Premijer liga BiH - aktuelno

jurisicduska
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la jurisicduska » 14 mar 2024, 20:47

nastrojeni21 je napisao/la:
14 mar 2024, 20:42
Nije ga niko ni zvao hahahahahahahahhaa

Pa ni ti sam ne vjerujes u tu pricu. Joj joj duskiceeee
Već se bilo raspalo sve jer ste uzeli pare zato ga niko nije zvao. Da je Kasumovic ostao on bi gurao do kraja. Može se to lako provjeriti u intervjuu sa Hasicem a i raja iz Mostara zna da je jedinu podršku imao u Sarajevu, međutim tom smjenom koja je trajala mjesec skoro i bili smo u nekom međuprostoru Mirvic dolazi kad je sve gotovo.

Da vi niste uzeli pare održala bi se ta priča. Ko će s vama se boriti za nešto kad vam neko kost baci i kupi bas za šaku maraka. Mirvica i Hasica ne može niko kupiti. Jbga.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Predatod
Kontakt:

Post Postao/la Predatod » 14 mar 2024, 20:47

Cude se sto nece niko sa njima. dobili kup na guzov a morali pustiti 15b.
Svim navijacima ovdje koji nisu iz Sarajeva. Nema gore i lazljivije sorte i da gleda svoje guzove ko pitar/hz. To samo sebe gleda i konta kako oprati 8mil ulozenih i ispadanje iz kupa i 6 mjesto.
Boli njih **** za Velez, Mladost,Tuzlu i ostale klubove. A da ne pricam za Zelju. Isto ko sto nas boli **** da ispadnu u 7 ligu. I da ih sjebu sa 5 penala. Pusite ****, tricu ste fasovali!
Zadnja izmjena: Predatod, dana/u 14 mar 2024, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 mar 2024, 20:50

Noke

Sjoo price ublehaske. Doci cete u ovaj polozaj - a mi u 3X gorem qrcu, nego oni :rol: za zivot se borimo, al mi cemo doci u neke polozaje :urnebes:

I gdje ste bili sa tom "borbom za normalno suđenje" kada je npr. Bandic u 93 min. poklanjao Zrinjskom najsmijesniji penal u historiji lige ? gdje ste tad bili sa tom borbom ?
Ah da, slavili na sred Koseva titulu Zrinjskog kao da ste je vi osvojili :lol:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 14 mar 2024, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 14 mar 2024, 20:50

100% smo za da nas vi i vama slični i ne podržavate. Počet će kačit vaše lakrdije i onda će nam samo gore bit. Svaki navijač Sarajeva je protiv toga da željezničar sudijeluje u ovom. Neka sami ćemo. S vama ne treba isti vazduh udisati a ne nešto drugo. Tu se bar slažemo da se ne lažemo i to je pošteno i jedino na osnovu čega imate poštovanje je taj stav. I ne trebate s nama nikad ništa nit mi s vama. Nismo ista priča i to je to. Svakom svačije.

Sto se vas tiče ja vam želim da vam svirnu penal na grbavici u zadnjem kolu nepostojeći i da vas izbace iz lige i onda da se žalite i da dobijete isti odgovor. Jel to fer ? Jest :D

Protiv tebe onako ništa licno , ali treba se znati da mi i vi nikad ništa skupa ne trebamo raditi. Ja bih to u statute stavio. Makar mi ispali ali s vama ništa.

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 14 mar 2024, 20:56

let3 je napisao/la:
14 mar 2024, 20:50
Noke

Sjoo price ublehaske. Doci cete u ovaj polozaj - a mi u 3X gorem qrcu, nego oni :rol: za zivot se borimo, al mi cemo doci u neke polozaje :urnebes:

I gdje ste bili sa tom "borbom za normalno suđenje" kada je npr. Bandic u 93 min. poklanjao Zrinjskom najsmijesniji penal u historiji lige ? gdje ste tad bili sa tom borbom ?
Ah da, slavili na sred Koseva titulu Zrinjskog kao da ste je vi osvojili :lol:
".. Bolje i Zrinjski nego cigani.." uz gromoglasan aplauz prisutnih... Moralisti..

