BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Horoz
Kontakt:

Re: BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)

Post Postao/la Horoz » 14 mar 2024, 22:31

MortemHz je napisao/la:
14 mar 2024, 22:21
To su dva forumaša, govorimo o pravom životu. Foste po njegovom priznanju nije ni redovan na utakmicama Sarajeva a ne ide ni na utakmice reprezentacije. Koga boli krc ako on, ja ili neko deseti da neki komentar na to? Kempes je novi profil star par dana. Nebitno, sve i da je tu 100 godina moraš razgraničiti forum tj. piskaranje i ono šta će se zapravo desiti. Nevjerovatno mi je da si sve ovo iskontruisao u svojoj glavi jer si vidio da su neka 2 forumaša ''pozivala'' na bojkot ili šta već.
Kao što sam već napisao, navijači Sarajeva neće prekidati utakmice niti se obračunavati sa reprezentacijom i sve ostale gnusne laži. Što se mene tiče ti sad slobodno nastavi sa tim mitovima, samo sam htio ovo napisati pošto dosta osoba ovo čita pa da slučajno neko ne povjeruje u te gluposti.
Mi se ne trenutno ne nalazimo u "realnom" životu, nego na forumu. Ja komuniciram sa forumašima, a ne sa realnima osobama i reagujem na ono što pišu.
Lijepo je što si me obavijestio da to nije stav navijača FK Sarajeva u realnom životu.
Inače, ne zalazim na druge teme nerealnog forumskog života, ali na nerealnom podforumu reprezentacije, navijači FK Sarajeva su nešto najgore i najtoksičnije što zađe.
Upravo su počeli zagađivati ovu temu.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 15 mar 2024, 00:49

Horoz je napisao/la:
14 mar 2024, 22:31
MortemHz je napisao/la:
14 mar 2024, 22:21
To su dva forumaša, govorimo o pravom životu. Foste po njegovom priznanju nije ni redovan na utakmicama Sarajeva a ne ide ni na utakmice reprezentacije. Koga boli krc ako on, ja ili neko deseti da neki komentar na to? Kempes je novi profil star par dana. Nebitno, sve i da je tu 100 godina moraš razgraničiti forum tj. piskaranje i ono šta će se zapravo desiti. Nevjerovatno mi je da si sve ovo iskontruisao u svojoj glavi jer si vidio da su neka 2 forumaša ''pozivala'' na bojkot ili šta već.
Kao što sam već napisao, navijači Sarajeva neće prekidati utakmice niti se obračunavati sa reprezentacijom i sve ostale gnusne laži. Što se mene tiče ti sad slobodno nastavi sa tim mitovima, samo sam htio ovo napisati pošto dosta osoba ovo čita pa da slučajno neko ne povjeruje u te gluposti.
Mi se ne trenutno ne nalazimo u "realnom" životu, nego na forumu. Ja komuniciram sa forumašima, a ne sa realnima osobama i reagujem na ono što pišu.
Lijepo je što si me obavijestio da to nije stav navijača FK Sarajeva u realnom životu.
Inače, ne zalazim na druge teme nerealnog forumskog života, ali na nerealnom podforumu reprezentacije, navijači FK Sarajeva su nešto najgore i najtoksičnije što zađe.
Upravo su počeli zagađivati ovu temu.
Ako je svima vama okej šta trenutna garnitura ljudi radi u Savezu i kako sve moguće srozava onda okej.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 15 mar 2024, 00:52

FoSte95 je napisao/la:
15 mar 2024, 00:49
Ako je svima vama okej šta trenutna garnitura ljudi radi u Savezu i kako sve moguće srozava onda okej.
Znaci treba prekinuti utakmicu zbog nepravde prema Sarajevu u kupu, gdje je Sarajevo izbacilo Slobodu u 1/8 finala upravo uz sudijsku lakrdiju... :hmmmmm: :kafa:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 15 mar 2024, 06:56

19vendetta87 je napisao/la:
15 mar 2024, 00:52
FoSte95 je napisao/la:
Znaci treba prekinuti utakmicu zbog nepravde prema Sarajevu u kupu, gdje je Sarajevo izbacilo Slobodu u 1/8 finala upravo uz sudijsku lakrdiju... :hmmmmm: :kafa:
Nema smisla se raspravljati, samo vi po svome. Ako podržavaš ove u Savezu okej tvoj stav

TheRock075
Kontakt:

