Premijer liga BiH - aktuelno

feniksptica
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la feniksptica » 14 mar 2024, 23:44

Jebote kako se najavi borba protiv saveza jedino se navijaci ZeljA opasno bune...sumnjivo. Ima tu neka tajna, neraskidiva veza.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 mar 2024, 23:47

feniksptica je napisao/la:
14 mar 2024, 23:44
Jebote kako se najavi borba protiv saveza jedino se navijaci ZeljA opasno bune...sumnjivo. Ima tu neka tajna, neraskidiva veza.
Al ima i ono sto manijaci odavno rekli na tu temu navodne borbe protiv saveza

slika

:P :mrgreen:

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 14 mar 2024, 23:47

A sto ZeljA, jel u tom selu odakle si tako govorite?
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 14 mar 2024, 23:49

let3 je napisao/la:
14 mar 2024, 23:47
Al ima i ono sto manijaci odavno rekli na tu temu navodne borbe protiv saveza

slika

:P :mrgreen:
Ode to u nedogled. Ide prica Dino poklapo pa onda mi Osim poklapo. O tome je suvisno.

Nego pozvani ste, vi nećete. Posteno. Necu, ne mogu ne smijem il ne zelim ko vas j i to je to.

Nego imam neki osjecaj da ste spremni se suprotstavit nasoj borbi i to je to.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

1921ferroviere

Post Postao/la 1921ferroviere » 14 mar 2024, 23:50

Zelimo da vam borba propadne, a propala je da nije ni pocela

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 14 mar 2024, 23:52

KONTRASVIH je napisao/la:
Kazu da FGR osim toga sto je FGR nema neka druga dostignuća u zivotu. A i to FGR je pola NP. A ako ocjenjujes covjeka odakle je, to govori o tebi, sebe srozavas pa tako nastavi :D
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 mar 2024, 23:52

14 mar 2024, 23:49

Ode to u nedogled. Ide prica Dino poklapo pa onda mi Osim poklapo. O tome je suvisno.

Nego pozvani ste, vi nećete. Posteno. Necu, ne mogu ne smijem il ne zelim ko vas j i to je to.

Drug, nema tu nikakve borbe i ti to vrlo dobro znas.

Al eto, fino zvuci :mrgreen:

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 14 mar 2024, 23:53

Pa kad ste i jedni i drugi poklapali
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 14 mar 2024, 23:54

let3 je napisao/la:
14 mar 2024, 23:52

Drug, nema tu nikakve borbe i ti to vrlo dobro znas.

Al eto, fino zvuci :mrgreen:
Nema nazad sto je najgore. :urnebes: Tjerat do kraja pa ko ziv ko mrtav.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

RajvoSA03
Kontakt:

Post Postao/la RajvoSA03 » 14 mar 2024, 23:54

jurisicduska je napisao/la:
14 mar 2024, 23:03
14 mar 2024, 22:57
jurisicduska je napisao/la:
14 mar 2024, 22:50
Ovo da je savez gradio terene neću ni komentarisati.
Zbog takvih kao sto si ti i jest nam država ovakva, glup gluplji pa ti.
Mirno spavaj duskice :ljepota:
Kompletan projekat izgradnje svih 12 terena trebao bi koštati negdje oko 20 miliona maraka. Naš savez će od krovne evropske fudbalske asocijacije dobiti ukupno oko tri miliona KM. Ostatak novca savez će namiriti iz vlastitih sredstava.
Ne znam za vas ali kod nas je Uefa preko saveza , mi i opstina centar. A ove ubleharske postove i medije mani me se. Malo razmišljaj svojom glavom, prati , nije sve sto piše na **** tačno i tako :D tako je mislim i kod drugih lokalna zajednica dala para i savez od fonda Uefe i klub.
Duskice kad cemo na termin, pozelio sam tvoje vjestine baratanja lopticama
92:48 - La Decima

"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 14 mar 2024, 23:55

Madal je napisao/la:
14 mar 2024, 23:53
Pa kad ste i jedni i drugi poklapali
Poklapali ste i vi, doduse u federalnoj. Al tamo ste mogli i za to ste imali para.

