Svaka čast svima koji su bili na stadionu. Ovi ostali, eto neka pišu po forumu.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Uvijeknapravojstrani
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Koliko vas ima prehladjenih jutros? 
Nisam prehlađen, ali mi Fifi smežuranUvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑17 mar 2024, 11:17Koliko vas ima prehladjenih jutros?
🇵🇸
Iskreno se nadam al da ovsj put bude pravi kreativac koji zna prepoznati trenutak kada pružiti taj zadnji pas
Al smo sa zapadala lozili Rogu ,a on isto malo dijete izvodi nesta ahahaha
Nego teren su napravili alal im vjera.Ljepota gledati onaj tepih al je ono Kosevu neuslovno boze sacuvaj.
Nego teren su napravili alal im vjera.Ljepota gledati onaj tepih al je ono Kosevu neuslovno boze sacuvaj.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 17 mar 2024, 11:23, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Jos mi se carape nisu osusileTorino je napisao/la: ↑17 mar 2024, 11:18Nisam prehlađen, ali mi Fifi smežuranUvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑17 mar 2024, 11:17Koliko vas ima prehladjenih jutros?
Svaka čast svima koji su bili na stadionu. Ovi ostali, eto neka pišu po forumu.![]()
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Zabismo 4 gol on puni sprint do juga da proslavi ahahahah
FK SARAJEVO.
Kao navijaču, drago mi je što smo pobijedili i iskreno se nadam izlasku iz krize. U svijetlu prethodnih pisanija, krivo mi je što su uopšte izašli na teren. I dalje mislim da je ovo takmičenje bespredmetno na ovaj i ovakav način. Već vidim da pojedini izražavaju strah od predstojeće kazne i prave neke kalkulacije. Kako već rekoh, nikad mi neće biti jasno pristajanje na neke stvari, a s druge strane istovrremeno borbene parole. Ali, ako klub misli da je to način, ne protivim se, mada nas iskustvo drugačije uči.
Sinoć nije bilo nešto aman. Međutim, primjetio sam jednu zabrinjavajuću činjenicu: Imamo težak psihološki problem ako ne povedemo. Drugi problem ke čuvanje rezultata i uvođenje utakmice u mirnije vode što je opet na tragu prvobitnog problema. Da smo poveli protiv Borca i Igmana, igrali bi rasterećenije u nastavku bez obzira na krajnji rezultat. Također, protiv željezničara smo se izgubili primivši prvi gol. Ostalo je bilo samo pitanje količine primljenih golova.
Nema to puno veze sa formacijom. Taktička kretanja igrača tokom utakmice su puno bitnija. Formacija je strateški pristup koja je podložna povredama, vremenskim uslovima, ponašanju sudije, ranim golovima i sl. Ekipa, prije svega, mora naći mir i biti sigurna da da njome upravlja znalac koji će znati šta učiniti u svakom momentu. Naravno, greške su sastavni dio, ali bez obzira na iste, pravac se mora znati, s cilj biti jasan svakom igraču ponaosob.
Balans se mora naći i igrači i SS moraju znati kad biti mirni, a kad zaurlati. Kočnica i gas su jednako važni, inače ode u ambis.
I dalje sam stava da ligu treba napustiti. Jučerašnja smjena Huremove, samo govori u prilog tome.
Sinoć nije bilo nešto aman. Međutim, primjetio sam jednu zabrinjavajuću činjenicu: Imamo težak psihološki problem ako ne povedemo. Drugi problem ke čuvanje rezultata i uvođenje utakmice u mirnije vode što je opet na tragu prvobitnog problema. Da smo poveli protiv Borca i Igmana, igrali bi rasterećenije u nastavku bez obzira na krajnji rezultat. Također, protiv željezničara smo se izgubili primivši prvi gol. Ostalo je bilo samo pitanje količine primljenih golova.
Nema to puno veze sa formacijom. Taktička kretanja igrača tokom utakmice su puno bitnija. Formacija je strateški pristup koja je podložna povredama, vremenskim uslovima, ponašanju sudije, ranim golovima i sl. Ekipa, prije svega, mora naći mir i biti sigurna da da njome upravlja znalac koji će znati šta učiniti u svakom momentu. Naravno, greške su sastavni dio, ali bez obzira na iste, pravac se mora znati, s cilj biti jasan svakom igraču ponaosob.
Balans se mora naći i igrači i SS moraju znati kad biti mirni, a kad zaurlati. Kočnica i gas su jednako važni, inače ode u ambis.
I dalje sam stava da ligu treba napustiti. Jučerašnja smjena Huremove, samo govori u prilog tome.
A gdje nece gledati koliko smo ga zivkali ahahaah,al grli kyeremeha skoci na njega agahaha slomi ga.
FK SARAJEVO.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Da li se to vidjelo u prenosu, ako jeste očekujem jedan GIF bio bi dobar al fakat šta mu bi.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Prije će bit with me, jer je još u klubu. Ne znam šta Mirviću treba da drzi ovu u klubu. Ko da je Florentino Perez pa je ne moze niko istjerat iz kluba.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑17 mar 2024, 11:30Zipa pjesme, zena nas trola, bas ono prcanje lagano. Boze me sacuvaj.
Pa protiv Igmana smo gubili sa 2:0 u 86 min, pa smo mogli i do pobjede...VenamaHrabrih je napisao/la: ↑17 mar 2024, 11:26Kao navijaču, drago mi je što smo pobijedili i iskreno se nadam izlasku iz krize. U svijetlu prethodnih pisanija, krivo mi je što su uopšte izašli na teren. I dalje mislim da je ovo takmičenje bespredmetno na ovaj i ovakav način. Već vidim da pojedini izražavaju strah od predstojeće kazne i prave neke kalkulacije. Kako već rekoh, nikad mi neće biti jasno pristajanje na neke stvari, a s druge strane istovrremeno borbene parole. Ali, ako klub misli da je to način, ne protivim se, mada nas iskustvo drugačije uči.
- morsecode
- Kontakt:
U usernameu ti stoji HZ, a pises gluposti, zar te nije stid
"To je jednostavno SARAJEVO"
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, NazorUso, Proximic, senad82, worchester i 49 gostiju.