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 14 mar 2024, 20:56

jurisicduska je napisao/la:
14 mar 2024, 20:47

Već se bilo raspalo sve jer ste uzeli pare zato ga niko nije zvao. Da je Kasumovic ostao on bi gurao do kraja. Može se to lako provjeriti u intervjuu sa Hasicem a i raja iz Mostara zna da je jedinu podršku imao u Sarajevu, međutim tom smjenom koja je trajala mjesec skoro i bili smo u nekom međuprostoru Mirvic dolazi kad je sve gotovo.

Da vi niste uzeli pare održala bi se ta priča. Ko će s vama se boriti za nešto kad vam neko kost baci i kupi bas za šaku maraka. Mirvica i Hasica ne može niko kupiti. Jbga.
Znaci Mirvica nakon sto je preuzeo klub niko nije obavijestio o svemu sto se desavalo i u klubu i u fudbalu kod nas, niko mu nije spomenuo 4R, njemu samom nije napamet palo da se informise. Veze on godinu dana poslije niije imao o tome kakav je Vico i sta je, i takav sav jadan neobavjesten je trazio Vicu u lozi u Zenici i ljubio ga. Ok, reci cemo da je moglo biti tako.

Ili ipak je sve to saznao i informisao se al ipak kako vas nisu dirali, godinu dana poslije je trcao po lozi da se pozdravi sa Vicom. Uglavnom sigurno je bio dobar sa istim, I sad kad su udarili na vas on se sjetio boriti za boljitak naseg fudbala i pljuje po istom Vici.

Hajde razmisli pa javi koja je opcija od ove dvije realnija.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 14 mar 2024, 21:01

Her Smidt ce navodno iskoristiti bonske ovlasti da poništi utakmicu Sarajeva i Borca.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 14 mar 2024, 21:02

14 mar 2024, 20:56

Znaci Mirvica nakon sto je preuzeo klub niko nije obavijestio o svemu sto se desavalo i u klubu i u fudbalu kod nas, niko mu nije spomenuo 4R, njemu samom nije napamet palo da se informise. Veze on godinu dana poslije niije imao o tome kakav je Vico i sta je, i takav sav jadan neobavjesten je trazio Vicu u lozi u Zenici i ljubio ga. Ok, reci cemo da je moglo biti tako.

Ili ipak je sve to saznao i informisao se al ipak kako vas nisu dirali, godinu dana poslije je trcao po lozi da se pozdravi sa Vicom. Uglavnom sigurno je bio dobar sa istim, I sad kad su udarili na vas on se sjetio boriti za boljitak naseg fudbala i pljuje po istom Vici.

Nije jer je sve propalo jer ste vi uzeli pare od Vice. Sve drugo je rekla kazala. Samo su pare na vašem računu crno na bijelo. I to je sve sto ćemo na tu temu diskutovati a to Ko se s kim pozdravlja i iz kojeg razloga to je već u domenu nečeg drugog. Ovo pare i to imaju dokazi i relevantno je.

A koliko sam upravu govori u prilog da se baviš Mirvicem a sto ste uzeli pare uopste i ne spominjes. Pa da te pitam otvoreno jeste li uzeli pare i izašli iz incijative ?
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 14 mar 2024, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 14 mar 2024, 21:05

svrakino1921 je napisao/la:
14 mar 2024, 20:45
Espiritosanto je napisao/la:
14 mar 2024, 20:25
svrakino1921 je napisao/la:
14 mar 2024, 18:40

:urnebes: :urnebes:

Kakav prccccc
Bolan prrccccc
Desetaru šta bi sa formulom,jel prošla kroz Švrakino?

Ma kakvi brate moj
Onde od SCC do Holydey-a i nazad

Moram u junu poranit tad se vozi
Da vidim i to čudo
aBd budem živ

Ni blizu mog Svrakina
Jasta ćeš aBd još puno godina.
Piši kad to bude,ne bi bilo loše doći to vidjeti uživo.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

BetonskiMozgovi
Kontakt:

Post Postao/la BetonskiMozgovi » 14 mar 2024, 21:08

Valjda mu je bio aktivan samo američki broj u tom trenutku kad su zvali..