Znaci niste fini samo niste imali mogucnosti to radit u PL u tolikoj mjeri.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 14 mar 2024, 23:59

14 mar 2024, 23:52
Kazu da FGR osim toga sto je FGR nema neka druga dostignuća u zivotu. A i to FGR je pola NP. A ako ocjenjujes covjeka odakle je, to govori o tebi, sebe srozavas pa tako nastavi :D
Ne ocjenjujem, pitam te ozbiljno sta je fazon sa ZeljA?
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 15 mar 2024, 00:03

14 mar 2024, 23:55
Poklapali ste i vi, doduse u federalnoj. Al tamo ste mogli i za to ste imali para.

Znaci niste fini samo niste imali mogucnosti to radit u PL u tolikoj mjeri.
Ja ne kmecim da je ovo sto Borac radi nevidjeno u PL, udar na Bošnjake i sl. sranja.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

enterofuryl
Kontakt:

Post Postao/la enterofuryl » 15 mar 2024, 00:04

H8Z7 je napisao/la:
14 mar 2024, 23:39
enterofuryl je napisao/la:
14 mar 2024, 23:31
H8Z7 je napisao/la:
14 mar 2024, 23:05

Aposlutno ne! Samo se nije dešavalo da se selektor promjeni kada ima rezultate. Naravno da je i prije bilo poziva preko veze i svega.
Pa kako onda dodjosmo do toga da nam je Vico kriv za ovo stanje u reprezentaciji? Bezveze odosmo od teme ali ne mogu presutiti to. Nije nama Vico kriv niti 1% za trenutno stanje, barem sto se reprezentacije tice.
Druže jedne od najgorih kvalifikacija smo imali, nije ugovor produžio selektoru koji je osvojio grupu LN, Kodru je zamjenio nakon samo 2 utakmice o čemu pričamo?
Nema vise dijaspore toliko kvalitetne kao nekad.

stendardo
Kontakt:

Post Postao/la stendardo » 15 mar 2024, 00:26

Dok neki opet objavljuju kojekakve ratove zarad svojih licnih interesa i pod okriljem licemjerstva opet lazu kao psi, iza Manijaka je jos jedno kvalitetno odradjeno gostovanje sa bezuslovnom podrskom svom klubu bez obzira na stanje na tabeli.

Sljedeca stanica: Mostar :cool:

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 15 mar 2024, 00:46

Svi kako navijaci su sarajeva su pravi carsijaneri a navijaci zelje da su dosle iz istocne bosne i sandzaka . A kako je ono prije bio naziv za FGR . Foča Goražde Rogatica . Jer je svaki pripadnik fgr ili fine gradske raje bio porijeklom iz jednog od ova 3 grada.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 15 mar 2024, 00:47

1921ferroviere je napisao/la:
14 mar 2024, 23:50
Zelimo da vam borba propadne, a propala je da nije ni pocela
Svakako ste ikenabe vazda bili,nikad glasa niste digli,neka nas izbace barem smo vise puta pokusavali bez obzira sto nam uzmu bodove i osakate. Sto niste napravili hajku kad se dodijelila korona titula tj sto vam klub nije sve digao na noge? Zadnji ste a i dalje cutite i gledate samo,kameni spavaci i promatraci,bolje i da ne komentarisete,kukate na sudjenje,Vicu a cutite kao kuje.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 15 mar 2024, 00:51

NoDi80 je napisao/la:
14 mar 2024, 23:18
Virtu4l je napisao/la:
14 mar 2024, 23:03
Truhlo je napisao/la:
14 mar 2024, 22:47
Da imaju čiste namjere, organizovali bi prvo sastanke sa svim klubovima u KS kako bi izabrali poštenog predsjednika saveza KS koji će raditi u interesu klubova, vrlo dobro si napisao da su izbori uskoro, a kantonalni još brže gdje je predsjednik kantonalnog saveza ujedno i član IO NS BiH. Da imaju čiste namjere, lobirali bi kod svih klubova kako bi IO za manje od godinu dana bio popunjen što kvalitetnijim ljudima koji bi radili za interese klubova i reprezentacije. Kada imaš 3 od 5 članova IO kantonalnih saveza, onda ti troVico ne može ništa.
Nikada ti nijedan od njih neće reagovati kad ovako dođeš sa konkretnim prijedlozima. Zato sam ja davno prestao sa "normalnim" postovima i pokušajima neke konstruktivne rasprave.

