FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 21 mar 2011, 14:30

legenda reala je napisao/la:Šta je ovo Stefane pa jel moguće da se vraćate u život :lol: :lol: i kave su sad šanse za titulu ,a ja mislio Zvezda propala a gledaj probudiše se iz mrtvih ;)
Uzeo si Admiru curu neka neka Stefane ,stvarno si picka ,ali stara je ona za vas dvojicu ,ona je tamam moja vršnjkinja :lol: :lol: ali je ko stvorena za malog sarajliju

Čestitke Stefane ,jesi bio na tekmi
Halo ba vi ste matori mladje je sladje :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 mar 2011, 15:08

Evandro je bio fenomenalan, Borha je bio takođe vrlo dobar
Jesam ti rekao da ce oni biti veoma dobra pojacanja,za nase uslove cak i odlicna.Sa ovakvim igracima se vec na prvi pogled nakon 2-3 prijateljske utakmice vidi na cemu si.Evandro je sinoc pokazao da je mozda i najbolji u ligi po pitanju pregleda lopte,i dostavljanja iste.Ali Evandro jos ne prikazuje ono sto zna,jos se on nije pravo uigrao.A sto se tice Borje sta reci nego strvina,igrac mu uleti klizeci i slomi sam sebi nogu. :lol: ,ali nedostaje mu jos uvek finisiranje,to mora da popravi.
pored ovakvog Lazovića, Milovanović može odmah da se vrati u Lens.
Sto se mene tice on nije morao ni da dolazi nikada,svaka njemu cast sto je Djokin sin,ali kad on nema kvaliteta to ne pomaze.Rekao sam i to na pocetku sezone kada me je onaj lik pred mec sa Slovanom ubedjivao da ce vec od starta doci do izrazaja kvalitet Tosica i Milovanica.Ja i sada verujem da je to samo bio pokusaj sale.
Odbrana je ponovo bila najlošiji dio tima, opet je duvalo na sve strane, ali na sreću BSK nije toliko kvalitetna ekipa koja može da to iskoristi, no i pored jako zatvorene igra su nam zabili gol. To ne bi bio neki problem da nam se to ne dešava evo stalno (desilo se i protiv Inđije), a u derbiju smo primili rikošet gol i gol nakon prekida.
Ovde se apsolutno slazem,odbrana koja u sastavu ima Mikica je sve samo ne dobra,jos kada tome dodamo Cosica,koji je totalno neiskusan,kome su ovo mozemo slobodno reci prve profesionalne utakmice u karijeri onda dolazimo do velikih gresaka.Ali ova uprava je napravila za mene katastrofalan potez dovodjenjem Cosica.Nije mi jasno sta su oni imali u glavi kada su potpisivali.Dovedes golobradog igraca na pozajmicu bez prava otkupa ugovora na pola godine i stoji ti u prvom timu.Sta je tebi cilj sa tim,da napravis igraca CSKA. :roll: :lol: Ne ide mi u glavu jos taj potez.A u Sopotu imamo Spajica,Krnetu,Djurica ne zna se koji je talentovani od koga.Ali odbrana Tosic-Ady-Vilotic-Paja je za strahopostavanje,najjaca odbrana lige bez dileme i samo cekam dan kada ce oni zaigrati u tom sastavu,a nadam se vec sredinom aprila.
Kada sam se vec dotakao Sopota,u subotu smo igrali protiv Balkana u Mirijevu.Isao mi je brat da gleda,ja imao nekih obaveza u tom terminu,i kaze da za razliku od prvog tima fenomenalno brane prekide,iako su nizi od igraca Balkana da su izrazito skocni,to je taj potencijal koji imamo u odbrani iako nisu igrali Krneta i Djuric.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 mar 2011, 17:58

http://www.delije-caffe.net/galerija/ga ... lije05.jpg
http://www.delije-caffe.net/galerija/ga ... lije07.jpg

Jbg kao sto sam rekao lose vreme je dovelo do znatnog pada gledalaca u ovoj utakmici ali i termin nedeljom od 19:00,nadam se da ce ipak uprava odluciti da se termin vrati u nedelju 18:00 jer to ipak mnogo vise odgovara vecini.

