Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Na sva ova dešavanja gdje je konačno neko jak skupio hrabrosti i izvalio damu da javno pozove i prozove nemile aktere kroz sve regularne kanale zakonodavstva, Sipe, UEFE, FIFE... ITD, na djelu je vrlo očekivana reakcija bošnjačkih/bosanskih klubova koja je odličje primitimizma, plitkog razmišljanja i najvažnije nesloge. Kako je nemila hobotnica to sve planski godinama odradila, da sada bošnjo plitkog razmišljanja se gazi između sebe, dok slijep kod očiju ne vidi raskol i raspad samih klubova za koje kao žive i umiru. Malo te par puta zakine, pa ti negdje malo pusti, pa te rebne kaznama, pa te malo negdje pogura parama, pa ti malo napravi nekog terena i tako u nedogled ali sve do granica da moraš ostati donji, a finalni rezultat je totalno uništavanje i onda imamo Čelik, Mladost, Slobodu, Želju koji kuca u niži rang, izguravanje Sarajeva iz Europe (4 boda iz zadnje dvije utakmice i potop sudijski u kupu), izguravanje Veleža iz Europe, Repku u raspadu itd. Zapitajte se koga podržavate, da li zaista želite dobro svojim klubovima ili imate drugu opciju da se ganjate palicama po gradu između sebe i šarate grafite dok veliki gazda piša po vama. Ko od klubova ne vidi sada priliku da se pokuša promjeniti odron stanje, kada je konačno neko pokrenuo stvari na većem nivou javno veliki je neprijatelj prvo svoga kluba, a onda i ovo nam malo države. Rivalstvo je uredu, svako ima pravo da voli, ne voli ili mrzi bilo koji klub, ali ovaj problem je na štetu svih bošnjačkih klubova i generalno BH fudbala, te ko to ne vidi kod očiju je slijep, plitkog razuma ili ima neki treći interes. Pozdrav
Zadnja izmjena: Amcho1, dana/u 15 mar 2024, 01:16, ukupno mijenjano 1 put.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
-
- Kontakt:
Pa objavite vi rat zbog svojih interesa imatel toliko obraza? Zavrsenu titulu niste uspjeli osvojiti jer su vas zakinuli ili sta vec sto niste tad javno rekli protiv saveza kao sad Mirvic? Sto za korona titulu niste rekli kriminalni savez nam je oduzeo pravo da se borimo za titulu? Zasto sad zbog sebe ne kazete da je savez kriminalan jer placete da vas sudije deru? Jel hocete da Mirvic to uradi umjesto vasih bijednika iz uprave? Mozda Velez i Hasic da vam u vase ime izadju u javnost i dignu hajku zbog korona titule?stendardo je napisao/la: ↑15 mar 2024, 00:26
Dok neki opet objavljuju kojekakve ratove zarad svojih licnih interesa i pod okriljem licemjerstva opet lazu kao psi, iza Manijaka je jos jedno kvalitetno odradjeno gostovanje sa bezuslovnom podrskom svom klubu bez obzira na stanje na tabeli.
Sljedeca stanica: Mostar![]()
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 15 mar 2024, 01:15, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Barba
Ne može se na ovoj temi civilizovano pričati kad se pojave ljudi za civilizovan razgovor tako ćemo. Do tad ovako i to je to.
Ne prozivam vas ja fkt ni za kakvu podršku, vjeruješ da ne bih volio da podržite, znam da će vas stići, čak šta vise imam informacije da će vas stići, mislim **** mene ja sam nevažan, lažem , izmišljam, polako , sad će maj.
Ti si normalan momak, normalno razmišljaš, vidjet ćeš rasplet ove situacije, ili situacija. Tad će bit kasno za bilo kakve proteste protiv bilo koga.
Nema veze kaznit će nas 12 bodova ide borba za opstanak, valjda opstanemo a i ako ne nije neka šteta. Prezivjet ćemo i godinu dvije u federalnoj.
Ne može se na ovoj temi civilizovano pričati kad se pojave ljudi za civilizovan razgovor tako ćemo. Do tad ovako i to je to.