Danas im je jedna od najvećih legendi kluba otišla na noge Vici u Banja Luku, kao i njihov najvažniji čovjek u savezu Fuad Čolpa. Sve su uradili da bi Čolpu instalirali u IO fudbalskog saveza, samo da Željo ne bi imao svog čovjeka. Pred Čolpe, u Banjoj Luci je bio i Adnan Džemidžić, drugi najvažniji čovjek FK Sarajevo u NS BiH.

Jednostavno, pali su na ovaj jeftini populizam koji su im servirali iz kluba i sad životom brane ovu lakrdiju koja će ih skupo, preskupo koštati.
Reci im Virto brate
Istina ziva Dzemidzic pitar teski sve radi sa svojima samo fa neko iz Zelje nista nema sa savezom
Cak i u savezu KS sve pitari
Njihovi ljudi usko vezani sa vrhom saveza
Sda hdz i snds koalicija
Bake Begic Dzemidzic Mirvic sda fks
Ostali koji su u vecini snsd i hdz tjst Borac i Zrinjski
Dramite puno pitari a vasi ljudi bukvalno vode savez i izabrali su Vicu za predsjednika
To nisu nikakvi pitari nego vanago veca od Vice,sve najgore im zelim kao svima u savezu

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 15 mar 2024, 00:55

Virtu4l je napisao/la:
14 mar 2024, 23:28
NoDi80 je napisao/la:
14 mar 2024, 23:18
Istina ziva Dzemidzic pitar teski sve radi sa svojima samo fa neko iz Zelje nista nema sa savezom
Cak i u savezu KS sve pitari
Njihovi ljudi usko vezani sa vrhom saveza
Nas su skroz istisnuli sa svih funkcija, mi nemamo više nijednog čovjeka u savezu, možda samo par njih u kantonu ali pitaju se k'o ti i ja, znači ništa.

Mi kad smo imali svoje ljude u savezu niko se nije smio zajebavati sa Željom. Utakmice nisu počinjale dok Manijaci ne uđu na stadion, a kamoli nešto drugo.

Umjesto da već danas počnu raditi na tome da Vico ne dobije novi mandat, oni prave ove lakrdije, gube vrijeme i nanose štetu svom klubu.
Kao prvo to su vanago,kakvi crni navijaci Sarajeva,Zelje. Nema veze ciji je navijac,ako prestavlja grad ili kanton bitno je da se bori za klubove i interese a ovi se bore za svoje dzepove. Smecari koji odu u RS sa popovima da slusaju pjesme o RS umjesto da brane interese,da su navijaci ili nasi ili vasi pravi ljudi nebi dozvolili ni 1 posto ovo sto rade sudije kao sto to Beus radi.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 15 mar 2024, 01:01

Wanderson je napisao/la:
14 mar 2024, 23:02
Dok Mirvic tupi zube na gluposti, Vico mu u avliji zavrsava gazdu Baolija za IO ispred Kantona Sarajevo.

Davno sam pisao preglup je Mirvic za ove igre, da je pametan vec bi danas srusio Durica i postavio Tigra u Bihacu, srusio Rascica u Gorazdu, a postavio onog momka sto ima skolu fudbala svoju, dao pare da Igman ostane u ligi, uveo Klis ili Turbinu 1. FL i na taj nacin srusio Beusa u Mostaru.

E onda kad imas vecinu, smijenjujes Dzemidzica i Pilava i onda se druga muzika svira.

Al nema on mozdani kapacitet da to shvati i odradi, zato ce ga Vico i Borac karati jos dugo.
Bio je Tigar u podcastu,rekao je da se ovo nikad nebi desilo da su tu neki ljudi sa damu koji su stitili interese i da Durakovic pada,zato se uvlaci sad duboko Vici u pakas nebili nekim cudom ostao sa svojim placenim sudijama i delegatima da aluzi Vici,zato ga boli briga za sve i gleda kako da ostane sto duze. On je proslost sto se Krajine tice

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: ristagrad i 28 gostiju.