[youtube][/youtube]

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 21 mar 2011, 18:41

To je ta ekipa, bravo.
Još malo popraviti igru u odbrani.
- " $...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 mar 2011, 19:42

[youtube][/youtube]

rece Devile da nemas ovu tekmu,ne???

ja je odmah nadjoh :roll: :mrgreen:

[youtube][/youtube]

80 000 na ovoj zimi

slika

Ovo kup sampiona?? Kolko je u madridu bilo???

jesi bio protiv barce 97 na stadionu?? :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 mar 2011, 20:34

Svaka ti cast,meni nije ni palo na pamet da probam na YT da nadjem citavu tekmu,iako je u poslednje vreme trend da se stavlja tamo. :oops:
Svaka cast i hvala evo stavljeno da se downloaduje.

Real smo pobedili 4:2 tu,na poluvremenu imali 3:0 ali kasnije Real uspeo da stigne do 4:2,i posle u revansu pobedi 2:0 i osveti nam se za onaj poraz '75 kada su ih pokopali Dzaja i Olja Petrovic na Marakani.

Protiv Barce smo igrali 31.oktobra '96 ne '97.Ko danas se secam te tekme,jedna od prvih evropskih na Marakani,prva mi je bila ona protiv Xamaxa.U obe tekme protiv Barce vodili i na kraju izgubimo tamo 3:1,a na Marakni 1:1,Giovanni nam ga strp'o.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 mar 2011, 20:40

hehe..e drago mi je sto sam naso :)

30. min 3-0 protiv reala :lol: steta sto ste ispali...

a protiv barce..ma ja..sezona 96/97,na to sam mislio...kup kupova kad su uzeli...ronaldo je tu bio,pa zato pitam :) gledo si ti dosta velikih igraca onda :)

P.s.

imas dosta na you tubeu, cijelih zvezdinih tekmi..pa ako ti jos koja fali,probaj :D
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 mar 2011, 20:50

Nedostaje mi jos nekoliko evropskih tekmi,npr ona sa Herthom 78/79 kada smo ispusili 2:1,ili pak cela protiv Liverpoola,imam samo neki skraceni snimak.
Sto se pak domacih tice,tu je tesko doci do tekmi,pogotovo iz starog perioda,ali u poslednje vreme uspeo sam da stignem do njih.U kolekciji sada imam nekih 120 Zvezdinih tekmi.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 21 mar 2011, 20:55

sarajlija89 je napisao/la:hehe..e drago mi je sto sam naso :)

30. min 3-0 protiv reala :lol: steta sto ste ispali...

a protiv barce..ma ja..sezona 96/97,na to sam mislio...kup kupova kad su uzeli...ronaldo je tu bio,pa zato pitam :) gledo si ti dosta velikih igraca onda :)

P.s.

imas dosta na you tubeu, cijelih zvezdinih tekmi..pa ako ti jos koja fali,probaj :D
Onaj poraz od Milana na penale je bio jos dramaticniji. Zvezda je nadigrala Sacchijev Milan, koga je magla spasila od eliminacije. Da je tad prosla, citava istorija modernog italijanskog fudbala bi verovatno bila drugacija i ne bi bilo Sacchijevog Milana, a verovatno ne bi bilo ni Barija.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 mar 2011, 21:15

[youtube][/youtube]

8-) 8-)

al kako sudija nije priznao onaj gol milana..lopta 2-3 metra u golu :roll: :lol: :mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 mar 2011, 21:19

Zar Crvena Zvezda još postoji :lol: :lol:

Nego kakav je raspored možete li do titule ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 21 mar 2011, 21:42

legenda reala je napisao/la:Zar Crvena Zvezda još postoji :lol: :lol:

Ako Real moze do titule u Spaniji, sto ne bi mogla Zvezda u Srbiji?

Impossible is nothing.

:mrgreen:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 21 mar 2011, 21:47

sarajlija89 je napisao/la:[youtube][/youtube]

8-) 8-)

al kako sudija nije priznao onaj gol milana..lopta 2-3 metra u golu :roll: :lol: :mrgreen:
Jbga, zamisli da ga tako Juventus da, a da ga sudija ne prizna. Kako bi ti penio ovde,a? :lol:

Ipak je Milan klub koji ima eurosmek, za razliku od onih sa robijaskom uniformom. ;)

Jedan gol, dole-gore. To je, i onako, samo statistika.