Ne prozivam vas ja fkt ni za kakvu podršku, vjeruješ da ne bih volio da podržite, znam da će vas stići, čak šta vise imam informacije da će vas stići, mislim **** mene ja sam nevažan, lažem , izmišljam, polako , sad će maj.
Ti si normalan momak, normalno razmišljaš, vidjet ćeš rasplet ove situacije, ili situacija. Tad će bit kasno za bilo kakve proteste protiv bilo koga.
Nema veze kaznit će nas 12 bodova ide borba za opstanak, valjda opstanemo a i ako ne nije neka šteta. Prezivjet ćemo i godinu dvije u federalnoj.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Nikakva steta,barem nikakvi duznici ni robovi Vice necemo biti. Muka je sad Vici da ga ovako neko javno isproziva pokusace da bude zestok ako balijanderi dignu ruke,morat ce im opet obecat nesto,odmor neki,autojurisicduska je napisao/la: ↑15 mar 2024, 01:22Barba
Eki pitari pricaju o obrazu, svastamosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 mar 2024, 01:12Pa objavite vi rat zbog svojih interesa imatel toliko obraza? Zavrsenu titulu niste uspjeli osvojiti jer su vas zakinuli ili sta vec sto niste tad javno rekli protiv saveza kao sad Mirvic? Sto za korona titulu niste rekli kriminalni savez nam je oduzeo pravo da se borimo za titulu? Zasto sad zbog sebe ne kazete da je savez kriminalan jer placete da vas sudije deru? Jel hocete da Mirvic to uradi umjesto vasih bijednika iz uprave? Mozda Velez i Hasic da vam u vase ime izadju u javnost i dignu hajku zbog korona titule?stendardo je napisao/la: ↑15 mar 2024, 00:26
Dok neki opet objavljuju kojekakve ratove zarad svojih licnih interesa i pod okriljem licemjerstva opet lazu kao psi, iza Manijaka je jos jedno kvalitetno odradjeno gostovanje sa bezuslovnom podrskom svom klubu bez obzira na stanje na tabeli.

- MrAmarOsim
- Kontakt:
Ne može se civilizovano pričat, a ko papagaj ponavljaš 10ak postova zaredom kako smo se prodali Vici.jurisicduska je napisao/la: ↑15 mar 2024, 01:22Barba

Kontam fazon, ali popusti malo jarane. Što se tiče navedenog, imao sam sa Vanjom diskusiju nekad vezano za to, suma sumarum, mi smo bili na većem izdisaju nego sad, licenca je vjerovatno gorila, pritisci sa raznih strana, a nedovoljno jaki ljudi u upravi da na drugi način to riješe. Što opet ne znači da imamo uvid u kompletnu situaciju, i ako se nekad ljudi iz tadašnje uprave oglase, ali najvažnije, istinito, po tom pitanju. Logika nalaže da se uvijek treba pogledati i druga strana medalje, odnosno i druga priča. Za trenutnu situaciju, već sam naveo na našem pdf-u naveo da nisam za ovo, pogotovo jer je ovo drugi put u ovoj sezoni kako se aktivira agenda da je ovo "udar na bošnjački sport" i slične nebuloze, a razum mi nalaže da ćeš se složit da to u biti i jesu nebuloze.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
-
- Kontakt:
Samo daj fakte pasa,samo fakti lustite se suplje,nece vas obraz braniti Mirvic,nece vam pomoci na lakrdije kad kukate Mirvic i pisat saopstenja vec to moraju vasi iz kluba. Kad nemas oraha u dzepu,kad nemoras da klimas glavom i da mases repom kao kuja pred parenje,onda mozes jedini izac u javnost i nazvat savez kriminalcima na celu sa Vicom,javno,jasno i glasno. Drugi neka kukaju po forumima. Pokazao je samo da nema nikakvih aferima sa Vicom koliko god to neki ovdje pisu.stendardo je napisao/la: ↑15 mar 2024, 02:10Eki pitari pricaju o obrazu, svastamosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 mar 2024, 01:12Pa objavite vi rat zbog svojih interesa imatel toliko obraza? Zavrsenu titulu niste uspjeli osvojiti jer su vas zakinuli ili sta vec sto niste tad javno rekli protiv saveza kao sad Mirvic? Sto za korona titulu niste rekli kriminalni savez nam je oduzeo pravo da se borimo za titulu? Zasto sad zbog sebe ne kazete da je savez kriminalan jer placete da vas sudije deru? Jel hocete da Mirvic to uradi umjesto vasih bijednika iz uprave? Mozda Velez i Hasic da vam u vase ime izadju u javnost i dignu hajku zbog korona titule?stendardo je napisao/la: ↑15 mar 2024, 00:26
![]()
Gdje su bili cijelu tu sezonu kad smo morali hvatat slučajne prolaznike kraj stadiona da odsude utakmicu jer su skoro svi suci suspendirani zbog sumnjivih odluka sa Željinih utakmica.

