stavis 15-20 km i bude solidan dobitak...
a bit ce kasnije mozda jos koji par
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
legenda reala je napisao/la:e nek si došo ,haj mi jedan NBA šta bi moglo doći 2-3 igrača i tako to ,kvota nebitnaRule_hz je napisao/la:trpajte sve na rumune 2,81 kvota prelaz 1/2---23,00 x/2--6,30 i 2/2---5,60
jes i ja sam gledao fakat smijesno ali ajde nek su dali...nego koliko si dobio loveEmir_ZENICA je napisao/la:TOOOO VALLADOLID ! ! ! Taman krenuo bogarat kad dadose gol ...
Al utakmica je drama smijesna,nevjerovatno igraci Girone 2 na 1 i kao spetljaju se,tako u 2-3 navrata,i primise gol,golman se ni bacio nije ...![]()
Clevelan(ki)-Orlando 2 @ 1,10
WashinSt-Oklahoma State 1X @ 1,35
Memphis-Utah Jazz 1X @ 1,20
SanAnton-Golden State 1 @ 1,15
Koeficijent: 2,04
Detroit(-6+)-Pittsburgh Manje @ 1,75
LAKings(ki)-Calgary 1 @ 1,60
Koeficijent: 2,80
Nisam jos dobio imam jos NBA al to je ono 1,10pintol_TM87 je napisao/la: jes i ja sam gledao fakat smijesno ali ajde nek su dali...nego koliko si dobio love
onda ako ti dobijes i ja cuEmir_ZENICA je napisao/la:Nisam jos dobio imam jos NBA al to je ono 1,10pintol_TM87 je napisao/la: jes i ja sam gledao fakat smijesno ali ajde nek su dali...nego koliko si dobio lovee sad ako tu padnem....
![]()
ma to je vec gotovoEmir_ZENICA je napisao/la:Ja cu San Antonio![]()
A ko ce Chicago ? ? ?![]()
![]()
ja ću BostonaEmir_ZENICA je napisao/la:Ja cu San Antonio![]()
![]()
de postavi da vidimpobraga je napisao/la:JA SAM JARANE SKINO 12 UTAKMICA NA JEDNOM LISTICU A NA DRUGOM 8 SKINO I SVE UKUPNO SAM DOBIO OKO 230 EURA ULOG SAMO 10 EURA ALI CSK MOSKVA ODGODJENA A IMO BI SIGURNO DOBITAK OKO 320 EURA AL DOBRO JE OPET SRECA
eh nemojte me zbunjivat...ko ce sad sta pratitilegenda reala je napisao/la:ja ću BostonaEmir_ZENICA je napisao/la:Ja cu San Antonio![]()
![]()
![]()
haj ako treba mogu i Chicaga (donjeli su mi pare kad sam ih čeko u hendikepu )
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.