Post Postao/la TheRock075 » 15 mar 2024, 07:01

FoSte95 je napisao/la:
15 mar 2024, 06:56
FoSte95 je napisao/la:
Nema smisla se raspravljati, samo vi po svome. Ako podržavaš ove u Savezu okej tvoj stav
Niko ne podržava ove u Savezu,al jesil svjestan posljedica ako se prekine ova utakmica,i da prekines ovi ti iz saveza nece izac,nego ce okrivit navijace i na to sve ce repka dobit kazne o kakvim je suludo pricat.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 15 mar 2024, 07:33

TheRock075 je napisao/la:
15 mar 2024, 07:01
FoSte95 je napisao/la:
15 mar 2024, 06:56

Niko ne podržava ove u Savezu,al jesil svjestan posljedica ako se prekine ova utakmica,i da prekines ovi ti iz saveza nece izac,nego ce okrivit navijace i na to sve ce repka dobit kazne o kakvim je suludo pricat.
Pa jel bolje da Vico i njegovi puleni dobiju kazne ili je bolje da im UEFA još više para sipa na račun?
Ako je BHF mogao prije 20 godina skloniti Muniba, Dominkovića i ostalu partaju ne vidim što ove današnje kerove ne bi mogli

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 15 mar 2024, 08:00

Ova reprezentacija nema vise ni dobru bazu, nema ni momentum, nema euforiju, nema niti individualni niti timski kvalitet da bilo sta napravi. I kada bi nekim cudom otisli na prvenstvo, bili bi tambura za nabijanje.

Savez koliko god da je los, morate shvatiti da na terenu ne trce vico, colo, huso ili haso, nego igraci. Ti igraci koji su igrali zadnjih 4-5 utakmica, tu je to negdje s onim sto mi imamo. Vas kad covjek cita, stice dojam da nam pola reprezentacije bojkotuje, da nam igraju amateri itd.

Igraju uglavnom ponajbolji igraci, uz mozda par izuzetaka. Ako kazemo da ne valja disciplina, pa nije ni to do saveza, nego do trenera i igraca. Jel mora Dzeko ili neko treci otici u kafanu? Ne mora. Ako ode, pa zbog toga losije odigra, to je do njegovog obraza i trenerove discipline. Dalje, trener radi male baze ima mali autoritet, nismo mi Francuska da kaznimo nekog igraca tek tako. Ko ce igrati? Eno kako je Vaha trenirao strogocu, vjerovatno s pravom, pa dobio nogu u najgorem momentu, ko ker nogu u gu*zicu.

Do igraca je, oni izadju na teren i trce, oni mogu i moraju dati vise. Uloga saveza je sekundarna, u kontekstu logistike nasa fudbalska reprezentacija ima jos i dobre uslove ako pogledamo selekcije nacionalne u drugim sportovima.

Jedino sto se moze savezu spocitati jeste sto nisu nasli nekog boljeg selektora i dali mu kontinuitet bez obzira na rezultate. Ali opet kazem, nije ni selektor cudotvorac, svi su ti igraci profesionalci i trebali bi i sami da grade zajednistvo, kult, da daju 110% na terenu. Toga jednostavno nema, i nema toga vec dugo vremena. Ta euforija je nastala kod Cire i poslije toga se lagano gasila... Sad je totalno ugasena, nema ni grama zara. Ali tu vecu krivicu snose igraci nego sam savez, savez je lijepa izvlakusa za vlastite podbacaje igraca. Ma koliko god los savez bio, ne moze ti se desiti da te Luksemburg u trci pobijedi, da te rezultatski rasturi. To nema veze sa savezom, to je obraz igraca, pa i selektora, i nema tu mnogo diskusije.

Ono sto bi mozda trebalo jeste uraditi kompletan remont ekipe, dati Dedicu kapitensku i da bude lider jer je suhi provesionalac i ljudska gromada, to pouzdano znam, uvesti mlade momke i graditi kult oko reprezentacije. Taj remont ce dugo trajati, ali makar cu moci da podnesem poraz od Luksemburga jer znam da igraju neki novi klinci. U ovim starosjediocima nema ni zara ni volje. To je jedina (tuzna) istina.

I na kraju, pomirite se s tim da necemo proci ovaj baraz, niti imamo kvalitet, niti smo zasluzili. Upisite poraze jer sve drugo ce vas razocarati. Poraz je nasa realnost u ovom momentu. A ako kojim cudom ne bude tako, onda ce to biti neocekivano iznenadjenje. Ne treba se previse nadati necemu za sto nema osnova.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 15 mar 2024, 10:31

FoSte95 je napisao/la:
Gdje je to Sarajevo pokradeno protiv Borca ? Realno, sve odluke su bile čiste, ono je bilo samo da se skrene pažnja sa loših rezultata.