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 14 mar 2024, 21:11

14 mar 2024, 21:02
14 mar 2024, 20:56

Nije jer je sve propalo jer ste vi uzeli pare od Vice.
Kakve to veze ima sa odnosom Mirvic (odnosno fudbalski klub Sarajevo) i Vico (odnosno savez). Jel Mirvic godinu dana nakon sto je dosao trcao po lozi BP i trazio Vicu i krenuo ga i ljubit al ovaj ga je skinuo sa kur.ca? Jest. U tih godinu dana se on sigurno upoznao sa nasim fudbalom, ko je Vico, sta je radio, kakvo je sudjenje i sve ostalo. U tom trenutku i nije bio bas borac za boljitak naseg fudbala kako se danas predstavlja, iako je stanje isto, nije ovo sve pocelo juce. Zbog nekih svojih interesa je od samog dolaska u vas klub u dobrim odnosima sa njim iako je jasno znao sta je sve Vico radio u nasem fudbalu, to ne bi bilo bitno da se on sad ne predstavlja kao borac i spasilac naseg fudbala.

Mirvic se sjetio igrati borca za pravdu kad mu je klub sa rezultatima u kur.cu. Sad pokusava predstaviti tu borbu kao borbu za boljitak naseg fudbala, jasno je zasto ta borba to nije. Isto kao i Mirvic ste i vi navijaci uradili. Znate dobro sta ste pisali 2020 a sad vam se to odbilo o glavu, kao i Mirvicu.

Lazni moralisti i borci za boljitak naseg fudbala.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 14 mar 2024, 21:14

14 mar 2024, 20:50
100% smo za da nas vi i vama slični i ne podržavate. Počet će kačit vaše lakrdije i onda će nam samo gore bit. Svaki navijač Sarajeva je protiv toga da željezničar sudijeluje u ovom. Neka sami ćemo. S vama ne treba isti vazduh udisati a ne nešto drugo. Tu se bar slažemo da se ne lažemo i to je pošteno i jedino na osnovu čega imate poštovanje je taj stav. I ne trebate s nama nikad ništa nit mi s vama. Nismo ista priča i to je to. Svakom svačije.

Sto se vas tiče ja vam želim da vam svirnu penal na grbavici u zadnjem kolu nepostojeći i da vas izbace iz lige i onda da se žalite i da dobijete isti odgovor. Jel to fer ? Jest :D

Protiv tebe onako ništa licno , ali treba se znati da mi i vi nikad ništa skupa ne trebamo raditi. Ja bih to u statute stavio. Makar mi ispali ali s vama ništa.
Opet si izmigiljila Duskice, sta bi sa bojkotasima aka Mirzinim jatom, a pola ih startalo protiv Igmana :urnebes: ne dirajte Rozmana koji vas je svukao da ste osam tekmi bez pobjede i Kerempuhom na beku, to si posebno elaborirala :tralala:

Duska, Duska, ko te ne zna skupo bi te platio :mrgreen:

Ps. Mirvic se punim uvlacio Vici, koga maslas, zivota ti ?

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 14 mar 2024, 21:17

BetonskiMozgovi je napisao/la:
14 mar 2024, 21:08

Valjda mu je bio aktivan samo američki broj u tom trenutku kad su zvali..
:urnebes:

Ima forum dobrih momenata.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 14 mar 2024, 21:19

Zanimljivo....inicijativa za spas BH fudbala se raspala jer je Zeljo uzeo pare. A sta, ovim ostalima se nije dalo boriti bez Zelje? Ne znam kako se onda nije neko sjetio da u toj borbi zakuca i Zelju. A da, Mirvica niko nije zvao, inace bi se on odmah borio protiv kriminalnog saveza. U pauzama izmedju stvaranja bosanskog Dinama i priprema da se potuku sa Fiorentinom za grupnu fazu.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 14 mar 2024, 21:22

Ima veze jer ste uzeli pare od Vice.
Ponavljam uzeli ste pare od Vice Zeljkovica.
To kad spominjete ove ratove, psihologe, ili ne znam ti šta.
Prodali ste se Vici , vrhu RSa za 200.000 km. Ja nisam odgojen da pišem na način kakav vi pisete , ali vi ste posljednji koji trebate nekom drzati slovo o bilo čemu. Čuj od Vice pare uzeti i nešto se prsit nekakvim patriotizmom. Vi bi uzeli od bilo koga.

