Nema nazad

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nije to zanosenje nego inat proradio. Normalno da ce biti jos poraza posebno s obzirom da ce nas sudije klati. I Sabrija nas je ostetio ali mislim vise iz razloga sto je nesposoban i ne zna.suditi nego po nekom zadatku.luckystrike je napisao/la: ↑17 mar 2024, 06:20Jedna pobjeda i zanosimo se. Sabura. Do postignutog gola sadržaj nikakav. Da je zbog poigravanja bilo 2 1, možda bi smo i sad mooda jeli.
I da ne bude sve bajno, kao kiša koja ni sekunde nije stala, kivan sam na Miomira i jeftin žuti, sasvim bespotreban na 3-0. Nije ni Ajdinov ništa više rezonski al' njemu praštam.
Kako stojimo s opomenama za iduću? Iliev se vraća, kažu Hasić automatska, koliko je Renanu određeno ili nije još?
Ma svaka napisana ti dukata vrijedi...fera je napisao/la: ↑17 mar 2024, 08:50Nije to zanosenje nego inat proradio. Normalno da ce biti jos poraza posebno s obzirom da ce nas sudije klati. I Sabrija nas je ostetio ali mislim vise iz razloga sto je nesposoban i ne zna.suditi nego po nekom zadatku.luckystrike je napisao/la: ↑17 mar 2024, 06:20Jedna pobjeda i zanosimo se. Sabura. Do postignutog gola sadržaj nikakav. Da je zbog poigravanja bilo 2 1, možda bi smo i sad mooda jeli.
I da ne bude sve bajno, kao kiša koja ni sekunde nije stala, kivan sam na Miomira i jeftin žuti, sasvim bespotreban na 3-0. Nije ni Ajdinov ništa više rezonski al' njemu praštam.
Kako stojimo s opomenama za iduću? Iliev se vraća, kažu Hasić automatska, koliko je Renanu određeno ili nije još?
Hasic nas nosio prvo poluvrijeme rijesio manje vise utakmicu, kasnije Kyeremeh prvo spasio cist gol pa poslije toga zasluzan za dva postignuta.
Mislim da nije fer pored svih problema kroz koje smo prosli da se trazi neka dlaka u jajetu nakon sinocnje pobjede. Ti ako nisi zadovoljan ja ne znam jesi mozda prespavao zadnjih mjesec dana pa neku negativu prosipas kad nije ni mjesto ni vrijeme za to.
Samo je jedan Galileo nemam ja taj kapacitetVanja8 je napisao/la: ↑17 mar 2024, 10:29Ma svaka napisana ti dukata vrijedi...fera je napisao/la: ↑17 mar 2024, 08:50Nije to zanosenje nego inat proradio. Normalno da ce biti jos poraza posebno s obzirom da ce nas sudije klati. I Sabrija nas je ostetio ali mislim vise iz razloga sto je nesposoban i ne zna.suditi nego po nekom zadatku.luckystrike je napisao/la: ↑17 mar 2024, 06:20Jedna pobjeda i zanosimo se. Sabura. Do postignutog gola sadržaj nikakav. Da je zbog poigravanja bilo 2 1, možda bi smo i sad mooda jeli.
Hasic nas nosio prvo poluvrijeme rijesio manje vise utakmicu, kasnije Kyeremeh prvo spasio cist gol pa poslije toga zasluzan za dva postignuta.
Mislim da nije fer pored svih problema kroz koje smo prosli da se trazi neka dlaka u jajetu nakon sinocnje pobjede. Ti ako nisi zadovoljan ja ne znam jesi mozda prespavao zadnjih mjesec dana pa neku negativu prosipas kad nije ni mjesto ni vrijeme za to.![]()
Jos malo pa ces u rang sa @Galileom![]()
Slažem se u potpunosti. Ovo ti je jedan od najboljih postova.fera je napisao/la: ↑17 mar 2024, 10:52Samo je jedan Galileo nemam ja taj kapacitetVanja8 je napisao/la: ↑17 mar 2024, 10:29Ma svaka napisana ti dukata vrijedi...fera je napisao/la: ↑17 mar 2024, 08:50
Nije to zanosenje nego inat proradio. Normalno da ce biti jos poraza posebno s obzirom da ce nas sudije klati. I Sabrija nas je ostetio ali mislim vise iz razloga sto je nesposoban i ne zna.suditi nego po nekom zadatku.
Mislim da nije fer pored svih problema kroz koje smo prosli da se trazi neka dlaka u jajetu nakon sinocnje pobjede. Ti ako nisi zadovoljan ja ne znam jesi mozda prespavao zadnjih mjesec dana pa neku negativu prosipas kad nije ni mjesto ni vrijeme za to.![]()
Jos malo pa ces u rang sa @Galileom![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, misstianopenaldo, Pitar6785 i 45 gostiju.