Chevalier
Kontakt:

Post Postao/la Chevalier » 15 mar 2024, 10:48

Svako ko misli da zbog desavanja na Kosevu (kakva god da ona bila) treba napraviti problem reprezentaciji, nije dobar u glavu i samo pokazuje koji nivo prepotentnosti navijaci Sarajeva imaju.

Bilo je milion ovakvih situacija i boljih prilika za reakcijom a ne je*** baraz. Potencijalno ako ispadnemo, druga utakmica u Sarajevu je prilika za to.

Dragi ljudi, daj se malo polite hladnom vodom, sta pricate vi?! Sjecate li se vi poslijeratnog perioda kad se sve sudilo za Sarajevo i Zelju? Kad su pusili Bihac, Tuzla, Zenica, Mostar, ostali… Je li tad neko ovoliki cirkus pravio? A sta je tad taj savez osim kradje radio?

Ovaj savez je obnovio terene, modernizirao se proces kupovine ulaznica za reprezentaciju, idice sezone dolazi VAR…

Pa dajte budite malo realni!!!

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 15 mar 2024, 12:31

Savo umjesto Barišića pozvao Kovačevića, yebo mu on tri prsta s kojim se krsti.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 15 mar 2024, 12:32

Fudbaler koji je ljetos došao u poljski Rakow iz mađarskog Ferencvaroša odigrao je ove godine samo 19 minuta i to prije dva dana, ali svejedno će sada biti dijelom reprezentacije BiH koja će kasnije ovog mjeseca pokušati da izbori historijski nastup na Euru u Njemačkoj.
Kakav debil je Savo :crazy:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 15 mar 2024, 12:53

Ne kazem da su Zolotic i Bicakcic neke klase od igraca al kad covjek podvuce crtu i vidi kakvi panjevi poput Gojkovica, Kovacevica, Mujakica i Hadzikadunica pa i do prije par mjeseci Sanicanina dobiju poziv i igraju u 1. Postavi apsolutno jasno postaje sto smo gdje jesmo i sto vjerovatno opet necemo nigdje otic al ocigledno da nije u interesu da odemo

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 15 mar 2024, 12:57

Grobar BH fudbala Vico Zeljkovic i Zvjezdan Misimovic ovo se mora podhitno raz*ebat sljedece sedmice u Zenici prekinut utakmicu

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 15 mar 2024, 13:04

Izjavi neki dan Rade Bogdanovic da mu je Ivica Osim rekao dok je bio selektor da dostavi spisak 16 igraca i kaze “ovo je moje sto sam odabro vi zovite dalje”.

Po tom pravilu se i dalje radi na Balkanu.

Pa eto vidi Kovacevica, po cemu je taj covjek zasluzio poziv.

boatenkk
Kontakt:

Post Postao/la boatenkk » 15 mar 2024, 13:07

KAO STO SAM I NAJAVIO

kovacevic poziv, opravdano ili ne, ocjenite sami

mene ako pitate NE, ali ima momak reprezentativno iskustvo i provjerno dobar za atmosferu

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 15 mar 2024, 13:13

U reprezentaciji se zovu ljudi koji mogu poboljšati atmosferu, a tu je Kovačević dokazan, nemamo ništa od ostalih svakako su klupa.

ReX2
Kontakt:

Post Postao/la ReX2 » 15 mar 2024, 13:27

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 15 mar 2024, 13:27

Posto je poziv u reprezentaciju i kome se dostavlja koverta? Imam nekih kombinacija.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 15 mar 2024, 13:30

boatenkk je napisao/la:
15 mar 2024, 13:07
KAO STO SAM I NAJAVIO

kovacevic poziv, opravdano ili ne, ocjenite sami

mene ako pitate NE, ali ima momak reprezentativno iskustvo i provjerno dobar za atmosferu
Yebes iskustvo. Za ovakvu utakmicu zoves one koji igraju, koji su spremni. Eto sad se neko povrijedi na zagrijavanje i on mora uci. Sta nam moze ponuditi? Lik zaboravio kako izgleda lopta i teren. Ali uredno dobija poziv :puke:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

ReX2
Kontakt:

Post Postao/la ReX2 » 15 mar 2024, 13:30

Sta bi sa najavljenim rezovima? Koja smijurija. :urnebes:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.