To koliko se Mirvic uvlači vici vidjeli smo u zvaničnim saopstenjima našeg kluba. A to koliko se vi uvlačite Vici smo vidjeli na vašim računima i vašim posjetama BL. Hvala.

I protiv istine ne možete. Uzeli ste pare od Vice Zeljkovica da šutite. I vi ste to.

**** i incijativu suština je da ste uzeli pare od Vice Zeljkovica i to ne negirate uopste jer je istina. I kao pokušavate opravdat jer je neko odustao od incijative. Nabijem na **** incijativu. Vi pare uzeli halo ba.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 mar 2024, 21:23

Madal je napisao/la:
14 mar 2024, 20:30
Sad ozbiljno sta bi sa onom Hasiceom inicijativom, gdje je tu konkretno zamrlo? Koliko se sjecam prvobitno je bilo odziva na pozive Veleza.
To nije bila njegova inicijativa nego zajednička. Sloboda prva napustila radi straha i pritiska, Željezničar se prodao Vici. Došlo je do promjene rukovodstva i vlasničke strukture kod nas i onda se o tome više nije pričalo. Na kraju ostala Tuzla i Velež.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 14 mar 2024, 21:26

Vico je najpravedniji predsjednik NS BiH. Realno sudjenje je ok, bude ponekad gresaka ali nista toliko bitno. Sinoc je sudija podlegao pritisku nije dosudio čist ofsajd koji je prethodio penalu Sarajeva. Ostalo je vise manje korektno sudio.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 14 mar 2024, 21:27

Prica se o uvlačenju Vici i kako nekom valja Vico od strane navijača kluba koji su otišli u BL sa svom delegacijom na noge Vici i zamolili ga da im da 200.000 km za spas kluba i on im dao i oni moralisu i nešto supljiraju. Jedini Bh klub koji je uzeo pare od Vice Zeljkovica. Nema drugi niko da je to uradio.

Iz razgovora s vama izlazim jer ste operisani od stvarnosti. Čuj neko se uvlači Vici a ono otišlo uzelo pare hahahahahahahahhaha

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 14 mar 2024, 21:27

Samo Horde, samo Sarajevo, samo država Bosna i Hercegovina!

Pobjeda je uskoro naša :bih:
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 14 mar 2024, 21:28

I ovi sto pricaju da smo se mi povukli tek tako. Duzni 10+ miliona, nemamo za haseta, sve nam visi, nemamo igraca, mijenja se rukovodstvo, Skupstina.

4R je dogovorena u Julu 2021, predsjednik ubleha Nazif, direktor kluba Nurko. Kasne plate igracima, gasimo se doslovno.

Novo rukovodstvo dolazi u Septembru 2021, znaci cca dva mjeseca od potpisivanja 4R inicijative.

https://fa.ktor.ba/sport/fudbal/kako-je ... -4r/121070

https://av.az.ba/domaci-nogomet/680600/ ... stvo-kluba

Mirvic je u Sarajevo dosao u Julu 2021 :problem: sta je problem ?

https://www.klix.ba/sport/nogomet/ameri ... /210715129

Znaci pitari se pravdaju promjenom vlasnika koji je dosao vise manje kada je i pokrenuta inicijativa, a nama se uzima za zlo jer smo dva mjeseca kasnije promijenili svs zivo, od Uprave do Skupstine. Neko lud ovdje ?

Pitari bas lazovi, klasika. Svi su krivi osim njih.
Zadnja izmjena: RatoborniMrmot, dana/u 14 mar 2024, 21:32, ukupno mijenjano 2 puta.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.