih uguraju u evropu jer ce kup uzet Zrinjski ili Borac. Tu i mi igrom slucaja profitiramo![]()
Papa tutu
Nemoj biti tako siguran. Posebno ako sad izvuku Slogu protiv Sirokog u polufinalu.
U slucaju finala Borac -Sloga gotovo sam siguran da bi Sloga osvojila kup.
Nisam siguran da bi drugacije bilo u finalu kojeg bi igrali Zrinjski i Siroki. Tebi je to nevjerovatno u ovoj ligi ?
Mi smo dobro zakomplicirali sitiaciju za evropu.i to je cinjenica.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
Pucaju vas paranoje zestoke. Ko ce davati kup dosli do polufinala. Borac ce sigurno ici na duplu krunu isto kao Zrinjski da spasi sezonu bar jednim trofejom. Tako su prosle godine svi govorili trpaj keca na Posusje protiv Zrinjskog dat ce im za opstanak pa ih ovi nabusise. Jedva ostali u ligi mi im zadnje kolo dali. Garantujem ti da Borac i Zrinjski nece dati nikome kup sta ih boli racku za ove klubove
-
- Kontakt:
Za sta ce im kup??? Pa.pogledaj koliko je prvo mjesto? Sarajevo daje mjesecnu platu igracu koliko dobijes za prvo mjesto...CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑14 mar 2024, 22:32Pucaju vas paranoje zestoke. Ko ce davati kup dosli do polufinala. Borac ce sigurno ici na duplu krunu isto kao Zrinjski da spasi sezonu bar jednim trofejom. Tako su prosle godine svi govorili trpaj keca na Posusje protiv Zrinjskog dat ce im za opstanak pa ih ovi nabusise. Jedva ostali u ligi mi im zadnje kolo dali. Garantujem ti da Borac i Zrinjski nece dati nikome kup sta ih boli racku za ove klubove
-
- Kontakt:
Burazeru ne takmice se klubovi u kupu radi para vec radi vrijednosti kojeg nosi taj trofej. Malo se podcjenjuju neki klubovi da ce dati nekome kup. Stavi se u nas polozaj bili ga mi dali ikome?Abduljnasri je napisao/la: ↑14 mar 2024, 22:39Za sta ce im kup??? Pa.pogledaj koliko je prvo mjesto? Sarajevo daje mjesecnu platu igracu koliko dobijes za prvo mjesto...CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑14 mar 2024, 22:32Pucaju vas paranoje zestoke. Ko ce davati kup dosli do polufinala. Borac ce sigurno ici na duplu krunu isto kao Zrinjski da spasi sezonu bar jednim trofejom. Tako su prosle godine svi govorili trpaj keca na Posusje protiv Zrinjskog dat ce im za opstanak pa ih ovi nabusise. Jedva ostali u ligi mi im zadnje kolo dali. Garantujem ti da Borac i Zrinjski nece dati nikome kup sta ih boli racku za ove klubove
-
- Kontakt:
Naravno da bi druze ako sam prvi... ili ako sam drugi i imamo zagarantiranu evropu i vico ti obeca novce.iste ili vece samo da pustis Slogu ili Široki ... druze odavno je fudbal biznis nazalostCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑14 mar 2024, 22:45Burazeru ne takmice se klubovi u kupu radi para vec radi vrijednosti kojeg nosi taj trofej. Malo se podcjenjuju neki klubovi da ce dati nekome kup. Stavi se u nas polozaj bili ga mi dali ikome?Abduljnasri je napisao/la: ↑14 mar 2024, 22:39Za sta ce im kup??? Pa.pogledaj koliko je prvo mjesto? Sarajevo daje mjesecnu platu igracu koliko dobijes za prvo mjesto...CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑14 mar 2024, 22:32Pucaju vas paranoje zestoke. Ko ce davati kup dosli do polufinala. Borac ce sigurno ici na duplu krunu isto kao Zrinjski da spasi sezonu bar jednim trofejom. Tako su prosle godine svi govorili trpaj keca na Posusje protiv Zrinjskog dat ce im za opstanak pa ih ovi nabusise. Jedva ostali u ligi mi im zadnje kolo dali. Garantujem ti da Borac i Zrinjski nece dati nikome kup sta ih boli racku za ove klubove
-
- Kontakt:
Ne znam sta reci.