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Drugi dan borbe za bolji bh ligu. Sretno Mirvicu, danas jedan mail i na Toplane i Sarajevogas. Sjebala se drzava, Vico i Musa nisu smjeli iz kuce izaci.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Jel bio penal za Zrinjski.Jel korona titula regularna.Kad su vidili da će ga poflautat ide onda teatar glavnog i zutog Inace vatreni Zeljovac.Sad bi oni posto ih ufatila zesca kriza da uvale druge i da navijaci zaborave rezultate nego se bace na savez.Sudjenje je bilo katastrofa ali momenat za prekid takodje.Sto niste ranije prekinuli nego 3 minute do kraja.Provaljeni ste.U ovoj situaciji sam neutralan.Nekazem da nisu u pravu ali vrjeme i situacija im neidu na ruku.
Ma odma su mogli traziti zamjenu sudije. Vec hajde da probamo uzeti , pa ako prodje,prodje. Da su poveli iz one prve prilike crnca ili da Mustafic zabi na prazan gol, druga bi pjesma bila. A nisam vidio da se bune po zvanicnoj i da spominju kradje prije tekme, osim placeni clanak na klixu. A kad su vec fasovali crveni zbog udaranja i 92 minuta, e hajmo prekinuti. To je fino proracuno zuti papan i da losu igru sakrije iza par siljenja faulova. Sad ce i Mirvic u neke borbe da jos kupe vremena za pranje para. Pa ce biti tjeranja slovenca da svi drkaju na to. A ustvari nova tura igraca trenera, pomocnika i dodatnih par miliona opranih. Dok je ovaca, bice i vune.Alipasino je napisao/la: ↑15 mar 2024, 06:56Jel bio penal za Zrinjski.Jel korona titula regularna.Kad su vidili da će ga poflautat ide onda teatar glavnog i zutog Inace vatreni Zeljovac.Sad bi oni posto ih ufatila zesca kriza da uvale druge i da navijaci zaborave rezultate nego se bace na savez.Sudjenje je bilo katastrofa ali momenat za prekid takodje.Sto niste ranije prekinuli nego 3 minute do kraja.Provaljeni ste.U ovoj situaciji sam neutralan.Nekazem da nisu u pravu ali vrjeme i situacija im neidu na ruku.
Sad kad im ga Vico krhne i krene jos par poraza nece znati gdje su suplji.

Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Bog te yebo uhvatili se korona titule jel to nije bilo regularno, jel se možda štimalo Sarajevu kroz sezonu da bude prvo?Alipasino je napisao/la: ↑15 mar 2024, 06:56Jel bio penal za Zrinjski.Jel korona titula regularna.Kad su vidili da će ga poflautat ide onda teatar glavnog i zutog Inace vatreni Zeljovac.Sad bi oni posto ih ufatila zesca kriza da uvale druge i da navijaci zaborave rezultate nego se bace na savez.Sudjenje je bilo katastrofa ali momenat za prekid takodje.Sto niste ranije prekinuli nego 3 minute do kraja.Provaljeni ste.U ovoj situaciji sam neutralan.Nekazem da nisu u pravu ali vrjeme i situacija im neidu na ruku.
Nađi mi ijedan tekst ili intervju iz tog perioda gdje je bilo ko iz Sarajeva govorio da treba liga da se prekine?
Ko vam je ba kriv namještenu titulu niste bili sposobni uzeti, pa šta je sudija tada bilo pokažnjavano zbog suđenja na vašim utakmicama?