Kao kad ga je Schevchenko dao u mancesterskom finalu, a sudija ga ponistio, pa su penali morali da odluce pobednika. :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 mar 2011, 21:47

MaGiCa je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Zar Crvena Zvezda još postoji :lol: :lol:

Ako Real moze do titule u Spaniji, sto ne bi mogla Zvezda u Srbiji?

Impossible is nothing.

:mrgreen:

nemoj mi bolan tog engleskog (znaš da ga ne znam)

Real nema nikakve šanse za titulu ove godine ,a Zvezda pa tri boda i nisu veliki zaostatak ,(nego ima li Partizan kako eško gostovanje ili nešto)

Nemoj mi reći da pored Napolia ,navijaš i za Zvijezdu Crvenu (nije onu iz Gradačca) ;) :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 21 mar 2011, 21:59

Ne navijam za domace klubove jer je to sve farsa. Razum mi ne dozvoljava da se emocionalno unosim u nesto, za sta znam da je namesteno i da je kao takvo samo - sarena laza. Moj otac je veliki navijac Zvezde i moji ortaci uglavnom navijaju za Zvezdu, ali ja nisam navijac Zvezde, kao ni Partizana. U fudbalu, za mene postoji samo Napoli.

A evo tekmi sa kojih imam karte, jer je stari isao na njih:

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Uz pomenute tekme sa Realom, Milanom, Bayernom (1991.) i Barcelonom, na koje sam isao zajedno sa njim.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 mar 2011, 22:16

Steta sto niste sa Juventusom igrali,Partizan jeste i OFK... :lol:

slika

I protiv hrvatskih..

slika

Uh dinamo nas razvalio,one sezone kad su uzeli Kup UEFA..tadasnji Kup velsajamskih gradova :lol:

Jedino protiv nasih nisu igrali :lol: :roll:

ma dobro,Zvezda je najveci klub na ovim prostorima..nema tu sta...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 21 mar 2011, 22:34

Zvezda je samo jednom uspela da izbaci neki italijanski klub. Sa Chievom je bilo 0-0 u Beogradu, a 0-2 u Veroni i Delneri luzer i njegovi "magarci" su leteli iz Evrope te 2002. godine. To je bila prva sezona Vidica, cini mi se. Tad je naisao Lazio i Zvezda je ispala na opisani nacin.
Jedini drugi srpski klub, koji je izbacio nekog Italijana, je bio Radnicki Nis. Oni su izbacili Napoli na putu do zavrsnice Kupa UEFA. "Real s Nisavu" su se tad zvali. Izbacili su i Feijnoord. Tu je Pixie, najveci majstor fudbala ikada rodjen na tlu Jugoslavije, poceo.

Mali video:

[youtube][/youtube]

:lol:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 mar 2011, 22:37

Gledo sam o radnickom nesto...ispadose od HSV-a kolko se sjecam u polufinalu...5-1 tamo zijanili...

A mislite da je pixie bolji od papeta..onako realno???

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 21 mar 2011, 22:45

sarajlija89 je napisao/la:Gledo sam o radnickom nesto...ispadose od HSV-a kolko se sjecam u polufinalu...5-1 tamo zijanili...

A mislite da je pixie bolji od papeta..onako realno???
Piksi je u OMu/Veroni imao takvu povredu, da bi 90% igraca tada vec batalilo sa fudbalom, a sada bilo u invalidskim kolicima. On je jedina prava #10 odavde i poslednja autenticna desetka svetskog fudbala. Realno, proceni sam:

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 mar 2011, 23:02

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Jbg..nema toliko klipova o papetu...ipak je on stariji....al Bgm ono sto sam ja gledo...rame uz rame sa najvecim svjetskim fudbalerima toga vremena..kakva samo elegancija i lucidnost....

Nezz...tesko mogu biti objektivan i nisam nijednog gledo uzivo da bi mogo reci....al ipak mislim da je Pape najveci fudbaler na ovim prostorima..skoro svi bivsi igraci to kazu...

valja dat hat trick italiji i argentini :lol: pa i rumuniji..onda dvije mastorije protiv Bugarske u onoj cuvenoj tekmi...najbolji igrac PSG -a svih vremena....Ivica osim kaze da je nabolji igrac kojeg je trenirao...

Magicni,jesi upoznat kako ga je Moggi izradio??

ako nisi..stavicu na temu Juventusa...

[youtube][/youtube]

Jos malo bosanskog sevdaha :lol:

slika

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.