Evandro je bio fenomenalan, Borha je bio takođe vrlo dobar
Jesam ti rekao da ce oni biti veoma dobra pojacanja,za nase uslove cak i odlicna.Sa ovakvim igracima se vec na prvi pogled nakon 2-3 prijateljske utakmice vidi na cemu si.Evandro je sinoc pokazao da je mozda i najbolji u ligi po pitanju pregleda lopte,i dostavljanja iste.Ali Evandro jos ne prikazuje ono sto zna,jos se on nije pravo uigrao.A sto se tice Borje sta reci nego strvina,igrac mu uleti klizeci i slomi sam sebi nogu.

,ali nedostaje mu jos uvek finisiranje,to mora da popravi.
pored ovakvog Lazovića, Milovanović može odmah da se vrati u Lens.
Sto se mene tice on nije morao ni da dolazi nikada,svaka njemu cast sto je Djokin sin,ali kad on nema kvaliteta to ne pomaze.Rekao sam i to na pocetku sezone kada me je onaj lik pred mec sa Slovanom ubedjivao da ce vec od starta doci do izrazaja kvalitet Tosica i Milovanica.Ja i sada verujem da je to samo bio pokusaj sale.
Odbrana je ponovo bila najlošiji dio tima, opet je duvalo na sve strane, ali na sreću BSK nije toliko kvalitetna ekipa koja može da to iskoristi, no i pored jako zatvorene igra su nam zabili gol. To ne bi bio neki problem da nam se to ne dešava evo stalno (desilo se i protiv Inđije), a u derbiju smo primili rikošet gol i gol nakon prekida.
Ovde se apsolutno slazem,odbrana koja u sastavu ima Mikica je sve samo ne dobra,jos kada tome dodamo Cosica,koji je totalno neiskusan,kome su ovo mozemo slobodno reci prve profesionalne utakmice u karijeri onda dolazimo do velikih gresaka.Ali ova uprava je napravila za mene katastrofalan potez dovodjenjem Cosica.Nije mi jasno sta su oni imali u glavi kada su potpisivali.Dovedes golobradog igraca na pozajmicu bez prava otkupa ugovora na pola godine i stoji ti u prvom timu.Sta je tebi cilj sa tim,da napravis igraca CSKA.

Ne ide mi u glavu jos taj potez.A u Sopotu imamo Spajica,Krnetu,Djurica ne zna se koji je talentovani od koga.Ali odbrana Tosic-Ady-Vilotic-Paja je za strahopostavanje,najjaca odbrana lige bez dileme i samo cekam dan kada ce oni zaigrati u tom sastavu,a nadam se vec sredinom aprila.
Kada sam se vec dotakao Sopota,u subotu smo igrali protiv Balkana u Mirijevu.Isao mi je brat da gleda,ja imao nekih obaveza u tom terminu,i kaze da za razliku od prvog tima fenomenalno brane prekide,iako su nizi od igraca Balkana da su izrazito skocni,to je taj potencijal koji imamo u odbrani iako nisu igrali Krneta i Djuric.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))