Zamjerim li upravi? Nisam. Stadion grade. Dobar trener. Plate uredne. Trece mjesto imamo love.
Zamjerim li Klaufuricu? Nisam. Trece mjeste. Djeluje mi pametno. Stalozen. Skroman strucan imamo glavu i rep.
Igracima? Pa cak mi to. Utakmica protiv Posusja lose ali inace trce bore se igraju. Bolji od Tuzle bolji danas ginu trude se.
Ne znam sta reci ali nesto fali. Sta je to nesto ja stvarno ne znam jer krivca nemam.
Zamjerim li upravi? Nisam. Stadion grade. Dobar trener. Plate uredne. Trece mjesto imamo love.
Zamjerim li Klaufuricu? Nisam. Trece mjeste. Djeluje mi pametno. Stalozen. Skroman strucan imamo glavu i rep.
Igracima? Pa cak mi to. Utakmica protiv Posusja lose ali inace trce bore se igraju. Bolji od Tuzle bolji danas ginu trude se.
Ne znam sta reci ali nesto fali. Sta je to nesto ja stvarno ne znam jer krivca nemam.
-
- Kontakt:
Kakve ovdje teorije zavjere padaju i po fb to je nerealno
Svakom klubu je cilj da osvoji neki trofej makar 0€ dobije za nagradu
Haskic kad proradi tad cemo i pocet pobjedjivat
Svakom klubu je cilj da osvoji neki trofej makar 0€ dobije za nagradu
Haskic kad proradi tad cemo i pocet pobjedjivat
-
- Kontakt:
Ako se ne varam zrinjskom ide u korist ako osvoji kup jer preskace prvo kola konf lige, tako da im se isplati ici na trofej
Mislim da nije, da smo sljedece sezone svi u prvim pretkolima zbog promjene ovih formata lige prvaka i ostalog. Nisam siguran al cini mi se da sam negdje citao tu vijest.Mostarac45 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 23:07Ako se ne varam zrinjskom ide u korist ako osvoji kup jer preskace prvo kola konf lige, tako da im se isplati ici na trofej
I can’t believe it. I can’t believe it. Football, bloody hell!
Odavno se nije neko ukopao kao mi sami sebe
Ima još 11. kola, svaka utakmica je kao finalna utakmica. Nemamo više pravo na kiks, podvucimo crtu, šta je bilo, bilo je.
Ja zamjeram upravi zbog neadekvatnih zamjena na nekim pozicijama a nije da nije bilo igrača na tržištu. Izgradnja stadiona nakon upumpavanja miliona sa svih strana ne smije bit kontraargument i izgovor za ovo što se dešava na terenu.
Idemo dalje.

Ima još 11. kola, svaka utakmica je kao finalna utakmica. Nemamo više pravo na kiks, podvucimo crtu, šta je bilo, bilo je.
Ja zamjeram upravi zbog neadekvatnih zamjena na nekim pozicijama a nije da nije bilo igrača na tržištu. Izgradnja stadiona nakon upumpavanja miliona sa svih strana ne smije bit kontraargument i izgovor za ovo što se dešava na terenu.
Idemo dalje.
Republika Bosna i Hercegovina
-
- Kontakt:
Ja imam par primjedbi na našu pas igru i što glumimo Wengerov Arsenal i Pepov City. Milion kratkih pasova stalno se teren gazi i uništava a imali smo najbolji travnjak u ligi. Neki će reći kiša al pogledajte ispred samih golova blato. Klub nema para na bacanje stalno da to sanira. Treba insistirati na engleskoj igri s dugim loptama jer ovo igranje od noge do noge će uništit travu do ljeta i onda džaba i tribina i svs. A i ne ide nam to s kratkim pasovoma tu smo tanki bolje onda čuvati travu.
Malo smo luckasti?ElimGarak je napisao/la: ↑15 mar 2024, 00:29Ja imam par primjedbi na našu pas igru i što glumimo Wengerov Arsenal i Pepov City. Milion kratkih pasova stalno se teren gazi i uništava a imali smo najbolji travnjak u ligi. Neki će reći kiša al pogledajte ispred samih golova blato. Klub nema para na bacanje stalno da to sanira. Treba insistirati na engleskoj igri s dugim loptama jer ovo igranje od noge do noge će uništit travu do ljeta i onda džaba i tribina i svs. A i ne ide nam to s kratkim pasovoma tu smo tanki bolje onda čuvati travu.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!