- TurkishAirlines
Bahati, bahati Zeljkan
“Imaju beneficije i prijetnje. Dobiju pozajmicu da malo prebrodite finansijski problem kao Željezničar pred stogodišnjicu i onda su oni izašli iz inicijative"

“Imaju beneficije i prijetnje. Dobiju pozajmicu da malo prebrodite finansijski problem kao Željezničar pred stogodišnjicu i onda su oni izašli iz inicijative"
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Jednostavno bolestan narod.
FK Borac Banja Luka zvanično podržava terorizam.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Slažem se s tobom. Niko ne treba podržati Mirvica. Sami u svoju borbu. Kontam i njegov kont , prije bi se stvari promijenile da se uključi vise klubova pogotovo Velež i Željezničar ali iskreno volio bih i da ne dođu na sastanak. Biće prilike da se razgovara, biće opet neko brutalno pokraden. Lagano. Ja fkt nemam ništa protiv da nas kazne pa i 12 bodova, proći će i to. Neće se fudbal igrati samo ove godine i slijedece ili slijedecih 5. Kad npr Zvijezda 09 se izjednači s vama na tabeli jer eto , možda ćemo pričati drugu priču možda necemo, ali ja sam na fonu da se svi trebamo baviti isključivo svojim klubom i ne boriti se ni za kog drugog. Sto je jedini ispravan put.MrAmarOsim je napisao/la: ↑15 mar 2024, 02:21Ne može se civilizovano pričat, a ko papagaj ponavljaš 10ak postova zaredom kako smo se prodali Vici.jurisicduska je napisao/la: ↑15 mar 2024, 01:22Barba
Nema veze kaznit će nas 12 bodova ide borba za opstanak, valjda opstanemo a i ako ne nije neka šteta. Prezivjet ćemo i godinu dvije u federalnoj.![]()
Kontam fazon, ali popusti malo jarane. Što se tiče navedenog, imao sam sa Vanjom diskusiju nekad vezano za to, suma sumarum, mi smo bili na većem izdisaju nego sad, licenca je vjerovatno gorila, pritisci sa raznih strana, a nedovoljno jaki ljudi u upravi da na drugi način to riješe. Što opet ne znači da imamo uvid u kompletnu situaciju, i ako se nekad ljudi iz tadašnje uprave oglase, ali najvažnije, istinito, po tom pitanju. Logika nalaže da se uvijek treba pogledati i druga strana medalje, odnosno i druga priča. Za trenutnu situaciju, već sam naveo na našem pdf-u naveo da nisam za ovo, pogotovo jer je ovo drugi put u ovoj sezoni kako se aktivira agenda da je ovo "udar na bošnjački sport" i slične nebuloze, a razum mi nalaže da ćeš se složit da to u biti i jesu nebuloze.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Neka neko "novinaru" objasni da se negacija piše odvojeno od glagola. Dakle nije "nemogu" nego "ne mogu". Kad savlada osnovna gramatička pravila neka se ponovo počne baviti pisanjem članaka

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Radi takvih, necemo ni pomoc. Nek vam pomogne Borac kad si tako pametan, ajd vozdranokee je napisao/la: ↑14 mar 2024, 19:06Strumfovi se bas podjelili, ko neki bi da se bore neki ne bi. A u biti niko ih i ne pita niti moli, fakat se dobro umislili da ko biva oni bi nama, pazi sad, POMOGLI ako se pridruze.
Samo je pitanje kola kad ce zakukati kad ih zakolje. Ispadanje vrlo realna opcija,a oni kontaju da bi nama ko biva pomogli. Da nije smijesno bilo bi zalosno.
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
- svrakino1921
- Kontakt:
Espiritosanto je napisao/la: ↑14 mar 2024, 21:05Jasta ćeš aBd još puno godina.svrakino1921 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 20:45Espiritosanto je napisao/la: ↑14 mar 2024, 20:25
Desetaru šta bi sa formulom,jel prošla kroz Švrakino?
Ma kakvi brate moj
Onde od SCC do Holydey-a i nazad
Moram u junu poranit tad se vozi
Da vidim i to čudo
aBd budem živ
Ni blizu mog Svrakina
Piši kad to bude,ne bi bilo loše doći to vidjeti uživo.
Pišem i zovem te da budeš moj gost
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 33 gosta.